רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,599 נושאים בפורום הזה
-
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הנה לכם התמונות מהמפגש ה"קטן" שהיה לנו היום יש כמה בעיות ב-WALLA אני מקווה שהם יתקנו את זה מהר ואז תוכלו לראות את התמונות ! http://photos.walla.co.il/uzi2u2
הודעה אחרונה מאת Vovka, -
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מישהו יודע מתי מסתיימת החובה להדלקת אורות בדרך בינעירונית?
הודעה אחרונה מאת DJO, -
ביטוח צעיר
מאת Mleder-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אם תופסים אותי נוהג בלי ביטוח צעיר מה יכול לקרות לי!?
הודעה אחרונה מאת Jeka, -
-
- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מישהו יודע נתקל בזה? איפה אני מוציא אישור? עם המזל שלי, כשיצאתי מהמפגש נדפקה לי החגורה.. ואבא נוסע לספרד וממ...... תודה.
הודעה אחרונה מאת a®iel, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
כבר יש BMW סדרה 7 בארץ?
הודעה אחרונה מאת uno, -
-
הכותרת של היום 1 2 3
מאת שלומי-
- אחראי פורום
- 32 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
חברה, אני חייב להגיד לכם שזה רץ טוב . מכיוון שכך, הנה עוד תמונה נחמדה . הזוכה מאתמול דר"א זה Faint עם הכותרת "הציונים אשמים !" המשפט של luckies "רק על הקווים , רק על הקווים אופס אבא יז*** לי את הצורה " , היה דיי מוצלח. בתפקיד ההזוי הפעם , The-Kid עם משפט המחץ : באתי לעשות טייל סלייד.. סיימתי עם 50 50.. תודה על ההשתתפות, הנה התמונה :
הודעה אחרונה מאת Romeo, -
-
- 22 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
הקישור כאן: http://www.pbase.com/rallyeweb4/28_in_march_2003 ועכשיו החידות לגביי מכונית הSMART: 1. מהו קצה מד המהירות (המספר הכי גבוה של קמ"שים שרואים על השעון) של מכונית הSMART? 2. איזה גלגלים מניעים את הSMART, קדמיים, אחוריים או 4X4? 3. לאיזה פלאפון יש דיבורית בSMART? 4. בתמונות מופיעה מכונית ספורט מאוד מאוד נדירה, מאמצע שנות השמונים, מדגם שלא יובא באופן סדיר לארץ בכלל, של יצרן מכוניות גרמני, מה היא, דגם, יצרן, שנת יצור? החל מהשבוע יש ניקוד על התשובות. יותם
הודעה אחרונה מאת pug 206 xs, -
- 0 תגובות
- 867 צפיות
אני ועוד כ-5 חברים מעונינים לצאת בחופשת הפסח לטיול ג'יפיים ליומיים או שלושה מישהו יודע על איזה חברה שמשכירה ג'יפיים (או טומקאר) לנהגים חדשים אין איזה אזור מסויים לאחר שנדע את טווח המחירים נחליט על האזור
הודעה אחרונה מאת asaf41, -
אור ירוק, היא עמותה שפועלת נגד תאונות בדרכים. יש לה חשיבות רבה ומשטרת ישראל העניקה למתנדבי העמותה מספר ניידות בכדי לממש מטרותיה. אניווייס... היום בבוקר הלכתי ברחובותיה הפנימיים של רמת-השרון, כשפתאום טסה לעברי בתוך מעבר צר של חניון פולו ירוקה(מכוערת!) ובה נהג צעיר. הנהג חנה תוך כדי עצירה פתאומית, ותוך כדי כל זה אני שומע סירנה... כמה שניות אחרי זה מגיעה ה"מאזדה 323" של "אור ירוק" בנהיגה זריזה מאוד שמזכירה מראות ממרוצי ראלי, חונה ליד הפולו לפני שהנהג יוצא... מיד השוטרים(בני 50-65?) מזנקים ותופסים את הנער... כל הכבוד לאור-ירוק ולשוטרי ניידת זאת בפרט... על ההתמדה וכישורי הנהיגה שהופגנו בקטע קצר זה. קשה לי להאמין ששוטרים רגילים היו רודפים …
הודעה אחרונה מאת בידר, -
BHP = כוח סוס?
