Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביזיון של שוטרים בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי , ברצוני לשתף אתכם בחוויה לא נעימה שקרתה לי... זה ארוך אבל בבקשה תקראו זה חשוב גם לכם!

קיבלתי דו"ח

500 ¤ + נקודות בטח (לא ראיתי אבל הם מגיעות בסוף...)

נתחיל בזה שאני לא מבקש פה איזה פידבק, היערות על העבירה (אתה לא בסדר...!! וכיוצ"ב)

אני לא רוצה לדבר על מודה או לא מודה.... אלא רק על האירוע עצמו ובעיקר על אופי(!) האכיפה של השוטר!!!

אוקיי אז ככה זה מתחיל

אני נוסע לי להנאתי (לא במהירות מופרזת, נסיעה די קלילה עובר נתיבים פה ושם)...

לפי הדו"ח- (מה שהיה גם נכון בשלב הזה) הייתי בימני (מתוך 2 נתיבים), שהתווסף להם עוקף רמזור לאחר צומת... (כן.. כן.. יש תגובות אבל עשו טובה תחסכו.... אני יודע שלא הייתי בסדר ועל זה אין לי ויכוח או כוח לדבר...) מה שקרה שעברתי לעוקף האצתי ונכנסתי לאחר עקיפה שוב לימני – עקפתי את הרכב קצת בקושי – בעיקר בגלל שהוא בטח ניסע למנוע ממני אבל נכנסתי... (אני לא מרוצה מיזה-זאת הייתה טעות-שוב לא להעיר)...

בואו נסכם עד פה- טעיתי- מודה- לא יחזור כזה דבר... אם כל הדרמטיות- בחייכם לא הייה פה סיכון כלשהו כי או אני או הוא היינו "מוותרים"- מה שקרה ולא הייה קורה כלום... –בואו נתקדם->

מה שבאתי לשאול ולהתייעץ איתכם הוא על מה שקרה לאחר מכן....

המנטליות וה"עמחה" של השוטרים הישראלים, שכמה שמדברים על הנהג הישראלי- הם בריבוע!

לא פעם פרסמו פה על העבירות החמורות שהם עושים חופשי על ימין ועל שמאל... אבל זה כלום- בואו תראו!

אני עובר לאחר העקיפה המיותרת אבל הלא מסוכנת בכלל ולאחר מכן (תוך כדי התבוננות במראות ואיתות) עובר לשמאלי... שבנתיב הנ"ל היה רכב כמה עשרות מטרים מאחור...

עכשיו איזשהו תקציר אחורה- במשך כ-5 דקות (מסתבר לי מאוחר יותר) נוסע לידי רכב ובוא 5 שוטרים בחופשה ברכב אזרחי לגמרי ללא שום רמז להשטרתות... הרכב הזה הוא הנ"ל השמאלי מאחור...

כנראה שהרכב שלי שנראה מוחצן (יונדאי קופה) גג נפתח, בחורה ומוזיקה שמו אותי מראש למטרה נהדרת(ממתי כיף לעצור סבא עם 323) .. אז לאחר 5 דקות שהרכב לידי (במחשבה לאחור אני זוכר כל רגע איתו בכביש – גם הוא נסע 120 -110 יפה מאוד...)

בואו ניכנס עכשיו לנעליו של השוטר-אני נוסע עם4 חברים (כולם שוטרים ועוד 2 בנות!!) אני כל יכול, איש משטרה (כביכול), רואה רכב פוזה , כבר 5 דקות שם עליי עין והינה – אני הנהג הישראלי מבצע עבירה (ועוד לידי!!! חשב השוטר) מזה?!?! חוצפן?!?! תראו חברים את החצוף הזה?!?!

טוב הלאה.. מה שקרה זה שכנראה העקיפה שלי מימין כבר ממש הרתיחה אותו – אבל מה שממש!!!!

זה שעברתי לשמאל ו"תקעתי אותו מאחורי, זתומרת- אני יותר" גבר" ממנו) (במה שהוא ראה זאת הידחפות לנתיב שלו!! (איזה חוצפן אני שלא שמרתי 200 מטר כבוד לאדון, אלא רק 50 מטר)...

