Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:mad: בעלי אמצעים...

מי אמר שכסף לא יכול מצוא אהבה? (פרארי)

כמה כל זה אמור לצאת בערך? זה חלום שאני מאד מעוניין להגשים בעתיד 8)

אתה שואל עלויות הנסיעה לרינג בנורבורגרינג?? :?:

מה באמת עלויות הנסיעה לשם ?

פורסם
מה באמת עלויות הנסיעה לשם ?

רוני כתב מקודם עלוייות. בגדול מינימום 700 דולר. כרטיס טיסה עולה 350$ עד 550$ , כל השאר תלוי לפי מספר הפעמים שאתה רוצה לנהוג על המסלול, 50 יורו ל 100 ק"מ, סוג האוטו המושכר, סידורי שינה , ( אנחנו נישן בקמפינג ליד המסלול במחיר של 15 יורו ליום. )

אם אתה מעוניין, צור קשר.

D

פורסם

לנסוע כל היום על פרארי/פורש, וללכת לישון באוהל? נו באמת.

נראה לי שאתם גמורים. יאללה, תוסיפו מלון, אל תתקמצנו. אפילו מים חמים לא יהיה לכם "באוהל".

פורסם

נראה לי שאתם גמורים. יאללה, תוסיפו מלון, אל תתקמצנו. אפילו מים חמים לא יהיה לכם "באוהל".

בשביל מים חמים, יש רדיאטור .

פורסם

אם תבוא ולא "תחסוך" אני מוכן לשקול את הנושא, בכל מקרה, כמה פעמים אתה נוסע לחו"ל בשנה? אני לפחות 4 עד 6 פעמים בשנה פרטי, שלא לדבר על נסיעת עסקים. אני כבר אחרי חופשת הסקי שלי השנה ואתה?

D

פורסם

וואו, איזה כיף לכם. תעשו חיים!

אני אחזור כאן על מה שאמרתי כבר בדיון הקודם על הנרבורגרינג: מי שלא מכיר את המסלול ממש טוב צריך לנהוג שם בזהירות; בחלק מהפניות שדה הראיה הוא מאוד לא מספק; חייבים לקחת בחשבון שהאופנועים איטיים יותר בפניות ובולמים מוקדם יותר.

אני מניח שבאתרים השונים המוקדשים לרינג יש עצות טובות יותר, לצערי עוד לא הגעתי למצב שבו אני צריך לקרוא אותם :(

אני כבר מחכה בכליון עיניים לדיווח שלכם כשתחזרו. אני מקווה שאתם לוקחים מצלמת וידיאו!

פורסם

Not many people have the opportunity to drive a Ferrari – even fewer a racing Ferrari. This is a once in a lifetime opportunity to drive a fully loaded, 400bhp race spec Ferrari 355 GT Challenge car, which have been raced around Europe in Ferrari’s very own championship. They come complete with racing tyres, four point racing harness, Ferrari tuned gearbox and racing spec air-cooled brakes. Driving this car is nothing like driving a Ferrari road car – this is a true thoroughbred designed for optimum racetrack handling and performance. Please note that the Ferrari 355 GT Challenge car may be left-hand drive.

Your experience will last approximately 2 hours and consists of a briefing, around 25 minutes behind the wheel, a high speed passenger ride, a de-brief and certificate presentation. Please note that there is some waiting time as the car is shared between 2 drivers.

The dates we have at the moment are 14th June and 12th July.

If you would like to book please call 01536 271272

Kind regards

Rebecca Innes

The Johnny Herbert Rockingham Experience

"The UK's Fastest Corporate Event"

Telephone: +44 (0) 1536 271 272

Fax: +44 (0) 1536 271 575

Email: [email protected]

Website: http://www.jhrockinghamexperience.co.uk

D

• תוכן חדש...