Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני חייב... לא יכול להתאפק...

אלפא 75 זה מסוג המכוניות שבין 65 ל-92 קמ"ש מעל 4700 סל"ד אבל מתחת

ל-4933 בפניה בזווית של 96 מעלות יחסית למאדים הן חיות רעות, אבל אחרי זה אז הן

מחלידות ומתפרקות :lol:

לאלפא שלנו היה אקוואריום בדלתות כל פעם שירד גשם, אגב. אבל הבעיה הסתדרה די מהר

אחרי שהדלתות החלידו ונשרו מהציר שעליו ישבו.

(פאנאט-דיסקליימר: צחוק, הומור וכ"ו - כמובן שלא הייתי אומר לא למרבית הרכבים

שאלפא מוכרת כיום).

סליחה??????????????????? :shock::shock:

כנראה שהאוטו שלך היה פשוט ע-ג-ל-ה אתה מוזמן לבוא לבדוק אלפא מתוחזקת מכל הלב ואיך היא נוסעת...

ואם תמצא חלודה תקבל את האלפא שלי במתנה.

כנראה שאתה לא מספיק נהג טוב בישבילה כן כמה שזה כואב...

הייתי מאחל לפג'ו להגיע לכזאת שילדה באותם השנים הרי מה ה GTI 206 ממש יצירת אומנות אחת המכוניות הגרועות שראיתי עם השם GTI . שלא נדבר על כמה דפקטים קטנים ב 306 GTI עם הגיר המפלצת שמפריע לרדיוס סיבוב.

וביכלל אומנם הפג'ו מהנות וממש כיף ב 106 מודה נכון,יש עוד דברים בעולם אבל יש גם עוד דברים חוץ מבז'ו והנעה קידמית שאני אישית לא אוהב הנעה קידמית..(לא בליגה שלי :lol: ).

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שלא נדבר על כמה דפקטים קטנים ב 306 GTI עם הגיר המפלצת שמפריע לרדיוס סיבוב.

ל306GTI אכן יש מאפיין מוזר שכזה, אבל עדיין - למרות הגיר, יש לה רדיוס סיבוב דומה מאוד / טוב יותר מל147 רגילה. איפה כאן הפאדיחה?

אגב, אפרופו שלדות, אני בטוח שה147, 146, 146, 33 ועוד הנעות קדמיות* "מהוללות" מבית אלפא יישמחו להתנהגות כמו של ה306GTI.

*לא כולל סוד :wink:

פורסם

שאלפא מוכרת כיום).

כנראה שהאוטו שלך היה פשוט ע-ג-ל-ה אתה מוזמן לבוא לבדוק אלפא מתוחזקת מכל הלב ואיך היא נוסעת...

הייתי מאחל לפג'ו להגיע לכזאת שילדה באותם השנים הרי מה ה GTI 206 ממש יצירת אומנות אחת המכוניות הגרועות שראיתי עם השם GTI . שלא נדבר על כמה דפקטים קטנים ב 306 GTI עם הגיר המפלצת שמפריע לרדיוס סיבוב.

וביכלל אומנם הפג'ו מהנות וממש כיף ב 106 מודה נכון,יש עוד דברים בעולם אבל יש גם עוד דברים חוץ מבז'ו והנעה קידמית שאני אישית לא אוהב הנעה קידמית..(לא בליגה שלי :lol: ).

אכן, כנראה שאני לא נהג מספיק טוב בשבילה. העמדת אותי במקומי. במיוחד הצורה

השנונה שבה העלבת את האוטו שלי (הוא לא היה שלי אישית, אגב) - פגעת בי איפה

שזה כואב. אני בטוח שאדוני עושה פאור-סליידים עם ההנעה האחורית המטורפת שלו

מדי יום :p

ללא ספק הטיעונים שלך משכנעים ביותר! אני הולך למכור את הקליאו ולקנות פרארי,

אהה... כלומר... אלפא.

