רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,597 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 926 צפיות
ערב טוב לכולם , יש לי פיזו 106 XR שנת 94 עם 340 אלף ק"מ , יד ראשנה (שערה אלי לאחרונה מסבא שלי) המנוע הלך לעולמו בשעה טובה - עבד קשה יש לציין עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול לשים ברכב מנוע של 106 SXI ששמעתי שהוא חזק וטוב יחסית של מנוע 1600 מה יכולות ליהיות העלויות? איפה עושים כזו עבודה? יש אפשרות לאשר את הדברים הללו ברשיון? נ.ב אני חדש פה , אחלה פורום!
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
Dimma יודעים מה הם עושים עם ה-106. אין אייקון של סמיילי מזיל ריר 1750 ליס"ט - מסירה ביד (ללא הרכבה). מעניין כמה זה היה עולה כאן... יותר מעניין: עובר טסט (הרחבת סרנים וכו'... ) Wing off , חישוקים שונים וזהו... מהממת פרטים נוספים כאן. לינק נוסף לReviews... נגמרו לי הסופרלטיבים.
הודעה אחרונה מאת BMW_316, -
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
לרודסטר המדהימה של אופל, הספידסטר, תצטרף בתערוכת ז'נבה הקרובה, גירסא מחוזקת שתצויד במנוע מוגדש מסדרת האקוטק של אופל. המנוע בנפח 2.0 ליטר עם מגדש טורבו שימוקם במרכז האוטו, ינפק כ-195 כ"ס ועמו תזנק האופל הקלילה (930 ק"ג) ל-100 קמ"ש בתוך 4.9 שניות בלבד. תאוצת ביניים בין 80 ל-120 קמ"ש בהילוך רביעי תתבצע בתוך 5.1 שניות. ישבן סקסי הביצועים מרשימים עקב יחס משקל / הספק מעולה של 4.7 ק"ג לכ"ס. נאמר כי מהנדסי אופל ( ) שיפרו את שילדתה של הספידסטר על מנת שתוכל "להסתדר" עם תוספת הכח. חישוקים בקוטר 17 אינץ', שבכה קדמית שונה ועיצוב פנימי שונה יבדילו את הטורבו מהגירסה האטמוספרית מבחינה חיצונית. הספידסטר של אופל מורכבת משילדת אלומיניום וממרכב פי…
הודעה אחרונה מאת OAking, -
- 26 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
היום ב 7 בערב, דייהו נבירה נכנסה בי מאחורה. התאונה התרחשה ליד תל השומר ביציאה מקרית אונו לכיוון צומת סביון (איפה תחנת פז) ויצא שהעמדתי את האוטו ליד שער אחורי של תל השומר בדיוק ליד עמדה של תצפית. העמדתי את האוטו לקחתי פרטים והסתכלתי לאיש בתוך האוטו, הוא טוען שהילד שלו נפגע בראש אבל הוא והילדה היו חגורים!! (נראה לי מוזר טיפה שילד חגור יקבל מכה בראש) בקיצור אצלו רוסק כל הפרונט השמאלי (פנס טמבון מכסה מנוע התרומם מעט ובלה בלה) אצלי רוסק כל האחורה בצד ימין וזה הגיע לשאסי והדלת האחורית לא נסגרת טוב ומה שהכי מפחיד זה הפרונט! מסתבר שעכשיו אין איזון כי הוא ברח. לכן נראה לי שהבעיה רצינית ממה שנראה, וגם הג'נט פשוט התקפל מעט וברח כל האויר החוצה, מה שאילץ אותי להחליף גלגל וגם השאסי …
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
- 21 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
טוב אז ככה הייתי היום יום שישי בTLV אתם יודעים יום האהבה כוסיות בשפע באלגנים עושים שטויות קצת שותים תופסים ראש סבבה טוב אני יוצא משם בשעה 6 בבוקר ונוסע לכיון הבית גשם חזק נסעתי ברחוב בן גוריון ברמת גן ןשם בכביש המחורבן הזה פשוט לא היה ניקוז כמעט כל הרחוב טוב אז אני אומר לעצמי כמה שהייתי בראש יש לי אוטו מונמך ופילטר פתוח שיורד למטה מה לעשות ככה זה הקיט המחורבן של JR טוב אני מגיע הביתה פותח את מיכסה המנוע ובודק את הפילטר שמתי יד מיתחת לפילטר אתם יודעים העיגול בסוף ומה שלא רציתי קרה כן היה מים טוב בשעה 7 בבוקר תפסתי עצבים כמה שהייתי בראש ומת לישון והחלטתי שאני מפרק את הפילטר לראות מה קורה אני בודק בחוץ בפנים את הסעפת יניקה גם ואני חושב שלא ניכנס מים מקווה מאד שלא קרה כלו…
