Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לדעתי,לקחת את הסיפור לתקשורת ואפילו לאמנון לוי,לעשות רעש ועצומות.

פחחח

אמנון לוי עלק..

המושיע הדגול..

:roll:

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פחחחחחח או לא -אין הרבה ברירות...

למי תלך? לדן מרגלית? דודו טופז?? רפי גינת???

אין ברירות :x

פורסם

לא צריך ללכת להתבכיין בתקשורת על כל דבר.

בערך כמו שאוהד אמר - יש נושאים שמתכת קשה מטפלת בהם טוב ויסודי יותר.

פורסם

לא קשור להתבכיינות...

אם אפשר להגיע למקסימום תודעה דרך טלויזיה אז אין מה להפסיד-להיפך.

פורסם

סליחה, לא ניסחתי את זה טוב כל כך,

זה לא יעזור במיל.

עם אנשים כאלה - רק אלימות עוזרת. עדיף אלימות סופנית.

פורסם

***ההודעה נערכה בגלל התוכן המגעיל שלה***

סליחה, צודק, הגזמתי!

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

לא שאני בעד אלימות רבל רק ככה הם יבינו....אז יפתחו להם תיק במשטרה אז??

זה יגרום להם לחשוב שהם יותר "כלים" ולהשוויץ בזה לחבר'ה ואחר כם גם לא

ייגיסו אותם.

** ההודעה נערכה בגלל התוכן המגעיל שלה ***

סוף גנב לתלייה...

פורסם

לדעתי (!), כמה שאני לא בעד אלימות, פה זה רק אלימות! מישהו מוכן להראות לי דרך אחרת?

נכון שאם אתה בכביש ואתה רואה מישהו כמו שקרה לבחור ההוא שרצה להתחיל איתו מכות, ויש לך אפשרות לתת גז ולהתחפף אז סבבה....אבל במיקרה שאתה רואה שפורצים לך לאוטו\מנסים לגנוב את הסמל מהמכונית(נגיד שזה סמל עוד יקר..)\מנסים לפרוץ לאוטו\חורטים עליו..... מה תעשה? אני רוצה לשמוע מישהו אחד פה, כולל המנהלים של הפורום שהיו נגד הדיעה שלי, שבמקרה כזה יש משהו אחר לעשות.

מי שלא חושב ככה לדעתי או שזה אף פעם לא קרה לו או שאינ לא יודע מה..

אתם יודעים איזה מרגיז זה לקום בבוקר, ולראות שניסו לפרוץ לך את האוטו, וסימנים מסביב לידית של הפתיחת דלת??? (קרה לחבר שלי...), או שאתה חוזר מקניון, הולך לחניון לאוטו, ורואה שמישהו כניראה לקח מפתח ופשוט חרט שם!!! זה דברים שאפשר להתחרפן!

שלא לדבר על גניבת סמל..... אז אני רק מתאר איך מרגישים בעליי האימפרזה שלקחו להם חפץ יפהפייה, וגם יקר!!!

Back to the original - NC again.

פורסם

להזכירך, גם לאותם מניאקים יש חברים שבמקרה

נושאים עליהם פלאפון!

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

הגזמתם, כולכם.

הת'רד הזה הפך מסקופ חביב לגועל נפש, אין לי בעיה עם מי ששאתם והדרך שרתם בוחרים להתנהג בה, כלומר יש לי, אבל זה לא הנושא.

בפורום הזה (ותקנו אותי אם אני טועה), צריכה להישאר רמה מסויימת של תרבות דיבור, לא הגיוני שמשתמש ירשום בהודעה שלו "תבני שרמוטות האלה" , זה מגעיל וזה לא יהיה פה, מי שלא מתאים לו יכול ללכת למקומות שבהם זה רצוי ומקובל.

פעם הבאה, כל הודעה שתכלול טינופות כזו תימחק.

פורסם

אנשים, בלי קשר לרמה הנמוכה של התגובות של חלקכם, וכן זה כולל גם אנשים שאני מכיר ומעריך, נסו לשים את עצמכם כצופים לרגע אחד, והביטו על מה אתם מייצגים כאן.

אתם מייצגים את כל מה שמגעיל ומתסכל במדינה שלנו. את האלימות, הברבריות, הזלזול באנשים, הגזענות ועוד שלל תכונות רעות.

מצד אחד אתם מטיפים לתרבות מוטורית, ומצד שני אתם מוכנים לצאת ולפוצץ במכות את המניאק ששרט לכם את האוטו. תגובות כאלו רק מוכיחות שאותה ברבריות ואלימות מתפרצת מגיעה גם אל הפורום, ואינה רק נחלת עבריינים ושחקני כדורגל (זו הייתה בדיחה, ג'ובאני רוסו וכולי, למי שקרא...).

