Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא 33

boca_juniros
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום עברתי ברחוב וראיתי אלפא 33 במצב חיצוני פשוט מדהים ולמכירה! וכשאני אומר מדהים אני מתכוון לכך שאין עליה שום שריטה, ונראה שהיא עברה פחחות. היא זהובה יפהפייה, מנוע 1.5.

רשמתי את המספר של הבחור ואני אתקשר אחה"צ, השאלה שלי היא אם שווה בכלל לגעת באוטו כזה, ששמעתי שיש לו הרבה פאקים.

אם הבחור שומר על האוטו מבחינה מכנית כמו שהוא שומר עליו מבחינה חיצונית אני בטוח שהיא תצא מצוין בבדיקה אבל השאלה היא האם שווה לקנות אחת כזו והאם היא תכניס אותי לצרות?

תודה רבה

הכאב הוא זמני - הגאווה היא נצחית!

פורסם

אלפא קונים מאהבה או לא קונים בכלל !!!

אם אתה לא אוהב את אוטו הזה ורוצה אותו לפוזה , תתרחק.

זה נכון שאלפות הן לא שיא האמינות אבל אם הבעלים הקודמים שמרו עליה כמו שצריך אז אין סיבה לדאוג. חוץ מיזה הטיפולים במוסך יקרים יחסית אבל אם תקנה לבסוף את האוטו אני יכול להמליץ לך על מומחה שעושה עבודה פנטסטית במחיר טוב.

תן לי גם כמה פרטים על האוטו כמו שנה, יד, קלומטראז', קרבורטור\הזרקה, תוספות, מצב חיצוני ואני אשתדל לעזור יש לי די הרבה ניסיון עם 33.

בה''פ

אלפא... רק אם אתה מתאים לה...

פורסם

אוקיי. התקשרתי לבחור והנה כמה פרטים:

הוא לא יודע איזה יד זו. כששאלתי למה הוא אמר שכשהוא קנה אמרו לו שזה אוטו של צעירים שעבר הרבה ידיים, אז הוא לא שאל שאלות ולקח. קצת תמוה לא? :roll:

גם על הקילומטראז' הוא לא רוצה לחתום, ואומר שאם הוא יגיד משהו יגידו שהוא שקרן- עוד פעם קצת תמוה... :roll:

מנוע לא הוחלף אבל הוא אומר שהמצב המכני כמו המצב החיצוני- שזה מדהים. הוא אומר שמבחינה מכנית הוא עשה כל מה שאפשר- דיסקיות, גיר,ברקסים וטיפולים כללים.

הוא אומר שהאוטו לא עבר תאונות ולאוטו יש גלגלי מגנזיום.

כששאלתי אותו כמה הוא רוצה הוא אמר שהוא לא יודע, אמרתי לו שאני חושב על 8 והוא אמר שזה בכלל לא בכיוון... :?

מה אתה אומר?

נשמע לי קצת חשוד כל העסק לא?

פורסם
אוקיי. התקשרתי לבחור והנה כמה פרטים:

הוא לא יודע איזה יד זו. כששאלתי למה הוא אמר שכשהוא קנה אמרו לו שזה אוטו של צעירים שעבר הרבה ידיים, אז הוא לא שאל שאלות ולקח. קצת תמוה לא? :roll:

גם על הקילומטראז' הוא לא רוצה לחתום, ואומר שאם הוא יגיד משהו יגידו שהוא שקרן- עוד פעם קצת תמוה... :roll:

מנוע לא הוחלף אבל הוא אומר שהמצב המכני כמו המצב החיצוני- שזה מדהים. הוא אומר שמבחינה מכנית הוא עשה כל מה שאפשר- דיסקיות, גיר,ברקסים וטיפולים כללים.

הוא אומר שהאוטו לא עבר תאונות ולאוטו יש גלגלי מגנזיום.

כששאלתי אותו כמה הוא רוצה הוא אמר שהוא לא יודע, אמרתי לו שאני חושב על 8 והוא אמר שזה בכלל לא בכיוון... :?

