רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,599 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחפש מבחני דרכים לרכבים הנ"ל. איפה?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 3 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
היי! מזמן כבר רציתי לנסוע לקארטינג וזה שמתקרבת תחרות הפורומים זירז קצת את הנסיעה שלי לקארטינג. לקחתי 2 חברים ונסענו לקארטינג בנחשונים. הגענו דיי מהר, שילמנו ועלינו למסלול, חבל שלא מסבירים כלום, רק אומרים צד ימין - גז, צד שמאל - ברקס. זה הכל. טוב עלינו 4 אנשים ולדעתי הלך לי דיי טוב, אני הייתי הראשון, עקפתי את האחרון שהיה איתנו וגם את אחד החברים שלי שיצא שלישי. עשיתי פעם אחת ספין ... נכנסתי חזק מידיי לסיבוב ו .... זה קרה אחרי שכבר התחלתי להרגיש את הרכב וניסיתי להכנס חזק לסיבוב, כי בהתחלה לא נכנסתי מהר לסיבובים. אני רוצה להוסיף שלדעתי הקרוס נהיגה מתקדמת שעברתי באלטרנטיבי לפני שבועיים עזר לי מאד. לסיכום - נהנתי מאד! חבל שהסתיים מהר. מישהו רוצה לתת טיפי…
הודעה אחרונה מאת גלעד 106 ראלי, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חברים מאיפה אני יכול להשיג נתונים של מכוניות משנתונים לא חדשים (כמו האוטו שלי למשל )
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
- 2 תגובות
- 984 צפיות
נכון רשום שזה קורולה אבל.... לא ניתקלתי אף פעם ברכב כזה גם לא באינרנט אחרי חיפושים. מישהו יודע משהו אולי??????
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
היום יש לכם הפתעה. הגלרייה של המפגש של היום http://www.pbase.com/rallyeweb3/14_in_march_2003 ובהזדמנות זאת אני רוצה להודות לכל מי שארגן את עניין החולצות, הן יצאו מעולה אז באמת כל הכבוד לאיציק נ. שאסף את הכספים, לאיציק השני שעיצב וכל מי שתרם לעניין, כל הכבוד וישר כוח ! וגלרייה של המפגש של אתמול רידינג-ספורטק-ראלי דשא http://www.pbase.com/rallyeweb3/1314_in_march_2003 אני מקווה שתהנו יותם
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
טוב הסיפור לא חדש לא מחודש ושום דבר לא מפתיע למי שלא יודע במה מדובר רנו קליאו 1.4 אוט' 2003, רוצה לפרוש לפנסיה אחרי 5 חודשים. ובכן אחרי חודש שלם של שקט נפשי, אתמול בבוקר, שמח וטוב לבב אני נכנס לאוטו, מכניס את המפתח תחכה יפה שכל נורות האזהרה יכבו, בינתיים חוגר את חגורת הבטיחות, מסובב את המפתח קלות, והיא מתניעה. לוחץ על הברקס משלב לרברס.....נכבה......X2 לאחר פעמיים הגרוטאה סירבה להתניע, טלפון לאופרייט ליס, המכונאי בדרך, פותח מכסה מנוע, מנסה להתניע, מסרבת בכל תוקף. ציפצוף במירס, הגרר והאוטו החלופי - (יונדאי אקסנט ) בדרך, זמן קצר והאוטו החלופי מגיע, ראשון בבוקר האוטו נגרר למוסך. עוד סופשבוע עצבני!
