Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כן , יש לאבא פונטיאק טמפאסט 3100 , ונכון אני זורק תחת בסיבוב כי אין לאוטו יציבות בגרוש, אבל אתה חייבים להגיד... שהאוטו פשוט פ ל ד ה ! , סיפור שהיה כך היה:

השעה: 02:14

נוסעים בטיילת לכיוון צפון (על רחוב הירקון)

מגיעים למנהרה איפה שיש מלון שאין לי מושג מה שמו , מסתכל במד קמ"ש ...70 מזכיר לעצמי שיש רמזור אדום , ובולם לאט ובהדרגתיות

עומד ברמזור.. מחכה שיתחלף לירוק

מחליף כמה מילים עם חברה שלי ................................

בוםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כניסה עצבנית ביותר לתוך תא המטען שלי וזריקת האמריקאית הסוסה שלי כ 5 מטר קדימה. , מיד חוזר לעצמי , מברר מיד עם החברה בסדר, שואל אותה בערך 800 פעם , מסתכל על עצמי .. בודק שאכן אני שלם , מבחין שאני באמצע צומת, נוסע טיפה ועומד בצד, מדליק 4 ווינקרים ויוצא מהאוטו ..

מסתכל ומנסה להבין מה קרה:

סיאט איביזה , שנת 90 , לבנה , מהירות של כ 110 קמ"ש (להערכת המשטרה) שלא טרח לבלום וניסה לזוז בדקה ה-90 , מה שלא ממש הצליח והופ בתוך הרכב הנחמד של אבא'לה,

הולך לכיון האיביזה, מסתכל ..

נדהם ! :shock:

האיביזה מעוכה לגמרי !!! , ואני מתכוון מ ע ו כ ה !!! משמע טמבון = חלון קדמי !!!!!!

מסתכל על האמריקאית שלי .. שוב על האיביזה.. וכולי :shock: בקלית שבורה, טמבון מכופף , קצת פלדה שזזה ..

מחליפים פרטים , ת"ז , רישיון , פוליסה ענינים , מחתים על הצהרה שהוא מודע לכך שהוא אשם. וממשיך בדרכי הביתה בעוד הבחור מחכה לגרר,

לאחר הערכת שמאי: שאסי!!!! פגיעה רצינית בשאסי , דלת ימין אחורית כאילו רותחה :) (יש לי קופה?) , בגג יש כיפוף , משמע טוטאל לוס ? יופי !! אבא רצה למכור בכל מקרה :)

מילותיו של בוחן הרכב: אם לא היית ברכב הנ"ל , אלא ברכב אחר לדוגמא פג'ו או מאזדה, לא היית יוצא שלם.

-----------

לאחר הסיפור הנחמד הזה , אני חייב להגיד, תודה לאלוקים על אשר נתן לי את הכח לקחת את הפונטיאק בשישי הזה. (או יותר נכון את חוסר הדלק בפג'ו :D ) , אנשים !!! אם לא האמריקאית הפלדה והחגורה הנפלאה, לא הייתי כאן לספר את הסיפור !!!

למי שאכפת , אני מרגיש מצויין , כשקיבלתי את המכה, לא הרגשתי כלום !!!!! פשוט כלום (האיביזה נמעכה לגמרי :shock::shock::shock: ) , בקיצור , בבקשה מכם , חגורה באמת מצילה חיים , אני הוכחה לכך.

צרפתי כמה תמונות.. :)

יום טוב.

bakalit.jpg

shasi-kora.jpg

shasi-bagaj.jpg

ikum3.jpg

ikum2.jpg

ikum-ba-gag.jpg

פורסם

גם אם היית נוהג בפג'ו 306, או בפונטו - עדיין היית חי, הפונטיאק לא בטוחה יותר - זוהי פיזיקה פשוטה.

לפני שאתה רץ להודות ל"אלוקים", תודה לפיזיקה שלפיה רכב בתנועה שנבלם סופג את מרבית האנרגיה, שעוברת באופן מופחת (במיוחד אם הרכב הנפגע מתחיל לזוז קדימה בעקבות הפגיעה) לרכב הנפגע.

פורסם

כל רכב מודרני מתוכנן כך שבמקרה של תאונה חלקו הקדמי סופג את מירב האנרגיה מההתנגשות, ועל כן הוא מתפרק , נמחץ וכו'... הדבר פשוט על מנת להגן על נוסעי הרכב. בגלל זה כמעט בכל תאונה שמכונית נכנסת באחוריה של אחרת תראה שאחת המכוניות מחוצה והרוסה (זו שמתנגשת), וזו שהתנגשו באחוריה כמעט ללא פגיעה.

יניב

פורסם

ואו, בוחן הרכב אמר לך את זה? הוא גם הדגיש "פז'ו"?? אני לא מאמין!!

