Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה ערפל!!

DJO
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ייאמן.

לפני שיצאתי מהבית עברתי על רשימת המצלמות ומה אמיתי ומה לא בכביש 4, איזה מהירות ואיזה נעליים, מכמה קילומטרים מצפון לרעננה, ערפל, שפשוט חבל על הזמן.

אתה לא רואה בשיט, הנסיעה הכי מפחידה שהייתה לי בארץ, אתה מרגיש כמו בסרט :x

ורק שחזרתי הביתה הבנתי איך אני מדליק אורות ערפל :cry:

פורסם

מעשה מאד חכם, זה לנהוג ברכב שאינך מכיר תפעולו :mm_nah:

כן, אני יודע שהנך מכיר את הרכב, אך דווקא את המתג הנ"ל שכחת/לא הכרת/לא היית צריך להפעילו(ובכלל כמה פעמים בשנה מפעילים אותו, הוא ממש זניח).

אז זהו שלא נכון :!:

כמות הערפילים בשעות הבוקר המוקדמות בימי הקיץ הינה תופעה מאוד שכיחה.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

קרה לי גם פעם מצפון לחיפה - מפחיד ביותר!! הפעלתי גם אורות גבוהים וגם אורות ערפל קדמיים ואחוריים, ועדיין הייתי צריך לנסוע על 50 קמ"ש מקסימום, כי מרחק הראייה קדימה היה מטרים בודדים בלבד...

בהחלט חוויה מוזרה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
קרה לי גם פעם מצפון לחיפה - מפחיד ביותר!! הפעלתי גם אורות גבוהים וגם אורות ערפל קדמיים ואחוריים, ועדיין הייתי צריך לנסוע על 50 קמ"ש מקסימום, כי מרחק הראייה קדימה היה מטרים בודדים בלבד...

בהחלט חוויה מוזרה.

רוני

בערפל אסור להפעיל אורות גבוהים כי הם גורמים לכך שלא תראה בכלל .

צריך להישאר עם אורות מעבר וערפל .

פורסם

אין על ערפילי הבוקר , זו תחושה וחוויה פשוט מדהימה ..

שנה שעברה נהגתי מאיזור שדה התעופה לכיוון הבית שלי בפ"ת ..

ולא ראו ממטר!! , ממש מדהים יותר מכל ערפיל שראיתי בחיי.

נסעתי במהירות אפסית תוך כדי שימוש בפנסי ערפל , אבל הייתה חוויה מדהימה ..

פורסם

בערפל אסור להפעיל אורות גבוהים כי הם גורמים לכך שלא תראה בכלל .

צריך להישאר עם אורות מעבר וערפל .

עובדה שזה עזר, אם זה היה מפריע, הייתי מוריד אותם...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בגלל הערפל הזה הייתה לי אתמול הנסיעה הארוכה ביותר בחיים מהרצליה הביתה - חצי שעה, וזה המון. כל הדרך על 50~ קמ"ש בנתיב הימני וכשהגעתי למורשה, עד שלא ראיתי את הקווים על הכביש מתחילים להתעקל לא ידעתי בכלל שהגיע הזמן לפנות ולהמשיך בגהה.

מבחינת הנהגים האחרים, למרבה ההפתעה נהנתי לראות שרובם הגדול משתמש בפנסי הערפל שלהם. אני לא יודע אם לייחס את זה לעובדה שסביר להניח שרוב הנהגים שהיו יחד איתי על הכביש היו יחסית צעירים ולא בדיוק שייכים ל"עדר" שהקשר היחידי בינם לבין נהיגה הוא הכרטיס הפלסטי שנמצא להם בארנק... בכל מקרה, אהבתי.

מצד שני, את כל אלה שנסעו כרגיל באמצע הלילה, בנתיב השמאלי על 130 קמ"ש לא כ"כ אהבתי. אומנם ביום רגיל אני זה שמהבהב להם עם האורות שיפנו לי את הנתיב אבל בהתחשב בתנאי הדרך זאת הייתה פשוט הפקרות ליסוע כך. ויעידו שלושה רכבים שראיתי מרוחים על מעקה בטיחות בדרכי הקצרה הביתה.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

מעשה מאד חכם, זה לנהוג ברכב שאינך מכיר תפעולו :mm_nah:

כן, אני יודע שהנך מכיר את הרכב, אך דווקא את המתג הנ"ל שכחת/לא הכרת/לא היית צריך להפעילו(ובכלל כמה פעמים בשנה מפעילים אותו, הוא ממש זניח).

אז זהו שלא נכון :!:

כמות הערפילים בשעות הבוקר המוקדמות בימי הקיץ הינה תופעה מאוד שכיחה.

עמית

ועכשיו למדתי :)

צריך למשוך את הכפתור החוצה..

פורסם

יאפ :roll:,

דרך אגב, מה לסובב את המתג שמאלה עושה?

ככה חשבתי בהתחלה שמדליקים את האורות ערפל אבל זה השאיר אותי בעלטה מוחלטת.

• תוכן חדש...