מה עושים ? חושב השוטר?—לא עושה כלום? (הוא נדחף לי) יצאתי פארש לידי כולם.. עצרתי יונדאי קופה- יש מה לספר מחר לחבר'ה ויצאתי "גבר"....

אוקיי--!!! פסק זמן (מצטער אתם בטח עייפים, אבל החלק הטוב עכשיו)

סבבה – תן דו"ח....

אבל תראו איך...

ה"שוטר" ברגע שכבר חוטף עליי עצבים לא חושב כמו שוטר בישראל אלא כמו שהוא באמת...

"השוטר" לא רק שחוטף עצבים אלא גם ממש אותם- מה שקרה עכשיו כאילו נלקח מסרט והשוטר חושב שהוא סופר COP ...

"עברתי לשמאלי ולאחר 2-3 שניות- אני נדהם לראות שפתחו נתיב שמאלי חדש... השוטר המטורף הזה ירד לשוליים השמאליים- עקף אותי בשמאלי ולאחר מכן אפילו ניסע להיכנס לי חזרה לנתיב כמעט עלי..!!!!

תוך כדי הסתכלות חפוזה ביותר ברחתי לימני תוך כדי קללות לעצמי וסכנה במעבר בהול שכזה (אל תדאגו הסתכלתי במראה הימנית)

אני- לא יודע שהוא שוטר עדיין – חטפתי ת'עצבים שלי—אבל מה שרבים היו עושים אני לא עשיתי אלא נרגעתי ונסעתי עוד יותר רגוע... הוא המשיך קצת לפניי...

(תבינו לא הבנתי מאיפה הוא בא מרוב שהוא היה רחוק שאני עברתי לשמאלי... עם כבר מישהו היה צריך "להתעצבן" זה ההוא שעקפתי מימין), וחוץ מזה שלקח 2-3 שניות (שזה המון המון זמן) כדי לראות אותו לידי... ולמה אני בכלל מדבר על זמן- כיוון שבדו"ח עצמו נטען שאני (!!!) גרמתי לו(!!!) לרדת לשוליים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חצוףףףףףףףףףף!!! איזה שקר נתעב!!!!

תגידו אתם בטח אבל אולי ככה אולי ככה—חבר'ה לא!! לספקנים שבינכם- שחושבים שאולי הוא בכל זאת היה קרוב ולא ראיתי וכו' - לא ייתכן שרכב ש"נידחפים" לו בצורה כמו שנטען שיירד לשוליים, לא משמיע חריקת בלמים!!!! (המוזיקה הייתה מאוד חלשה באותו רגע) ומה שבכלל לא ייתכן.. איך יכול להיות שרכב שהיה צריך לרדת לשוליים כדי למנוע "תאונה" עוקף?!?!?! את הרכב הנדחף??? ועוד לא רק שלא בלם תוך כדי (כמו מי שכביכול רוצה למנוע תאונה) אלא גם משחק איתי כמו בסרטים שרואים שרכ מנסה לדחוף רכב לתעלה) פשוט סכנת נפשות האידיוט הזה.... אז התשובה פשוטה – לא הדחפות ולא נעליים... הוא ראה אותי נכנס "לו" לנתיב (50 מטר)... התעצבן האיץ יירד לשוליים עקף אותי ועוד ניסע לחזור עליי .... מסקנות – הוא "ראה" שנדחפים לו.. לא בלם... ירד לשוליים.. עקף על השוליים.. ניסע להידחף לנתיב בכח... נידחף בסוף (אני לא עבריין כמוהו זזתי לימני)... ועוד מעיז לתת לי דו"ח???

אוקיי זה סיפורו של לוחם הפאוור ריינגרס השוטר הישראלי שפגשתי...

עכשיו לשיקול דעתכם מספר דברים נוספים

מה שקרה זה שעצרנו בצומת הוא יצא לי בעצבים מוקצנים וצעקות שולף את הפנקס וצועק- "תעצור אחרי הרמזור או שהיום! אני אצלך בבית!!" ..... תגידו ? רצחתי מישהו?? תאונה פגע וברח?? תירגע!