הודעה אחרונה מאת BMW_M5, -
-
- 24 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
(מצטער מראש על האורך)... אז תדעו שגם אלו שנוהגים במהירות - הם אלו שצריכים לדעת לנהוג כמו שצריך. ועכשיו הסבר- דבר ראשון אני נמנה על אלו.... אבל חבר'ה - יש גבול! שטויות אני לא עושה- אני אוהב לנהוג- כן, מהר , לעשות קצת סללומים אבל הכל בשיקול דעת נבון ודי מקצועי לפי דעתי. לא עובר באדום עוצר בעצור כמו שצריך וכשצריך... ועכשיו הסיפור שהביא אותי לכתוב את זה- לא רחוק מהבית שלי ברמזור שאני עומד בו בערך כל יציאה עם האוטו מהבית- אני עומד ראשון. מאחורי שנייה לפני שהרמזור מתחלף לצהוב(צהוב!) אני כבר מתחיל לגלוש כי אני מכיר את הרמזור על השנייה.. ומי אם לא חצוף אחד עם יונדאי אקסנט לבנה מצפצף לי לנסוע יותר מהר !!! וחבר'ה אני עם יונדאי קופה!! אוטו לא כל כך איטי ואני אחד…
הודעה אחרונה מאת עומר, -
- 10 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
במוטוקאר התפרסמה כתבה שמאוחריה עומדת השערה הגיונית למדי, משהו שעלה בדעתי בזמנו שפורסם בעיתונות ההסכם בין המדינה לחברת "דרך ארץ" (מפעיל הכביש). הם טוענים שלחברה לא כדאי שנהגים יסעו בכביש, כיוון שגם ככה ההסכם מדבר על החזרה של 72% הכנסות צפויות מכמות כלי הרכב הצפויה בכביש (לפי ההערכה אופטימית), שינתן לחברה ע"י המדינה במקרה של הפסד הכנסות (הפסד, כלומר רווח קטן יותר מאותה תחזית). למה לחברה לא כדאי שיסעו אנשים בכביש - זה כבר לא מוזכר, אבל ניתן להניח שמבחינתם עלות התחזוקה ותפעול שוטף תהיה קטנה בהרבה אם אף אחד לא ישתמש בו. אגב, אחת מהטענות היות מעניינות שם, לדעתי, היא שהכתבה שפורסמה לפני זמן מה על אדם שפגע בגדר הבטיחות בכביש (וחוייב לשלם עליה), הופצה לעי…
הודעה אחרונה מאת rs1, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שברו לי את השמשה הקטנה הצדדית האחרית בלבד . 1. יש לי 5 ספרות ראשונות של רכב חשוד, האם זה יכול לעזור ? 2. הביטוח שלי מכסה שמשות, האם עלי לפנות קודם לכן למשטרה, לקבלת אישור מתאים ?
הודעה אחרונה מאת יובל, -
- 3 תגובות
- 924 צפיות
טוב... אתמול בבוקר התעוררתי... ועוד שאני חצי רדום אני פותח טלויזיה... ערוץ 5 ... וראיתי משהו... הספורט המוטורי בישראל... בכל מקרה התחלתי לראות את התוכנית ... במהלך התוכנית הציגו בי"ס לנהיגת ראלי... שאתה יכול לעשות בו קורס במשך יום לנהיגת ראלי... האם לא התעוררתי בעצם ורק חלמתי ? האם מישהו שמע על זה ? אם כן, וקיימים בתי ספר לנהיגת ראלי... אני אשמח לקבל כמה מספרי טלפון... ואם למישהו יש מושג למחירים בערך... אני בכלל אשמח! תודה.
הודעה אחרונה מאת Roy, -
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני משער שזה נוגע אלינו, אלי לפחות אני יודע שזה נוגע. אולי לא לרוב אבל יש כמה אנשים לפחות עוד אחד פה שאני יודע שהוא כמוני ויש לו את הסריטה הזאת, את הזקפה כשהוא רואה איזה אוטו שהוא חולם עליו כבר שנים. הענין הוא שיש אנשים שהולכים עם הדברים האלה למעשים. וזה לא טוב, שימו לב אני מצרף כתבה שהתפרסמה בוואלה לפני כמה ימים, תקראו את הכתבה ואת התגובות, זה שווה את זה. http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=8&id=360108
הודעה אחרונה מאת DMX, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
גלרייה קטנה, של תמונה שצילמתי עכשיו אלפא רומיאו סוד 1983, סיטרואן ויזה 1985, סובארו ג'סטי 1987... תהנו... http://www.pbase.com/rallyeweb2/13_in_march_2003 יותם
הודעה אחרונה מאת Adabbbbbb, -
אושר על הבוקר 1 2
מאת alfa_draco- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אבל לפני תיאור מדוייק של האושר הקטן של הבוקר, הקדמה קצרה. אני מחלק את הנהגים ל- 3 סוגים: א. בסדר (בתוך אלה יש גם את ה"ממש בסדר", אבל זו קבוצה זניחה בגודלה) ב. מניאק ג. מנ-מניאק איך מבדילים? הבדיקה נעשית בעליה מאיילון דרום ללה-גארדיה, בפניה ימינה לתל-אביב, בבוקר: א. נהגים בסדר עומדים בתור לפניה ימינה, בין 4 ל- 8 רמזורים בממוצע (כלומר עד 10 דקות ביום סביר, שזה לא נורא). ב. נהגים מניאקים ממשיכים ישר (יעני פונים שמאלה) וברגע האחרון מנסים לחתוך ימינה. מניאקים, אבל אפשר להתמודד איתם בכלים קונבנציונליים - נהיגה אסרטיבית, לצמצם רווחים, זה אפילו נהיה מעניין. ג. נהגים מנ-מניאקים ממשיכים ישר עד הסוף, נכנסים לצומת ואז חותכים ימינה ב- 90 מעלות, עניין לא קונ…
הודעה אחרונה מאת Liran_a, -
- 2 תגובות
- 943 צפיות
אם זה כבר היתפרסם פעם אז אני מצטער. פשוט לאחר דפדוף קצר לא מצאתי אז החלטתי להעלות את הקובץ. תהנו. נ.ב משהו שלא רשום בתמונה: יש לשים לב לחיבור של הקופסת הצילום עם העמוד.
