Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי תקינה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמביאים אוטו מסוים לארץ לצורכי תקינה מה זה אומר? מה בודקים? ולמה הרבה מכוניות לא עוברות?

ומה קורה עם המכוניות שלא עוברות?

תודה מראש

פורסם

הנושא לא דן "באריכות" מספקת.

לאף אחד שם לא היתה תשובה מלאה זאת אומרת מה בודקים.

וסתם לדוגמא למה אודי S3 לא עברה את התקינה למרות שהA3 כן ?

בקיצור אני חוזר ושואל אם מישהו יכול לפרט עוד קצת?

פורסם
הנושא לא דן "באריכות" מספקת.

לאף אחד שם לא היתה תשובה מלאה זאת אומרת מה בודקים.

וסתם לדוגמא למה אודי S3 לא עברה את התקינה למרות שהA3 כן ?

בקיצור אני חוזר ושואל אם מישהו יכול לפרט עוד קצת?

הנושא לא נידון באריכות מכיוון שאני לא חושב שהמידע הזה נגיש לציבור, או לפחות אף אחד כאן לא ממש מתעניין האם רכב לא עובר את התקינה אם אור הברקס האחורי שלו ממוקם כמה סנטימטרים למטה מדי.

בנוגע ל-S3, למיטב ידיעתי היא כן עברה, הובאה לכאן אחת והיא נמכרה, אפילו יש מאחוריה סיפור די משעשע אבל אני לא חושב שכדאי לספר אותו כאן :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נמאסו עלי, ואולי גם על אחרים, מכוניות סטנדרטיות ובמיוחד כאלו שמגיעים עם תיבות הילוכים אוטומטיות (כמו למשל היונדאי סונאטה שאשתי ואני חולקים יחד היום).

נניח שקבוצת אנשים מתארגנת יחד כדי להעביר תקינה ללוטוס או לרכב דומה אחר.

האם זה אפשרי או שאולי ידרש להימצא גם משווק מורשה, מוסך מרכזי ועוד דרישות אחרות?

רונן.

פורסם
נמאסו עלי, ואולי גם על אחרים, מכוניות סטנדרטיות ובמיוחד כאלו שמגיעים עם תיבות הילוכים אוטומטיות (כמו למשל היונדאי סונאטה שאשתי ואני חולקים יחד היום).

נניח שקבוצת אנשים מתארגנת יחד כדי להעביר תקינה ללוטוס או לרכב דומה אחר.

האם זה אפשרי או שאולי ידרש להימצא גם משווק מורשה, מוסך מרכזי ועוד דרישות אחרות?

רונן.

שלום רונן.

אני התעניינתי בנושא גם, וזאת דעתי:

אתה יכול להתארגן ולהביא כמה אנשים ולעשות תקינה ללוטוס אבל בשביל לקבל שירות איכותי יש לעבור הסמכה במפעלים לפתוח מוסך (מורשה משרד התחבורה - [נגיד מורשה לוטוס] שבו המהנדסים והמכונאים יעברו לימודים מקצועיים, אחרת תצטרך כל טיפול ליסוע לחו"ל). כמו כן לדעתי אין מספיק אנשים בארץ ש"יתנדבו" לזה, ולכן זה לא אקטואלי.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

אני אשתדל לברר בשבילכם, יכול להיות שאני יכול להשיג מידע פנימי בנושא, לא בטוח. האזרו בסבלנות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

טוב, דיברתי עם בנאדם מבוגר שהיה בעל תפקיד מכובד מאוד במכון התקנים וכיום משמש כיועץ למשרד התחבורה. הוא ענה לי על שאלות והסכים לצלם לי חומר בנוגע לתקינה - מה מותר, מה אסור, מה בודקים וכן הלאה.

לאחר סיום השביתה אני אקפוץ אליו ואקח את החומר.

בנוסף, אני אשתדל לשאול אותו שאלות נוספות בנושא, אתם מוזמנים לשאול כאן ואני אעביר אליו, במידת האפשר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...