Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פעם שלישית גלידה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפורים האלו כל פעם הורגים אותי מחדש ,

אותי מדאיג שמדי פעם שאני לוחץ השני לא נכנס לי טוב ותומר מפרק גירים על ימין ועל שמאל ובסוף הכל מסתדר לטובה ...

איזה כיף לחיות ב - TOMERLAND ... איפה שכל דבר איכשהו מסתדר ...

:lol:

פורסם

הלוואי ובTOMERLAND כל דבר היה מסתדר...

כל דבר יוצר בעייה חדשה.היום בבוקר קמתי בחמש ויצאתי בגשם להתחרע על האיילון קצת (היומיים האחרונים לא בדיוק עברו עלי בבטלה,עבדתי על האוטו) ושברתי את הסינכרון של הילוך חמישי.אז זה לפרק את המכסה ולהחליף סינכרון (יש לי מהגיר הישן) והמנוע התחיל לרעוד בצורה קצת מדאיגה וצריך לקנות תושבות קשיחות,כי מאז אתמול בלילה האוטו הרבה יותר חזק ועוד כל מיני ירקות וחרא שלפעמים גם לי אין אליו כוח.אבל מצד שני- סה לה ווי.אם אני לא אתעסק בזה אני אתעלל בבע"ח (סתאאם),אז אני עושה את זה.אני שמח על שיש לי את הקשרים ,החלקים והידע שמאפשרים לי לעשות את כל זה (במקום ש"ליטל" יפתחו לי רקטום חדש :lol: ).

אני לא בדיוק הייתי אומר שדברים זורמים חלק בתומרלנד .אני פשוט מזרים אותם חלק ומשתדל להסתכל על הכל באיזה משהו שמזכיר חיוך.

ביננו,בלי האוטו הייתי מגדל כרס,מתיישב בבית ומחטט בפופיק כל היום..אז אם זה משהו שנותן לי קצת עיניין בחיים ומזכיר לי שאני כבר לא ילדותי-אבל עדיין קצת ילד...,אז אני מוכן להשקיע.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
אז זהו שכסף להחזיק את הרכב יש...

הבעיה היא שאין כסף לכלום חוץ מזה

מה אין ?! , אתה עוד חייב לי דמי חסות על החודש הקודם

חתוכה בדרך לגבייה.

פורסם

חתוכה בדרך לגבייה.

מקבל איברים פנימיים? :shock:

Rikshanoam-R

פורסם

חתוכה בדרך לגבייה.

מקבל איברים פנימיים? :shock:

נועם הבטחת לי את הטחול....

:twisted:

פורסם
הלוואי ובTOMERLAND כל דבר היה מסתדר...

כל דבר יוצר בעייה חדשה.היום בבוקר קמתי בחמש ויצאתי בגשם להתחרע על האיילון קצת (היומיים האחרונים לא בדיוק עברו עלי בבטלה,עבדתי על האוטו) ושברתי את הסינכרון של הילוך חמישי.אז זה לפרק את המכסה ולהחליף סינכרון (יש לי מהגיר הישן) והמנוע התחיל לרעוד בצורה קצת מדאיגה וצריך לקנות תושבות קשיחות,כי מאז אתמול בלילה האוטו הרבה יותר חזק ועוד כל מיני ירקות וחרא שלפעמים גם לי אין אליו כוח.אבל מצד שני- סה לה ווי.אם אני לא אתעסק בזה אני אתעלל בבע"ח (סתאאם),אז אני עושה את זה.אני שמח על שיש לי את הקשרים ,החלקים והידע שמאפשרים לי לעשות את כל זה (במקום ש"ליטל" יפתחו לי רקטום חדש :lol: ).

אני לא בדיוק הייתי אומר שדברים זורמים חלק בתומרלנד .אני פשוט מזרים אותם חלק ומשתדל להסתכל על הכל באיזה משהו שמזכיר חיוך.

ביננו,בלי האוטו הייתי מגדל כרס,מתיישב בבית ומחטט בפופיק כל היום..אז אם זה משהו שנותן לי קצת עיניין בחיים ומזכיר לי שאני כבר לא ילדותי-אבל עדיין קצת ילד...,אז אני מוכן להשקיע.

ניסוח יפה אבל בהחלט צריך לזה הרבה זמן והרבה כסף ...

ורקטום חדש דווקא יכול להיות נוח , תחשבו על זה... אחד לכבדות ואחת לגזים בצד ...

• תוכן חדש...