אני מחליט לעצור...

צועק לחברה שלי ולי – לא אכפת לי ממך שאתה תמות (או משהו בסגנון- לא לתפוס במילה) אכפת לי רק ממך" ממה שאתה מסכן אותה!!! אתה לא מעניין אותי מה שיקרה לך תשתולל!!)

(חברה שלי פתחה עליו ת'פה יפה מאוד שהוא זה שסיכן אותנו יותר מהכל)

ההמשך- 30 דקות תמימות לקח להם לרשום לי דו"ח שכלל גם קריאה לעוד שוטרים במדים ועוד הנאות (הייתי צריך לחתום על תופס שהוחזקתי יותר מ-20 דקות...) תוך כדי ששאר השוטרים באזרחי ברכב יוצאים ומעירים לי הערות כמו- רוצה דו"ח להירגדע וכו') (באותו זמן עוד חשבתי שרק הנהג שוטר – אז גם ממש התעצבנתי- אבל גם ככה מה זה ההיטפלות הזאת- תציג תעודת שוטר עם בא לך לדבר)...

זהו פחות או יותר- הדוח נכתב ע"י השוטר שעצר אותי בפנקס של שוטר על מדים שהגיע...

מה לעשות?

הדוח הוא על העקיפה מימין... אך אני רוצה לקבול על השוטר הזה- הינה הנקודות-

דו"ח "אזרחי" כזה חוקי?(שוטר על אזרחי)

30 דקות לדו"ח?

באו כל כך הרבה שוטרים שחנו חלקם על הכביש למרות שהיה שפע "חניה" בשוליים...

כל רכב משטרה שעבר צפצף לשלום לחביריו (מה שאני יודע שצפצוף לשוא זה 250 ¤)

מפורט בדו"ח שאני הוא זה שגרם להם לרדת לשוליים –שקר!

השוטר עשה עבירה חמורה ביותר ועוד מעז לכתוב שאני עשיתי את זה בדו"ח... (מה שלא היה חייב לציין בכלל – כי הדו"ח הוא בלבד על העקיפה מימין- משמע- כסת"ח בשבילו עם אני יגיד על הירידה לשוליים)

אני רוצה ללכת לבירור (לא על העבירה – אלא על מה שהשוטר העיד בדו"ח ועל זה שאני רוצה שהוא ייקבל מה שמגיע לו) שוטרי ישראל צריכים להוות דוגמא ולא לעשות מה שבא להם- שוטרי הפאור ריינגרס יקבלו בראש! כמה אנחנו רואים שהם לא בתפקיד ועושים מה שבא להם בכביש!

תעזרו בבקשה ומצטער על האורך.. תודה – אוהב – חן.

פורסם

לא היה לי כח לקרוא את כל הסיפור , אבל נראה לי ששניכם אידיוטים.

אם השוטר התנהג שלא כשורה לדעתך - תתלונן במחלקה לחקירות שוטרים. אני בכל מקרה מקווה שישללו לך קצת את הרשיון עד שתתבגר או תחכים כי אנשים כמוך אחראים (בין השאר) להרג בכבישים.

מכונית זה אמצעי תחבורה. זה לא תוספת אורך למי שחסר לו.

נמרוד

פורסם

עשית טעות , לא נורא

עשית טעות גרועה יותר...

עצרת שהוא אמר לך !

פשוט להמשיך ! ולהעלם לו (לא כזה קשה..)

שיהיה אצלך בבית :) בבית תכין לו קפה ותרגיע אותו .. בקיצור שוטר בחופשה לא יבקר אותך בבית כי עקפת מימין .. זה יבזבז לו יותר זמן ובריאות מאשר לעצור אותך בצד הדרך :)

בקיצור ולעניין , דבר ראשון מבקשים תעודת שוטר.. אם היה אומר לך לא מראה לך , שיהיה לך דרך צלחה וסע, באם הראה לך , עדיין ניתן לברוח ולהעלם

שוב פעם , זה באמת הגזמה מה שעשית , ניסו לעקוף אותי אופנוע מימין וכמעט הורדתי אותו ובשניה האחרונה הוא "טס" לי מהימין ..

