Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זהו סיפור שקרוב אליי מאוד

לפני שנתיים וחצי יצאו לבלות 4 בחורים מטירת הכרמל ששניים מהם אני מכיר טוב,

ואחד מהם היה אחד החברים הכי טובים שהיו לי.

בחזרה מהבילוי הם אספו בחורה טרמפ ובדרך קרתה להם תאונה נוראית,

ארבעה נהרגו אחד נשאר חי (בעל הרכב).

לפי עדות של מספר אנשים שראו את הרכב לפני ואחרי התאונה כולם ראו את בעל הרכב נוהג

כולל פרמדיקית שהגיע ראשונה למקום וחילצה אותו מתא הנהג.

ועכשיו נגיע לקטע ה"טוב" מערכת המשפט מצאה את הנהג זכאי מחמת הספק,

כלומר אשם אבל אין לנו מספיק כסף וכוח כדי לז**ן לך את הצורה אז נשלח אותך הבייתה.

(מצטער על הגסות זה פשוט כואב לי נורא).

בקיצור במקום שמערכת המשפט תראה מה קורה לנהגים לא זהירים שלוקחים חיים של אחרים ומאשימים את כל הסביבה חוץ מאת עצמם לקח,הם מחלקים מתנות בצורת זיכוי מכל אשמה

עכשיו תבינו למה אנשים לא מפחדים ל"הרוג" בכבישים...

את אותה הדוגמה אפשר לראות במקרה של הזוג רווה גם כן בחיפה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2613196,00.html

בעלי איסוזו או רנו הינכם מוזמנים לקבוצות "איסוזו טרופר בשטח" ו-"רנו קליאו החדשה" בפייסבוק.

פורסם

שמע, למרות שזה קטע אישי כפי שציינת, אני לא בטוח שאתה צודק.

אדם בישראל הוא זכאי עד שהוכחה אשמתו. זה לא סתם, זה עקרון חשוב ומרכזי בדמוקרטיה, משום ש"לך תוכיח שאין לך אחות והיא לא זונה", כמאמר הידוע.

נערך משפט, ובמהלכו הוצגו כל העדויות לשופטים, כנראה כולל מה שאתה אמרת: עדויות האנשים שראו אותו נוהג, עדויות הפרמדיקית וכו'. מול העדויות האלו הוצגו עדויות סותרות, שטענו כי הבחור לא נהג באוטו.

השופטים, בחוכמתם הבלתי נלאית, לא השתכנעו שהבחור נהג באוטו. אין הבדל בין זיכוי מחמת הספק לכל זיכוי אחר. זיכוי הוא זיכוי הוא זיכוי. ואומר לך דבר נוסף: עדיף אדם אשם זכאי בבית המשפט, מאשר אדם חף מפשע שהורשע.

בגלל זה לא מפחדים להרוג בכביש? תעשה לי טובה. הבן-אדם ראה את שלושת החברים הכי טובים שלו נהרגים. בין אם הוא נהג ברכב ובין אם לא, עכשיו זה משהו שהוא צריך לחיות איתו כל החיים. לטעמי זה העונש הכי נורא שיש.

ונושא אחרון למחשבה: באירוע הזה יש לפחות ארבעה אשמים, לא אחד.

פורסם

אולי מה שאני יגיד עכשיו הוא קר ולא הכי נעים אבל זאת דעתי ,

כל האנשים שנכנסו לרכב הזה לקחו על עצמם את האחריות שזה יקרה , וכך גם הטרמפיסטית ...

אני שמח שתוך כדי התאונה הזאת הוא לא התנגש חזיתית ברכב אחר שלא לקח על עצמו את האחריות של להכנס אתו לרכב והרג את נוסעיו.

בגלל זה כבר קרה לי מקרה שעליתי על טרמפ וירדתי באמצע כי הוא נסע כמו משוגע ... אין מה לעשות , אתה חייב לקחת אחריות על עצמך ולהבין אם הנהג הוא סיכון או לא ...