:lol:

(אדוני, תלמד לקרוא - רואה את השורה הזאת שם בסוף ההודעה שלי? לא? לא נורא)

פורסם

אכן, כנראה שאני לא נהג מספיק טוב בשבילה. העמדת אותי במקומי. במיוחד הצורה

השנונה שבה העלבת את האוטו שלי (הוא לא היה שלי אישית, אגב) - פגעת בי איפה

שזה כואב. אני בטוח שאדוני עושה פאור-סליידים עם ההנעה האחורית המטורפת שלו

מדי יום :p

ללא ספק הטיעונים שלך משכנעים ביותר! אני הולך למכור את הקליאו ולקנות פרארי,

אהה... כלומר... אלפא.

:lol:

(אדוני, תלמד לקרוא - רואה את השורה הזאת שם בסוף ההודעה שלי? לא? לא נורא)

:? אמרת פה עשר דברים שלא אמרתי בחיים על אלפא..כמו פראארי = אלפא..

ומעולם לא אמרתי משהו רע על הקליאו (כמובן שעל ה RSI יש הרבה מה לומר :p ).

כאילו בכל צחוק יש אמת ואתם עוקצים על ימין ועל שמאל..

אז איך אתם עוד מדברים שאתם לא "מחממים" את האווירה..

בכל אופן......הקופלונגים בקצב שאני מחליף...באמת סובלים הרבה :lol::lol::twisted: .

בסה"כ כבר די נמאס לי מהקטע של כל אחד מצדיק את האלילה שלו(החברה מכוניות וכדומה)

ולמען האמת אני קונה אופנוע בזמן הקרוב ככה שאני לא חושב שאיזה מכונית תוציא יותר הנאה ממנו :twisted:

(ולא אני לא מוכר את האלפא ).

פורסם

:lol::lol::lol::lol:

חברים, תודה לכם, לכולכם. באמת. אני קורא את ההודעות כאן ונקרע מצחוק - אתם גדולים!!

אה, ולאלפא 147 - יש לך GTA? מה לא? אני מקווה לפחות שיש לך את השני ליטר ולא איזה 1.6, לא שאני מזלזל אבל אתה יודע, יש גבול... אי אפשר שלפרארי יהיה מנוע קטן יותר מנפח של בקבוק קולה במבצע לפסח...

דרך אגב, גם כשאני נהגתי פעם ראשונה ב-147, חשבתי שהיא מכונית מגניבה למדי, גם ה-156 הרשימה אותי (יותר) ואני בטוח שאני אתלהב מהנהיגה באלפות ישנות גם כן, אבל תגיד לי, יא פאנאט, אתה לא חושב שאתה מגזים "קצת"??????

ולאלפא75 - נו באמת, ציפיתי ממך שתבין את הבדיחה, ולא תתחיל עם שטויות כמו "206GTI אחת המכוניות הגרועות שיש" או מציאת דפקטים מומצאים ב-306GTI, שתסלח לי אבל יכולת כמו שלה אין לאף אלפא הנעה קדמית שאני מכיר.

והנעה קדמית לא בליגה שלך?? פשששש, ג-ב-ר!!! פאוארסליידים כל נס הרים, מה?

ורפי - לא התרשמת מה-106? מה הפלא, לחצת בקו ישר עד 60 קמ"ש... מזה אולי רק באימפרזה טורבו אפשר להתלהב :p

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אוי תומר מה יהיה לא ראיתי את ה סמיילי שהנעה קידמית לא לליגה שלי? :roll:

וכן לא ב@#! הנעה קידמית תגיד מה שתגיד זה אני ככה אני אוהב וככה אני רוצה לנהוג לא אנהג בחיים! במכונית ספורט הנעה קידמית (רק AWD או RWD ).

כן אני יודע שזאת הכרזה שאולי קשה לקבל אבל זה אני נהגתי כבר בהרבה צרפתיות היה כיף אבל לא הכיף שאני אוהב בדם.

פורסם

טוב, אני אף פעם לא עשיתי הצהרת כוונות על אהבתי לאלפא.

אני יודע שכן, אם יתנו לי M3 מול איזו אלפא ישנה, ההיתי לוקח את

ה M3, אבל מה? אני שונא BMW.

את אלפא, למרות שאף פעם לא נהגתי על אחת, אני מעריך ומעריץ,

(לא במידה של אלה שאומרים אני אלפא ואלפא זה הכי הכי וכו'),

ופשוט אי אפשר להסביר את זה.

