Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Mazda Miata, Toyota MR2, BMW Z3,

MR2Spyder
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Porsche Boxster,

Jaguar XK, Honda S2000, Peugeot 206cc, Rover MGF

Audi TT Roadster, Alfa Romeo Spider,

Mercedes SLK & Convertibles old and new

יש מצב למפגש\נסיעה קבוצתית?

יאלה, שמיים כחולים, אויר צח, נוף מקסים, הרוח בשיער......

נו, מועדון STI נוסעים 30 מכוניות ביחד, במקס-טונינג נסענו 16 מכוניות לטיול בלי להניד עפעף – אז קדימה רודסטרים, באו גם אנחנו נעשה שיירה!

פורסם
Porsche Boxster,

Jaguar XK, Honda S2000, Peugeot 206cc, Rover MGF

Audi TT Roadster, Alfa Romeo Spider,

Mercedes SLK & Convertibles old and new

יש מצב למפגש\נסיעה קבוצתית?

יאלה, שמיים כחולים, אויר צח, נוף מקסים, הרוח בשיער......

נו, מועדון STI נוסעים 30 מכוניות ביחד, במקס-טונינג נסענו 16 מכוניות לטיול בלי להניד עפעף – אז קדימה רודסטרים, באו גם אנחנו נעשה שיירה!

30 מכוניות?!

איך בדיוק?.......

Back to the original - NC again.

פורסם
02.jpg

כאן יש 18 השאר באתר STI

צמטער על הקטנוניות, אבל אני סופר רק 17:).

ותגידו רגע, זה סתם נסיעה אחד אחרי השני..?

(אני עדיין מנסה פשוט להבין את הרעיון...לא הכי קלטתי)

Back to the original - NC again.

פורסם

לרוב זה "שימו לב כולם, תדריך בטיחות. אני מוביל ולא עובר את ה-120 קמ"ש. אני מבקש מכולם לנהוג רגוע ולא לעקוף, תודה".

ואל תשאלו אותי איך, אבל איכשהוא זה הופך להיות תרגיל במעבר כביש מספר 1 מת"א ועד בית שמש ב-10 דקות מקסימום.

מכאן אפשר להבין רק דבר אחד - לבעלי האימפרזות יש שפה משלהם. כנראה ש"לא עובר את ה-120 קמ"ש" אומר בעצם "לא יורד את ה-210 קמ"ש" :wink::wink::lol::lol:

נ.ב - כל האמור לעיל הוא פרי דימיונו הפרוע של כותב ההודעה

נ.נ.ב - או ש... :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

OK יש מפגש הכרות שיכלול גם נסיעה קצרה ביום שישי אחר הצוהריים. בסביבות השעה 15:30 או 16:00 ואז לנסוע שעה וחצי – שעתיים.

המקום

במושב רשפון יש את בית הקפה גופרמן (איפה שמועדון STI פעם נפגשו)– יש שם מגרש חניה גדול וזה מקום טוב להתחיל

אני מנסה להקים עוד מועדון מכוניות : ROADSTERS & RAGTOPS שלחברה יהיה הרבה במשותף אחד עם השני. אז אם אתה מכיר מישהו או מישהי עם רודסטר - תספרו להם על זה

תודה

נ.ב. יש לי טויוטה MR2 כחולה

פורסם

יש לי רודסטר אבל אני גר בצפון.... אני בן 17 וחצי נהג חדש איפה בידיוק נפגשים?!

פג'ו 206 CC צהובה...... להרגיש את הכביש......

• תוכן חדש...