Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש

DJO
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שלא הסברתי את עצמי, הגעתי ל 7K.

זה בדוק לא ב 6.5 כי תמיד שאני פותח איתה הייתי מעביר מ 1 ל 2 ב 6.8 ככה והפעם סתם רציתי פעם אחת להגיע לניתוק ציפיתי שזה יבוא ב 6.9 או 7 אבל זה לא בא.

מוזר.

פורסם

מכיוון שאתה מדבר על פוקוס אוטומטית, מאוד יכול להיות שיש לה מנגנון הגנה מונדליזם שמעביר את ההילוך לפני המנתק

מתוך נסיון על אחת ידנית... יש גם יש מנתק, והוא נמצא בערך ב 6.5

נמרוד

The higher you go, the harder the fall..

פורסם

אבל אם זה היה מעביר הילוך אז הייתי רואה נפילה בסלד אבל לא הייתה שום נפילה והאוטו צרח ונשאר על 7 סלד אז אחרי כמה שניות העברתי.

פורסם

בניוטרל יש מנתק בוודאות, מעט לפני 7K (לחבר נתקעה דוושת הגז מתחת לשטיח. סיפור מביש).

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

אז זהו שלא.

לנו יש פוקוס 2 ליטר ולמיטב ידיעתי אין לה מנתק הצתה.

כל ניסיונות להגיע אל המנתק הסתיימו בהתייצבות של המנוע באותו סל"ד אי שם במחוזות ה6000 ומשהו.

לפי מה שהבנתי המנוע לא מסוגל לעבור סל"ד מסוים בדיוק כמו במנועי דיזל ולכן אין צורך בהתקנת מנתק הצתה.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

ע"פ מה שקראתי בגיליון אוטו לפני הרבה זמן( גיליון 168), בפוקוס אין קו אדום במחוון הסל"ד, וזה רק בשביל להראות שהאוטו הזה חובב טורים גבוהים.

למעשה מנתק הסל"ד מגיע ב 6800 על פי מה שכתוב וכתוב גם שיש לו אח גדול שמנתק במהירות 190 קמ"ש, והם כותבים שזה התברר להם בנסיעה על כביש מהיר.. איפושהו בארופה שם בחנו את האוטו

"יש לך אולי 7 שקל להגיע לבאר שבע??"

פורסם
אתה באמת משועמם!

רציתי פעם בחיים לראות מזה שמגיעים למנתק.

ובאמת אין קו אדום בשעון סל"ד.

פורסם

קודם כל, ישי - תשחרר את הקשת, היא כנראה קצת לוחצת על הורידים הלא נכונים... :wink:

ולגבי מנתק ההצתה בפוקוס - אני אחזור שוב, כדי שתפסיקו לדבר שטויות: הוא קיים, הוא נכנס ב 6800 באמת (מה לעשות - בדקתי..)

ולגבי הקו האדום שאינו קיים בפוקוס - מנוע 16 שסתומים שמקורו יפני וחובב טורים, לכן פורד בחרו לשים שעון טורים עד 7000 ללא קו אדום

נמרוד

The higher you go, the harder the fall..

• תוכן חדש...