Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין שום קשר לחיתוך בכביש. תפסיק לנפח.

מדובר על 3 אנשים שרצו במקרה הטוב להרביץ ולאיים עליו.

מעניין איך בדיוק אתה היית מטפל במצב במידה וחסו חלילה היית נקלע אליו.

אולי היית שולח אותם להודעה שלך כאן בפורום ועושה להם נו נו נו ...

או שאולי מתראיין לאמנון לוי עם שברים בצלעות. זה יראה להם.

תקרא את תגובתי לטיבי. אני לא יודע איך הייתי מטפל במצב, אבל מבחינתי אלימות היא מוצא אחרון. אולי זה נשמע לך ילדותי אבל ההורים שלך צדקו כשאמרו לך (אם הם אמרו לך) שאלימות איננה פתרון.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן, הם אמרו לי לפני ששמו זכוכיות בחגורה, זה נותן יותר פידבק.

:p

בכל מקרה, אם לא שמת לב, זה מקרה של "מוצא אחרון".

אולי אתה מודד דברים אחרת, אבל לי לפחות זה נראה ככה.

פורסם
כן, הם אמרו לי לפני ששמו זכוכיות בחגורה, זה נותן יותר פידבק.

:p

בכל מקרה, אם לא שמת לב, זה מקרה של "מוצא אחרון".

אולי אתה מודד דברים אחרת, אבל לי לפחות זה נראה ככה.

אני לא יודע אם שמת לב, אבל הבחור יצא מזה ללא שריטה וללא שנאלץ להפעיל כוח על שום דבר חוץ מדוושת הגז.

אז כנראה שגם הוא, וגם אני, מודדים דברים אחרת.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

טוב, ברור שעדיף לברוח, במיוחד אם אתה לבד.

אבל כמות הכמעטים שהברנש דיווח עליהם, מרמזת שהיה לו לא מעט מזל.

פורסם
טוב, ברור שעדיף לברוח, במיוחד אם אתה לבד.

אבל כמות הכמעטים שהברנש דיווח עליהם, מרמזת שהיה לו לא מעט מזל.

עם צרפתיות כמו שלנו, לא הייתי בונה על פתרון של לברוח .

:shock:

פורסם

שאני לא גר במרכז ולא צריך לחוות את מכת הגנבות שהולכת באיזור.

גם אני מת להשתלח בכל הגנבים אבל מן הסתם אני לא אעשה את זה.

נכון שגם בצפון יש גנבים אבל היקף התופעה נמוך בעשרות מונים מאשר בתל-אביב והאיזור שסובב אותה.

כל התופעה הזו של גניבות מעלה בי בחילה וחלחלה,לדעתי המשטרה לא תניף אצבע בנידון מסיבות "יותר" חשובות ולכן בלית ברירה אנחנו צריכים להיות השוטרים על רכבינו.

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם

קרה לי פעם שחתכך אותי איזה רוסי (לא שאני נגד רוסים, יש לי כמה אחלה חברים רוסיים), ושאלתי אותו בעדינות בתנועות ידיים סיבובית "האם אתה משוגע?!" , בתוצאה לכך יצא הרוסי וכמעט שנתן לי בעיטה לאוטו , למזלי בדיוק היה ירוק והופ , נעלמתי ..

אז גם להסביר לאנשים שעשו מעשה לא בריא אי אפשר.. אז מה יהיה :\

פורסם
שאני לא גר במרכז ולא צריך לחוות את מכת הגנבות שהולכת באיזור.

גם אני מת להשתלח בכל הגנבים אבל מן הסתם אני לא אעשה את זה.

נכון שגם בצפון יש גנבים אבל היקף התופעה נמוך בעשרות מונים מאשר בתל-אביב והאיזור שסובב אותה.

כל התופעה הזו של גניבות מעלה בי בחילה וחלחלה,לדעתי המשטרה לא תניף אצבע בנידון מסיבות "יותר" חשובות ולכן בלית ברירה אנחנו צריכים להיות השוטרים על רכבינו.

לפי מה שהבנתי אתה גר בצפון וגם אני ויום חמישי גנבו לי מערכת בצפון!!!

אז זה לא אומר שאין גנבים בצפון!

יש גנבים ותאמין לי שיש הרבה. אני לא יודע איפה אתה גר אבל גר גר במקום ליד נהריה ויש הרבה גניבות. ואם אני הייתי רואה את מי שגנב לי את המערכת מהאוטו אז הייתי מוציא את המקל שיש לי באוטו למצבים כאלה!

אני לא יודע מה אתה היית עושה אבל בטוח שלא היית רואה שגונבים לך משהו מהאוטו ולא עושה כלום(שותק).

בלי שום קשר לכבוד או למשהו אחר.

פורסם

מה נסגר איתכם אנשים ?

לפי כמות התגובות שצונזרו..... לא יפה .

לרוני : אמנם לא יצא לך להכיר אותי כמו שצריך , אבל אני לדוגמא לא אחד שירביץ למישהו כי הוא חתך אותי בכביש , אבל לפרוץ ? לנסות להרים עלי יד..... ???

