רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,599 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://homepage.mac.com/gillian_tan/iMovieTheater33.html
הודעה אחרונה מאת darkstar, -
רשיונות לרכב
מאת Jeka- 5 תגובות
- 988 צפיות
שלום חברה... יש לי שאלה כזאת: נגיד ובאוטו נוהגים כמה אנשים ולא רוצים לעביר אחד לשני את המסמכים לרכב,או למשל אני צריך לנסוע ברכב ונגיד ההורים שלי לא בבית והמסמכים איתם,אז יש איזושהי דרך לעתיק\לשכפל רישיון לרכב,וביטוח חובה או שלא? תודה.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היום ראיתי בכביש 5 (חוצה שומרון) מאזדה לאנטיכס משטרתית סמויה בצבע בורדו תפקחו את העיניים ותזהרו
הודעה אחרונה מאת feint, -
-
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למי שאינו מוכן לוותר על הערוץ, ולכל מי שנאמן לתוכנית TOP GEAR, אנא חיתמו על העצומה בכדי שנשמיע את קולנו לחברת הכבלים. לחתימה על העצומה לחץ כאן!
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
סוגית מלווה: אם כתוב לי שהמלווה שלי לפי התופס של הרישיון שקיבלתי הוא מ x עד ל 2 לאפריל אז הכוונה שמותר לי לנהוג כבר היום או רק החל מה 3? בבקשה תגובות רק מאנשים שיודעים בוודאות את התשובה
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 21 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
משרד התחבורע מציע: אגרה נוספת לבעלי תבות הילוכים ידניות תיקראו את זה (מיתוך http://www.auto.co.il ) http://www.auto.co.il/Content/Articles/ArticlesView.asp?ArticleId=401&SubjectId=81
הודעה אחרונה מאת אליה, -
- 3 תגובות
- 978 צפיות
אבדה לי הכתובת של אתר זה. מדובר על אתר שכתובתו מתחילה ב- image.tapuz.... שמאגד בתוכו כמעט את כל הלוחות למכירת מכוניות.
הודעה אחרונה מאת Shays, -
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מישהו פה מוכן להסביר לי מה זה תת היגוי, והיגוי יתר? אני שומע את זה הרבה, אבל לא בטוח במאה אחוזים שאני באמת יודע מה זה... אז...מה זה?
הודעה אחרונה מאת Guy, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מזכיר לכם משהו? לפניכם צילומים מעובדי מחשב של הקליאו הבאה שתוצג בשנה הבאה. מבחר המנועים לא צפוי להשתנות והוא יחל ב-1.2, 1.4 וכלה ב-1.6. הגירסא הספורטיבית תצויד במנוע 2.0 ליטר, שיהיה חזק יותר מהמנוע המניע כיום את הקליאו ספורט. גירסת V6 צפויה גם היא להופיע כאשר אמת המידה להשוואה אליה לא פחות מאשר ה-M3 של ב.מ.וו. הקליאו הבאה תחלוק את הפלטפורמה של עם הניסאן מיקרה ותציע מרחב פנים גדול יותר מהדגם העכשווי. בעוד הסניק (שדגם חדש שלה הוצג בימים אלו) גררה למגרש את שאר היצרנים, רנו יציגו גירסה כזו לקליאו הבאה בעקבות אופל דווקא, שהציגו את המריבה קודם לכן. גירסת 3 דלתות מצודדת יותר הקליאו צפויה לראות אור בתערוכת ג'נבה הבאה, במרץ 2004. הקליאו …
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ראה המשך בכתבה: http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=7925&highlight= טוב אולי לא שמעתי טוב, יכול להיות 6%.
הודעה אחרונה מאת Vovka, -
בלימה בעזרת הורדת הילוך. 1 2 3
מאת feint-
- אחראי פורום
- 37 תגובות
- 7.8 אלף צפיות
אולי זו שאלה טיפשית.... אבל בלימה עי הורדת הילוך והרמה איטית של הקלאץ' מומלצת? כלומר האם זה גורם לבלאי מוגבר של משהו? או שעדיף פשוט ללחוץ על הבלם וזהו?