הודעה אחרונה מאת יובל, -
- 19 תגובות
- 5 אלף צפיות
טוב, אולי הכותרת מעט מוגזמת למישהו יש מושג האם ניתן לבטל את רשיון הנהיגה? (או- להפקיד אותו?) פחות או יותר כמו שעושים למכונית ואז צריך לחדש... האם ניתן לבטל רשיון נהיגה ובתקופה מסויימת בעתיד לחדש אותו (כלומר - לעבור טסט מחדש) האם זה מבטל את הרשיון לחלוטין ומחזיר למצב ההתחלתי של לפני לימוד הנהיגה? מ..מז..מזי..מזימ...מזימה רועי.
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
זוהי תזכורת ראשונה לכל מי שנרשם לבוא עם כסף לשלם. אם רשמתם גם חברים שלכם - אנא הגיעו עם כסף בשבילם גם כן. חלק ממנהלי הפורום יגיעו למפגש באיצטדיון רמת גן ויהיו שם מ-5 אחה"צ. את הכסף ניתן להעביר אליהם - גיא, שלומי, אני, וכן לירן 106 R. אם אינכם מכירים את המארגנים - שאלו אנשים שאתם כן מכירים. חברי הפורום חונים לרוב בחנייה הצמודה למה שהיה פעם מסעדת חומוס ובשרים. אם אינכם יכולים להגיע למפגשים בשבועות הקרובים - צרו קשר בה"פ. תודה לכולכם!! רוני
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
פרטים: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2490413,00.html
הודעה אחרונה מאת Slonya, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני לא יודע מאיפה יש לו זמן לכתוב כל כך הרבה בכל תגובה בYNET אבל בטח לא יהיה אכפת לו אם אני משכפל ושם את זה גם פה, אז בבקשה נושא: ייצור מכוניות רחוק מלהיות עסק כלכלי בלבד ובמיוחד מכוניות ספורטיביות, ספורט נטו וספורט-על בפרט. קיומן של מכוניות אלה תמיד היה כרוך בחוסר הכלכליות שלהן - חלומות של אנשים אוהבי מכוניות שלבשו צורה ממשית. מכוניות ספורטיביות למיניהן (GTI , WRX וכו) נוצרות פעמים רבות כמקדמות תדמית בלבד לדגמים עליהם הן מבוססות. מכוניות ספורט חביבות כמו האופל ספידסטר, RX7 של מאזדה, ועוד כמה וכמה, נוצרות כמקדמות תדמית ליצרן כולו ולא ממש כעסק כלכלי (מאזדה אף הגדילו עשות ופיתחו מנוע ואנקל!!! למטרה זו). ענין נוסף וחשוב הוא ייצור מכוניות כמוצר רג…
הודעה אחרונה מאת alfa_draco, -
- 17 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
לי ולאחד החברים שלי יש כזה קטע שבכל שנה זוגית אני אומר לו "בוא נסע לראות F1" והוא אומר עזוב זה יקר/משעמם/בשנה הבאה, ובכל שנה אי-זוגית הוא אומר לי "בוא ניסע לראות F1" ואני אומר לו עזוב זה יקר/משעמם/בשנה הבאה. אבל הנה עכשיו, סופסוף יצא ששנינו רוצים לטוס לראות F1 (בזכות החוקים החדשים, בזכות דיוויד קולטהרד, ובזכות סדאם חוסיין ) ונשאלת השאלה - לאן? אני מראש פוסל את יפן (רחוק), ואת בלגיה (מפחד שיעצרו אותי, פעם בצבא נגעתי בטנק) חוץ מזה הכל פתוח... לאיזה מסלול הייתם נוסעים?