מאת DJO- 8 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
חשבתי שזה B* Horse Power? אני מחפש פרטים על הסיויק DX שלי http://www.parkers.co.uk/choosing/performance/performance.asp?model_id=300 וה 0-60 מייל זה כמו 0-100 ק"מ?
הודעה אחרונה מאת חיים_k, -
- 0 תגובות
- 999 צפיות
http://www.max-tuning.com/movies/idrag/movies.htm ההיצע כאן נראה מדהים רק חבל שאף לינק לא עובד. האם יש למישהו את הסרטים האלה על המחשב ויכול להעלות אותם לאן שהוא?
הודעה אחרונה מאת DJO, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
נמאס ממכם- סוציומטים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ת'שמעו קטע! אני עומד ברמזור, לפנייה שמאלה, יש 2 נתיבים לפנייה שמאלה. אני בשמאלי 2 בטור. מלפני מיטשובישי. מימינו עומד עוד רכב ומאחוריו עוד אחד. (מי מבינהם הכי מכוער??? - סתאם..) בקיצור שני הראשונים מדברים ביניהם במהלך ההמתנה לירוק. וכאשר הרמזור מתחלף הם מתחילים לגלוש , תוך כדי המשך השיחה. אני נכנס אחרי המיטשובישי. הרמזור עדיין ירוק מלא. הבינאדם בקושי עושה טובה שהוא זז וממשיך לדבר עם השני- גם בתוך הצומת ... ציפצפתי יחד עם עוד כמה על העיכוב.. והשניים בסוף הפסיקו לדבר. (עכשיו, קורה שאתה חייב לשאול משהו , איפה זה שם ואיך להגיע לפה... נכון. לא תקין אבל יכול להיות(מה שלא נראה לי) אבל כל …
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
תראו אנחנו מתים כבר למכור את הסיטרואן שלנו, המחיר שקבענו הוא לא בשמיים, ירדנו בחמש אלף מהמחירון ועדיין אין תגובות רציניות בקשר למכירה. שמנו שלט כמובן על האוטו, פירסמתי בכל מקום אפשרי חינם באינטרנט, בין אם זה בלוח הישיר או במקומות נוספים. אבל עדיין... יש למישהו רעיונות במקרה??
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היום קיבלתי מBOOLY את הסרטון הזה : (זה בערך 45 מגה) http://matlight13.free.fr/Video_206RC_HQ.zip זהו סרטון פרסומת ל206RC. אני אישית חושב שזוהי אחת הפרסומות הכי גרועות לרכב שראיתי בזמן האחרון. הפרסומת לא משדרת שום דבר שיכול לגרום לי לרכוש את הרכב (הייתי מת אמנם שיהיה לי אותו נכון לעכשיו אבל זה בלי קשר...) חוו דעתכם...
