Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

IM BACK!!! (חזרתי מתערוכת ג'נבה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצאתי לפני כשבוע לתערוכת ג'נבה בהרגשה רעה ובהיסוס רב שמא זה באמת זמן טוב ונכון בשבילי לנסוע לחו"ל (העובדה שהפסדתי את הפתיחה,לימודים, עבודה והמלחמה עם עירק הבאה ומתקרבת :roll: ). לבסוף לאחר לבטים רבים והתפשרויות שונות נסעתי :onfire: . הגעתי ביום שטוף שמש וזה כבר עודד (מי שהיה בג'נבה יודע שכאשר השמש מתחבאת לה העיר נראת ממש מדכאת ואילו כאשר יש שמש אז העיר נראית מקסימה ומזמינה). לשמחתי לרגל התערוכה ובגלל שלא היתה הרבה רוח הפעילו את המיזרקה כך שזה גם עודד במעט.

הגעתי לתערוכה, נכנסתי באדישות (כמו שאני נראה תמיד :mm_cool: ) והיה את הרושם שכמעט הכל נשאר במקומו כמו תמיד, אך לשמחתי טעיתי. התוסף אולם חדש לPALEXPO וזה באמת הוסיף לנפח התצוגה ולרושם שהחדר המרכזי הוא גדול יותר. היו הפעם הרבה מאד מכוניות חדשות ולא רק מהמכוניות הסדרתיות הרגילות יחסית אלא גם מכוניות פרימיום כמו האסטון AMV8, גאלראדו הרולס-רויס פאנטום ועוד.

לעומת רוב האנשים בעולם שבאים לתערוכה לכ3 ימים בערך,אני העדפתי לבקר בתערוכה לאורך כ6 ימים (כולל יום הסגירה) ולהנות מהתערוכה באיזי כך ששהיתי שם בערך כ7 שעות כל יום (כך שהייתי יכול להתרשם מהבחורו, סליחה מכוניות :ladysman::inlove: ).

לעומת תערוכות קודמות הפעם הרגשתי נבוך, היו שם הרבה דגמים שבתמונות נראו לי ממש מכוערות (או שאולי נגיד שבורכו בעיצוב ע"י מעצב הסובל מפרקינסון או פיגור שיכלי זה או אחר) ואילו במציאות המכוניות הללו השאירו בי רושם חיובי עז (לא, לא עז כמו כמה מחברי הפורום :biglaugh: ) ומכוניות אחרות שנראו לי טוב ושציפיתי מהם למצויינות התגלו לי כלא ראויות לשבחים ולהערכה שחשתי כלפיהם מקודם.

עוד דבר שניכר הפעם בתערוכה זה החדשנות לעומת דגמים ישנים (הפעם זה היה מורגש מאד). היתה מורגשת גם חסרונם של מספר סדנאות ויבואנים של מוצרים שונים (קארלסון לדוגמא לא הופיעה השנה). היו גם מספר דגמים שציפיתי לראות אך הן לא הופיעו שם (לדוגמא אלפא 156 בגרסת ההנעה הכפולה והספורטיף של מאזדה) ואם זה לא מספיק אז היה את הקטע המסריח שאי אפשר היה לשבת במספר דגמים כמו לדוגמא בסניק החדשה והמגאן הפתוחה אע"פ שבמגאן 3 ו5 לא היתה כל בעיה לשבת.

לצערי כמעט כל מכוניות המבחן שהיו, היו תפוסות ולא היה שווה להרשם ברשימת ההמתנה שכן התור היה ארוך מאוד וכבר עבר את תאריך סגירת התערוכה אך לעומת זאת הפעם ישבתי בהרבה מאד דגמים שהופיעו בתערוכה ובנוסף קיבלת "סיור מודרך" בהרבה מכוניות מענינות (אצל חלקם נאלצתי לקבוע תור מראש אבל זה בהחלט היה שווה (גם השמפניה :twisted: ). ולקינוח נסעתי אתמול לMONT-BLANC, כי הרי זה באמת חבל לנצל שבוע שלם בחו"ל אך ורק בשביל התערוכה.

נ.ב.