הודעה אחרונה מאת Meishar84, -
- 21 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
הלך לי היום. הלך לי השבוע. את החודש עוד אפשר להציל. ההורים שלי "מאיימים" כבר כמה חודשים להחליף את הקורולה שלהם במשהו חדש ונוח יותר, והם מתכוונים לסגור את הנושא בקרוב מאד. היום ההורים מתקשרים אלי ושואלים אותי שאלות מוזרות על טויוטה קורולה RUNX. מסתבר שהם בנסיעת מבחן. ואני בתמימותי עונה שעדיף ה-RUNX האנגליה על הסדאן הטורקיה (מה לעשות, תמיד העדפתי האצ'בקים, וצריך לדעת איך לשכנע את ההורים ), ושסה"כ מדובר באוטו שאמור לשרת אותם בדיוק כמו הקורולה הקודמת - רק הפעם, אם אפשר, רצוי שיהיה נוח. ואז מגיעה המכה: "אנחנו קונים אוטומטי" מה? ממשפחה גאה שגדלה על תוצרת אירופה, ושהיפנית היחידה שהיתה ברשותנו עד היום היתה אותה טויוטה קורלה ידנית - הפכנו…
הודעה אחרונה מאת BMW_M5, -
- 25 תגובות
- 3 אלף צפיות
מהי המכונית שבתמונה? בין הפותרים נכונה יוגרל כובע גרב, באמצעותו ניתן יהיה לשדוד בנק בנוחות ולהרוויח עשרות אלפי שקלים בהצלחה נתחיל ממשהו קל:
הודעה אחרונה מאת Romeo, -
- 22 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
הספרינט תעלה לי כ 5,000 עם מנוע 1.5 של אלפא 33 משנת 92. היא גם עם הזרקה, אם אני לא טועה גם של 33. השאסי נקי וזה העיקר פה. למה? כי אני לא מאמין שאחרי הטיפול שהיא הולכת לעבור בידיי ישאר חלק תכני אחד שהיא באה איתו. אני מיתכוון להחליף את המנוע ל 1.7 16V, את החישוקים ל 16" של OZ ברוחב 205. המיתלים והבולמים גם יוחלפו לקצריי מהלך וקשיחים, עוד לא החלתתי של איזו חברה, בנוסף יהיו קפיציי הנמכה, מערכת הפליטה תוחלף, אך לא לזרימה חופשית, הבלמים גם יוחלפו ואני מקווה שאני אצליח להשיג כאלה של ברמבו (כן, כן, ברמבו), הדיפרנציאל גם יוחלף לדיפרנציאל 2 WAY ייתכן שמוגבל החלקה, המצמד גם יוחלף, עוד לא החלתתי לאיזה בדיוק, אך הוא יהיה בעל שניי דיסקים. גלגל התנופה יוחלף לאחד בעל מישקל בי…
הודעה אחרונה מאת Romeo, -
- 22 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מישהו יודע על חנויות שיפורים באנגליה \ קנדה ששולחים לישראל ? אולי למי שמכיר גם שמשתמשים ב UPS ? אשמח לתשובות תודה אורן.
הודעה אחרונה מאת David A, -
- 3 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
טוב, כפי שחלקכם אולי יודעים 3 חברי פורום נרשמו לקורס הבסיסי ביום שישי האחרון, דרך "אלטרנתיבי". היום הגדוש החל בסביבות השעה 9:00, לרקע כיבוד קל פנינו לחדר התיאוריה לשעה של תיאוריה (למען האמת די מייגע למי שכבר מכיר והתנסה), בשיעור התיאורטי הוסבר על מושגי היסוד, העברות המשקל, מצבי איבוד האחיזה, חשיבות לחץ האוויר, קווים נכונים, וכו'. קיבלנו גם מדי לחץ אישיים. ישר לאחר מכן נכנסנו אל הסקיד קאר, 2 חבריי הנחמדים שלחו אותי להיות שפן הניסיונות ואני נהגתי ראשון כשהם מאחורה משכילים מטעויותיי. התחלנו בתת היגוי מעצבן וכיצד לצאת ממנו ולקצץ חזרה את רדיוס הסיבוב, ועברנו להיגוי יתר - אין ספק שזה היה החלק שהכי נהניתי בו, החלקות מטורפות במהיריות נמוכות. לאחר מכן התנסינו בסיטואציות …
הודעה אחרונה מאת maxim, -
- 7 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
