Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן להונדה ג'ז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כתיבה מצוינת. ממש נהניתי. עם זאת הייתי רוצה איזושהיא שורה של סיכום, ז"א מחיר יחסית לתמורה וציון סופי משוקלל (פחות או יותר :wink: ). בנוסף רציתי לשאול אותך על ההבדלים בין גיר רציף זה לגיר רציף אחר מסופרמיני מוכרת וזוהי הפונטו.

תודה שוב על הכתבה -נהניתי מאוד 8)

תודה רבה על התגובות

לגבי ההבדלים של הג'ז עם הפונטו , אני לא יודע מניסיון אבל אני יגיד לך מה קראתי בעיתונים מחו"ל.

דבר ראשון אומרים שהגיר הרציף של הפונטו הוא יחסית נחות ופעולתו לא חלקה ובכלל לא מוצלחת, ( מה שקראתי ).

על פי העיתונים הגיר הרציף הראשון שבאמת הצליח בגדול זה הגיר של האודי , ועל הג'ז אומרים שזה הגיר הרציף היחידי שבאמת יכול להתמודד ( ואף לנצח ) את הגיר של הרציף של האודי .

ועוד משהו , גיר רציף צריך מנוע יחסית חזק ואצל הפיאט זאת בעיה .

גיר רציף צריך מנוע חזק יחסית? :shock: מאיפה הגעת לזה??

אחת הבעיות הכי גדולות של גירים רציפים מאז ומעולם, היתה אי היכולת שלהם להתמודד טוב עם (הרבה) כוח.

לפונטו לא חסר כוח, המנוע שלה בעל נתונים דומים מאוד לזה של הג'אז, למעט הסל"ד המעט גבוה בו הוא מקבל את שיא ההספק - מאפיין ידוע של איטלקיות חובבות-סל"ד-גבוה.

אישית, את הגיר הרציף אני לא אוהב לא בג'אז, ולא בפונטו - אבל זה שבאודי כבר עובד למופת.

לדעתי, ההפרש במחיר מהפונטו לג'אז לא מצדיק את עצמו - 12!! אלף שקל!

נכון, הג'אז מרווחת יותר (במקצת, גם הפונטו נחשבת למרווחת מאוד) וקמצוץ חזקה יותר, אבל אני מעדיף את ההתנהגות הבטוחה יותר של הפונטו ואת הנוחות העדיפה משמעותית שלה. גם הגה ה"CITY" מעולה לנסיעה עירונית, ובשני המכוניות ממילא ההיגוי גרוע אז לפחות שיהיה כמה שיותר קל.

בכל מקרה, המחיר של הג'אז מוגזם משהו לטעמי, בגלל סמל הונדה שיש לה מלפנים לא הרבה מעבר לכך.

פג'ו 206 1.4 שנת 99

אל תדחה למחר, את מה שאפשר לדחות למחרתיים.

פורסם
אז מה אלי ? אתה רוצה להיות צוקרמן כשתגדל :wink: ...

וברצינות, סחתיין על ההשקעה . כתבה נחמדה מאוד !

רק הערה אחת יש לי בשבילך :

שלא כמו אצל האודי שהמנועים נבנים לכל הקונצנזוס הונדה בנתה את מנוע ה – 1.4 ספציפי לדגם הג'ז.

ב"קונצנזוס" בוודאי התכוונת ל"קונצרן" ...

טל.

:) לדעתי אני וצוקרמן באותו גיל אז קשה לגדול :).

תודה על התיקון .

פורסם
כתיבה מצוינת. ממש נהניתי. עם זאת הייתי רוצה איזושהיא שורה של סיכום, ז"א מחיר יחסית לתמורה וציון סופי משוקלל (פחות או יותר :wink: ). בנוסף רציתי לשאול אותך על ההבדלים בין גיר רציף זה לגיר רציף אחר מסופרמיני מוכרת וזוהי הפונטו.

