Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר ארוך\קצר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דבר ראשון למה התגובה הראשונית שלך לא הייתה כזו? למה ישר להתחיל להריץ צחוקים?

לא מבין את הנטייה הזו לפעמים להגיב בצורה כזו אם מישהו אומר משהו שהוא לא הכי ברור בעולם במיוחד כשמדובר בשאלה.

בכל מקרה הבנתי את הטעות שלי לבד.

ראלימן

נו, ראלימן, למה לקחת קשה? הוא לא התחיל לרדת עליך, סתם צחק טיפה... אני חשבתי שזה היה מאוד משעשע :D

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
דבר ראשון למה התגובה הראשונית שלך לא הייתה כזו? למה ישר להתחיל להריץ צחוקים?

לא מבין את הנטייה הזו לפעמים להגיב בצורה כזו אם מישהו אומר משהו שהוא לא הכי ברור בעולם במיוחד כשמדובר בשאלה.

בכל מקרה הבנתי את הטעות שלי לבד.

ראלימן

נו, ראלימן, למה לקחת קשה? הוא לא התחיל לרדת עליך, סתם צחק טיפה... אני חשבתי שזה היה מאוד משעשע :D

אבל אתה רע :twisted:

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

לא לקחתי קשה, טיפה הפריע לי אבל לא יותר מדי קריטי.

שאלתי שאלה, לא עברתי על שום חוק (אני מקווה :shock: ), לא אמרתי משהו שהוא לא נכון כי שאלתי משהו. ובכל זאת קיבלתי תגובה לא רצינית. למיטב זכרוני הפורום הזה שם דגש על כמה שהוא רוצה להיות רציני.

אין לי בעיה לצחוק על כפתורי טורבו, אבל לא כך המקרה כאן.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
לא לקחתי קשה, טיפה הפריע לי אבל לא יותר מדי קריטי.

שאלתי שאלה, לא עברתי על שום חוק (אני מקווה :shock: ), לא אמרתי משהו שהוא לא נכון כי שאלתי משהו. ובכל זאת קיבלתי תגובה לא רצינית. למיטב זכרוני הפורום הזה שם דגש על כמה שהוא רוצה להיות רציני.

אין לי בעיה לצחוק על כפתורי טורבו, אבל לא כך המקרה כאן.

ראלימן

לא צריך לקחת הכל קשה. הפורום בהחלט מתכוון להיות רציני, ולכן אנו משתדלים שכל שאלה תיענה בתשובה נורמלית. מכיוון שהשאלה שלך נשאלה בטעות, אין לה הרי תשובה נורמלית... וחוץ מזה, בלי הומור לא יהיה פה כיף :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
סקורניס כתב:

לדעתי האופטימלי הוא הילוכים ראשונים קצרים והילוך אחרון ארוך, כאשר יחס ההעברה הסופי גם הוא קצר יחסית. זה מאפשר כוח בכל ההילוכים מלבד האחרון, אשר משמש לנהיגה חסכונית ורגועה.

הגיר של ה-205 בגרסת 1.6 הוא כזה.

4 הילוכים קצרצרים, והילוך חמישי ארוך.

יעיל מאוד בהאצות.

בזכות ההילוכים הקצרצרים בהעברת הילוך הסל"ד נשאר בטווח ההספק הגבוה (נשאר על 5000 בכל העברה, ומייד מזנק מעלה מעלה מעלה).

אפשר לארגן מנוע 1.9 ולשדך אותו לגיר של ה-1.6. אומרים שזה משו משו.

איזה בולשיט ! הגיר החמישי של הGTi ארוך ? להד"מ. הגיר שלך כנראה טופל.

הגיר החמישי של הפיזו 205GTi 1600 הוא כל כך קצר שלפעמים בשיוטים אתה מוצא את עצמך מקלל... 120 קמ"ש בארבעת אלפים !! שלא לדבר על הסופית, 196 קמש ב6500 סל"ד.

בדגם ה 1900 הגיר כמעט זהה מלבד הילוך ראשון ארוך יותר ויחס העברה סופי ארוך בקצת.

בחברוווו..... :wink:

D

פורסם

רז צודק .

הגיר ב 1.6 כל כך קצר שהוא לא נתן לי מנוחה....

ב 205 גי טי איי של פאשה ( אורן ) זה עוד היה סביר....

אבל על ה MI..... ( עם אותו גיר של 1.6.... )

זה מטורף , כל שנייה נגמר הילוך !!!! ויאללה להעלות.....

מה שכן הגיר נגמר ב 190 בערך... 195....

והטורים אכן , 4 ב 120.... מטורף לחלוטין....

אח...זכרונות נעימים , ה MI.... ( וגם הרגילה , במיוחד בעליות לי-ם )

יאשה , שמשום מה שמח להיות ער בשעה הזאת.... 8)

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...