Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבדלים בין VTS ל-106GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אולי 4 CM בקירוב לא נראה לך הרבה,אבל כשמדובר במערכת ההיגוי שוני זה בהחלט בא לידיי ביטוי. לא יודע לגבי ניסיונך עם מכוניות אלו,אבל תהיה בטוח שחוות דעתי מתבססת על העבר משותף עם 16V וכיום עם S16.

לגבי בני,בשביל אנשים מסוימים הוא באמת מיתולוגי,בשבילי הוא האיש שהשביח לי את המכוניות ברמה ובמחיר שאנשים יכולים רק לפנטז..................

שלך יוני

נ.ב אשמח להמחיש לך בהזדמנות את ההבדל, ולמה כדאי לבעלי VULCANE רגילה לעשות את ה UP GRADE ,שאני עשיתי ל VULCANE 8 שסתומים שהיתה לי לפני ה ZX COUPE.

עכשיו, אחרי שרועי הסביר שהתכוונת למונח רוחב הסרנים ולא בסיס הגלגלים הכל מובן.

אני מבלה המון שעות בשבוע על כיוונוני זויות שלדה, אני מכיר "מעט" את ההבדל ביציבות בכניסה לפניה ובפניה (למרות חירחור היציאה) של הרחבת מרחק הסרן הקדמי.

אגב, שאלה- למה אי אפשר לכוון זויות קמבר בפג'ואים???

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

על מנת להגיע לזוית שלילית יותר אשר תשפר ללא ספק את התנהגות הרכב.

עומדות בפניך שתי ברירות....להשיג קיט לשינוי זווית קמבר במידה וננעלת על צרפתיות,או שתקנה פולו ששם החיבור לבולם הוא מהצד, ובחמש דקות אתה יוצר מכונית עם התנהגות\מראה מטורףףףףףף.

אני מעדיף להשאר אם שיראק S16

• תוכן חדש...