Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוטרים באיילון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשישי בלילה תפסו מישהו מהשכבה שלי נוסע 145 באיילון, שללו לו במקום והיה לו משפט אתמול שאני עוד צריך לברר מה נסגר עם זה.

בעקבות הנושא שהיה כאן לפני כשבוע בקשר ל"האם לעצור או לא" רציתי לדעת באמת מה הסבירות שתיהיה עוד ניידת 100 מטר אחרי מי שמנסה לעצור אותך. כי אם כן אכלת אותה בגדול. אבל אם לא ואתה יוצא ביציאה הבאה סביר להניח שהכל יהיה בסדר.

פורסם

תראה, אם החלטת לנסוע במהירות גבוהה מהמותר אתה צריך להיות מוכן שיהיה שם שוטר.

אני בטוח שאף אחד כאן לא יכול לתת לך את הסבירות שיהיו שתי ניידות אחת אחרי השנייה וגם אם כן, אתה מוכן לקחת את הסיכון שהשוטר שנפלת עליו לא עצבני במקרה ויוציא עליך הודעה בקשר ואולי אפילו מסוק?

אני אומר- אם שוטר מסמן לך לעצור, קבל את זה כמו גבר ותעצור. אבל תחליט בשביל עצמך אם שווה לך לקחת את הסיכון...

הכאב הוא זמני - הגאווה היא נצחית!

פורסם
בשישי בלילה תפסו מישהו מהשכבה שלי נוסע 145 באיילון, שללו לו במקום והיה לו משפט אתמול שאני עוד צריך לברר מה נסגר עם זה.

בעקבות הנושא שהיה כאן לפני כשבוע בקשר ל"האם לעצור או לא" רציתי לדעת באמת מה הסבירות שתיהיה עוד ניידת 100 מטר אחרי מי שמנסה לעצור אותך. כי אם כן אכלת אותה בגדול. אבל אם לא ואתה יוצא ביציאה הבאה סביר להניח שהכל יהיה בסדר.

בתור אחד שהשכן שלו שוטר, וביררתי איתו עמוקות את העניין,

אני ממש לא מציע לך לברוח :nono:

תחת האמתלה של "מצב בטחוני רגיש" אתה תברח מה....כדורים שלהם.:2gunfire:

וקח לדוגמה את האופנוען שנהרג לפני מס' חודשים בראשל"צ (אם אני לא טועה),

לאחר שברח למשטרה, ובמחסום שהקימו, מפקד המחסום (שגם היה מפקד התחנה)

זרק עליו קרש :shock: . דבר שכמובן הביא להתרסקותו של האופנוען,

מה שלא היה צפוי הוא....

שבהתרסקות הוא "אסף איתו" את אחת השוטרות במחסום, וגם היא נהרגה :mm_cry:

• תוכן חדש...