Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל המכוניות שהוצגו במבחן נהדרות פרט לרכב אחד שאני לא מבין כל כך מה הוא קשור למבחן וזהו המיני.

הוא לא כל כך ספורטיבי ואני אישית חושב שאת מקומו היה צריך לתפוס כמו רכב הוולקן

או הסיאט איביזה טורבו של 99 כלומר הדור הקודם

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כל המכוניות שהוצגו במבחן נהדרות פרט לרכב אחד שאני לא מבין כל כך מה הוא קשור למבחן וזהו המיני.

הוא לא כל כך ספורטיבי ואני אישית חושב שאת מקומו היה צריך לתפוס כמו רכב הוולקן

או הסיאט איביזה טורבו של 99 כלומר הדור הקודם

הסיאט איביזה דור קודם שנת 99 אינה טורבו.

פורסם

המיני מסמלת את העידן החדש של מכוניות ספורט קטנות, יש לה (לפי כתבי הרכב) התנהגות כביש מדהימה.

האיביזה ספורט, מנסיון, אוטו לא מהנה כמו שאר המכוניות במבחן לכן אין לו שם מקום.

לעומת זאת לוולקן יש מקום במבחן הזה, כנראה שלא עמדה לרשותם אחת כזו (16V) כי הוולקן הרגילה חלשה לקבוצת המכוניות הזו.

I don't drive fast, I fly low

פורסם

המיני הרבה יותר ספורטיבית מכפי שכל איביזה היתה מעולם, וכנראה גם תהיה בעתיד.

השילדה של המיני טובה הרבה יותר, בהפרשים שפשוט מיותר להתחיל ולמנות, ולראייה כמות הכוח שהיא מסוגלת להחביא מתחת למנוע בלי בעיות.

פג'ו 206 1.4 שנת 99

אל תדחה למחר, את מה שאפשר לדחות למחרתיים.

פורסם

אם כבר נפתח דיון על הנושא.

אז אני רוצה להגיד שממש ממש ממש התאכזבתי לקרוא את המבחן המלא פוטנציאל הזה.

אני אפילו לא יודע ממה להתחיל, אבל הכתבה פשוט לא עשתה לי את זה, בלי טיפת מעוף או ייחודיות, תרשום במקום VTS פונטו ובמקום כיפית לנהיגה משעממת לנהיגה ותקבל בדיוק את אותה תוצאה.

זה נראה כמו עוד מידע שנשפך ממקלדתו של הנהג שניסה את כל המכוניות , בלי טיפת השראה, בלי טיפת כשרון (כתיבה, עד כמה שאני מבין הוא נהג מעולה).

בשביל להיות עיתונאי רכב, צריך הרבה יותר מלדעת לנהוג (ואולי לא כ"כ צריך לדעת).

למי שלא מבין על מה אני מדבר, שייקח כתבה של אברהם פורת ויבין.

אם הוא היה היה כותב את הכתבה הזו, בכול היה נראה אחרת, הייתי מסוגל לקרוא אותה שוב ושוב, אבל בזו מאסתי כבר אחרי הפעם הראשונה .

פורסם

אם גם שלוMI וגם שיר לא נהנו - אז גם אני מצטרף.

נ.ב. - על איזו כתבה מדובר, ומה הדירוג שקיבלו המכוניות ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אם כבר נפתח דיון על הנושא.

אז אני רוצה להגיד שממש ממש ממש התאכזבתי לקרוא את המבחן המלא פוטנציאל הזה.

אני אפילו לא יודע ממה להתחיל, אבל הכתבה פשוט לא עשתה לי את זה, בלי טיפת מעוף או ייחודיות, תרשום במקום VTS פונטו ובמקום כיפית לנהיגה משעממת לנהיגה ותקבל בדיוק את אותה תוצאה.

זה נראה כמו עוד מידע שנשפך ממקלדתו של הנהג שניסה את כל המכוניות , בלי טיפת השראה, בלי טיפת כשרון (כתיבה, עד כמה שאני מבין הוא נהג מעולה).

בשביל להיות עיתונאי רכב, צריך הרבה יותר מלדעת לנהוג (ואולי לא כ"כ צריך לדעת).

למי שלא מבין על מה אני מדבר, שייקח כתבה של אברהם פורת ויבין.

אם הוא היה היה כותב את הכתבה הזו, בכול היה נראה אחרת, הייתי מסוגל לקרוא אותה שוב ושוב, אבל בזו מאסתי כבר אחרי הפעם הראשונה .

מסכים אתך לחלוטין, גם לדעתי הכתבה הייתה "יבשה" מדי. חבל שהם לא נתנו זוית של נהג נוסף, אלא רק של הכתב.