הודעה אחרונה מאת Peugeot206XS, -
כמו שחלקם מכם יודעים , קיבלנו לחיק משפחתינו הונדה ג'ז אוטמטית ( CVT ) לפני כמה שבועות . הרכב עבר 1500 קילומטר והנה ההתרשמות מהגיר הרציף : פשוט נפלא ... לדעתי זהו התיבות האוטומטיות בעתיד ... הגיר פשוט קובע לו את הסל"ד האידיאלי ונשאר בו , רק המהירות עולה . זה בהתחלה קצת מוזר שאתה לוחץ גז מלא והטורים עומדים על 5.5 ורק המהירות עולה אבל זה פשוט מצויין ... אני נוסע 120 על 2500 טור' . הגיר מאד זריז ... עובד בצורה חלקה לגמרי ... הביצועים מצויינת . לג'ז יש גם אופציה ל - 7 הילוכים אוטמטיים ( הוא נוסע על יחסי העברה של בכאילו 7 הילוכים ) ... זה מצויין אם רוצים ביצועים . תשים אותו על מצב של 7 הילוכים ותשים את התיבה ב - SPORT והרכב בכלל מרגיש ונוסע כמו גיר ר…
הודעה אחרונה מאת blankyaacov, -
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
כזכור לכם יש לי סובארו ליאונה סטיישן שנתון 92. לאחרונה חשבתי לעצמי ללכת לאיזה פירוקיה (ראיתי איזה כמה בדרך לתל השומר) באיזור תל אביב או חיפה ולחפש סובארו ליאונה סטיישן 90-93 מושבתת אבל שרוב האוטו במצב טוב (לדוגמא, הרכב עבר טוטאל לוס, בחלק הקידמי של האוטו, עד איפה שמסתיים המכסה מנוע אבל שאר הרכב במצב טוב) כלומר הדלתות לא דפוקות, דלת בגאז', שתי הבולמים של הדלת בגאז', מנורות מאחורה ועוד כל מיני דברים מבפנים. אין בעיה איפה ה"רכב" הזה יאוחסן, יש לי כבר בשבילו מקום וכמובן שה"רכב" הזה ישמש בשבילי לחלקי חילוף לאוטו שלי. וניגש לשאלות: 1) על איזה מקומות אתם ממליצים שבהם אוכל למצוא רכב שכזה במצב שתיארתי למעלה? 2) מה קורה לגבי הקניה של "רכב" שכזה? הרי יש לו עדיין רישוי, או ש…
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי חבר שלי נתפס היום בת"א על 100 קמ"ש בעיר. הוא היה היחידי על הכביש כששוטר קפץ לנתיב ועצר אותו והראה לו על הממל"ז 100 קמ"ש. יש לציין שהחבר (על אופנוע) ברוב תמימותו עצר. בדו"ח נכתב שהוא נהג בעיר על 100 קמ"ש בתגובה של החבר רשום שהוא לא נסע יותר מ-60 קמ"ש. הוא קיבל רשיון זמני עד ליום ראשון והוא צריך להתייצב בתחנת המשטרה לשם החלטה מה יעשו עם הרשיון שלו. יש למישהו עיצות? נסיון? עזרה? מה לעשות מה להגיד? יש לציין שהנ"ל סטודנט ,האופנוע משמש אותו לעבודה שלו (אין דרך אחרת להגיע לעבודה בלי האופנוע בגלל שעות לילה מאוחרות בהן הוא עובד) וכמו כן הוא כבר נתפס בעבר (לפני 7 שנים) על מהירות. אם למישהו יש הצעות לעזרה ....אני בטוח שהחבר ישמח מאוד.... תודה אייל
הודעה אחרונה מאת eyal_ro, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למישהו יש אתר עם תמונות של מרצדס קלאסיות, שנות ה-80 וה-70 ?
הודעה אחרונה מאת Sprint, -
-
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ציטוט מ The Marker מה 27.3 לא נוכל ליראות יותר רת התוכניות של Top Gear. חברות הכבלים יורידו את ערוץ החדשות BBC WORLD והחוזה עם הנהלת הערוץ, המסתיים בסוף מארס, לא יחודש. זאת, בשל מחלוקת כספית על תנאי השידור. כיום משדרות חברות הכבלים שלושה ערוצי חדשות בינלאומיים הכוללים את CNN, SKY NEWS, באנלוגי ובדיגיטלי, ואת FOX NEWS (בדיגיטלי בלבד), המשודרים כולם במסגרת חבילת הבסיס. כמו כן, משודר במסגרת הכבלים גם ערוץ החדשות CNBC. מחברות הכבלים נמסר כי פינוי ערוץ שידורים זה מותיר תדר שידור לערוץ תוכן נוסף שיעלה בזמן הקרוב.
הודעה אחרונה מאת ebs, -
אה... גרר.. בר..... זה כמו לעוף.... משהו כזה. אין לי מה לכתוב. הרעש.... איזה רעש... איך זה נוסע... וי שש... 250 כוח סוס מסביב לרמת החייל. מהר... עור.... וי שש..... אהההה..... גמרתי במכנסיים.... אין מילים. גררררר.... הכותב מתנצל על אובדן זמני של יכולות ורבאליות עקב נסיעה על 147 GTA.....