:p

וברצינות - כמו שרועי אמר, זו פיזיקה פשוטה, אם היית בפז'ו 205 מתפרקת, כנראה שהיית סופג מכה קשה יותר, אבל אם היית בפז'ו מקבילה, נניח 406, אין שום סיבה שהיה קורה לך משהו אחר.

אנשים !!! אם לא האמריקאית הפלדה והחגורה הנפלאה, לא הייתי כאן לספר את הסיפור !!!

אז יאללה, רוץ, קנה עוד אמריקאית, הן המכוניות הכי בטוחות בעולם :p

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

דבר ראשון אני שמח לשמוע שאתה בסדר.

בקשר לבטיחות של האמריקאיות... תרשה לי לגחך, במיוחד כשמדובר על בטיחות אקטיבית אבל גם בפאסיבית הם לא בדיוק מצטיינים בלשון המעטה.

רוב (אם לא כל) המכוניות בעלות 5 כוכבים בNCAP הן ממוצא אירופאי, הראשונה כזכור הייתה הרנו לגונה.

גם זכור לי המקרה של שי FIREBIRD שסיפר שאיזה יונדאי התנגשה באחורי ה205 המתפרקת שלו ב100 קמ"ש בזמן שעמד ברמזור (ממש אותו מקרה). הכסא שלו אשכרה התפרק אבל למיטב זכרוני לא קרה לו ולחבר שלו שהיה איתו באוטו כלום מה שמראה שגם מפיז'ו (ואפילו אחת מתפרקת) אפשר לצאת מתאונה בשלום.

שוב, שמח לשמוע שיצאת ללא פגע.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
כבוד לאמריקאים ולGM !!!

:usa: :usa: :usa:

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

כבוד למיישר שאומר כבוד לאמריקקיות בלי שהוא יודע על מה מדובר

ולמה הוא מכבד כל כך את האמריקקיות

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

רק לידע כללי לכל המעריצים של הגרוטאות האמריקאיות (יש להם גם מכוניות טובות, אבל פונטיאק טמפסט ממש לא אחת מהן) -

אם גוף שנפגע סופג לתוכו את האנרגיה בצורת התקפלות, המכה שמקבלים הנוסעים פחותה. ולעומת זאת, גוף שלא יספוג את האנרגיה, ישאף להעביר אותה הלאה

אל הגב של הנוסעים ברכב... אז במקום נזקי פח יש לנו נזקי אורטופדיה

ושום כסף שבעולם לא שווה בריאות.

Race Smart

פורסם
גם אם היית נוהג בפג'ו 306, או בפונטו - עדיין היית חי, הפונטיאק לא בטוחה יותר - זוהי פיזיקה פשוטה.

לפני שאתה רץ להודות ל"אלוקים", תודה לפיזיקה שלפיה רכב בתנועה שנבלם סופג את מרבית האנרגיה, שעוברת באופן מופחת (במיוחד אם הרכב הנפגע מתחיל לזוז קדימה בעקבות הפגיעה) לרכב הנפגע.

אתה בטוח ?

פורסם
מסקנה: לחסום משתמשים לעיתים יותר תכופות.

סחטיין על יכולת הסקת המסקנות המרשימה

הוא מתכוון שעם מכוניות כמו פיג'ו וסיטרואן אפשר ורצוי לעשות תאונות, כי אלה פשוט מכוניות לא אהובות.... :wink:

:D

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

אתה בטוח ?

לא ניסיתי, אם זה מה שאתה שואל :mm_tongu:

פורסם
מסקנה: ב.מ.וו הכי טוב בעולם.

סחטיין על יכולת הסקת המסקנות המרשימה

הוא מתכוון שעם מכוניות כמו פיג'ו וסיטרואן אפשר ורצוי לעשות תאונות, כי אלה פשוט מכוניות לא אהובות.... :wink:

:D

הראל.

זה לא מה שאמרתי...

אחי, לקחת את זה קשה... :D

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

אוקי, אולי גם בפז'ו הייתי נשאר חי , אבל בטח ובטח שמרגיש יותר , אני ממש לא הרגשתי את המכה!! ופשוט מדהים אותי שהאיביזה התפרקה שם ל 2 שלי בקושי נשבר בקלית ושאסי..

בכל מקרה, חגורת בטיחות - טובה לבריאות :) תשמרו על עצמכם !!

פורסם
אוקי, אולי גם בפז'ו הייתי נשאר חי , אבל בטח ובטח שמרגיש יותר , אני ממש לא הרגשתי את המכה!! ופשוט מדהים אותי שהאיביזה התפרקה שם ל 2 שלי בקושי נשבר בקלית ושאסי..

בכל מקרה, חגורת בטיחות - טובה לבריאות :) תשמרו על עצמכם !!

אם אתה אומר, אתה בטח יודע.

תגיד לי, אתה מבין עד כמה מופרכים וטיפשיים נשמעים הדברים שאתה אומר??

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...