Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Honda Civic 1.6 DX 1995 - יש פוטנציאל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המכונית שלי ושל אבא שלי, אני נוהג עליה הרבה וממש אוהב אותה. ידנית.

120 אלף קילומטר אתמול עשיתי לה טיפול 120 אלף, עלה 1300 שקל :|

בכל מקרה אני מתכנן השבוע לקחת אותה לפתח תקוה לפאסט, אני רוצה לשפר אותה.

אני לא רוצה להשקיע יותר מידי כסף אבל אני בהחלט מוכן לשים כמה מאות שקלים. רציתי לשאול מה הייתם ממליצים. מערכת יניקה אולי? אגזוז? אני לא ממש מתמצא אבל בזמן האחרון התחלתי לקרוא כל מיני כתבות.

תודה! :)

פורסם

מאות שקלים לא יתנו לך שיפורים מלהיבים במיוחד. או פילטר פתוח שיתן, אמממ, כמעט כלום (מלבד צליל יניקה מגניב ואולי תגובת דוושה עדיפה, וכן. יש סיכוי קטן שהרכב ירגיש כאילו הוא נושם טיפה יותר טוב). או שתוכל לשים דוד אחורי "פתוח" שיתן, אמממ, כמעט כלום (מלבד צליל באס מרשים, שבוודאי יעצבן את אבא שלך).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הממ מה עם ציפ? או שזה רק לרכבים אוטומטיים?

וכמה כסף היית מעריך שאני צריך לשים כדי לראות תוצאות משמעותיות מבחינת ביצועים.

פורסם
הממ מה עם ציפ? או שזה רק לרכבים אוטומטיים?

וכמה כסף היית מעריך שאני צריך לשים כדי לראות תוצאות משמעותיות מבחינת ביצועים.

צ'יפ יקר יותר מכמה מאות, ולא מוסיף כמעט כלום לרכב מהסוג שלך (אין קשר לאוטומט).

כמה כסף בשביל תוצאות משמעותיות? כמה אלפים טובים. תוצאה של עד 10-15 כ"ס בעזרת פילטר, צ'יפ, מערכת פליטה מלאה (לא רק אגזוז) והוצאת ממיר. גם זה - רק בשימוש במרכיבים מותאמים לרכב שלך.

משם אפשר להתקדם הלאה, אבל אתה לא תעשה את זה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אז אולי אני אלך רק על קוסמטיקה :|

כן, זה וודאי ישיג לך בחורות.

בכל מקרה, זה גם לא זול, רק שתדע.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני, סליחה שאני בן 17 וסליחה שאין לי אוטו מי יודע מה וסליחה שאני מדבר על אוטו של אחד ההורים שלי.

אני לא מנסה להרשים שום בחורות אני מנסה לשפר קצת את האוטו שלי להפוך אותו ליותר מיוחד שאני יותר אהנה ממנו ואשמח לנהוג עליו / להסתכל עליו.

פורסם
רוני, סליחה שאני בן 17 וסליחה שאין לי אוטו מי יודע מה וסליחה שאני מדבר על אוטו של אחד ההורים שלי.

אני לא מנסה להרשים שום בחורות אני מנסה לשפר קצת את האוטו שלי להפוך אותו ליותר מיוחד שאני יותר אהנה ממנו ואשמח לנהוג עליו / להסתכל עליו.

אל תבקש סליחה, הייתי צריך להוסיף כנראה :wink: אחרי המשפט הראשון.

גם אני הייתי בן 17 (אני עדיין בן 5, מנטלית), וגם לי לא היה אוטו, וגם אני נהגתי על האוטו של אבא שלי, אבל לא ניסיתי להפוך אותו למשהו שהוא לא... בכל מקרה - אין לי שום בעיה עם כל שיפור שתעשה באוטו, אני רק מנסה לעזור לך לא לעשות טעויות סתם בגלל שאתה בן 17. (הייתי שמח אם היו אומרים לי את זה אז...)

בכל מקרה - עניתי לשאלות שלך, לא? אז למה אתה כועס?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

חח :)

אני מאוד מודה לך על התשובות פשוט אתה טיפה מסתלבט קצת אבל עכשיו שהבהרת את עצמך אז סבבה :o

בכל מקרה, אני לא מנסה לשפר את הפוקוס ליסינג של אמא חח אבל סיויק משום מה ישב לי בראש וגם אחרי דברים יפים שראיתי ברידינג למשל שזה אוטו עם פוטנציאל (זאת גם הייתה הכותרת של הנושא) ולתת כמה מאות שקלים שהוא יהיה קצת יותר מיוחד נראה לי דווקא נחמד :o

ובוא לאמפי עוד שעה תן עליו מבט :p

פורסם

מצטער, כזה אני, מסתלבט :D

סיוויק מבחינתי זהה לפוקוס. לראשונה מנוע חזק וגיר ידני, לשניה התנהגות כביש משובחת והיגוי מעולה. הקשר הוא ששתיהן משפחתיות - אף אחת מהן היא לא "אוטו עם פוטנציאל שיפורים". זה לא אומר שאי אפשר לשפר אותן - בהחלט אפשר. אבל תוצאה טובה בהרבה תשיג מרכב ספורטיבי במקור.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

היפנים שחיים בארה"ב חולים על הסיביק.

מיבאים לארה"ב את כל השיפורים שאפשר לחשוב אליהם לסיביק.

הנה כמה דוגמאות מ EBAY

רק אם לא אמרו לך שיפורים עולים כסף.

חלק מהמכוניות פה הוסיפו טורבו למנוע וזה עולה כסף.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2409341661&category=6256

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2409262357&category=6256#mainImage

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2409289965&category=6256

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2409088661&category=6256

i-2_B.jpg

אייל

• תוכן חדש...