בקיצור ולעניין , השוטר באמת התנהג בצורה מחפירה, אך צודקת מצד אחד.

פשוט לא היית עוצר וזהו :)

קרה לי בעבר ששוטר היה מאחורי ושיחקתי איתו ולא נתתי לו לעקוף וכו (הוא היה בקסארה לא שיערתי שהוא שוטר) והוא יצא אלי בצומת ואמר שכדאי לי לעצור בצד הדרך אחרי הצומת , באתי כאילו עוצר, הוא עצר והופ המשכתי :) ועד היום ... טפו טפו טפו לא שמעתי ממנו :)

יום טוב ותנהג בזהירות.

פורסם

בפעם הבאה תכתוב בקצרה

כל הסיפור שלך קרה כ 2 דקות ולי לקח 5 שעות לקרוא .

פעם אמרו - בכביש אל תהיה צודק תהיה חכם

תנסה לאמץ את הסיסמה :!:

פיזוcc 204 שנת 69

פורסם

במידה ואתה רוצה לבטל את הדוח תבקש להישפט, זה הסיכוי היחידי שיש לך.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
עשית טעות , לא נורא

עשית טעות גרועה יותר...

עצרת שהוא אמר לך !

שיהיה אצלך בבית :) בבית תכין לו קפה ותרגיע אותו .. בקיצור שוטר בחופשה לא יבקר אותך בבית כי עקפת מימין .. זה יבזבז לו יותר זמן ובריאות מאשר לעצור אותך בצד הדרך :)

בקיצור ולעניין , דבר ראשון מבקשים תעודת שוטר.. אם היה אומר לך לא מראה לך , שיהיה לך דרך צלחה וסע, באם הראה לך , עדיין ניתן לברוח ולהעלם

שוב פעם , זה באמת הגזמה מה שעשית , ניסו לעקוף אותי אופנוע מימין וכמעט הורדתי אותו ובשניה האחרונה הוא "טס" לי מהימין ..

קרה לי בעבר ששוטר היה מאחורי ושיחקתי איתו ולא נתתי לו לעקוף וכו (הוא היה בקסארה לא שיערתי שהוא שוטר) והוא יצא אלי בצומת ואמר שכדאי לי לעצור בצד הדרך אחרי הצומת , באתי כאילו עוצר, הוא עצר והופ המשכתי :) ועד היום ... טפו טפו טפו לא שמעתי ממנו :)

יום טוב ותנהג בזהירות.

שאלה: אתה חשבת לפני שלחצת על שלח?

מה שאתה מציע לבחור לעשות זה לברוח לשוטר שאומר לו לעצור. אתה מודע להשלכות? אתה אומר לו שבמקום לעצור ולהתנהג כמו בן אדם בוגר ולקבל עונש על מעשה שהוא הודה עליו, פשוט להמשיך לנסוע כאילו כלום? להתחיל מרדף? הרי בסופו של דבר יתפסו אותו אם יהיה לשוטר כח. ואם השוטר הזה בחופשה עצר אותו אז אין סיבה שהוא לא יפתח מרדף.

ואז במקום 500 שקל עם נקודות הוא יקבל משפט עסיסי שיעלה לו הרבה הרבה הרבה יותר.

אתה בורח מהמשטרה שאתה מייעץ לאחרים? אני בספק. מה גם שעם יונדאי קופה ועם 306 לא תברחו מהמשטרה, איך תומר אמר פעם? אם האוטו לא סוחב 250 צפונה אל תנסו בכלל.

תחשוב על מה יכולים לעשות עם העיצות שלך לפני שאתה אומר אותן, הבחור יכול באמת לברוח מהמשטרה כי איזה בחור אמר לו בפורום שזה בסדר. ואז אתה תיקח אחריות או תישב ותקרע מצחוק?

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
עשית טעות , לא נורא

עשית טעות גרועה יותר...

עצרת שהוא אמר לך !

יום טוב ותנהג בזהירות.