מה אתה אומר?

נשמע לי קצת חשוד כל העסק לא?

אהלן תלם . לא יודע איזה יד ?! לא מוכן להתחייב על קילומטרז' ?! ואני אומר :

"Turn on your heels and walk away" :? .

יש מספיק 33 בשוק , 1.5 במיוחד . אגב, למה דווקא ננעלת על 33 ?

יש דברים יותר טובים ופחות בעייתיים במחיר שלה . עולה לי בראש כרגע 205 1.4 לדוגמה .

טל.

פורסם

אהלן טל. מה נשמע?

דווקא בכלל לא ננעלתי על אלפא ואני בד"כ אוהב צרפתיות כמו כולם. :lol:

אבל המצב החיצוני של האלפא הזו פשוט הדהים אותי. קשה להסביר דבר כזה באינטרנט אבל המצב החיצוני של פשוט מדהים!!!!! וזה מה שמשך אותי.

חשבתי שבנאדם ששומר על המצב החיצוני של האוטו שלו ככה גם ישמור על המכני, אבל כנראה שטעיתי. למרות שהבנאדם טוען שהמצב המכני של האלפא לא יכול להיות יותר טוב.

מה שמשך באלפא זה גם המחיר הנמוך מאוד של האוטו, עם התמורה הגדולה שהוא נותן.

קשה לראות בעל אלפא לא מרוצה... :?

אני מאמין שאני אחסוך עוד איזה 10-15K ואקנה לי איזו 106 ראלי או XSI.

רק בדקתי אותה.

תודה. :)

פורסם
תתרחק מהאוטו הזה. נשמע לי כמו קומבינה אחו שרמוטה!!!

נראה לי שאתה צודק. באמת נשמע מוזר מאוד, ועדיף לחפש משהו אחר...

תודה רבה לך, ואם אני אלך על אלפא אחרת אני אדבר איתך. :)

פורסם

אהלן תלם . לא יודע איזה יד ?! לא מוכן להתחייב על קילומטרז' ?! ואני אומר :

"Turn on your heels and walk away" :? .

יש מספיק 33 בשוק , 1.5 במיוחד . אגב, למה דווקא ננעלת על 33 ?

יש דברים יותר טובים ופחות בעייתיים במחיר שלה . עולה לי בראש כרגע 205 1.4 לדוגמה .

טל.

איך אפשר בכלל להשוות פיג'ו 205 1400 ל1500 של אלפא???

האלפא הרבה יותר יפה, צעירה, מושכת, מהירה (יותר מ-1.4 זה בטוח) בקיצור אני אישית מעדיף את האלפא מכל בחינה היא נותנת תמורה למחיר הרבה יותר טובה מהפיג'ו!

פורסם

שלום.. (לא סתם, זאת ההודעה הראשונה שלי כאן)

קודם כל - לא מוכן להתחייב על קילומטרז' זה ממש ממש רע, אבל נניח שעוד אפשר להבין... אבל לא יודע איזה יד?! מה הוא אף פעם לא הסתכל ברישיונות שלו?

ברור שמשהו כאן מסריח, ולכן לא הייתי מסתכן בקניה...

אבל האמרה על ה-205 הצחיקה אותי במקצת.. לפני כמה חודשים כשחיפשתי רכב בתקציב הנמוך שיש לי - אחת מהאפשרויות הייתה האלפא 33, מאוד מושכת, ולא ממש ספורטיבית (1.5), כך שיכולתי להשתלט עליה כנהג חדש.. לא אהבתי כל כך את ההגה הקשה, וחששתי מבעיות אמינות שיכולות לצוץ, וירדתי מהעניין... ואיך לא? קניתי 205... אבל לומר ש-205 טובה יותר מאלפא 33? :) אני לא בטוח.

