Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אושר על הבוקר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי לא מכיר את הפניה שמאלה לכיוון תל השומר (מי אמר בקו"מ?) שמשתרך על כבערך 700 מטר , אין כמו להיכנס כמו בנאדם 3 לפני הפניה ולראות את זה שלא נתת לו להידחף איתך ממשיך ישר ואז לוקח את הפניה מצד שמאל והופ , הגמד הכחלחל אומר לו לעמוד צד :D ענק פשוט עושה ת'בוקר :)

פורסם
מי לא מכיר את הפניה שמאלה לכיוון תל השומר (מי אמר בקו"מ?) שמשתרך על כבערך 700 מטר , אין כמו להיכנס כמו בנאדם 3 לפני הפניה ולראות את זה שלא נתת לו להידחף איתך ממשיך ישר ואז לוקח את הפניה מצד שמאל והופ , הגמד הכחלחל אומר לו לעמוד צד :D ענק פשוט עושה ת'בוקר :)

ואני ראיתי מקרה שבוא זאתי שנדחפה, נדחפה עוד מהנתיב הימיני, והיה כבר מישהו שנדחף באמצעי ככה שהיא חסמה את הכביש, ובאה ניידת משטרה, ופשוט טיפסה על המדרכה, שום דבר בכריזה, לא לעצור, לא לבדוק

Race Smart

פורסם

אתמול היה לי שיעור נהיגה...

לפני פניה ימינה, ראינו גולף שנוסעת על שטח הפרדה מסומן...

המורה שלי אומר לי שלפעמים יש שוטרים באיזור שמחפשים נהגים כאלה... וזה קנס 500 ש"ח או משהו כזה...

עכשיו שאנחנו מתקרבים לפניה ואנחנו רואים שוטרת ושוטר - חשבנו שהם הולכים לעצור את הגולף... אבל הם לא... השוטרת ראתה אותו, אבל נשארה במקומה... המורה שלי בתגובה צרח על השוטרים - את זה אתם היתם צריכים לעצור ! אם אתם לא עוצרים, בשביל מה אתם פה בכלל ? השוטר בתגובה צורח - הרגע הגענו !!!! (במבטא מזרחי כבד...)

• תוכן חדש...