LUCKIES , אני מבין שזה סיפור אישי לכן אני מצטער אם אני דורך על נקודות כואבות אבל זאת דעתי.

פורסם

כל האנשים שנכנסו לרכב הזה לקחו על עצמם את האחריות שזה יקרה , וכך גם הטרמפיסטית ...

אני שמח שתוך כדי התאונה הזאת הוא לא התנגש חזיתית ברכב אחר שלא לקח על עצמו את האחריות של להכנס אתו לרכב והרג את נוסעיו.

בגלל זה כבר קרה לי מקרה שעליתי על טרמפ וירדתי באמצע כי הוא נסע כמו משוגע ... אין מה לעשות , אתה חייב לקחת אחריות על עצמך ולהבין אם הנהג הוא סיכון או לא ...

LUCKIES , אני מבין שזה סיפור אישי לכן אני מצטער אם אני דורך על נקודות כואבות אבל זאת דעתי.

כבר עמדתי לכתוב אותם דברים בעצמי....

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כבר עמדתי לכתוב אותם דברים בעצמי....

זאת גם דעתי...ואני בטוח שגם לו כואב בלב על מה שקרה להם.

Back to the original - NC again.

פורסם

מצטער עד עמקי נשמתי . הסיפור זכור לי מאוד ... לאור הנסיבות (מה שרשמו) זה מה שאפשר לעשות... מצטער שוב - :cry::cry::cry::cry:

ושוב..

אבל לנו יש את החובה לראות מה קורה ולהשגיח על הנהג... כשאני עם נהג לא מוכר אני עירני לפחות כמוהו... ודואג לחגור קבוע ללא קשר....

לא יודע מה לרשום עוד.. פשוט חבל לי על הבחורים האלו ועל רבים אחרים- על כולם....

משתתף בצערך- זהו אסון בל יתואר

פורסם
עם כל הכבוד, ישנם עובדות שלא הוצגו כאן. לפי מה שנכתב בעיתון הפתלוגית העידה שדמו של הנאשם נמצא באיזור מושב הנוסע, ואילו באיזור מושב הנהג נמצא דמו של אחד ההורגים. ולפיכך יש ספק לגבי אשמתו של הנאשם, ספק מדעי, שאומנם לא חד משמעי, אבל כך גם עדותם של עדי ראיה שעסוקים בזמן החילוץ בהרבה דברים אחרים.

צר לי על כל מי שנהרג, אך מדובר כאן בשופטים שבמשך שנתיים וחצי שמעו את כל העדויות האפשריות והגיעו למסקנה שהגיעו.

העיתונים הם לא שופטים , ואני בטוח שהם לא הציגו את כל העובדות. השופט קבע כי לא ניתן לדעת בוודאות מי נהג. ואני מסכים עם מה שכתבו קודמיי, כל הארבעה אחראים לתאונה, עם כל הצער. והעונש הגדול ביותר הוא שלו - הוא איבד את חבריו הקרובים ביותר והוא זה שצריך לחיות ולהתמודד עם זה עד סוף חייו.

יניב

פורסם

אתה בטוח שזה קרה לפני שנתיים וחצי?

המקרה הזה קרה לפני 3 שנים +

כי אני זוכר מקרה שבו אח של חבר מהצבא (שכחתי איך קוראים לו) יצא חי מתאונה קשה שבה חבריו נהרגו אחרי בילוי בצפון. הם נדחסו כמה אנשים בפיאט אונו (אם אני לא טועה, אבל בטוח שזה היה רכב קטן כי את זה אני זוכר) ועשו תאונה כתוצאה מאיבוד שליטה.

ועוד משהו, הנהג היה גר בקריית שמונה באותה תקופה.

אז אם זה המקרה, תשיב בחיוב אם אתה רוצה.

רק רוצה להיות בטוח.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...