אני בטח שוכח מספר דברים אבל זה עוד יחזור אלי :lol:. בכל אופן בזמן הקרוב אני אפרסם התרשמויות שלי לגבי מכוניות שונות ומעניינות (מייבאך VS רולס, התרשמות מה7,A8, S, XJR, קאייאן, בנטלי קונטיננטל GT, למבורגיני גלראדו, R32, FOCUS RS, 206 RC ועוד, בקיצור יהיה מעניין :beerchug: .)

פורסם

נשמע פשוט פצצות ...

פשוט כיף ... לקחת את עצמך ולנסוע ככה לתערוכת רכב ... איזה כיף!!! ... לי יש עוד שנה ומשהו למנייאק ואני פשוט מתפוצץ מקנאה :lol::lol::lol:

אני מקווה מאד שצילמת .

פורסם
נשמע פשוט פצצות ...

פשוט כיף ... לקחת את עצמך ולנסוע ככה לתערוכת רכב ... איזה כיף!!! ... לי יש עוד שנה ומשהו למנייאק ואני פשוט מתפוצץ מקנאה :lol::lol::lol:

אני מקווה מאד שצילמת .

יקח קצת זמן לפתח אבל אני בהחלט אשתף אתכם בתמונות :-).

פורסם

קראתי מה שרשמת על ה-R32.

אני הייתי בתערוכה, בימים הראשנים שלה.

ד"א, לקח לנו יום שלם להבין איפה נמצא אולם 7, אבל היה שווה למצוא אותו :lol: .

אני לא יודע ממה התאכזבת (בטח שלא מהבחורות של פיאט 8) )

אני חייב להוציא את זה החוצה.

הפוקוס RS מכוערת :!:

רמת גימור של קאיה מסריחה.

נראית כמו הצרות שלי (מבתוכו), כאילו שלחו אותה לסדנת קוסמטיקה בארץ ודחפו פנימה כל שטות (ובאיכות הנמוכה ביותר).

...אהה והיא גם לא נראית מרשימה במיוחד (לעומת ה-STI או ה-WRX האדומה).

האכזבה הנוספת היא מהדבר המוזר שאלפא הוציאו. ה-GT.

חוסר השקעה מינימלי בעיצוב (הדבר היחידי שאלפא עוד יודעים לעשות :wink: )

פשוט לקחו 156 הורידו דלת שמו בגאז' (לא כ"כ יפה) וזהו. הצליחו להרוס את העיצוב של ה-156.

לא יאומן, אבדל פורד עשו מה שסובארו לא הצליחו.

לגרום לאימפרזה להראות טוב יותר מהמתחרות.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם
קראתי מה שרשמת על ה-R32.

נראית כמו הצרות שלי (מבתוכו), כאילו שלחו אותה לסדנת קוסמטיקה בארץ ודחפו פנימה כל שטות (ובאיכות הנמוכה ביותר).

פשוט לקחו 156 הורידו דלת שמו בגאז' (לא כ"כ יפה) וזהו. הצליחו להרוס את העיצוב של ה-156.

לא מסכים ב-כ-ל-ל!!!!!

אני גם ראיתי את ה-RS במציאות, בתערוכת מדריד. האוטו יפיפה!! עמדתי לידו חצי שעה (טוב היו עוד דברים בסביבה). אני לא יודע איך הוא מבפנים אבל מבחוץ הוא מרשים מאוד מאוד. אהבתי אפילו יותר מאשר ה-147.

את התמונה אני צילמתי.

רוני

focusRS.jpg

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
קראתי מה שרשמת על ה-R32.

לא מסכים ב-כ-ל-ל!!!!!

אני גם ראיתי את ה-RS במציאות, בתערוכת מדריד. האוטו יפיפה!! עמדתי לידו חצי שעה (טוב היו עוד דברים בסביבה). אני לא יודע איך הוא מבפנים אבל מבחוץ הוא מרשים מאוד מאוד. אהבתי אפילו יותר מאשר ה-147.

את התמונה אני צילמתי.

רוני

הפוקוס RS יפה ונאה גם מבפנים לדעתי, אני לא יודע אם הייתי אומר שיפה יותר מה147 אבל אין ספק שיופי זה ממש לא הבעיה של הRS.

בנוגע לGT אני מסכים עם רועי שהיה חוסר השקעה בעיצוב.

• תוכן חדש...