Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאיזה מרוץ F1 כדאי לנסוע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי ולאחד החברים שלי יש כזה קטע שבכל שנה זוגית אני אומר לו "בוא נסע לראות F1" והוא אומר עזוב זה יקר/משעמם/בשנה הבאה, ובכל שנה אי-זוגית הוא אומר לי "בוא ניסע לראות F1" ואני אומר לו עזוב זה יקר/משעמם/בשנה הבאה.

אבל הנה עכשיו, סופסוף יצא ששנינו רוצים לטוס לראות F1 (בזכות החוקים החדשים, בזכות דיוויד קולטהרד, ובזכות סדאם חוסיין :wink: ) ונשאלת השאלה - לאן?

אני מראש פוסל את יפן (רחוק), ואת בלגיה (מפחד שיעצרו אותי, פעם בצבא נגעתי בטנק) חוץ מזה הכל פתוח... לאיזה מסלול הייתם נוסעים?

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

ראלי זה מגניב, בטוח, אבל בתכל'ס נראה לי פחות נוח - עומדים בבוץ כל היום ופעם בכמה דקות מישהו (טוב, גרונהולם זה לא סתם "מישהו") עובר. אנחנו מפונקים, רוצים לשבת ביציע ולשמוע מנועים. חוץ מזה יש לנו חבר שעובד עם ספונסר של מינארדי ויש סיכוי שישיג לנו כניסה לפיטס.

מונאקו הכי שווה, אין ספק, רק נראה לי הכי יקר מבחינת שהייה במקום. או שאני טועה? מישהו פה היה במונאקו?

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

פורסם

אלפא,

היתי בשני מרוצי F1.

קודם כל, הייתי גם בראלי וגם ב-F1, ואני מעדיף פורמולה 1.

דמיין לך את הסאונד של המכונית פורמולה 1 בטלוויזיה... נחמד לא?

עכשיו תשכח מזה, כי זה בכלל לא דומה.

דמיין לעצמך שאתה נמצא בעיר סמוכה למסלול פורמולה 1, ופתאום אתה שומע מכונית פורמולה 1 באימון על המסלול!

סאונד מדהים, חוויה מדהימה.

בכל מקרה, הייתי באוסטריה בשנת 99' ובצרפת בשנת 00'.

שניהם היו נחמדים לאללה, אוסטריה היה ממש זול.

אם אתה רוצה מידע יותר ספציפי לגבי אחד מאלה, שאל ואשמח לענות.

לירן.

Howard Walker, Autocar: That rumble you're feeling is Ferry Porsche turning in his grave

פורסם
ראלי זה מגניב, בטוח, אבל בתכל'ס נראה לי פחות נוח - עומדים בבוץ כל היום ופעם בכמה דקות מישהו (טוב, גרונהולם זה לא סתם "מישהו") עובר. אנחנו מפונקים, רוצים לשבת ביציע ולשמוע מנועים. חוץ מזה יש לנו חבר שעובד עם ספונסר של מינארדי ויש סיכוי שישיג לנו כניסה לפיטס.

מונאקו הכי שווה, אין ספק, רק נראה לי הכי יקר מבחינת שהייה במקום. או שאני טועה? מישהו פה היה במונאקו?

אני הייתי במונטה קארלו, מונאקו.

אמנם לא בזמן מירוץ אבל שכרנו נהג ב-S קלאס, ועשינו הקפה אחת של המסלול.

ללא ספק - סע לשם, במיוחד בשביל הפניה המדהימה שיש שם - אם אתה מבין למה אני מתכוון.

קצת מבאס שיש מלא אנטישמים שם ושונאים אותך, אבל אם אתה יודע צרפתית אתה תתקבל בברכה לכל מקום.

172

פורסם

מונקו = יקר אבל שווה מבחינת החוויה, המסלול היחידי שאתה יושב על המסלול ואת הסאונד שלו אי אפשר לתאר.

מונזה, אם אני צריך להסביר אז אתה לא אוהד פררארי כניראה :lol:

למזלך אין השנה את בלגיה.

מרוץ F1 הזול היותר מבחינת שהיה כניסה והכול הוא המסלול בהונגריה. אבל מבחינת F1 הוא :sleeping:

אם אתה צריך פרטים נוספים על מסלולים מיקומים מגורים וכו' כנס לפורום F1 הישראלי.

שם יש הרבה אנשים שבקרו בהרבה מסלולים ויוכלו לעזור לך.

http://www.formula-1.co.il/forum/index.php

רן.

פורסם

בידר - תודה על ההמלצה, אוסטריה בהחלט בא בחשבון (אני "ממלמל" קצת גרמנית), אם החבר שלי יסכים אני אצור איתך קשר בה"פ לפרטים נוספים.

רן56- תודה על הלינק, לא הכרתי את הפורום הזה... אני אראה מה אפשר ללמוד מהם...

פורסם

מרוץ F1 הזול היותר מבחינת שהיה כניסה והכול הוא המסלול בהונגריה. אבל מבחינת F1 הוא :sleeping:

אהלן רן.

מסלול הונגרורינג עבר שיפצור השנה, שיגדיל את המהירות הממוצעת בכמות נחמדה מאוד, וגם ייתן יותר מקומות לעקוף.

זה בתוספת החוקים החדשים השנה, יגרום למרוץ חבל על הזמן.

Howard Walker, Autocar: That rumble you're feeling is Ferry Porsche turning in his grave

פורסם

לי יצא לראות את נורבורגרינג 99, חויה שאני לא אשכח במהרה.

