Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משטרה מרחפת

Sygnus
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה רק אני או שהשוטרים האלה היו סלחנים או עסוקים?

נכון שהם לא יכולים להוכיח כמה נסעת ולכן לא יכולים לתת לך דו"ח על מהירות אבל מה עם דו"ח על נהיגה פרועה? |:

פורסם
ועוד סיפור משעשע גם הוא על הירידה מירושליים לתל אביב ,

שלשום ירדתי בסביבות הערב לקראת מחלף לוד ..

נסעתי במהירות שיוט של 150-160 פלוס מינוס תוך כדי הבהוב

רגיל לנהגים בכדי לעבור..

שהגעתי למחלף לוד ( כלומר עמידה ברמזור)

סימנו לי 2 שוטרות בבלאנו מושכרת לפתוח את החלון , פתחתי , ואז אחת השוטרות אמרה

" אתה נסעת כמו מטוס סילון וסינוורת אותנו כל הזמן"ניסיתי ליהיות נחמד ולהסביר לה שלא נוסעים בנתיב השמאלי על 90 קמ"ש

ששאר הנתיבים פנויים... אבל היא בשלה " אתה מטוס ואפילו לא נסעת...ואפילו סנוורת אותנו בכוונה"הסתכלתי והנהנתי בראשי בזלזול והמשכתי הלאה... עכשיו אתם מבינים....

:evil:

קרה לי מקרה דומה לפני יומיים.

אני משייט לי על 170-180 קמ"ש בכביש פ"ת-נתב"ג ותוך כדי נסיעה אני קולט ניידת בנתיב השמאלי על 110 קמ"ש !

סינוורתי אותם קלות והם זזו הצידה ועקפתי אותם.

ברמזור של תעשיה אוירית, ממש לפני נתב"ג, נפגשנו.

השוטרים קראו לי בכריזה של האוטו ואמרו לי: אתה נסעת כמו מטורף על מהירות כפולה מהחוק וסינוורת אותנו !".

ניסיתי להיות נחמד והסברתי להם שלא נוסעים 110 בנתיב השמאלי ושעשיתי ג'ימיקאנה באלתרנטיבי לפני שבועיים ואני נהג מקצועי... אבל הם ? הם, בשלהם: "אתה סינוורת אותנו"...

הנהנתי את ראשי ימין ושמאל בזילזול והמשכתי בנסיעה...עכשיו אתה מבינים...

(או שלא)

איציק

לא הייתה בכביש הרבה תנועה

150 זו מהירות סבירה לקטע כביש בו נסעתי

( בערך ליד בן שמן ) הניידת התנחלה בנתיב השמאלי

ותודה לך שכתבת את ההודעה רק בשביל להתנגח

פורסם
שתי דברים - אם אתה מתפלא למה לא עצרו אותך זה בגלל שהם לא יכולים להוכיח שאתה נסעתה במהירות הזאת

דבר שני - באמת כיף לפגוש מישהו מהפורום בדרכים רק חבל שאי אפשר לזהות אחד את השני -צריך לעשות מדבקה או משהו כזה

יש כבר מדבקה, היא אומנם מאוד קטנה אבל לפי מה שהבנתי זו רק דוגמא והיא חולקה במפגש האחרון (או לפני שבועיים, אני ממש לא זוכר) . . .

נראה לי שתומר לקח איזה 20 מדבקות (להדביק את הפנס האחורי השבור ??? :shock:), אז תוכל לבקש ממנו :wink: . . .

אני לא זוכר מי הביא את המדבקות אבל זה נראה לי הבחור הנחמד עם הג'יפ ליסינג . . . אופס, סליחה, התכוונתי 106 GTI :oops: . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
שתי דברים - אם אתה מתפלא למה לא עצרו אותך זה בגלל שהם לא יכולים להוכיח שאתה נסעתה במהירות הזאת

דבר שני - באמת כיף לפגוש מישהו מהפורום בדרכים רק חבל שאי אפשר לזהות אחד את השני -צריך לעשות מדבקה או משהו כזה

יש כבר מדבקה, היא אומנם מאוד קטנה אבל לפי מה שהבנתי זו רק דוגמא והיא חולקה במפגש האחרון (או לפני שבועיים, אני ממש לא זוכר) . . .

נראה לי שתומר לקח איזה 20 מדבקות (להדביק את הפנס האחורי השבור ??? :shock:), אז תוכל לבקש ממנו :wink: . . .