זה עובר את גבול הטעם הטוב שלי והיכולת לספוג .

פיתחתי לי כמה שיטות להירגע בכביש .

אחת מהן היא בצורת כפתור על הידית הילוכים..... ( אם הוא למעלה , אני יותר רגוע :wink: )

השנייה היא האזנה לשירים שקטים , רצוי ישראלים , רצוי של אריק לביא , אריק סיני , אריק איינשטיין......

זה עדיף על רגיעון של הדס .

ואנשים , אני רק עכשיו נכנסתי וראיתי כל כך הרבה צינזורים.... תישלטו על האצבעות שכותבות . גם אם אתם עצבניים מהמחשבה .

יאשה , שמנסה להפגין בגרות אישית... :shock:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
קרה לי פעם שחתכך אותי איזה רוסי (לא שאני נגד רוסים, יש לי כמה אחלה חברים רוסיים), ושאלתי אותו בעדינות בתנועות ידיים סיבובית "האם אתה משוגע?!" , בתוצאה לכך יצא הרוסי וכמעט שנתן לי בעיטה לאוטו , למזלי בדיוק היה ירוק והופ , נעלמתי ..

אז גם להסביר לאנשים שעשו מעשה לא בריא אי אפשר.. אז מה יהיה :\

בתנועות ידם "כאלה" לא שואלים שאלות..!! ובכלל שאלה כזאת לא שואלים..

פורסם
אנשים, בלי קשר לרמה הנמוכה של התגובות של חלקכם, וכן זה כולל גם אנשים שאני מכיר ומעריך, נסו לשים את עצמכם כצופים לרגע אחד, והביטו על מה אתם מייצגים כאן.

אתם מייצגים את כל מה שמגעיל ומתסכל במדינה שלנו. את האלימות, הברבריות, הזלזול באנשים, הגזענות ועוד שלל תכונות רעות.

מצד אחד אתם מטיפים לתרבות מוטורית, ומצד שני אתם מוכנים לצאת ולפוצץ במכות את המניאק ששרט לכם את האוטו. תגובות כאלו רק מוכיחות שאותה ברבריות ואלימות מתפרצת מגיעה גם אל הפורום, ואינה רק נחלת עבריינים ושחקני כדורגל (זו הייתה בדיחה, ג'ובאני רוסו וכולי, למי שקרא...).

תסלחו לי, אבל תרבות מוטורית איננה רק אופי הנהיגה על הכביש, אלא גם שליטה עצמית והבנת צרכיו וזכויותיו של האחר. לצערי התרבות המוטורית היא רק דוגמא לחוסר התרבות הכללי השולט במדינתנו, רק צ'ופצ'יק קטן. זאת גם הבעיה - אי אפשר לשפר את התרבות המוטורית בלי לשפר קודם את התרבות באופן כללי, וזו כבר משימה קשה בהרבה.

אני מקווה שתבינו למה אני מתכוון, ולא תצאו עם לום/נבוט/סכין/אקדח/בזוקה אל מול הבנאדם הבא שיחתוך אתכם על הכביש.

רוני

אני מסכים עם חלק מהדברים שלך ... (אני לא מתכוון אישית אליך באומרי את דברי אלא לתוכן הנאמר בהם )

אני מאוד מסכים שמטרת הפורום ורוחו היא להטיף לתרבות נהיגה ולהלכי רוח נאורים , ואני מאוד מסכים עם הקונספט הזה ... אני מאוד נגד לצפצף בכביש ולקלל מישהו שחתך אותי בכביש ועוד יותר להשתמש באלימות כנגד אנשים מהסוג הזה .

מצד שני , אני מאוד תומך בדברים של ערן ושל יאשה - יש דברים שיפה להם מכה אחת קודם .

אני מתכוון , שחבר'ה (פושטקים,ערסים,בוזזים,גנבים או איך שרק תקראו להם ... ) ילמדו את השיעור שלהם דרך מתכת קרה , ודרכי נועם לא יעזרו בעניין להשבת רכושך הגנוב (לצורך העניין : הספויילר ) . במצבים שכאלה אם תדבוק הקונספט של " יתנו לי סטירה , אתן גם את הלחי השנייה " לא תמיד תרוויח , אבל לפחות תעשה מאמץ להשבת רכושך שנגזל .

בגלל זה היו לי באוטו אמצעי הרתעה ... אקדח מפלסטיק שנראה מאיים , אלת בייסבול וגז מדמיע .

אביב - שמוכן לכל רעה ! :twisted:

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם
בגלל זה היו לי באוטו אמצעי הרתעה ... אקדח מפלסטיק שנראה מאיים , אלת בייסבול וגז מדמיע .

אביב - שמוכן לכל רעה ! :twisted:

למה היה? למה אין בהווה? (לא שלי יש...אבל סקרנות...)

Back to the original - NC again.

• תוכן חדש...