זה כמו לקנות יין חדש מחברה שמייצרת יין טוב ישן ומשובח,

מול לקנות סתם יין טעים מעולה, אבל חדש, בלי מסורת וכו.

מקווה שהצלחתי להבהיר את עצמי או לסיכום:

על אלפא 147 GTA היה עומד לי בטוח, על CARRERA GT לא.

תגידו מה שתגידו :twisted:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

אתה נוהג באלפא ואתה עוד אומר דברים כאלה?? אני ממש לא מבין אותך....

אני אהבתי אלפא עוד לפני שנהגתי באחת, אחרי שנהגתי בפעם הראשונה ב147 האהבה שלי לאלפא פרצה כל גבולות, כל פעם שאני נוסע באלפא אני רק אוהב אותה יותר ויותר

בדיוק ההיפך.

זו דוגמה- אהבת אלפא לפני שקנית אחת...

בא בן אדם שאוהב מכונית טובה מתוך פרספקטיבה.כי הוא ראה דברים אחרים ולכן הוא החליט שאלפא זה יותר טוב בשבילו.והוא קנה אלפא.ככה הוא באמת יודע להנות ממנה.כי הוא יודע שזה יותר טוב מדברים אחרים.

אתה קנית אלפא כי אהבת אותה עוד לפני שקנית?!? נראה לי שהיית הלקוח הכי קל של קבוצת סמל"ת אי פעם....

אתה מייצג איזשהוא סוג מוזר של אטימות.

בשבילך אלפא זה הכי טוב שיש.נקודה.לא בגלל שחלילה ראית שזה באמת הכי טוב שיש.לא בגלל שזה מדבר אליך כי בחנת אחרות וראית שזה בדיוק מה שבא לך.בגלל שפשוט הגעת למסקנה שאתה אוהב אלפות עוד לפני שבכלל נסעת על אחת?

לא נעים לי להגיד לך,אבל קודם כל תקרא מה כתבתי קודם על להיות אלפיסט א-מ-י-ת-י ,נטול פוזה פסאודו איטלקית.

תקרא גם מה אלפיסטים חכמים כתבו לך.

אני שמח על שאתה לא מייצג את הקשת של אלפיסטים אמיתיים ולא היית נגרר לויכוח המטופש הזה.

אלפיסט גם יידע שאין מה להתווכח בכלל,כי מדובר במכוניות כל כך שונות,בחוויות כל כך מרוחקות...

מצד שני-אלפיסט אמיתי לא היה נוהג על מכונית שאין בה קרבורטורים...

אלפיסט אמיתי היה קונה לפחות פעם בחיים משהו שמונע מהציר האחורי...

אלפיסט אמיתי היה יודע איך עובד כל אום באוטו שלו....

אני בטוח שאתה עונה לפחות על אחת מההגדרות האלה.

מה...לא?!?!

יכול להיות שאתה לא אלפיסט אמיתי?!?!

נ.ב-אהבתי את הקטע של "האהבה שלי פרצה כל גבולות".כל פעם שנדמה לי שאני קצת מגזים בפנאטיות שלי מול האוטו,אני צריך להיזכר ב"אהבה פורצת גבולות". שתחזור לי קצת הפרופורציה...

לא אני קניתי את האוטו אלה אח שלי, האוטו לא בבעלותי, אח שלי מבין טוב מאוד במכוניות והוא ידע בדיוק מה הוא עשה, אז ככה שכל מה שכתבת ממש לא נכון לגבי, וכן אני אלפיסט אמיתי

אני גם בטוח שאם היו אומרים לך לקחת אלפא 147 במקום הדבר הזה שאתה נוהג בו

בתנאי שתשבור לו את הסמל ותשרוף את האוטו היית עושה את זה בשמחה, ממש לא היה מפריע לך כי פיג'ו זה לא רכב של הנשמה.... נ.ק.ו.ד.ה

נגמר פה הויכוח, אותי לא תוכל לשכנע

א ל פ א - רק אם אתה מתאים לה

חולם על 147GTA

פורסם

שאלפא מוכרת כיום).

אלפא 75 2ל זה באמת אוטו מפלצתי - רוצח סידרתי... (יחסית לשאר מנועי 2ל..)

