רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,601 נושאים בפורום הזה
-
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לכל בעלי Mazda Miata, Toyota MR2, BMW Z3 Porsche Boxster, Jaguar XK, Honda S2000, Peugeot 206cc, Rover MGF, Audi TT Roadster, Alfa Romeo Spider, Mercedes SLK וקבריולה מכל סוג שהוא אתם מוזמנים מחר' יום שישי אה"צ בסביבות 5 ,למפגש ראשון מאחורי אצטדיון רמת גן ליד הרחבה של מסעדת אווזי המטרה: מועדון נוהגים וטיולים ללא כיסוי Israeli Ragtops & Roadsters A club for topless driving enthusiasts
הודעה אחרונה מאת MR2Spyder, -
- 5 תגובות
- 973 צפיות
שמעתי שיש איזה מפגש ברידינג כל חמישי בערב.... דבר ראשון, איפה זה? הבנתי שמשהו ליד דרך נמיר ... אבל איפה? איפה אפשר להחנות? מה הולך שם? באיזה שעות זה? ו .... מי מכאן מגיע לשם?
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
ח"כ נוסף שנתפס 1 2
מאת Oshri-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=375304&path=22
הודעה אחרונה מאת Jeka, -
-
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני יודע שנושא ה "106 ראלי" עלה כאן כ"כ הרבה שלרובכם, אפילו בעלי הראלי, זה יצא מכל החורים, אבל יש לי שאלה שמעניינת אותי. אישית אני נהג חדש, מאוד. ומה לעשות, בורכתי בזה שיש לי ראלי משלי כשאחי בצבא. כולכם אומרים שזה אוטו לא סלחני והכל, ונכון, כל אחד פה יודע את התכונות שלה. אבל למה כולכם אומרים שזה מסוכן לנסוע עליו על ההתחלה? (זה מתחיל להפחיד אותי....). מה לעשות? להפסיק לנהוג? לא, אבל ברצינות....זה מתחיל להדאיג אותי. אולי לא קרה לי כלום (חוץ מג'אנט עקום למי שזוכר, למרות שאני לא נהגתי מהר) אבל אני מפחד מהעתיד.....
הודעה אחרונה מאת Yogev, -
- 9 תגובות
- 4 אלף צפיות
ברוב המכוניות מעבירים להילוך חמישי ב 80 קמ"ש (במישור). כאשר מגיעים ל 100 קמ"ש הטורים מתחילים לעלות ונידרש עוד הילוך, שישי, אז למה הוא לא קיים ברוב המכוניות ?? ואל תגידו לי שלא נוסעים ב 100 קמ"ש כי בחוצה ישראל (למשל) כבר נוסעים 110 באופן חוקי.
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
האם מישהו יודע מה הפרוש של ראשי התיבות של PSA ?
הודעה אחרונה מאת feint, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
זה שמלא דגמי ספורט של מכוניות נעלמות מהשטח ?! כמו האלפות ספרינט סוד ועוד כלי רכב ברמה כזאת שבקושי רואים יותר וזה מבאס לאלה מה אתם חושבים?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
יש
הודעה אחרונה מאת Jeka, -
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני כל כך מאושר שהבחורה החביבה מהגה התקשרה ואמרה שנגמר לי המנוי, היא שאלה אם אני רוצה לחדש וכמעט שנקראתי מצחוק..! בכל מקרה אני רוצה לקנות מנוי מחו"ל, מישהו יכול להסביר לי איך פועלת הפרוצדורה ועל מי אתם ממליצים? אני מחפש מגזין שיתן ביקורות ומבחנים על מכוניות מרהיבות (ולא על אקספרס או כל מסחרית אחרת כמו בהגה, או כמו כל חודש - מבחן על מאזדה 6. והיו כבר 4 כאלה..), סקירות וכתבות מעניינות שכתובות ברמה סבירה ומהנה. כמה יעלה העסק הזה (כולל משלוח..)? מתי מקבלים גיליונות וכל כמה זמן? ראלימן
הודעה אחרונה מאת חלי, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום , דבר ראשון אני רוצה להגיד שאני לא מתכוון ללכלך על בעלי גולף , הנקודות שלי הם סוביקטיביות לגמרי . * שי - אל תקח את זה אישי . הייתי בצפון אצל חברה שלי כמדי סוף שבוע ובמהלך ארוחת צהריים קלילה ( שאני הכנתי ד"א) שכנה שלה ( אישה כבת 60+ ) הגיע ולאחר שיחה קצרה היא אמרה שהיא מחליפה את הרכב שלה . יש בבעלותה עכשיו מגאן 99 . היא אמרה שהאחיין שלה שגם ככה רוב הזמן נוסע ברכב רוצה שהיא תקנה גולף חדשה והוא די שכנעה אותה לזה . ופה אני נשברתי .... גולף חדשה 1600 אוט' עולה כ - 130K + ( לא זוכר בדיוק כמה ) . עוד פעם , אני חוזרת ( במבטא של 144 ) , 1.3.0 אלף ( כמו 1000 ) שקל ה 2.0 ליטר אוטומט עולה כ - 140 אלף. מה יש בגולף שמצדיק את המחיר הנור…
הודעה אחרונה מאת David A, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שמעתי במקרה סוף של פירסומת ברדיו על תערוכת מכוניות בחול המועד פסח. יש למשהו עוד פרטים? (ויכול לעדכן את לוח הארועים) תודה...