יניב

פורסם

שימו לב שבכתבה ניתן קרדיט לפורום שלנו:

"עכשיו צריך "רק" להשיג (מכוניות לכתבה). החדשות בחבורה, קליאו ומיני , לא צריכות להוות בעיה. גם לא ה- 306 וה- 106, מזיזים כמה חוטים ב- carsforum- בית הגידול הפורה ביותר בישראל לספורטיביות מבית- PSA- והבעיה נפתרה"

בכתבה השתתפו ה- VTS של רוני וה- S16 של מפקדו של רוני

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

פורסם
לעומת זאת לוולקן יש מקום במבחן הזה, כנראה שלא עמדה לרשותם אחת כזו (16V) כי הוולקן הרגילה חלשה לקבוצת המכוניות הזו.

מה....למה???...

באמת נראה לך שיש כזה הבדל בין ה16 וי (155 כ"ס , LOL :D ) לבין 1.9/2.0?

אז זהו , שכמעט ואין הבדל.

פורסם

בנוגע למיני - יש לה מקום שם, עם יותר כוח היא בהחלט מתמודדת לראשות הקטגוריה.

בנוגע ל-ZX16V - אולי באמת יש לה מקום שם...

בנוגע לכתבה - גם אני טענתי שצריך לתת לרוני נאק לכתוב אותה :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ובייחוד לאלה שלקחו את הפרסומת של DO LESS LIVE LONGER - RC בצורה מעשית, כדאי שלא תקטלו כתבות של אחרים, בייחוד אם אתם מעידים על עצמכם שהמקסימום שאתם יכולים זה לתאר מכוניות במילה אחת...

יניב, במבחן הוצגו דעותיו של הכותב ובצורה בולטת שובצו גם דעותיהם של משתתפי המבחן האחרים (גבי סרוגו, רוני נאק, יואל פלרמן- בפעם האחרונה שחיברתי 1+1+1+1 לא יצא לי 1 אבל אולי יש שיטת ספירה חדשה) תוך כדי אזכור שמם, כך שהטענה כי המבחן משקף את דעת הכותב בלבד הינה מטופשת.

אסיים בדעה אישית קצת חריפה, אבל אתם פשוט מקנאים באלה שעושים עיתונים במקום לשבת מול המחשב ולטחון ארבעה נושאים (אירופה נגד יפן,הנעה אחורית,106 ראלי וירון כוכבי) במשך שנים.

ואולי, אם אתם מאמינים שאתם מסוגלים לעשות עיתון טוב- תנסו.

בהצלחה.

אל תשכח מאיפה באת ולאן אתה הולך

פורסם
ובייחוד לאלה שלקחו את הפרסומת של DO LESS LIVE LONGER - RC בצורה מעשית, כדאי שלא תקטלו כתבות של אחרים, בייחוד אם אתם מעידים על עצמכם שהמקסימום שאתם יכולים זה לתאר מכוניות במילה אחת...

יניב, במבחן הוצגו דעותיו של הכותב ובצורה בולטת שובצו גם דעותיהם של משתתפי המבחן האחרים (גבי סרוגו, רוני נאק, יואל פלרמן- בפעם האחרונה שחיברתי 1+1+1+1 לא יצא לי 1 אבל אולי יש שיטת ספירה חדשה) תוך כדי אזכור שמם, כך שהטענה כי המבחן משקף את דעת הכותב בלבד הינה מטופשת.

אסיים בדעה אישית קצת חריפה, אבל אתם פשוט מקנאים באלה שעושים עיתונים במקום לשבת מול המחשב ולטחון ארבעה נושאים (אירופה נגד יפן,הנעה אחורית,106 ראלי וירון כוכבי) במשך שנים.

ואולי, אם אתם מאמינים שאתם מסוגלים לעשות עיתון טוב- תנסו.

בהצלחה.

הממ... למישהו נתקעה הלשון ב*** של אוטו?

אני מסכים עם מה שכתבו קודמי - צריך רק לראות איך נעשה מבחן כזה בעיתונות בחו"ל כדי להבין את העליבות של הכתבה הזו.

(אבל ח"ח על הנסיון, מדהים לגלות שקיימות מכוניות אחרות מ1.6-אוטומט-בגאז'-לבנה. מהעיתון הזה אפשר היה לחשוב שמדובר בירחון פירסומי לחברות ליסינג ויבואנים. לא לקפוץ - ככה זה נראה לי, בתור מנוי מזה זמן ממושך. ולא, אני לא הולך לבטל את המנוי, זה הרע במיעוטו לעומת שאר העיתונים בארץ).

פג'ו 206 1.4 שנת 99

אל תדחה למחר, את מה שאפשר לדחות למחרתיים.

• תוכן חדש...