תודה שוב על הכתבה -נהניתי מאוד 8)

תודה רבה על התגובות

לגבי ההבדלים של הג'ז עם הפונטו , אני לא יודע מניסיון אבל אני יגיד לך מה קראתי בעיתונים מחו"ל.

דבר ראשון אומרים שהגיר הרציף של הפונטו הוא יחסית נחות ופעולתו לא חלקה ובכלל לא מוצלחת, ( מה שקראתי ).

על פי העיתונים הגיר הרציף הראשון שבאמת הצליח בגדול זה הגיר של האודי , ועל הג'ז אומרים שזה הגיר הרציף היחידי שבאמת יכול להתמודד ( ואף לנצח ) את הגיר של הרציף של האודי .

ועוד משהו , גיר רציף צריך מנוע יחסית חזק ואצל הפיאט זאת בעיה .

גיר רציף צריך מנוע חזק יחסית? :shock: מאיפה הגעת לזה??

אחת הבעיות הכי גדולות של גירים רציפים מאז ומעולם, היתה אי היכולת שלהם להתמודד טוב עם (הרבה) כוח.

לפונטו לא חסר כוח, המנוע שלה בעל נתונים דומים מאוד לזה של הג'אז, למעט הסל"ד המעט גבוה בו הוא מקבל את שיא ההספק - מאפיין ידוע של איטלקיות חובבות-סל"ד-גבוה.

אישית, את הגיר הרציף אני לא אוהב לא בג'אז, ולא בפונטו - אבל זה שבאודי כבר עובד למופת.

לדעתי, ההפרש במחיר מהפונטו לג'אז לא מצדיק את עצמו - 12!! אלף שקל!

נכון, הג'אז מרווחת יותר (במקצת, גם הפונטו נחשבת למרווחת מאוד) וקמצוץ חזקה יותר, אבל אני מעדיף את ההתנהגות הבטוחה יותר של הפונטו ואת הנוחות העדיפה משמעותית שלה. גם הגה ה"CITY" מעולה לנסיעה עירונית, ובשני המכוניות ממילא ההיגוי גרוע אז לפחות שיהיה כמה שיותר קל.

בכל מקרה, המחיר של הג'אז מוגזם משהו לטעמי, בגלל סמל הונדה שיש לה מלפנים לא הרבה מעבר לכך.

1.דבר ראשון אתה טועה , לגיר רציף יותר קל להסתדר עם יותר כוח , כי הרי הקושי של הגיר הוא הדרך עד שהוא מגיע לסל"ד ההאידיאלי , אצל מנוע חלש אתה מאבד הרבה תאוצה עד שהוא מתיישב בסל"ד האידיאלי אבל על מנוע חזק יחסית בעל יותר מומנט תחושת איבוד ההאצה נבלמת ומורגשת פחות .

תקרא מה כתבו על ההאודי , אמרו שלרציף קשה עם מנוע ה - 2.0 בדיוק מסיבה זה אבל הוא מסתדר למופת עם מנוע ה- V6 3.0 .

2.הג'ז מרווחת בהרבה מהפונטו , המרווח הפנימי של הג'ז גדול לפחות כמו הלאנטיס ויותר גדול מהקורולה דור קודם.

3. לגבי ההגה אולי אתה צודק.

4. סמל הונדה זה לא סתם סמל , זה סמל של אמינות , אמינת יפנית . ואני לא רוצה להתחיל להתווכח על מי יותר אמין ולמי יש שוק ושמירת מחיר עדיפה , להונדה או לפיאט . התשובה ברורה.

פורסם

[

4. סמל הונדה זה לא סתם סמל , זה סמל של אמינות , אמינת יפנית . ואני לא רוצה להתחיל להתווכח על מי יותר אמין ולמי יש שוק ושמירת מחיר עדיפה , להונדה או לפיאט . התשובה ברורה

אני רוצה אלי, אני רוצה!!!!

בוא נפתח מלחמה, נגד כל הפרנקופילים, שונאי האמינות אוהבי המוסכים!!!

:roll:

• תוכן חדש...