Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסביבות השעה 8 היום בבוקר, משאית פול טריילר (סוס + 2 עגלות) של חברת משקאות , הובילה בקבוקי בירה כשהיא עמוסה לחלוטין. מאיזושהי סיבה ,לפי דיברי בוחן תנועה שדיבר במקום, כנראה שהמשאית סטתה בחדות והעגלה האחורית הפכה את הסוס+העגלה האמצעית. המשאית התהפכה על רכב מסוג סוזוקי סוויפט לבנה. הרכב נמחץ מתחת למשאית בצורה כזו שמהכביש לא ניתן היה לזהות שמתחת למשאית יש רכב מחוץ. בתוך הרכב היתה אשה (40) שנהרגה במקום. כל הרכב נמחץ לגובה של 10-20 ס"מ מקסימום. בעזרת מנופים של מכבי אש וטרקטור שעבד על נתיבי איילון הרימו מעט את המשאית והצליחו לגרור את הרכב החוצה. המילה "פיתה" היא המילה הכי נכונה לתאר את ההרכב בתמונות,הנהגת עדיין בתוך הרכב(לא הצליחו למתוח את הרכב חזרה כדי לחלץ את הגופה מתוכה). הכביש נסגר לתנועה ממחלף קק"ל ועד גשר ההלכה.

את תמונות הרכב המחוץ , ניתן לראות בקישור הבא מפול גז:

http://www.fullgaz.co.il/archive/apr-03/news/accident-ayalon.html

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

אני הבנתי שהתאונה הייתה באשמתה , והיא סטטה בפרעות וגרמה למשאית להתהפך עליה - אני לא בטוח בזה אז אל תתפסו אותי במילה

אבל בכל מקרה :

יהי זכרה ברוך .

פורסם

לפי כל הדיווחים ששמעתי ברדיו במהלך הבוקר, הנהגת סטתה מנתיבה עקב סיבה כלשהי מנתיבה והתנגשה במשאית.

בכל מקרה - מחריד.

פורסם

אבל אם למות-אז ככה....

בתוך האוטו....

בים של בירה.....

בטח הבוחן רשם שמדובר בנהיגה בשיכרות....

1 היה ברור שמישהו יעשה צחוק בקטע...אז הנה.אני עשיתי.תתבעו אותי.

2 אני חייב להיות פחות סרקסטי.זה לא טוב.....

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
אבל אם למות-אז ככה....

בתוך האוטו....

בים של בירה.....

אני בטוח שהילדים שלה גם יריצו על זה קטעים... :cry:

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

(הוא ראה את מקום התאונה , שמע את החוקר המשטרתי אבל עדיין גיבש דיעה משלו לגבי מה שקרה במקום)

לדעתי הנהגת לא היתה אשמה בתאונה.

למה?

כדי שהחלק הקידמי יתהפך, צריכה העגלה האחורית שעמוסה לעייפה ומהווה עיגון לכביש להפליק את החלק הקידמי.

אם הוא היה בולם בחוזקה, יכול להיות שהעגלה האחורית היתה מתהפכת והופכת איתה את כל המשאית, אבל החלק האחורי נשאר עומד (קשה להאמין שהחלק האחורי נטה והפך את המשאית וחזר לעמוד על הגלגלים - לא הגיוני)

לדעתי (ואני לא מתיימר להיות בוחן תנועה אלא רק נהג עם רשיון משאית שנהג על משאיות בחיים כולל נגרר), לדעתי, נהגת הסוויפט נסעה בנתיב שעולה ליציאת ההלכה, המשאית היתה בנתיב האמצעי (שהופך בהמשך להיות הימני לאחר הפיצול עם ההלכה), לדעתי מאיזושהי סיבה נהג המשאית היה צריך לרדת לכיוון ההלכה והיה במהירות גבוהה, כנראה שהוא נכנס לנתיב שעולה להלכה בלי לשים לב שקיים שם כבר רכב, כשהוא גילה שהרכב קיים בנתיב שלו הוא שבר את ההגה בחזקה חזרה, התנועה המהירה גרמה לעגלה האחרונה להשתולל ולהפליק את המשאית ולהפוך אותה.

אם היתה בלימה ונניח ששני כלי הרכב נסעו באותה המהירות הסוזוקי היתה מצליחה לעבור את כל המשאית בלי להפגע.

הסטירה שהמשאית + עגלה אמצעית קיבלה הפכה אותה על המקום, מה שלא נתן שום סיכוי לרכב לברוח (הרכב היה פחות או יותר בין העגלה האחרונה לאמצעית להערכתי).

טיעון של הנהגת חתכה, לא הגיוני- חיתוך של המשאית יעשה לפניה, כך שגם אם היא מתהפכת אין מצב שהרכב יהיה בטווח שבין שני העגלות.

להערכתי נהג המשאית נסע עם משאית עמוסה במלואה (זה וודאי כי ראיתי) ולדעתי הוא היה במהירות שלא איפשרה לו תימרון אפילו קל ביותר על הכביש.(מה שנוגד את ההוראה סע בהתאם לתנאי הדרך ולא על פי המהירות המקסימלית המותרת)

בקיצור - התאונה היא באשמת צד שלישי - רכב אחר שגרם לנהג המשאית לבצע את "תרגיל החמיקה" שעלה בחייה של הנהגת..

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
משאית פול טריילר (סוס + 2 עגלות) של חברת משקאות

האחורית הפכה את הסוס+העגלה האמצעית.

לא יכול להיות שהיתה זו משאית עם שתי עגלות. אין משאיות כאלה בארץ למעט איזור הדרום, של "מפעלי תובלה" ויש להם אישור חריג לנוע רק בשני צירי תנועה, כביש הערבה מאילת עד ים המלח, ומהעליות של ים המלח לדימונה מקסימום זו היתה משאית אחודה מעל 15 טון ועגלה מעל 15 טון.

:puzzled:
פורסם
אבל אם למות-אז ככה....

בתוך האוטו....

בים של בירה.....

הראל.

אחרי כמה בירות,אולי הם ישתחררו קצת...... :lol:

פורסם
אבל אם למות-אז ככה....

בתוך האוטו....

בים של בירה.....

הראל.

תומר תומר , על כזה משפט נשרפים בגיהנום ...אבל כנראה שאני יפגוש אותך שם ונשרף ביחד :lol:

פורסם

אני בספק.

לאנשים שנוהגים על פיז'ו שמור מקום בגן עדן-כי הם כבר חוו גיהנום עלי אדמות....

עדיין-נחמד לדעת שתהיה לי שם חברה טובה..... :lol:

פורסם
אבל אם למות-אז ככה....

בתוך האוטו....

בים של בירה.....

הראל.

תומר תומר , על כזה משפט נשרפים בגיהנום ...אבל כנראה שאני יפגוש אותך שם ונשרף ביחד :lol:

אגב, לנהגת הזאת יש שם, קוראים לה שירי בשן (ז"ל), ויש לה 2 ילדים, בני 13.5 ו-12...

תומר ו-REDR , מהודעות קודמות שלכם בנושאים אחרים חשבתי שאתם בוגרים...

יש המון דברים שאפשר לצחוק עליהם... ותאונות דרכים הם לא אחד מהם...

אני יודע שאני נשמע פלצני בטירוף אבל אני רגיש לנושא הזה, ולדעתי כולם צריכים להיות...

הראל. :(

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

• תוכן חדש...