מה שאתה מציע לבחור לעשות זה לברוח לשוטר שאומר לו לעצור. אתה מודע להשלכות? אתה אומר לו שבמקום לעצור ולהתנהג כמו בן אדם בוגר ולקבל עונש על מעשה שהוא הודה עליו, פשוט להמשיך לנסוע כאילו כלום? להתחיל מרדף? הרי בסופו של דבר יתפסו אותו אם יהיה לשוטר כח. ואם השוטר הזה בחופשה עצר אותו אז אין סיבה שהוא לא יפתח מרדף.

אתה בורח מהמשטרה שאתה מייעץ לאחרים? אני בספק. מה גם שעם יונדאי קופה ועם 306 לא תברחו מהמשטרה, איך תומר אמר פעם? אם האוטו לא סוחב 250 צפונה אל תנסו בכלל.

תחשוב על מה יכולים לעשות עם העיצות שלך לפני שאתה אומר אותן, הבחור יכול באמת לברוח מהמשטרה כי איזה בחור אמר לו בפורום שזה בסדר. ואז אתה תיקח אחריות או תישב ותקרע מצחוק?

ראלימן

ת'אמת התלבטתי אם לרשום או לא :)

אבל בתאכלס, לפי מה שהוא רשם, השוטר התנהג בצורה מכפירה ביותר , לא הציג תעודת שוטר , קילל וכו,

אם כל הכבוד. אני לא הייתי עוצר. תאר לך שכל אזרח יצא ויקלל אותך ויגיד לך לעצור בצד.. אתה תעצור ? אם היה מראה לי תעודת שוטר הייתי עוצר. אבל ככה לצעוק ולקלל בלי להציג תעודת שוטר וככה כלום ?! לא נראה לי..

פורסם

מאיפה לך שהשוטר התנהג ככה אם לא עצרת?

לפני שהוא עצר אותו הוא התנהג כמו כל שוטר אחר מכל המשתמע מכך.

שוטר אומר לך לעצור? תעצור בלי חוכמות, אח"כ סתם מסתבכים בהרבה משפטים וזה יוצא הרבה יותר יקר.

הנה עוד פתגם - מה שזול בסוף יוצא יקר. רצית לברוח מקנס? קיבלת משפט :!:

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
עשית טעות , לא נורא

עשית טעות גרועה יותר...

עצרת שהוא אמר לך !

יום טוב ותנהג בזהירות.

ראלימן

שאלה לי אליך, אתה חשבת לפני ששאלת אם הוא חשב לפני שהוא לחץ על שלח?

בהודעה המקורית נאמר "שהשוטר" היה בלבוש אזרחי ולא הציג תעודת שוטר! לא הייתה לו שום סיבה לעצור לו! ואפילו אם היו רודפים אחריו לא היו עושים לא כלום!

פורסם

שוטר אומר לך לעצור? תעצור בלי חוכמות, אח"כ סתם מסתבכים בהרבה משפטים וזה יוצא הרבה יותר יקר.

ראלימן

אתה לא חייב לעצור לאף אחד כל עוד הוא לא במדים ולא מציג תעודה! מה גם, "שהשוטר" הנ"ל לא היה בניידת!

פעם אני ישבתי באוטו במקום חשוך, התקרבו אלי 2 בחורים בלבוש אזרחי וביקשו שאתן להם תעודת זהות, בלי לחשוב פעמיים התנעתי ועפתי משם תוך כדי שאני משאיר להם אבק, אחרי כמה דקות תוך כדי שאני עומד ברמזור אדום עוברת ניידת, עוצרת בחריקות צמיגים מסתובבת וחוסמת אותי, מגיע אלי שוטר (ואז כבר נדלקה לי הנורה ששתי הבחורים היו שוטרים), מבקש תעודות ושואל למה ברחתי מהבחורים ההם, אני הסברתי לו שלא ידעתי שהם שוטרים מכיוון שהיו באזרחי ולא הציגו תעודות שוטר, בזמן שהסברתי לו את זה הגיעו עוד כ3-4 ניידות.

