Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה משלי...(מהחניה למי שלא הבין :wink: )

porshe 911T 750hp.jpg

porsche550-1024.jpg

1996_porsche_gemballa_porsche_911_extremo-1.jpg

1996_porsche_gemballa_porsche_911_extremo-3.jpg

1987_porsche_strosek_928_gullwing-3.jpg

1974_porsche_911_rsr-1.jpg

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

פורסם

אני מחפש כל הזמן רקעים חדשים. שאני מוצא תמונה בגודל מתאים - אני לפעמים עורך אותה כדי שתהיה מתאימה לשמש כרקע...

אחרי שיודעים טוב איך מנוע חיפוש עובד - אפשר לנצל את זה למצא כל דבר.

פורסם
איזה מנועי חיפוש ? ואיך אתה משתמש ? ואיך אתה משנה ?

http://www.google.co.il

נכנס למנוע חיפוש תמונות, נכנס לחיפוש תמונות מתקדם, ומסמן שם שיאתר לי תמונות רק בגודל "טפט.

עכשיו אם אני רוצה לחפש למשל פרארי F50 - כותב תחילה Ferrari F50 - מאתר לי תמונות - אחרי שאני מסיים את החיפוש - מחפש גם תחת השם F50 בלבד - מה שיאתר לי עוד תמונות - ולבסוף תחת השם פרארי.

למי שיש אינטרנט מהיר זה לא בעיה - כי החיפושים עם הכי הרבה תוצאות מסתכמים בסופו של דבר ב30-40 עמודים לכל היותר.

וגם יש מקרים שמגלים סתם גלריות ענקיות. קרה מקרה שחיפשתי בנירות אמריקאיות חדשות - ולא מצאתי - אז חיפשתי פורש נדמה לי - ואז נפלתי על גלריה ענקית של רקעים באיכות רק של אמריקאיות - את הגלריה לא יכולתי לאתר משום שלא היו שמות ליד התמונות...

• תוכן חדש...