האחד, טוען שהאלפא שלו מרפאת לו כאבים פיזיים. השני, טוען שהאלפא שלו מרפאת את הנפש. האחר, טוען שאין משמעות בחייו ללא האלפא. אז מה בעצם קורה פה?, ב90% משיחותי עם אלפיסטים, הם דיברו על אהבתם לשם שמאחורי היצירה ורק אחר-כך ליצירה עצמה אותם הם מחזיקים או מעוניינים לרכוש, "אלפא רומיאו - רכב עם נשמה". את התופעה הנ"ל, לא ראיתי אצל שום בעל רכב ממותג אחר חוץ מאנשים המחזיקים רכבי אספנות. אך, בניגוד ל"אלפיסטים", אני יכול לשאר למה הם מרגישים קירבה כה עזה לקופסאת הפח הזקנה - הגעגועים לעבר. פאנטיות? אולי כישוף?.. פולחן. האם עם השנים הצליחה ליצור, "אלפא רומיאו" דת ? "אלפיסטים" אותם אנשים המשתייכים לקבוצה, מעמידים את השם אלפא רומיאו במרכז ולא משנה מה. לא ה…
הודעה אחרונה מאת Oshri, -
מאמר על מתלים
מאת כRובי- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בהתחלה הכל היה פשוט. נסענו לאט בכרכרות עם סוסים. הגלגלים בימי קדם היו עשויים מאבן, ומעץ - בימי הביניים. הגלגלים היו פחות או יותר עגולים ועקבו לא רע אחרי הדרך. אמנם זה לא היה אספלט ישר אלא דרך חתחתים, אבל המהירות הנמוכה לא היוותה איזה שהוא אתגר לגלגלים לעקוב אחרי הכביש. מעבר לכך, הגלגלים רק היו על תקן של מתווך בין הכרכרה לבין הדרך, וכל מה שנדרש מהם היה לאפשר לכרכרה להתקדם. במקרה הגרוע, הנוסעים היו מקפצים להם בסבבה, אבל הכרכרה הייתה עדיין ממשיכה אחרי הסוס. את מי הטרידו נושאים כמו "אבדן אחיזה", או "תת היגוי" ? את אף אחד כנראה� אבל כל זה היה סידור לא נוח. מעבר לכך שהעשירים, אותם מורמים מעם שהתניידו בכרכרות, היו מפודחים קלות מלקפץ כל הזמן בכרכרה, זה באמת היה סיוט לא קטן.…
הודעה אחרונה מאת כRובי, -
לפני כמה שנים, יצא נהג פורמולה מאוד מפורסם באמרה הזו : מישהו זוכר מי זה היה ואיזה רכב גרם לו להרגיש ככה ? רמזים, אם נצטרך, בהמשך.
הודעה אחרונה מאת בטאמן 16V, -
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הסתיים ראלי טורקיה. הראלי נפתח ב super special שזה מסלול בצורה של 8 עם שני מסלולים מקבילים שמתחלפים במחתית. גרונהולם ניצח והכל נראה טוב. בטוקיה צריך (בעיקר כדי להכנס לService) תג. את חלק מהבוקר של יום ששי בזבזנו כדי למצוא איפה מוכרים תג. מאוחר יותר בחנו ב סטייג' שחוזר על עצמו. התברר שהדרך עוברת בדרכי עפר, המפה לא ממש מדוייקת ומצאנו את עצמנו בנקודת ביקורת שבה אומרים לנו שהדרך חסומה בגלל הפשרת שלגים. אחד המרשלים נשלח לבדוק מה גובה המים וחזר ואמר שנוכל לעבור. וכך קבוצה של כ 20 רכבים רובם טורקים וגם קפריסאים הונגרים ואחרים. חצינו נחל זורם בעומק של 20+ ס"מ עם רנו קליאו. כשהגענו לבסוף לסטייג הוא הסתיים. מעבר נוסף בסטייג היה מהנה מאוד והתמקמנו על גד…
הודעה אחרונה מאת בידר, -
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מישהו יודע תאריכים ומיקומים של מירוצי ראלי ספרינט בארץ?
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 11 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
יש ברשות אבי כמה שנים איסוזי איפון. הרכב נקנה לפני כמה שנים עם ארגז מאחור ונחשב ברשיון ל"משא בלתי אחוד סגור". עוד לפני כמה שנים הארגז פורק מהרכב והרכב נסע עם מסגרת אחרת במקום, יש לציין שהרכב עבר לפחות 3 בדיקות שנתיות ללא שום בעיות. היום בבוקר עוצר את אבי בוחן של משרד התחבורה נותן לו זימון לבית משפט על שינוי במרכב הרכב ומוריד אותו מהכביש. כמה שאלות: 1. האם הורדת ארגז ברכב מחייבת שינוי?, 2. האם הגיוני לקבל זימון לבית משפט על זה? 3. האם במקום להחזיר את הארגז וללכת לביקורת ניתן פשוט ללכת למשרד הרישוי לעשות שינוי ברשיון ואם זה לגשת? תודה רבה שי
הודעה אחרונה מאת Roy,