Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצילו את ה BBC. חתום על עצומה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שאינו מוכן לוותר על הערוץ, ולכל מי שנאמן לתוכנית TOP GEAR, אנא חיתמו על העצומה בכדי שנשמיע את קולנו לחברת הכבלים.

לחתימה על העצומה לחץ כאן!

פורסם
למי שאינו מוכן לוותר על הערוץ, ולכל מי שנאמן לתוכנית TOP GEAR, אנא חיתמו על העצומה בכדי שנשמיע את קולנו לחברת הכבלים.

לחתימה על העצומה לחץ כאן!

כיום טופ-גיר זה לא מעניין כלכך כמו פעם והBBC עושים למדינה שלנו הרבה צרות (מאז ומעולם), כך שמצידי שBBC ילכו להיז**ן, תאמין לי שהם מפסידים יותר משאנחנו הצופים (ואני בטוח שהם יחזרו על ארבע עם הצעת מחיר הגיונית יותר מאשר מה שהם דורשים כיום, אז אל תדאג).

פורסם

חס וחלילה שאני יחתום על עצומה למען BBC

מאז ששודר הכתבה נגד אריאל שרון חסמתי את הערוץ הזה אצלי בבית :evil: למרות TOP GEAR

אז ככה שאם הערוץ יורד אז אני רק שמח יותר

את הפרקים של TOP GEAR, דרך אגב, אני מוריד דרך תוכנה נחמדה שנקראת KAZAA

:D

א ל פ א - רק אם אתה מתאים לה

חולם על 147GTA

פורסם

פשוט להקיש

top gear

ולהוריד?

זה לא מוצא כל כך הרבה....זה מוצא, אבל הרבה למשל בנושא הפרארי אנזו והכל....לא משהו מיוחד.....מה יש לך במחשב של טופ גיר...מה כבר הורדתם כולכם?[/u]

Back to the original - NC again.

פורסם
פשוט להקיש

top gear

ולהוריד?

זה לא מוצא כל כך הרבה....זה מוצא, אבל הרבה למשל בנושא הפרארי אנזו והכל....לא משהו מיוחד.....מה יש לך במחשב של טופ גיר...מה כבר הורדתם כולכם?[/u]

יש שם רק את הדברים המעניינים

א ל פ א - רק אם אתה מתאים לה

חולם על 147GTA

פורסם

בתור אחד שהעביר את הילדות שלו בציפייה לטופ גיר מידי יום רביעי ב22:30 או 21:30 בהתאם לשעון הקיץ....

שילכו להיזדיין.... התוכנית נהייתה מסריחה, וכל השאר בערוץ מגעיל, מידי פם הייתי נופל על איזו תוכנית של עתיקות וזה היה חביב כמו ערוץ הקניות....

חוץ מזה.... שום דבר...

haters will hate

• תוכן חדש...