תסלחו לי, אבל תרבות מוטורית איננה רק אופי הנהיגה על הכביש, אלא גם שליטה עצמית והבנת צרכיו וזכויותיו של האחר. לצערי התרבות המוטורית היא רק דוגמא לחוסר התרבות הכללי השולט במדינתנו, רק צ'ופצ'יק קטן. זאת גם הבעיה - אי אפשר לשפר את התרבות המוטורית בלי לשפר קודם את התרבות באופן כללי, וזו כבר משימה קשה בהרבה.

אני מקווה שתבינו למה אני מתכוון, ולא תצאו עם לום/נבוט/סכין/אקדח/בזוקה אל מול הבנאדם הבא שיחתוך אתכם על הכביש.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בהחלט סיפור מעצבן , ונכון לגבי הפושעים בישראל ...

בגלל לדעתי אנשים צריכים לשאת נשק , גם בגלל המצב הבטחוני וגם בגלל המצב עם הארסים ...

אם זה רק היה קורה לי הייתי כל כך נהנה , לראות את הארס הזה יוצא אלי עם פרצוף עצבני ואז רץ בחזרה לרכב למראה דריכת הנשק , אם הארס היה ממשיך להתקרב ירייה באוויר , אם כבר זה לא מספיק דופקים לו כדור ברגל וזה מספיק ( זה כמובן אם היה לו איזשהו חפץ כגון סכין ביד ) ...

ולגבי זה שאף אחד לא יצא להפריד זה מאד עצוב ,

אצלי ליד הבסיס הייתה פעם קטטה מאד רצינית , פשוט הרביצו מכות רצח לאיזה בחור וכל הבסיס הג'ובניקי המסכן שלי לא התערב , רק אני וחבר שלי נכנסו , ובקושי הוצאנו אותו , רק לאחר שהרימו עלי אבנים ונאלצתי להראות להם שאני רציני הם התרחקו ...

אם אתם רואים מישהו בצרה תעזרו .. אחרי זה תבררו מה קרה !!!!.... ביחוד אם זה בחור 1 שמרביצים לו 4 .

פורסם
אנשים, בלי קשר לרמה הנמוכה של התגובות של חלקכם, וכן זה כולל גם אנשים שאני מכיר ומעריך, נסו לשים את עצמכם כצופים לרגע אחד, והביטו על מה אתם מייצגים כאן.

אתם מייצגים את כל מה שמגעיל ומתסכל במדינה שלנו. את האלימות, הברבריות, הזלזול באנשים, הגזענות ועוד שלל תכונות רעות.

מצד אחד אתם מטיפים לתרבות מוטורית, ומצד שני אתם מוכנים לצאת ולפוצץ במכות את המניאק ששרט לכם את האוטו. תגובות כאלו רק מוכיחות שאותה ברבריות ואלימות מתפרצת מגיעה גם אל הפורום, ואינה רק נחלת עבריינים ושחקני כדורגל (זו הייתה בדיחה, ג'ובאני רוסו וכולי, למי שקרא...).

תסלחו לי, אבל תרבות מוטורית איננה רק אופי הנהיגה על הכביש, אלא גם שליטה עצמית והבנת צרכיו וזכויותיו של האחר. לצערי התרבות המוטורית היא רק דוגמא לחוסר התרבות הכללי השולט במדינתנו, רק צ'ופצ'יק קטן. זאת גם הבעיה - אי אפשר לשפר את התרבות המוטורית בלי לשפר קודם את התרבות באופן כללי, וזו כבר משימה קשה בהרבה.

אני מקווה שתבינו למה אני מתכוון, ולא תצאו עם לום/נבוט/סכין/אקדח/בזוקה אל מול הבנאדם הבא שיחתוך אתכם על הכביש.

רוני

אוי הגזמת!

לא אמרתי מה הייתי עושה כשמישהו חותך אותי בכביש...זה כבר קרה הרבה, ורק סימנתי לו אח"כ עם היד שזה היה מסוכן או משהו....

אני מדבר מה תעשה כשתראה במו עיניך אנשים מנסים לגנוב לך את האוטו, או ספוילר...

Back to the original - NC again.

פורסם

טיבי, אני נתתי דוגמא מוקצנת בכוונה. היום זה כי מישהו פרץ לך לאוטו, מחר זה כי הוא שרט לך אותו, מחרתיים זה בגלל שהוא חתך אותך בכביש. והיו מקרים מעולם.

אני מגנה את האלימות בתור אלימות, ולא משנה איזו סוג של אלימות זו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אין שום קשר לחיתוך בכביש. תפסיק לנפח.

מדובר על 3 אנשים שרצו במקרה הטוב להרביץ ולאיים עליו.

מעניין איך בדיוק אתה היית מטפל במצב במידה וחס וחלילה היית נקלע אליו.

אולי היית שולח אותם להודעה שלך כאן בפורום ועושה להם נו נו נו ...

או שאולי מתראיין לאמנון לוי עם שברים בצלעות. זה ילמד אותם לקח.

• תוכן חדש...