Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפורים ואחריות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה קצת מעצבנת,

כאשר משפרים את האוטו בציפים, קפיצים מייצבים ואגזוזים למינהם

האם זה מבטל את האחריות של החברה לאוטו? (בהנחה שהאוטו חדש)

האם זה מגדיל את הבלאי של המנוע?

תודה

פורסם

כל שיפור הן של הספק והן של מרכב(קפיצים הנמכות וכו)

מגביר את הבלאי הטיבעי אבל זה לא משהוא מורגש או ממש משפיע -כל עוד לא מתחילים לפתוח מנוע ועושים דברים די חריגים !!!

רוב המכוניות החדשות יאבדו את האחריות עם יש שיפורים משמעותיים-פילר+אגזוז לא ישפיע על האחריות וציפ אף אחד לא ידע ששמת אם לא תגיד!!

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

מגביר את הבלאי הטיבעי אבל זה לא משהוא מורגש או ממש משפיע -כל עוד לא מתחילים לפתוח מנוע ועושים דברים די חריגים !!!

רוב המכוניות החדשות יאבדו את האחריות עם יש שיפורים משמעותיים-פילר+אגזוז לא ישפיע על האחריות וציפ אף אחד לא ידע ששמת אם לא תגיד!!

אם חלילה תיהיה לו איזו תקלה .

בדיאגנוסטיקה יראו ויבחינו בשינוי התוכנה

פורסם

אם חלילה תיהיה לו איזו תקלה .

בדיאגנוסטיקה יראו ויבחינו בשינוי התוכנה

אתה טועה !

שינויים במפות בצ'יפ שקופים לציוד דיאגנוסטיקה ברוב המקרים.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

אם יש סוכנות בחו"ל שגם עוסקת בשיפורים ושהחברה מאשרת אותו גם כן בתור משפר מוסמך לסוג הרכב שהחברה מייצרת, האם אתם חושבים שבארץ היבואן יקבל את השיפור אילו הוא היה מותקן ברכב בארץ כי יש אישור של חברת האם בחו"ל?

(אני מקווה שהצגתי את השאלה באופן ברור)

פורסם

ברוב המוסכים המורשים אם לא תספרו שישנו ג"וק הם יתקשו מאוד לאתר את התקלה ובכלל לדעת שיש ג"וק -בד"כ

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
אם יש סוכנות בחו"ל שגם עוסקת בשיפורים ושהחברה מאשרת אותו גם כן בתור משפר מוסמך לסוג הרכב שהחברה מייצרת, האם אתם חושבים שבארץ היבואן יקבל את השיפור אילו הוא היה מותקן ברכב בארץ כי יש אישור של חברת האם בחו"ל?

לא, בארץ אי אפשר.

חוץ מחברה אחת או שניים (אאודי וב.מ.ו) שאפשר להזמין דרכם רכב ששופר בסדנה (ריגר, קופר, שניצר).

בארץ אין נציגים רשמיים של החברות הנ"ל לכן אין אישור לשים אותם.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

לא, בארץ אי אפשר.

חוץ מחברה אחת או שניים (אאודי וב.מ.ו) שאפשר להזמין דרכם רכב ששופר בסדנה (ריגר, קופר, שניצר).

בארץ אין נציגים רשמיים של החברות הנ"ל לכן אין אישור לשים אותם.

אני שמעתי שלאימפרזות טורבו יש "משפר תקני" בארץ, שאינו פוגע באחריות.

פורסם

אני מודה שאני לא מכיר את הנושא מהכרות אישית אבל לי סיפרו שצריבת צ'יפ משנה את השדה Software Version ושדה זה מופיעה בכל מכשירי הדיאגנוסטיקה.

כמובן שלא מחייב שהמפעילים של המכשיר במוסך מתודרכים לבדוק את הנושא.

וייתכן בהחלט שניתן לזייף את השדה הזה.

פורסם
בעליה של קליאו ספורט סיפר בפורום תפוז רק לפני מספר ימים, על סדק במערכת הפליטה. ברכבו הותקנה מערכת משופרת, אך המוסך גילה שהחלק הפגום הוא מקורי ונפרד, ולכן הוא הוחלף במסגרת האחריות.

כך צריך לנהוג לדעתי. לא יתכן שהיבואן יתנער לחלוטין מאחריות ברגע שנעשה שיניו כלשהו, לפני שנבדק האם אותו שינוי היתה השפעה על הנזק שנגרם.

פרטים נוספים על המקרה:

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=207&msgid=15288796

צודק, אבל המוסך והיבואן אוהב להפיל את הגורם לתקלה על השיפורים. ולך תגיד משהו!

• תוכן חדש...