הודעה אחרונה מאת darkstar, -
-
-
- אחראי פורום
- 33 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
המכונית שעליה אני לומד לנהוג היא לא אחרת מאשר סובארו GL 1600 עם תוספות כמו הגה כח, מראות חשמל, נעילה מרכזית וכו'.. (אין חלונות חשמל..). האוטו החביב הזה הוא משנת 93', משמע בן 10. האוטו נסע (נכון לסוף השיעור שלי היום בצהריים) - 475379 ק"מ. וכאן הקטע החשוב - ללא תקלה אחת!!. הדבר הכי רציני במסגרת הבלאי ( שהוא מדהים בפני עצמו) הוא החלפת בולמים אחוריים אחרי 430000 ק"מ. אמינה? ראלימן
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
-
שוטרים באיילון
מאת DJO- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בשישי בלילה תפסו מישהו מהשכבה שלי נוסע 145 באיילון, שללו לו במקום והיה לו משפט אתמול שאני עוד צריך לברר מה נסגר עם זה. בעקבות הנושא שהיה כאן לפני כשבוע בקשר ל"האם לעצור או לא" רציתי לדעת באמת מה הסבירות שתיהיה עוד ניידת 100 מטר אחרי מי שמנסה לעצור אותך. כי אם כן אכלת אותה בגדול. אבל אם לא ואתה יוצא ביציאה הבאה סביר להניח שהכל יהיה בסדר.
הודעה אחרונה מאת Yogev, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
(קצת קשה לי לרשום כותרת נורמלית אז אני מבזבז את זמנם של אנשים אחרים !! ) נתונים טכניים לסוברו גראנד לאונה 96?
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני יודע שהכרחיים: כושר כתיבה טוב, כושר נהיגה טוב, => "חולה הגה". כמו כן - האם דרושה השכלה אקדמאית כלשהיא? ואיך לדגומא מתקבלים להיות כתבים ב"אוטו"? איך מוצאים בזה עבודה ? אשמח לקבל תשובות...
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני נוסע דיי הרבה על כביש 4 במיוחד בין מורשה לרעננה. יש לי 2 שאלות: 1) איזה מצלמה מכוונת אלייך זאת שבצד שלך של הכביש או זאת שבצד השני? 2) מצלמות מהירות מצלמות רק את הלוחית הקידמית נכון? תודה
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
כן כפי שכולנו יודעים נפתח הגשר של עזריאלי למעבר ורציתי לדעת אם יש שם מצלמות מהירות ? ליודעים תודה
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
- 26 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
המקרה קרה אתמול בלילה אחרי שחזרתי מבילוי נסעתי במהירות המותרת ואף פחות(קטע שידוע על משטרות) סומן לי לעצור בצד עצרתי השוטר ביקש שאני ירים מכסה מנוע ובאגז אני סירבתי(לא בגלל שיש לי מה להחביא פשוט על העיקרון) נתן לי זימון למחר
הודעה אחרונה מאת DJO, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.autonews.co.il/article/?id=3505736d50488e31d7e98fbe043f2213 אני בעד.
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני פחות או יותר מבין את פעולת ה צ'יפ, או לפחות חושב שאני מבין. כמו שאני מבין הצ'יפ מחליף את מערכת ההצתה ונותן פולסי הצתה מדוייקים יותר ומהירים יותר לפי הצורך(הופך את מערכת המנוע ליותר גמישה). לצערי יותר מזה אני באמת לא יודע. אשמח לקבל קישורים או הסברים לנושא. אני פשוט מעונין להתקין ברכב שלי וברור לי שאם נותנים מצד אחד, מאבדים משהו אחר מצד שני. מעניין אותי מה אני מפסיד מזה, למשל מקבלים הספק גבוהה יותר על חשבון שחיקה מואצת של המנוע. תודה...