אני לא יודע מה איתכם אבל לא נתקלתי בהרבה אלפיסטים שרק הפוזה מדברת עליהם.. אולי רק אחד... תנו לי ר - ו - מ - א - ו חחח... (סתם :lol: )

אחח.. אחד הת'רדים המשעשעים שהיו פה... (על תדאג תומר אתה עדיין בפיסגה..)

פורסם

אתה נוהג באלפא ואתה עוד אומר דברים כאלה?? אני ממש לא מבין אותך....

אני אהבתי אלפא עוד לפני שנהגתי באחת, אחרי שנהגתי בפעם הראשונה ב147 האהבה שלי לאלפא פרצה כל גבולות, כל פעם שאני נוסע באלפא אני רק אוהב אותה יותר ויותר

בדיוק ההיפך.

זו דוגמה- אהבת אלפא לפני שקנית אחת...

בא בן אדם שאוהב מכונית טובה מתוך פרספקטיבה.כי הוא ראה דברים אחרים ולכן הוא החליט שאלפא זה יותר טוב בשבילו.והוא קנה אלפא.ככה הוא באמת יודע להנות ממנה.כי הוא יודע שזה יותר טוב מדברים אחרים.

אתה קנית אלפא כי אהבת אותה עוד לפני שקנית?!? נראה לי שהיית הלקוח הכי קל של קבוצת סמל"ת אי פעם....

אתה מייצג איזשהוא סוג מוזר של אטימות.

בשבילך אלפא זה הכי טוב שיש.נקודה.לא בגלל שחלילה ראית שזה באמת הכי טוב שיש.לא בגלל שזה מדבר אליך כי בחנת אחרות וראית שזה בדיוק מה שבא לך.בגלל שפשוט הגעת למסקנה שאתה אוהב אלפות עוד לפני שבכלל נסעת על אחת?

לא נעים לי להגיד לך,אבל קודם כל תקרא מה כתבתי קודם על להיות אלפיסט א-מ-י-ת-י ,נטול פוזה פסאודו איטלקית.

תקרא גם מה אלפיסטים חכמים כתבו לך.

אני שמח על שאתה לא מייצג את הקשת של אלפיסטים אמיתיים ולא היית נגרר לויכוח המטופש הזה.

אלפיסט גם יידע שאין מה להתווכח בכלל,כי מדובר במכוניות כל כך שונות,בחוויות כל כך מרוחקות...

מצד שני-אלפיסט אמיתי לא היה נוהג על מכונית שאין בה קרבורטורים...

אלפיסט אמיתי היה קונה לפחות פעם בחיים משהו שמונע מהציר האחורי...

אלפיסט אמיתי היה יודע איך עובד כל אום באוטו שלו....

אני בטוח שאתה עונה לפחות על אחת מההגדרות האלה.

מה...לא?!?!

יכול להיות שאתה לא אלפיסט אמיתי?!?!

נ.ב-אהבתי את הקטע של "האהבה שלי פרצה כל גבולות".כל פעם שנדמה לי שאני קצת מגזים בפנאטיות שלי מול האוטו,אני צריך להיזכר ב"אהבה פורצת גבולות". שתחזור לי קצת הפרופורציה...

לא אני קניתי את האוטו אלה אח שלי, האוטו לא בבעלותי, אח שלי מבין טוב מאוד במכוניות והוא ידע בדיוק מה הוא עשה, אז ככה שכל מה שכתבת ממש לא נכון לגבי, וכן אני אלפיסט אמיתי

אני גם בטוח שאם היו אומרים לך לקחת אלפא 147 במקום הדבר הזה שאתה נוהג בו

בתנאי שתשבור לו את הסמל ותשרוף את האוטו היית עושה את זה בשמחה, ממש לא היה מפריע לך כי פיג'ו זה לא רכב של הנשמה.... נ.ק.ו.ד.ה

נגמר פה הויכוח, אותי לא תוכל לשכנע

שכחתי לכתוב-שהאלפא גם צריכה להיות...שלך!

רגע...

חמודי..בן כמה אתה?

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

כללום..

חם לי

ובגדול: ובאדום:

רק שתדעו שרבים מהאלפיסטים הטובים והאמתיים והקרבורטוריסטיים לא מחוברים לאינטרנט..

• תוכן חדש...