אבל משהו נוסף - לא יודע עד כמה האלפא נותנת תמורה למחיר, אבל הפג'ו בהחלט מצדיקה את המחיר שלה, כל אגורה.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

אהלן!

קודם כל כפי שכבר נאמר לך פה מסר פעמים, תתרחק מהאוטו..זה סוחר!

לעניינינו

כבעליה הגאה של אלפא 146 ו33 לשעבר אגיד לך כזה דבר:

הרכב הנ"ל אינו סובארו ג'סטי! גם אם תמצא אחת במצב חדש (נדיר ביותר עקב אופי הנהיגה על הרכב) אין סיכוי שבעולם שלא תבקר במוסכים מדי פעם.

אמנם בעיות עם המנוע עצמו לא יהיו לרוב, אך המסביב הוא החלק הבעייתי.קנה לך אחת, תשקיע את מה שצריך (להזכירך יש אותם עד 94 והמון רכבים בשנים האילו ובגילם כיום יש בלאי לא קטן ולא רק לאלפא) ותהנה לך מהרכב. (ההנאה מובטחת).

אם תרצה טיפים יותר מזה קח את המספר שלי.

(שלחתי לך בהודעה פרטית.)

בהצלחה !

פורסם

תבינו שמדובר כאן בבחור צעיר לפני צבא (כנראה, ואני רק מניח - בלי יותר מדי מזומנים לבזבז ...) , אתם הייתם ממליצים לו לקנות 33 ?!

ובנוגע ל205 מול 33 , אין ספק שמדובר ברכבים מקטגוריות נפרדות ואין מקום להשוואה ביניהם , אך ה205 כפתרון תעבורתי זול (לקנייה ולאחזקה) לעומת האלפא מנצחת את העימות . מה גם ש205 תיתן שמץ של הנאה מנהיגה גם בגירסה שאיננה GTI ... כך שהיא לדעתי פתרון מוצלח למדי עבור תלם .

טל.

פורסם
תבינו שמדובר כאן בבחור צעיר לפני צבא (כנראה, ואני רק מניח - בלי יותר מדי מזומנים לבזבז ...) , אתם הייתם ממליצים לו לקנות 33 ?!

ובנוגע ל205 מול 33 , אין ספק שמדובר ברכבים מקטגוריות נפרדות ואין מקום להשוואה ביניהם , אך ה205 כפתרון תעבורתי זול (לקנייה ולאחזקה) לעומת האלפא מנצחת את העימות . מה גם ש205 תיתן שמץ של הנאה מנהיגה גם בגירסה שאיננה GTI ... כך שהיא לדעתי פתרון מוצלח למדי עבור תלם .

טל.

:) תודה טל.

באמת אין הרבה מדי כסף לבזבז... :roll:

כרגע בבנק יש לי 12,000 ובכול חודש נכנס לי בערך 1500-2000 ככה שהרבה מדי כסף להחזיק אלפא אין לי כרגע.

נקווה שאחרי שנה וחצי קבע כקצין ביחידה שבחתימה שלי המצב הכלכלי ישתנה... :twisted:

פורסם

טל.

כן, לבחור צעיר לפני בצא הייתי ממליץ לקנות 33. אבל רק לאחד שרוצה את האוטו, לא לאחד שמתלבט בין אלפא לפיג'ו. אם אתה מתלבט, לך על הפיג'ו. אלפא רומאו אוטו בהחלט לא פשוט, ואם אין לך את הסבלנות וגם את המזומנים אז האוטו בהחלט לא בשבילך.

פורסם

אלפא רומאו אוטו בהחלט לא פשוט, ואם אין לך את הסבלנות וגם את המזומנים אז האוטו בהחלט לא בשבילך.

צודק, האלפא 33 היא לא רכב לכל אחד, רק לכאלה שאוהבים מאזו מאזו

אתה מטפל בה כמו חמור, שופך עליה ים של כסף והתמורה אתה מקבל רכב שמתנהג כמו פיאט טמפרה.

רק אם אתה מתאים לה .

• תוכן חדש...