הודעה אחרונה מאת Dj_RoY, -
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הקישור לפרסומת
הודעה אחרונה מאת AXNOAMGT, -
- 25 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
גבירותי ורבותי, חברי הפורום הנכבד, אני גאה להציג את תוכנת ספר הכתובות של פורום CarsForum. אחרי שPug 106 S16 הציע את הרעיון של בניית תוכנה שתכיל את כל העסקים הקשורים למוטוריקה, לקחנו אני וStreetRacer יוזמה לקדם את הרעיון. התוכנה הנ"ל נכתבה על ידי, והיא בעצם משמשת כספר כתובות של בתי עסק הקשורים למוטוריקה. אפשרויות התוכנה: - הוספת בית עסק לרשימה הכולל שם העסק, כתובת, מספר טלפון + פקס, כתובת אתר אינטרנט ואי מייל, פרטים והתמחות של העסק. - עריכת בית עסק מהרשימה הקיימת ומחיקתו על כל פרטיו. - אפשרות לפתוח את אתר האינטרנט ו/או את כתובת האי מייל של בית העסק (אם צויין) ישירות מהתוכנה. - אפשרויות צפייה של רשימת בתי העסק ביחד, או לפי קטגוריות מסויימות. גודל: 800…
הודעה אחרונה מאת Yogev, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
זוכרים את שיחת הטלפון שקיבלתי ממשטרת ישראל על ביטול הדוח והמשפט לתחילת החודש הבא ? http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=5965 ובכן מכתב מסודר ממשטרת ישראל הגיע בדואר ומסכם באופן סופי את הענין. מעניין מה היו "מכלול הסיבות" כפי שנכתב לביטול הדוח . היות ואין לי סורק המכתב צולם במצלמה.
הודעה אחרונה מאת David, -
צרפתיה חמה-קרה
מאת שמר- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
מה צריך לעשות בשביל לקבל אחת כזאת במקום הלאנטיס בליסינג ?
הודעה אחרונה מאת David, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קישור לאתר הראלי: http://www.rally-of-turkey.org/ לידיעה בראלי לייב: http://rally.racing-live.com/en/headlines/news/detail/030212152100.shtml ודיווח מראלי שוודיה-בעברית: http://www.formula-1.co.il/katava.php?doc_id=2895&type=2 אם יצא לכם לראות בטלוויזיה את חולצות הפורום אל תתפלאו... זורע.
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני רוצה לנסוע קצת עד הערב ואין לי רעיון לאן. נס הרים - לא השבוע.
הודעה אחרונה מאת pug 206 xs, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
1. חיה רעה!!! 2. קמרו שחורה 3. מוסטנג קוברה, לא חבל על הצמיגים 4. גלישות מקצועיות 5. איזה כח יש ליגואר הזאת 6. ללא ESP 7. סופרה 8. צמיגים - פרסומת נחמדה
הודעה אחרונה מאת 206 XS, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אנא קראו והפנימו את ההודעה הבאה: https://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=6226 תודה.
הודעה אחרונה מאת מנהל המערכת, -
-
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 3 אלף צפיות
היום ראיתי בתל אביב המר מהמם !!! וחשבתי לעצמי... יש לי מצלמה לא, אז צילמתי... וסתם לשאלה: למה הג'יפ מצופה בנילון? שימו לב, הוא בנילון. הדלתות !!!
