Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף R32

מצמץ
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הR32 קצרה הרבה שבחים ולאחר ישיבה בפוקוס RS וב147 GTA (שעדין לא כתבתי עליה) שמתי פעמי לעבר הסטנד של פולקסוואגן. לצערי לקח לי קצת זמן למצוא את המכונית ואפילו עלה בי החשש שהגברת לא הגיע לאירוע המכובד. לאחר קצת דחיפות והסתכלות מכמה עמדות תצפית מאולתרות הצלחתי לראותה מבעד להמון המקיף אותה. לאחר מספר ימים שראיתי שהמצב לא משתנה ושההמון הצובא אותה לא יירגע, החלטתי לחכות בתור לישיבה בה. ממראה ראשוני היא נראית די רגילה ולא ממש מיוחדת. לבסוף הגיע תורי. התיישבתי במושב ונעלתי את הדלתות אחרי (אחרת כל הג'מע היו נכנסים) והתחלתי לסקור את הנוף. המושבים הקדמיים הם ספורטיביים אבל לא ממש תומכים והמושבים מאחור ממש סתמיים ובהחלט מזכירים את אלו שבפוקוס (אם כי לא מעוטרים כמו בפוקוס). בסך הכול האוטו הזה נראה כמו....גולף ונוח כמו גולף אלא שיש בה הרבה חלקים שצבועים במטאלי-כרומי (שנראה זול לדעתי) וההילוכים הם הילוכי טיפטרוניק בתוספת "פלוס ומינוס" מאחורי ההגה.

לא יצא לי לשבת בה כמעט בגלל כמות האנשים שרצו לשבת אך התרשמתי ממנה מספיק לדעתי. הייתי מתאר את הגולף כמכונית שמנסה להנות מכל העולמות ולשלב קצת מכל דבר ולהשתמש גם בקצת מהיתרונות של המתחרות ( הזכירה לי במקצת ניסיון קריצה לפוקוס RS {לא ממש אלא רק בכמה דברים קטנים}, ועם הילוכי "פלוס ומינוס" מאחורי ההגה כמו ב147) ועם זאת להישאר גולף, אלא שהביצוע לדעתי הוא כושל. האוטו הזה לא נראה טבעי, יותר מידי דברים נראים מולבשים ומצורפים אליו בשביל שהאוטו יראה חדש וזה מזכיר מכונית ישנה ומרובעת שעברה מתיחת פנים ועיגול פינות (כך שהיא נראית אפילו מזעזעת יותר). הייתי מסכם את "הבליינד דייט" מאכזב מאד. אני יודע בברור שלא הייתי מסתכל עליה בתור אופציה גם אם הביצועים שלה טובים. ובידיעה שהמחיר שלה בארץ גם ככה לא יהיה אקטואלי, רווח לי קצת והרגשתי שאני לא מפסיד שום דבר.

פורסם

אני לא מבין, איך אתה יכול לשפוט רכב רק ע"י ישיבה

קצרה(מאוד) והערכת המחיר .

כדי לתת הערכה על רכב, צריך לנהוג עליו,או לפחות לשבת ליד הנהג.

Rikshanoam-R

פורסם
אני לא מבין, איך אתה יכול לשפוט רכב רק ע"י ישיבה

קצרה(מאוד) והערכת המחיר .

כדי לתת הערכה על רכב, צריך לנהוג עליו,או לפחות לשבת ליד הנהג.

הערכת מחיר כבר ידועה בארץ פחות או יותר, אז יודעים כמה היא תעלה פחות או יותר.

בקשר למה שהוא כתב על הרכב - הוא לא כתב על הנהיגה שלו. הוא כתב על סביבת הנהג, איך ההרגשה לשבת בתוך האוטו ולא על צורת הנהיגה או על משהו שקשור לנהיגה של האוטו בכביש, כי זה הוא יכול לדעת רק על פי נתונים.

הוא רק כתב על הכסאות הלא נוחים וכאלה, על סביבת הנהג.

Back to the original - NC again.

פורסם

ולא הסתרתי זאת. זו ההתרשמות הראשונית שלי מישיבה בה ותו לא.

אם הייתה יושב ברכב והוא לא היה מוצא חן בעיניך הייתה שוקל לקנות אותו?

ובנוגע למחיר. בחו"ל אין את בעית המחיר כמו שיש בארץ כך שהמחיר לא שיחק תפקיד בדעתי על הרכב. רק ציינתי שבגלל שאני יודע שהמחיר בארץ יהיה גבוהה (מידי לדעתי) אני הרגשתי פחות מאוכזב ושאני לא מפסיד (אני בטוח שיהיו כאלה שכן יסכימו לשלם עבורה).[/b]

פורסם
אם הייתה יושב ברכב והוא לא היה מוצא חן בעיניך הייתה שוקל לקנות אותו?

כן :!:

אז שתהיה לי בריא :D

אתה יודע מה? בשנת 95 בערך, כשהייתה הVR6 בהחלט הייתי שוקל לקנות אחת אע"פ המגרעות שלה פשוט בגלל שלא היו ממש אלטרנטיבות עדיפות לדעתי בזמנו (לא שבזמנו רכישת אחת היתה אקטואלית לגבי) . אבל כיום יש מספיק אלטרנטיבות ואני לא רואה שום הצדקה לרכוש את הR32.

פורסם

אמנם הגולף 3.2 התחילה את הטרנד של מכונית קומפקטית עם מנוע גדול אבל האלפא 147GTA שווה יותר !!! יפה יותר, מפנקת יותר ולדעתי גם טובה יותר. מה לעשות, חלף זמנה של הגולף ...

ניר.

If u have to go - go with a smile

lancia.jpg

• תוכן חדש...