אני לא זוכר מי הביא את המדבקות אבל זה נראה לי הבחור הנחמד עם הג'יפ ליסינג . . . אופס, סליחה, התכוונתי 106 GTI :oops: . . .

אייל עם הראלי הכחולה הביא את המדבקות לאחר שהכין אותן ואני חילקתי במפגש האחרון

המדבקות הן מדבקות קטנות לניסיון ויש לי עוד באוטו למי שרוצה

פורסם

א. יש שרשור חדש בנושא המדבקות.

ב. אפשר לקבל בדואר או משהו?

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם
כ*ס א*ק!

כולם "נוסעים" על 275 קמ"ש ורק אותי תופסים שוטרים על 117 קמ"ש!

:cry::x:mad::cry:

לא כולם.... :oops::oops:

יגאל יא משוגע........ מי צילם את התמונה ? אני מקווה שזה שישב לידך...

אני פחדן מידי למהירויות האלא... אחרי 200 הכל כבר בא מהר מידי... למרות שהרכב יציב ויכול עוד הרבה (נתון רשמי 235 לפני הצ'יפ), השיא שלי אגב הוא 220, ופשוט פחדתי יותר.

ינון.

משוגע? זאת ממש בדיחה. האוטו הזה מגיע גם ל-280 בישורת, אני המום שדיגה הגיע ל-260 בירידה עם SLK ועם הב.מ.וו שלו לא הגיע לזה אפילו למספיק זמן בשביל לצלם תמונה.

דיגה, אני מקווה ש-911 תעזור לך להביא אותה ב-300+... :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
כ*ס א*ק!

אני פחדן מידי למהירויות האלא... אחרי 200 הכל כבר בא מהר מידי... למרות שהרכב יציב ויכול עוד הרבה (נתון רשמי 235 לפני הצ'יפ), השיא שלי אגב הוא 220, ופשוט פחדתי יותר.

ינון.

משוגע? זאת ממש בדיחה. האוטו הזה מגיע גם ל-280 בישורת, אני המום שדיגה הגיע ל-260 בירידה עם SLK ועם הב.מ.וו שלו לא הגיע לזה אפילו למספיק זמן בשביל לצלם תמונה.

רוני

משוגע כי הוא טרח לצלם את זה...(בעצמו?) לא בגלל שהוא נסע במהירות הזאת...........

ינון.

פורסם
מישהו יכול להגיב בקשר לנסיעה המהירה ליד ניידות? |:

כן הם יכולים לתת לך דו"ח על נהיגה פרועה ..

אתה מתגרה בהם..

אז מה אתה חושב יחייכו לך וינסעו בכייף?

הם יעצרו אותך וימציאו סעיף השתוללות , האצה מהירה מדי ולא בהתאם לתנאי הדרך

( כן יש סעיף כזה..) וכל מה שתגיד לא יעזור לך בשיט

מובן

פורסם

לי זה מובן דוד אבל שאתה רואה את ההודעות מהעמוד הראשון זה גורם לך לחשוב פעמיים אם זה נכון להוריד ל 100 כל פעם שאתה קולט ניידת במראה :shock:

פורסם
כ*ס א*ק!

ינון.

רוני

משוגע כי הוא טרח לצלם את זה...(בעצמו?) לא בגלל שהוא נסע במהירות הזאת...........

ינון.

והפרקינסול בא לו טבעי מעל 220 וכך לא הושגה תמונה איכותית ב260 שם סרוניס התחיל לספר כמה חשוב לו לראות את הוריו שוב ואיך הרשימה אותו הלידה של עצמו.

דרך אגב, אוהדיגה, המגביל ב260 על השעון שהם 256 אמיתיים על הכביש ובמחשב, אבל לוקח למגביל כשתי שניות להכנס לפעולה, כך חזיתי בירידה יפה במחוג נוגע ב275. :evil:

Sarig BMW M3 race 150 kph to 250 kph_short-1.zip

D

פורסם
מישהו יכול להגיב בקשר לנסיעה המהירה ליד ניידות? |:

כן הם יכולים לתת לך דו"ח על נהיגה פרועה ..

אתה מתגרה בהם..

אז מה אתה חושב יחייכו לך וינסעו בכייף?

הם יעצרו אותך וימציאו סעיף השתוללות , האצה מהירה מדי ולא בהתאם לתנאי הדרך

( כן יש סעיף כזה..) וכל מה שתגיד לא יעזור לך בשיט

מובן

נכון אבל אם רשום להם בסקאלה נניח 130 הם לא יכול לעצור אותך על מהירות כי הם לא יכולים להוכיח כלום.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תוכן חדש...