הודעה אחרונה מאת yairk, -
פיאט סטילו
מאת byaniv- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
האם למישהו יש מושג האם היבואן מתכוון להביא אותה ומתי????
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 28 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
אז כן , יש לאבא פונטיאק טמפאסט 3100 , ונכון אני זורק תחת בסיבוב כי אין לאוטו יציבות בגרוש, אבל אתה חייבים להגיד... שהאוטו פשוט פ ל ד ה ! , סיפור שהיה כך היה: השעה: 02:14 נוסעים בטיילת לכיוון צפון (על רחוב הירקון) מגיעים למנהרה איפה שיש מלון שאין לי מושג מה שמו , מסתכל במד קמ"ש ...70 מזכיר לעצמי שיש רמזור אדום , ובולם לאט ובהדרגתיות עומד ברמזור.. מחכה שיתחלף לירוק מחליף כמה מילים עם חברה שלי ................................ בוםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!! כניסה עצבנית ביותר לתוך תא המטען שלי וזריקת האמריקאית הסוסה שלי כ 5 מטר קדימה. , מיד חוזר לעצמי , מברר מיד עם החברה בסדר, שואל אותה בערך 800 פעם , מסתכל על עצמי .. בודק שאכן אני שלם , מבחין…
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
- 11 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
זה היה היום בין השעה 23:00 ל23:40 פרצו לי לרכב גנבו לי את הרדיו דיסק... CLARION (פמל מתהפך) רק רציתי לומר לכל הגנבים למה אלוהים נתן לכם ידיים ??? צריך לדעתי לעלות את דרגת העונש על גניבה.... שהם יפחדו על זה יותר..............
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מתפלא שזה עדיין לא הופיע כאן כי זה הופיע בפורומים האחרים (ואם כן ולא שמתי לב- סליחה) את הלינק הבא אני מציע לקרוא מההתחלה ועד הסוף, ההנאה מובטחת. http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=776885 רוני
הודעה אחרונה מאת AXNOAMGT, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://www.fullgaz.co.il/archive/apr-03/racing/mazda-gp.html
הודעה אחרונה מאת כRובי, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ונפתח בשאלה, מי הביא את ימות המשיח ולא טרח לספר לנו ? יוזמי פרויקט הפארק המוטורי שייבנה סמוך לחצרים בדרום, הציבו בפני יזמים מהארץ ומחו"ל את לוח הזמנים להקמת הפארק (שהמדינה נתנה את שטח האדמה שלו כזיכיון), והמכרז הסופי לביצוע הפרויקט, יפורסם עוד כשלושה חודשים. תוכנית המתאר של הפארק כוללת הקמת מסלולי מרוצים לצד עסקים מסחריים ותיירותים ובהם גם מלונאות עוד אשליות ? נחייה , נקווה ונראה. מקור הידיעה , פול גז http://www.fullgaz.co.il/archive/apr-03/news/il-track.html
הודעה אחרונה מאת byaniv, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בתכנון של לנצ'יה - דלתא חדשה
הודעה אחרונה מאת byaniv, -
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
טוב, האמת שהגלרייה של השבוע מדברת בעד עצמה, אבל הנה כמה חידות קטנות. ( כרגיל, התשובות - חלק בגלרייה עצמה וחלק...לא... ) הקישור לגלרייה: http://www.pbase.com/rallyeweb5/11_in_april_2003 והחידות:
הודעה אחרונה מאת AXNOAMGT, -
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
http://www.pbase.com/fordp תהנו.
הודעה אחרונה מאת ebs, -
- 0 תגובות
- 935 צפיות
I LOVE THIS CAR........
הודעה אחרונה מאת focus RS, -
- 0 תגובות
- 820 צפיות
נחמד לראות שלכולם יש מצלמות - אבל פחות נחמד לראות שכל אחד פותח בשביל זה שרשור חדש. כשיש שרשור בנושא מסויים - תגיבו לו - אל תפתחו שרשור חדש. זה סתם דוחק אחורה שרשורים אחרים. (התמונות זה להמחשה בלבד, הכוונה היא לכל נושא שכבר נידון בעבר, במיוחד כאלו שהשרשור שלהם עדיין בדף הראשון) תודה.