הודעה אחרונה מאת Guy, -
-
- 13 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
לכל מי שיודע\יש ניסיון איך הרכב מבחינת הגה ?שלדה?התנהגות כללית?כוח? ובכלליות אני יודע שהוא רק אוטומט מה ההספק? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת oyway, -
- 11 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
לא יודע עם ראית את זה... שמר העלה את הסרט הזה בפורום הפורמולה 1. VTS מול אודי TT ברינג.... http://paul.nvg.org/VTS_vs_TT225.wmv
הודעה אחרונה מאת רן 56, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כשיש מצערת אחת אז הכבל גז מזיז את הפרפר. מה קורה בקיט שיש כמה מצערות? אותו כבל גז מזיז כמה פרפרים ביחד באופן שווה בשווה לכל פרפר? אורון
הודעה אחרונה מאת David A, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אתמול בלילה הייתי מרוח על הספה עם קומבינציה של עייפות קלה, שתי בירות וארוחת ערב קטנה מדי... לא שפוך לגמרי, אבל גם לא מצב מתאים לנהיגה... ואז עלה לי רעיון, להעלות World Rally Championship בפלייסטיישן, ולראות איך המצב משפיע. קודם כל נכנסתי למסלול שאני מכיר ומחבב, הקטע הראשון בראלי הקנייתי. בדרך כלל, סיבוב ראשון שאני עושה מוריד בערך 2-3 שניות מזמן השיא הבסיסי. אחרי כמה סיבובים כאלה, אני מתייצב בסביבות ה-7 שניות מתחת לזמן השיא. הפעם, לא יודע אם בהשפעת האלכוהול או לא, אני נכנס לרייס מטורף מהתחלה, גומר את המסלול בלי להסתכל בכלל על המפה וחותך 12 שניות מהשיא אמרתי לעצמי, משהו כאן מוזר. אחר כך, העליתי קטע מהמסלול הפינלנדי. קטע שאני כמעט לא מגיע אליו, ולכן צריך לש…
הודעה אחרונה מאת SubaMan, -
-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
סליחה על הבורות הרבה, למרות שהתשובה שנראית היא לא, אני עדיין אשאל, האם יש מצב ששסתום פריקה (מה שעושה ת' "פטטטטטטטטטטשששששששש" כל פעם שמעבירים הילוך) יעבוד ללא טורבו ? אולי יש משהו אחר שעושה רעש כזה? אני פשוט מת לרעש כזה... )))
הודעה אחרונה מאת -ohad-, -
-
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
בוקר טוב !!! שבת שלום אחים שלי!!! ללמוד מערכות מיתקדמות "הזרקת דלק" מישהו יודע אולי איפה יש קורס כזה..אני פשוט מאשקלון ורוב הקורסים במרכז אז אם מישהו יכול לעזור לי אני ישמח........ תודה .....
הודעה אחרונה מאת -ohad-, -
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
או: למה לג'ימיקנה קוראים ג'ימיקנה
הודעה אחרונה מאת הפנצטה שתלשה כוכב, -
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
תחרות מסודרת HILLCLIMB על כביש סגור - וזה קורה דווקא לMR2 http://www.ironcricket.com/movies/mr2.mpg 15 מ"ב סרט
הודעה אחרונה מאת כRובי, -
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
לא כדאי לגעת בטורבו הוא חםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
הודעה אחרונה מאת אוהד, -
-
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
*** פוצל מ-"פעם שלישית גלידה" *** הי תומר, שאלה עקרונית, אתה חושב שהכיף שאתה מפיק מהראלי שלך שווה את כל הכאב ראש הזה? את כל ההתעסקות? את כל הכסף שאתה מוציא? את כל תשומת הלב שאתה משקיע בזה ולא בדברים אחרים? התשובה די ברורה לי , אבל בכל מקרה - אתה לא חושב שהתמורה שאתה מקבל היא מזערית ביחס לעלויות (כלכליות ולא-כלכליות)?? לכולם - איפה לדעתכם נמצא הגבול בין השקעה סבירה ברכב לבין "לעבוד בשביל הרכב..."?? אני שואל את זה בגלל הנסיון המועט שיש לי בחצי השנה האחרונה עם הRSI , אמנם לא השקעתי סכומים מטורפים כמו חלק מחברי הפורום אבל בואו נאמר שרוב ההוצאות שלי הלכו לכיוון הרכב...אם זה ל"שיפורים" או לתיקונים...