מומלץ :!:

Cars roll off the assembly line with a body,It's our mission to give it a soul

פורסם

אני הייתי פעמיים שנה שעברה במונזה מעל לפיט סטופ בפדוק קלאב של פרארי ושנה לפני זה בהוקנהיים בעיקול הראשון בפדוק קלאב של במוו וראיתי לייב את התאונה שמישהו התרומם שם באוויר כבר לא זוכר מי זה היה

והמלצה מי שהולך לראות מרוץ שיביא אטמי אוזניים כי זה כואב באוזניים אחושרמוטה

פורסם

מונקו - בשביל ההרגשה (והבנות על היאכטות והמרפסות)

מונזה - בשביל פרארי

אימולה - בשביל אלה שבאמת באים בשביל פרארי

צרפת - מסלול נוח מאוד בשביל הקהל (שטוח, אפשר לראות הרבה שטח מסלול מאותו מקום)

בלגיה - תאמין לי שאתה מצטער שדווקא על בלגיה אתה מוותר (ושבעצם, ה-FIA ויתרו לך מראש). מי אמר או-רוג'?

בטאמן

(-;

נראה לי שעוד שנה וחצי אני מתחיל סבב...

ברינג און דה סבבה

פורסם

או רוז זה הדבר הכי קרוב לסקס, שיגרום לחובב ספורט מוטורי אורגזמה.

חברים שלי היו שם, רק אתה מזכיר את השם או רוז והם שניהם גומרים במכנסיים :lol:

חבל שאין השנה אבל יש סיכוי טוב ל 2004 בעזרת הברני.

פורסם

דרך הטלוויזיה אני מבין מאיפה אנשים שואבים את ההתלהבות מראלי, אבל כשאתה שם, עומד, רואה, שומע (הו, כמה שאתה שומע), רק אז אתה מבין שמכוניות פורמולה 1 הן פשוט דבר אחר. לא משהו שאתה מכיר, לא משהו שאתה מבין, הקארטינג (על אף היותו שלב ראשוני ומכריע) שנהגת עליו לא מזכיר את זה, וגם לא האימפרזה טורבו המשופרת מהתחת של חבר שלך. זה מעבר לזה. אפשר להבין את זה רק מהסתכלות חיה, ואת הנסיעה בזה (אלא אם סידרת לעצמך מקום באחת הדו-מושביות) אפשר רק לדמיין, וגם אז, בקושי רב. אולי אם אתה טייס קרב בעברך, והיה לך רקורד של טיסות נמוכות מדי. אני ג'ובניק, וכשאני טס הטייסים מקפידים לדעתי על גובה סביר.

0-100 זה לא הכל, אבל כשמכונית מגיעה לשם וחוזרת חזרה ב-1.4 שניות, אתה יודע שזה לא משהו ש-WRC, ולא משנה איזו אחת, יכולה לעמוד מולו. אין יותר.

בטאמן

(-;

בואו נראה... שחרור באוגוסט 2004... יצא כבר הקאלנדר של 2004?

ברינג און דה סבבה

פורסם

מונזה.

מונזה!

מונזה!!!

פשוט אירוע מדהים, במיוחד אם אתה לבוש באדום ופרארי לוקחים את המקום הראשון במירוץ...

התפרצתי יחד עם עוד כמה אלפי אוהדים למסלול אחרי סיבוב הניצחון של באריקלו ושומאכר, חוויה של פעם בחיים!

רק הכרטיס עלה לי 1600 ש"ח וזה עוד כשהיורו היה יותר זול... שווה כל אגורה!!!

קבל הודעה שכתבתי לפני כמה חודשים:

תקשיב למישהו שהיה במילאנו לפני חודשיים.

אתה חייב, אבל חייב לבקר במונזה.

מונזה זאת עיר שנמצאת במרחק של 14 ק"מ צפון מזרחית למילאנו.

מגיעים לשם עם רכבת שיוצאת מהתחנה המרכזית של מילאנו (STAZIONE CENTRALE).

במונזה ממוקם האוטודרומו שזה ה-מסלול מירוצים של איטליה!!!

זה מסלול מירוצים ברמה הכי גבוהה שיש בעולם, שנחשב גם לאחד מהמסלולים היותר מהירים בעולם.

אם תברר לפני שתצא מהארץ (באתר שצירפתי) מתי יש יום מסלול פתוח בתאריכים שתשהה שם תוכל אפילו לעלות עם רכב שכור על המסלול ולנסות לשבור את שיא המסלול שנקבע ע"י ראלף שומאכר בזמן שאני הייתי שם.

אני ראיתי את הגראן פרי האיטלקי, שזה למי שלא יודע מירוץ פורמולה 1 אגדתי, עם הרבה עבר והסטוריה ואהדה לקבוצה המקומית הלו היא פרארי.

פרארי ניצחה את אותו מירוץ ולקחה את המקום הראשון בעזרת הנהיגה המדהימה של באריקלו.

היה מ-ד-ה-י-ם!

זאת פשוט חוויה מטורפת שקשה לתאר במילים! הצליל של המנועים האלה פשוט מהמם, קול שלא שמעתי מעודי, משהו שדומה לקול של מתכת שנגרסת במתכת! :shock:

החוויה לא מתקרבת בכלל למה שרואים ושומעים בטלויזה!

לראות את הנהגים מאיצים במהירות על ומאיטים בחזרה מ300 קמ"ש ל100 קמ"ש בשניות ספורות פשוט גורם ללסת של כל אחד להישמט למטה.

בקיצור זאת חוויה מומלצת לכל אחד, לפחות פעם אחת בחיים! אפילו שהמחיר לא בדיוק עממי... (1600 ש"ח בשביל להיכנס לכל האירועים של המירוץ שזה 3 ימים שלמים).

האתר של האוטודרומו: http://www.monzanet.it

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

• תוכן חדש...