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום, מאחר ואני שוקל לקנות וולקן, רציתי לדעת מה מחיר רשיון הרכב למכונית בעלת נפח מנוע 1998cc תודה מראש. אלמוג
הודעה אחרונה מאת akurtser, -
- 13 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
בסביבות השעה 8 היום בבוקר, משאית פול טריילר (סוס + 2 עגלות) של חברת משקאות , הובילה בקבוקי בירה כשהיא עמוסה לחלוטין. מאיזושהי סיבה ,לפי דיברי בוחן תנועה שדיבר במקום, כנראה שהמשאית סטתה בחדות והעגלה האחורית הפכה את הסוס+העגלה האמצעית. המשאית התהפכה על רכב מסוג סוזוקי סוויפט לבנה. הרכב נמחץ מתחת למשאית בצורה כזו שמהכביש לא ניתן היה לזהות שמתחת למשאית יש רכב מחוץ. בתוך הרכב היתה אשה (40) שנהרגה במקום. כל הרכב נמחץ לגובה של 10-20 ס"מ מקסימום. בעזרת מנופים של מכבי אש וטרקטור שעבד על נתיבי איילון הרימו מעט את המשאית והצליחו לגרור את הרכב החוצה. המילה "פיתה" היא המילה הכי נכונה לתאר את ההרכב בתמונות,הנהגת עדיין בתוך הרכב(לא הצליחו למתוח את הרכב חזרה כדי לחלץ את הגופה מתוכה). הכב…
הודעה אחרונה מאת תומR, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מתיחת פנים חדשה!!
הודעה אחרונה מאת Viva Italia, -
- 19 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
תמונה אחת שווה אלף מילים ( שלוש קצת יותר..) רידינג אפריל , 2003
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
זאת הפעם הראשונה שאני מצלם ... אני מקווה שיצא בסדר.... יש פה גם תמונות של מעדון ה 5 (סליחה על התאריך הלא נכון...) http://www.angelfire.com/oz/danik/ יש גם כמה סירטונים.... אחד מהם.... http://www.angelfire.com/oz/danik/1.avi תהנו..
הודעה אחרונה מאת Daniel83, -
לאחר פגרת החורף, אנחנו חוזרים לעוד משחק מרתק של הכותרת. לא לפני, נציג את המנצח מהפעם הקודמת : המנצח : סגן ראשון : סגן שני : ההזוי של היום : והנה התמונה של היום :
הודעה אחרונה מאת Romeo, -
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מה אני יגיד לכם קראתי את הכתבה על הקליאו V6 החדשה שעומדת לצאת ולא כל כך אהבתי את מה שראיתי נכון הרכב מגיע עם 255 כ"ס סטנדרט , המיתלים שלו יותר עבים הג'נטים יותר רחבים ואני בטוח שהאוטו הוא מהיר וטוב אבל אני לא מבין את החברות האלה שמוציאות רכב עם כל כך הרבה כ"ס יחסית לסטנדרט ולא שמים לרכב מנוע טורבו ,זה לדעתי גורם למעצור מסויים והגבלה למנוע , נכון שהוא חזק אבל בלי מנוע טורבו כמו שיש לאימפרזה למשל אני לא רואה את הקליאו החדשה מגיע לביצועים כל כך קיצוניים בכל זאת יש לרנו עוד הרבה מה לילמוד מהגדולים ,אבל מוכרחים להודות העיצוב שלה פצצה יפהיפיה ..
הודעה אחרונה מאת Romeo, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הכביש בין צומת יגור ליוקנעם עבר לפני מספר חודשים שיפוץ שבמסגרתו קורצף חלקית ונסלל חלקית. התוצאה המדהימה בתמונה למטה: לכביש יש כיום 3 דרגות גובה ושלושה מקדמי חיכוך שונים ! מי שנוסע בנתיב השמאלי חייב להצטמצם שמאלה או לסוע בשוליים , ומעבר מנתיב לנתיב מחייב כתיבת צוואה מראש. התקשרתי 3 פעמים למוקד המפגעים של מע"צ (211112-800-1 )ודיברתי עם המפגע הראשי: גברת בשם אביבה שלא מבינה פשוט כלום. בסוף ביקשה ממני לשלוח פקס כי "ככה זה יותר מםודר" . ניסיתי השבוע להתקשר שוב לברר למה עוד לא עשו כלום והיא אמרה לי שהם בעיצומים.... אני מבקש מכל קוראי הפורום , אנא התקשרו לגברת אביבה עם המסר הקליט : כביש 75 , בין צומת יגור לצומת העמקים , נא לגמור את הסלילה! אני מבטיח לעדכן אם …
הודעה אחרונה מאת LiranAr,
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,326 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Avia
- Albetx
- Jack457
- ELI001
- zaf
- אליה
- גולדן191
- MIHAEL
- שימי 85
- Yuvalino
- Lexicon
- nio