Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קארטינג(נחשונים) - מבקש טיפים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי!

מזמן כבר רציתי לנסוע לקארטינג וזה שמתקרבת תחרות הפורומים זירז קצת את הנסיעה שלי לקארטינג.

לקחתי 2 חברים ונסענו לקארטינג בנחשונים.

הגענו דיי מהר, שילמנו ועלינו למסלול, חבל שלא מסבירים כלום, רק אומרים צד ימין - גז, צד שמאל - ברקס. זה הכל.

טוב עלינו 4 אנשים ולדעתי הלך לי דיי טוב, אני הייתי הראשון, עקפתי את האחרון שהיה איתנו וגם את אחד החברים שלי שיצא שלישי.

עשיתי פעם אחת ספין ... :( נכנסתי חזק מידיי לסיבוב ו ....

זה קרה אחרי שכבר התחלתי להרגיש את הרכב וניסיתי להכנס חזק לסיבוב, כי בהתחלה לא נכנסתי מהר לסיבובים.

אני רוצה להוסיף שלדעתי הקרוס נהיגה מתקדמת שעברתי באלטרנטיבי לפני שבועיים עזר לי מאד.

לסיכום - נהנתי מאד! חבל שהסתיים מהר.

מישהו רוצה לתת טיפים לגבי נהיגה בקארטינג בכלל?

או אולי להפנות אותי לחומר כתוב(עדיף בעברית).

ועוד משהו, למה לעזזל זה עולה 55 שקל ל 10 דקות?!!!?!?

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

בשביל ההתחלה מומלץ לבוא לקארטינג נתניה.

מה עוד שתחרות הפורומים תיערך שם, לא בנחשונים.

המסלול בנתניה הרבה יותר טכני ומקנה כישורים הרבה יותר חשובים לנהג.

Howard Walker, Autocar: That rumble you're feeling is Ferry Porsche turning in his grave

פורסם
בשביל ההתחלה מומלץ לבוא לקארטינג נתניה.

מה עוד שתחרות הפורומים תיערך שם, לא בנחשונים.

המסלול בנתניה הרבה יותר טכני ומקנה כישורים הרבה יותר חשובים לנהג.

כן, אבל נחשונים הרבה יותר קרוב לי, ומכיוון שאף פעם לא נהגתי על קארטינג - החלטתי לבוא בשביל להרגיש את הרכבים ....

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

ביום חמישי שעבר עם חבר'ה מפורום אחר :D (חימום לתחרות אם אני אגיע)

בכל אופן היה להיט היסטרי למרות שזו פעם ראשונה שאני עולה על קארטינג עשיתי זמנים סבירים ודי נהניתי למרות כמה פציעות כמו בצלעות ובאגן.

המחיר אכן מופרז ושמתי לב שהם לא ממש תפשי"ם לקארטים היות וכל פעם מישהו אחר נתקע בזמן המירוץ כתוצאה מתקלה כזו או אחרת..חבל.

החיים הם סחיטה של המצערת.

• תוכן חדש...