הודעה אחרונה מאת Adabbbbbb, -
לא, לא בציניות. אומנם אנחונ רגילים לקטול, אבל צריך גם לדעת לשבח כשצריך והנה ארבעה חודשים לפני סיום המועד המתוכנן יפתח ביום שני מחלף השלום שנראה שיתן מענה לפקקים בצומת מי יתן וגם בצומת לה גארדייה - המסגר ילך חלק
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אין לי מושג מה זה אבל זה יפה...
הודעה אחרונה מאת feint, -
הזוכה של אתמול: אורון ג, עם המשפט "זה בסדר אברהם, הסוכן מהונדה אמר שיש לה בקרת שיוט". היו די הרבה מוצלחים, ולכן יש לנו מספר גדול של honorable mentions. yairk, במקום השני: "ואי, הצלחתי למצוא חניה בדיזינגוף..." ועם: "אל תשאלו, לקח לי שעות לצאת מהאוטו בגלל השלולית..." רזמל: "אני מקווה שהמעפן המעצבן מהפרסומת לסיביק, ש"שכח איך ללכת ברגל" בגלל שקיבל דלק חינם" - לא יודע לשחות." (איבד נקודות אצל השופטים על ניסוח מסורבל משהו, החאפריות מכה שנית) רון וינר: "בעיריית תל אביב טוענים שגם חנייה זו אינה חוקית ובגלל שאין הגרר מסוגל להגיע למכונית חויב בעל הרכב בתשלום עלויות מיוחדות בסך 1000 ש"ח, בתמונה מצולמת הממונה על החנייה בעיירית תל אביב הגברת צפרירה זכאי בעו…
הודעה אחרונה מאת שלומי, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בברצלונה.!!! מי שיכול לעזור אנא מכם!!!!!! אני מחפש ציוד מקצועי.. וספורטיבי. פילטרים, חלקים מקוריים,קפיצים, בולמים וכו.. אהאה ואיך המחירים שם? תודה רבה.! אדם.
הודעה אחרונה מאת Adabbbbbb, -
-
מצגת נחמדה...
מאת אורי 15- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מצגת נחמדה... על נשים ונהיגה... http://homepage.ruhr-uni-bochum.de/moritz.lieske/Women_drivers.pps
הודעה אחרונה מאת FIAT, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
נראה לי שתמצאו את הכתבה בקישור הבא מעניינת.... http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-1426-2521593,00.html
הודעה אחרונה מאת Jeka, -
-
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
נראה טוב ובמיוחד זה: פרטים נוספים:http://www.peugeot-gti.net/forums/showthread.php?s=&threadid=33069 ושלא תתלהבו יותר מדי זה עולה 40K ליש"ט וגם סרטון: http://tricky97.users.btopenworld.com/pics/Movies/MVI_0276.AVI
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
זה כנראה נוסע יותר אכזרי ממה שזה נשמע ונראה... http://www.fordracing.com/news/?article=21763
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
- 9 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
חשבתי בזמן האחרון לשים פנסים אחוריים שקופים לפג'ו. פנסים כמו שיש ל 206cc האם דבר כזה חוקי וכמה זה יכול לעלות? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
החלטנו לוותר על הסקר, זה קצת מסורבל. הזוכה של המשחק הקודם: ishpuz, עם המשפט: "אין מה להגיד! ג'יפים עושים רטוב לבחורות!" ובמקום שני קרוב, רזמל החאפר עם: "יא אללה, הרגע עבר פה ברווז, והמיים הגיעו לו בקושי עד הבירכיים." פרס המשפט התמוה ביותר הולך ל-mat@n עם: "פרנק, תעביר ת'חצילים בבקשה." והנה התמונה:
הודעה אחרונה מאת ishpuz,
-
מי מחובר 64 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,437 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- joelsnet
- nglancer
- Pavlik
- Fluffy
- `Infinity
- shaymolcho
- לירון .ה.
- Step
- winner
- לב טוב
- נעם101
- במבליק