Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיט!!! 100 קמ"ש בעיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

חבר שלי נתפס היום בת"א על 100 קמ"ש בעיר.

הוא היה היחידי על הכביש כששוטר קפץ לנתיב ועצר אותו והראה לו על הממל"ז 100 קמ"ש.

יש לציין שהחבר (על אופנוע) ברוב תמימותו עצר.

בדו"ח נכתב שהוא נהג בעיר על 100 קמ"ש בתגובה של החבר רשום שהוא לא נסע יותר מ-60 קמ"ש.

הוא קיבל רשיון זמני עד ליום ראשון והוא צריך להתייצב בתחנת המשטרה לשם החלטה מה יעשו עם הרשיון שלו.

יש למישהו עיצות? נסיון? עזרה? מה לעשות מה להגיד?

יש לציין שהנ"ל סטודנט ,האופנוע משמש אותו לעבודה שלו (אין דרך אחרת להגיע לעבודה בלי האופנוע בגלל שעות לילה מאוחרות בהן הוא עובד)

וכמו כן הוא כבר נתפס בעבר (לפני 7 שנים) על מהירות.

אם למישהו יש הצעות לעזרה ....אני בטוח שהחבר ישמח מאוד....

תודה

אייל

BMW M135I

פורסם

עו"ד.

אחרת סביר להניח שלילה מנהלתית ל-30 יום ע"י קצין המשטרה + עונש נוסף במשפט.

עו"ד טוב יוכל לסגור את העניין במינימום נזק.

פורסם
:x

שלום .

חז"ל אמרו.

"סוף מעשה במחשבה תחילה"

להבא שיחשוב שבעיר לא נוסעים 100 .

ומסכנים ציבור שלם !!!

:mm_yeah:

Howard Walker, Autocar: That rumble you're feeling is Ferry Porsche turning in his grave

פורסם

אממממ לא ניראה לי שיעשו לו משהו רציני

מקסימום שלילה ל 30 יום

וזה שתפסו אותו לפני 7 שנים, מזה אפשר לשכוח בכלל... יש חוק התיישנות.

פורסם
:x

שלום .

חז"ל אמרו.

"סוף מעשה במחשבה תחילה"

להבא שיחשוב שבעיר לא נוסעים 100 .

ומסכנים ציבור שלם !!!

חז"ל גם אמרו, סייג לחוכמה שתיקה (או שזה היה משועממים אחרים שיושבים בבית ,לא מתגייסים לצבא, לא עובדים ומלחינים משפטים).

יש המון מקומות בארץ ב"עיר" שמאה קמ"ש זה דווקא לא כ"כ מהר שם, משום מה תמיד המשטרה תאכוף מהירות בעיר במקום בו המסלולים רחבים והכביש פתוח .

דוגמא קטנה, הכביש ליד שדה דוב בתל אביב, לכיוון צפון, בביטחה אני יאמר ש100 שם זה לא מהירות מסוכנת, למרות שזה בעיר.

כנראה שאתה שטוף בשכל בדיוק כמו כל אלה שמצדדים במשפט, מהירות הורגת, כנראה בחירה של בורות וחוסר רצון להתמודד עם הבעיה הקשה באמת.

מהירות של חמישים ברחוב שליד הבית שלי (בעצם ב80 אחוז מברחובות הקטנים בת"א) כשמשתי הצדדים חונות מכוניות מסוכנת בהרבה ממהירות של 100 במקומות אחרים, אבל בחיים לא תראה שוטר עוצר מישהו על זה, זה לא משתלם כלכלית.

פורסם

מסכים עם שלומי במאה אחוז!

ישנם מקומות רבים (של 50 מקס') שהמהירות בהם היא אפשרים (ברמת ההיגיון הפעיל שנהג צריך להפעיל!) שלא מסכנים אף אחד...

לידי אישית יש רחוב- דו מסלולי- אם אי הפרדה לדו-מסלולי הנגדי. תנועה- לרוב דלילה- הולכי רגל ?- אפס מאופס (כביש שמחבר בין 2 ערים והוא לא בין עירוני!!! תבינו ת'שכל שלהם -מהירות מקסימלית-50!!!!. אפשרי-הרבה מעל (גם מעל 100...)

(160.... האמת , ברכב) אבל זה לא הנושא....

פורסם
אממממ לא ניראה לי שיעשו לו משהו רציני

מקסימום שלילה ל 30 יום

וזה שתפסו אותו לפני 7 שנים, מזה אפשר לשכוח בכלל... יש חוק התיישנות.

לא.

גליון ההרשעות מלווה אותך לכל זמן שאתה נוהג. כך נוצר מצב שאתה קורא בעיתון על נהג "עם 20 עבירות נהיגה". הוא לא צבר אותן בשנתיים.

לכן איש עם שתיים-שלוש עבירות מהירות הוא בעיני הקצין השולל נהג עבריין ומסוכן לציבור.

פורסם

תודה באמת לכל המשועממים עם משפטי החוכמה שלהם....

זה ממש לא עוזר לקרוא כאלו תגובות.

ורק בשביל ידע כללי חבר שלי נתפס על דרך קיבוץ גלויות בלילה...יום רביעי (ריק)

שני מסלולים לכל כיוון עם אי תנועה באמצע...

בצורה רגועה אפשר להגיע שם ל100...

בכל אופן תודה לכל מי שבאמת עזר....

מקווה שיהיה טוב...

BMW M135I

• תוכן חדש...