הודעה אחרונה מאת ronen, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כידוע, המהירות המירבית בנסיעה בין-עירונית היא 90 (יש גם 100, אבל בדר"כ...) בדרך סלולה ע"פ חוק. עכשיו, השאלה שלי היא כזאת: נגיד ואני נמצא במדבר, אזור מישורי, לא סלול ולא מוכר ככביש בכלל. האם יש מגבלה למהירות המותר במצב כזה ע"פ חוק?
הודעה אחרונה מאת ronen, -
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אם כן - לחץ כאן אם לא - לחץ כאן
הודעה אחרונה מאת David, -
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
ראיתי הרבה פעמים שאנשים שואלים את השאלות הנ"ל, אולי מישהו מכיר במקרה אתר שמאגד בתוכו נתונים של מכוניות שונות?
הודעה אחרונה מאת yosi-m, -
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום אנשים רציתי לדעת האם התמונה הזו אמיתית? אני אומר שלא, וחבר אומר שכן, תכריעו בבקשה! http://www.alfa-romeo-passion.com/transformations/147final.jpg
הודעה אחרונה מאת Sprint, -
- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
טוב, אז התחלתי לתדלק ב 98. לפני יומיים תדלקתי 98 על מיכל ריק לחלוטין !!! וכבר היום הרגשתי שיפור משמעותי בביצועים בסל"ד גבוה דווקא. האוטו נהיה יותר חזק! זה רק נדמה לי או שככה זה אמור להיות?
הודעה אחרונה מאת yosi-m, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שאלה דחופה וכ"ו
הודעה אחרונה מאת ג'רמי, -
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכל החברה !!! זה סרט שהרבה אנשים ישבו ויראו אותו מהתחלה עד הסוף !!! זה מתחיל ברעיון גדול !!! ונגמר ב"אונס" , ולבסוף מוות לא חבל?? טוב טוב, אני שותק... הנה הסרט !!! http://www.jdfab.com/dp2/RCCar_video.wmv תגובות בבקשה!!!!!!!
הודעה אחרונה מאת Uzi4u2, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מחפש חנויות בארה"ב למוצרי שיפור ומוזיקה (מגברים,סאבים וכו) ששולחים דרך UPS או FEDEX , יש למישהו ניסיון עם חנות מסויימת אני אשמח תודה מראש אורן.
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מנהלים יקרים .... מה קורה ? הכל טוב? סבבה אני שמח מה בדבר מדבקה של הפורום? (רצוי אותו לוגו כמו שעל החולצה) יש לנו כבר חולצה מפגש גדול ומהנה (אני מקווה) יש בדרך אנחנו דיי מאורגנים ונראה לי שמדבקה של הפורום יכולה להיות הדבר הבא . תחשבו על זה לא כולם מכירים פה אחד את השני בפנים ויהיה נחמד לפגוש אתכם על הכביש במקרה על ידי זיהוי קל כמו מדבקה. וגם כמעט לכל פורום יש מדבקה אז למה שלנו לא יהיה? ותאמינו לי אני שונא מדבקות, אין לי שום מדבקה על הרכב אבל הייתי מוכן למדבקה של הפורום. בקיצור אני מקווה שהתשובה תהיה חיובית....... (דרך אגב היה נחמד לראות אותכם היום)
הודעה אחרונה מאת חלי, -
בפורום אחר אמרו שהיא לא מיוצרת בארץ מוצאה מה הכוונה? יש באוטו הזה פגמים ? אמרו גם שהוא סוג ב' כמה זה נכון ???????????
הודעה אחרונה מאת Dj_RoY,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 1,498 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Shaike.Zam
- פריג'י
- sperial
- מיץ פטל
- Camaro 92
- yoni2sh
- ברווז
- לב טוב
- Satori
- TomerP
- fatboy1340
- Coresh