הודעה אחרונה מאת R.C, -
עוד ראלי בפורום 1 2
מאת עומר ג R- 17 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
בשמחה רבה ובגאווה אני מודיע על הצטרפותי לעוד אחד מחבריי הראלי דור 2 היום קניתי ואני ממש מאושר. תודה לכל העוזרים בחיפושים וסליחה על כל הנדנודים (מוכר,לא מוכר) לשאר חבריי ה106
הודעה אחרונה מאת עומר ג R, -
פעם שלישית גלידה. 1 2
מאת תומR- 21 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
הכל התחיל ביום רביעי בערב. ויום רביעי ההוא היה ממש יום רביעי טוב. אני מגיע הביתה בשש.עם הרבה אוכל. עושים אוכל ביחד.אני חולה על זה. ברקע מתנגנת בדי וי די הופעה חיה של סנטנה.קניתי את זה בשלושים שקל לשים כשיש אורחים (שיחשה=בו שאני בעל טעם טוב). האמבטיה נעולה.כי בפנים שמתי דברים סודיים. עושים אוכל. ייצא טוב. אני פותח את דלך האמבטייה אבל לא מדליק אור. למה אור כשיש נרות? ויין? וכזה שמן מיוחד ששמים במים של האמבטייה.וסבונים שעולים כמו הרואין. אני עושה 2 כוסות תה בטעם קינמון ונכנסים לאמבטייה לאור נרות. גדול. אני יכול להישאר שם שעות.להסתבן ולסבן. אבל איזה אידיוט מחליט להפר את השלווה שלי ולהתקשר באמצע. הטלפון במטבח.אני לא קם. הדביל מתקשר עוד פעם (ולדב…
הודעה אחרונה מאת RedR, -
אביזר הערסים החדש 1 2
מאת אוהד- 27 תגובות
- 3 אלף צפיות
לדים בצבעים שונים לסופית של האגזוז משהו סוףףףףףףףףףףףףף נראה היום לראשונה על 206, צפו למבול של אגזוזים בוערים
הודעה אחרונה מאת Jeka, -
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
http://www.toys4cars.co.uk/default.htm
הודעה אחרונה מאת oyway, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היום שיטתתי לתומי באתר חמוד ומצאתי את התמונות המהממות הללו אז למי שמשעמם או סתם רוצה לשתוף עיניים בבקשה http://www.cardomain.com/member_pages/view_page.pl?page_id=200760&make_type_query=make%3DHummer&model_brand_query=model%3DH1&tree=Hummer%20H1
הודעה אחרונה מאת Car Lover, -
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אהלן חבר'ה סיפור שהיה היום (יום ג') בבוקר (10:13) חזרתי מכיוון ראשון לציון , לכיוון יהוד (בדרך לפ"ת) מייד לאחר פניה ימינה באחת הצמתים עצרה אותי שוטרת לתוך מן "שרוול" כזה של כונוסים ואמרה לי לעצור תוך חצי שניה קפצו עלי 3 שומרי חוק עם אוברול כחול והחליטו שהם עושים לי טסט במקום! רשיונות בבקשה, הרי לך טסט מתי? לפני שבוע תזיז הגה, אורות , איתותים , פתח מכסה מנוע ...... הכל סבבה פתאום... מזה?! מזה האגזוז הזה ?!?! זה לא חוקי !!! הורדה מהכביש מייד ! אני לתומי... אבל אדוני זה רמוס יש לזה תו תקן הבחור המגודל: מה פתאום אתה מדבר שטויות אני: תתקשר בבקשה לאחראי שלך אני רוצה דיבור איתו, לאחר דיבור קל עם האחראי , הוא התקשר ל"בוחן רכב" או …
הודעה אחרונה מאת Dj_RoY,
-
מי מחובר 59 משתמשים רשומים, 13 אנונימיים, 1,672 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- נירו72
- לירון .ה.
- Shay Shd Dave
- nimo
- ארמגדון
- itsik30
- yohai71
- SniR89
- gollu
- orankohn
- Coresh
- SlowRide