Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://news.walla.co.il/?w=//386337

אגב,

באחת מתוכניות הרכב הבריטיות נערך ניסוי דומה במסלול סגור והמסקנות היו :

התגובות אמנם הואטו במקצת (לא משהו מורגש) אבל התכונה, הריכוז, תשומת הלב גברה מאוד מה שהביא לנהיגה חלקה יותר ובטוחה יותר.

כמובן שאם הניסוי היה נערך בכביש ציבורי עם "הפתעות" התוצאות לטעמי היו שונות...

:-)

פורסם

אני רוצה להשתתף בניסוי בניסוי בניסוי ,

מה העניין בכלל לבדוק האם השפעת סמים קלים ונהיגה הולכים ביחד..

הרי ידוע לכולם שלא.

הכוונה הייתה ליצור "תחרות" עם האלכוהול , לבדוק מי מזיק יותר לנהיגה

ולכן לאכוף בהתאם , לדעתי יש לאכוף כל שימוש בחומר משבש חושים בשעת נהיגה

בין אם זה אלכוהול או בין אם זה מריחואנה

בלי שום קשר לנהיגה , חחח בכייף.. אני מוכן להשתתף בניסוי..

:wink:

פורסם

עזבו.

כל מגזין רכב בריטי שמעורה קצת בתרבות הלילה עשה את המבחנים האלה.יוצא חד משמעית שנהיגה וסמים לא תופסים.

יש לי שני חברים שגמרו ככה מכוניות.

הראשון נסע לכיוון רמת החייל מדבורה הנביאה ,לקח את הסיבוב של הכניסה לראול ולנברג,נכנס לו הטורבו (אונו),לפי הגדרתו "האינסטינקטים שלי קרסו" והוא פגם במידרכה וסיים במדרגות של המקום שבו נמצא היום סניף הקופיבין.זה סיבוב שלקחתי איתו הרבה פעמים,עם טורבו פתוח ותמיד הוא היה מוכן וידע היטב להשתלט.

לפני איזה שנתיים וחצי,הינו אצל חברים במושב-וכולם שם היו שפוכים רצח.

(אחת הסיבות שנשבר לי להיות חבר שלהם,היתה שרוב הזמן הם היו שפוכים רצח...כמה זמן אתה יכול לשבת ולשמוע חבורה של סטלנים מדברת שטויות...פתאום אתה מבין מה זה אנשים משועממים וריקניים :( )

אני אישית,לא כל כך בקטע,אז לא נגעתי בכלום.

בדרך חזרה,נסעתי אחרי חבר שלי,בסקסו וי טי אס.

ונסענו די מהר.

ופתאום אני קולט שהוא עושה זיגזגים קטנים על הכביש ומאיט.התקרבתי אליו-והוא ניסה ללחוץ.

לרוע מזלו,היה בכביש סיבוב והוא נכנס באי התנועה במהירות ממש ממש גבוהה בהילוך חמישי.אשכרה טעות של טירונים.אח"כ הוא אמר שהוא הרגיש איטי.זה סיבוב של שלישי והוא לקח אותו בחמישי.

הגלגל הקידמי פגע והתחת התרומם באוויר.הוא עף לי מול העיניים ועשה פליקפלאק כזה וסיים על הגג.

אני,אישית,טוען שאם אתה מבשל דייסה,אז לך תאכל אותה-אבל אני זה שהיה צריך לחתוך לו את הריתמות,להרגיע אותו,לנסות להבין בכל הבלגאן ,הדם והסירחון של כריות האוויר מה שבור אצלו בגוף ולדבר עם המשטרה.

לא נעים.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

קצת מריחואנה לא יכולה להזיק לנהיגה...

הכל תלוי בכמות העישון ובאיכות הנהג.

תפסיקו להשמיץ דבר שחלק מכם אפילו לא ניסה ובדק.

אני מכיר המון אנשים שמשתמשים בקטנה מאוד ונוהגים אח"כ מצויין.

אם יש רף מקסימלי לשימוש באלכוהול ונהיגה אז הגיוני שיהיה רף מקסימלי של מריחואנה ונהיגה.

ותחשבו על זה ..... :lol::lol::lol::lol:

פורסם

הפתרון פשוט - הפיכת הסמים "הקלים" לחוקיים.

במידה והסמים הקלים יהיו חוקיים ותתאפשר מחירתם (בפיקוח כמובן) ,יוכלו למכור ג'וינטים מוכנים (חזון אחרית הימים), כך תהיה שליטה על הכמות .

למשל, מותר ג'וינט אחד או מיני גו'ינט בומבה אחד וכו' :mm_wink:

פורסם
הפתרון פשוט - הפיכת הסמים "הקלים" לחוקיים.

במידה והסמים הקלים יהיו חוקיים ותתאפשר מחירתם (בפיקוח כמובן) ,יוכלו למכור ג'וינטים מוכנים (חזון אחרית הימים), כך תהיה שליטה על הכמות .

למשל, מותר ג'וינט אחד או מיני גו'ינט בומבה אחד וכו' :mm_wink:

מה הקשר ? :shock: אנחנו לא מדברים פה על בעד ונגד החוקיות של זה. מבחינתי , מי שרוצה לעשן , לבריאות לו .

אבל שלא יצא לכביש FOR GOD SAKE , גם ככה יש על הכבישים מספיק מפגעים מוטוריים שנוהגים כמו מסוממים. להוסיף עוד כאלה שמסטולים על אמת רק יוסיף סכנות...

פורסם

השאלה פה היא באמת לא החוקיות של העישון אלא ההתיחסות אליו!!!

אני לא מבין למה אלכוהול ,שמשפיע על החושים והאינסטינקטים, כן ניתן למדידה ולשימוש ולא גורם לכזה רעש (להזכירך ,פעם אלכוהול לא היה חוקי) ואילו המריחואנה כן.

שניהם בכמות מוגזמת פוגמת ביכולת הנהיגה.

דרך אגב , גם חוסר בשינה, עצבנות, חום, חיפזון ועוד פוגעים ביכולת הנהיגה.

אני לא משווה בין הגורמים האלו אך צריך לקחת הכל בפרופורציות ובראש פתוח.

זהו.

נ.ב

איך הסמלון החדש שלי?

• תוכן חדש...