אמנם עשו לי חיפוש באוטו ככה "על הדרך" אבל בסוף נתנו להם על הראש ושלחו אותי הבייתה.

לאחר עריכה: מכיוון שלא עצרו אותי הרבה פעמים אז לא ידעתי ש"הוציא את הפנקס" = הציג תעודה, כך שאני לוקח את דברי מההודעה הראשונה בחזרה.

פורסם

לגבי המתחנחנים - העקיפה מימין לא היתה מסוכנת כמו כל מה שכל אחד ממכם היה עושה במקרה אחר או משהוא שמקביל לזה... כך שלהירגע הסיבה שעצרו אותי היא פשוט חוסר מזל שהיה שוטר ליד... כל בינאדם אפילו הזהי ביותר מבצע (סוגים שונים) של עבירת כל הזמן!!!

דבר שני- כתבתי- "שולף את הפנקס שלו"!!! כך שהוא הציג תעודה.... אם הוא לא זה סיפור אחר... מצטער שוב על האורך--- אבל אני באמת ייהיה אידיוט עם אני ישתוק על זה....

DORON204 - מה הקשר למשפט הדבילי- הייתי חכם- עצרתי קיבלתי את הדו"ח ללא בעיות.. והמשפט/בירור יהיה... כל התחקמות לא היתה מצידי....

פורסם

למי שאין דברים חכמים להעיר- עדיף שלא יגיב...

לנמרוד- אם הייתי מקבל שלילה היו כבר מודיעים לי...

דבר שני ביקשתי לא לדבר על העקיפה (למרות שציינתי שהיא לא היתה מסוכנת(וכל בינאדם שנסע יותר מ-10ק"מ עקף גם! מימין) בגלל שאתם לא הייתם שם לשפוט! אז תצמדו לעובדות ותגיבו עליהם...

פורסם
לא היה לי כח לקרוא את כל הסיפור , אבל נראה לי ששניכם אידיוטים.

אם השוטר התנהג שלא כשורה לדעתך - תתלונן במחלקה לחקירות שוטרים. אני בכל מקרה מקווה שישללו לך קצת את הרשיון עד שתתבגר או תחכים כי אנשים כמוך אחראים (בין השאר) להרג בכבישים.

מכונית זה אמצעי תחבורה. זה לא תוספת אורך למי שחסר לו.

נמרוד

א. מי אתה שתקבע ששניהם אידיוטים , הרי אתה אומר בעצמך שלא קראת את כל הסיפור!!!

ב.הוא ביקש שלא להתייחס למקרה עצמו שהוא ביצע עבירה אלא להתייחס להתנהגות השוטר

ואתה כמובן ישר הגבת בלי לקרוא הכל.

ג. העבירה שהוא ביצע אומנם צריכה להיעקף על ידי רשויות החוק , אבל , העבירות של

השוטר פי כמה וכמה גרועות יותר ומסוכנות יותר מאשר הכותב.

ד. אתה אדיוט. ( נעים לך? , אני לא חושב , נכון ? . אז להבא אל תקרא אדיוט למישהו

שאתה אפילו לא מקדיש זמן לקרוא את ההודעה שלו.

chli , אני לא הולך להכנס לחוקיות הדברים שעשית , אלא להתנהגות השוטר בלבד ,

התנהגות לקויה ואף מסוכנת

יש לך המון סעיפים לקבול את השוטר ואת השוטרים המעורבים , בין אם היו על מדים

ובין אם לא.

כמו שאמרת איומים , עקיפה בשוליים , צפצופים , גדופים ועוד..

כמובן יש לך עדה (חברה שלך), אבל תיקח בחשבון שזה הולך לקחת לך המון זמן ומשאבים

אבל אני אומר לך על זה.

פורסם

ראלימן

התכוונתי אחרי שהוא עצר אותי באמצע הצומת וקילל אותי ואמר לי תעצור בצד בצורה שלא משתמעת לשני בני אדם ... אז החלטתי שאני ממשיך.

מה גם כמו שאמרו פה , הוא לא היה במדים , לא בניידת , ללא תעודה... מה הלאה?

• תוכן חדש...