Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גבירותי ורבותי, חברי הפורום הנכבד, אני גאה להציג את תוכנת ספר הכתובות של פורום CarsForum. :wink:

אחרי שPug 106 S16 הציע את הרעיון של בניית תוכנה שתכיל את כל העסקים הקשורים למוטוריקה, לקחנו אני וStreetRacer יוזמה לקדם את הרעיון. התוכנה הנ"ל נכתבה על ידי, והיא בעצם משמשת כספר כתובות של בתי עסק הקשורים למוטוריקה.

אפשרויות התוכנה:

- הוספת בית עסק לרשימה הכולל שם העסק, כתובת, מספר טלפון + פקס, כתובת אתר אינטרנט ואי מייל, פרטים והתמחות של העסק.

- עריכת בית עסק מהרשימה הקיימת ומחיקתו על כל פרטיו.

- אפשרות לפתוח את אתר האינטרנט ו/או את כתובת האי מייל של בית העסק (אם צויין) ישירות מהתוכנה.

- אפשרויות צפייה של רשימת בתי העסק ביחד, או לפי קטגוריות מסויימות.

גודל: 800 KB

גרסה: 1.0

מאגר התוכנה מכיל כרגע 25 בתי עסק בלבד, והוא מוגבל לעד 100 בתי עסק.

אותם 25 בתי עסק הם העסקים שחברי הפורום ציינו והוספתי למאגר הראשוני. כמובן שהתוכנה מאפשרת לבצע שינוים במאגר ולכן כל אחד יוכל לשנות את המאגר לפי רצונו.

ההתקנה צריכה להיות פשוטה חלקה וקצרה. אם נתקלתם בבעיות בזמן ההתקנה או בכל מיני באגים בזמן הרצת התוכנה, תיידעו אותי. כמו כן אם יש הצעות, תגובות, הערות, אשמח ונשמח לשמוע. :D

תודה רבה לPug 106 S16 (נשמח לדעת את השם שלך :) ) על הרעיון, ולכל חברי הפורום שעזרו ונתנו כתובות ושמות של בתי עסק.

תהנו :D

להורדת תוכנת ספר הכתובות של Cars Forum לחץ כאן.

עריכה - חברה, ידעתי שתיהיה בעיה של עדכון המאגר, ובגלל זה התוכנה מאפשרת לערוך, להוסיף ולמחוק עסקים מהמאגר. כל שכל אחד יכול לשנות את הרשימה שלו איך שהוא רוצה. (אם יש לכם עסק חדש להוסיף, פשוט הוסיפו אותו לרשימה שלכם).

רק אם יהיה מספר גדול של בתי עסק חדשים שצריך לעדכן או משהו בסגנון, אני ישקול לעשות קובץ עדכון מיוחד.

פורסם

חבוב, התוכנה עולה - אבל משום מה היא נסגרת רק דרך ה-TaskManager.

חוצפה שאין כדוגמתה

:mm_tongu:

פורסם
גבירותי ורבותי, חברי הפורום הנכבד, אני גאה להציג את תוכנת ספר הכתובות של פורום CarsForum. :wink:

אחרי שPug 106 S16 הציע את הרעיון של בניית תוכנה שתכיל את כל העסקים הקשורים למוטוריקה, לקחנו אני וStreetRacer יוזמה לקדם את הרעיון. התוכנה הנ"ל נכתבה על ידי, והיא בעצם משמשת כספר כתובות של בתי עסק הקשורים למוטוריקה.

אפשרויות התוכנה:

- הוספת בית עסק לרשימה הכולל שם העסק, כתובת, מספר טלפון + פקס, כתובת אתר אינטרנט ואי מייל, פרטים והתמחות של העסק.

- עריכת בית עסק מהרשימה הקיימת ומחיקתו על כל פרטיו.

- אפשרות לפתוח את אתר האינטרנט ו/או את כתובת האי מייל של בית העסק (אם צויין) ישירות מהתוכנה.

- אפשרויות צפייה של רשימת בתי העסק ביחד, או לפי קטגוריות מסויימות.

גודל: 800 KB

גרסה: 1.0

מאגר התוכנה מכיל כרגע 25 בתי עסק בלבד, והוא מוגבל לעד 100 בתי עסק.

אותם 25 בתי עסק הם העסקים שחברי הפורום ציינו והוספתי למאגר הראשוני. כמובן שהתוכנה מאפשרת לבצע שינוים במאגר ולכן כל אחד יוכל לשנות את המאגר לפי רצונו.

ההתקנה צריכה להיות פשוטה חלקה וקצרה. אם נתקלתם בבעיות בזמן ההתקנה או בכל מיני באגים בזמן הרצת התוכנה, תיידעו אותי. כמו כן אם יש הצעות, תגובות, הערות, אשמח ונשמח לשמוע. :D

תודה רבה לPug 106 S16 (נשמח לדעת את השם שלך :) ) על הרעיון, ולכל חברי הפורום שעזרו ונתנו כתובות ושמות של בתי עסק.

תהנו :D

להורדת תוכנת ספר הכתובות של Cars Forum לחץ כאן.

כל הכבוד לפנצטה לstreetracer על העבודה המבורכת.

סחתיין עלייכם :mm_yeah:

ודרך אגב, למי שעדיין לא יודע שמי הוא יוגב

פורסם

בנוסף לתוכנה, אם יש ברשותכם עסק שלא מופיע או עסק חדש שנפתח או לא משנה. תעלו אותו לפה כדי לעדכן את התוכנה ולהגדיל את הנתונים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
בנוסף לתוכנה, אם יש ברשותכם עסק שלא מופיע או עסק חדש שנפתח או לא משנה. תעלו אותו לפה כדי לעדכן את התוכנה ולהגדיל את הנתונים.

כל אחד יוכל להוסיף לרשימה שלומה שהוא רוצה ולערוך אותה לפי רצונו. ככה לכל משתמש יהיה רשימה שמותאמת אליו.

כמובן שאם הוא רוצה הוא יכול לחלוק את העסק החדש שהוא מצא עם שאר חברי הפורום. :D

פורסם

אם תוכל לעשות מן פונקציה של עדכון

כמו באנטי וירוס (לא.. לא ברמה כזו.. משהו פשוט יותר) שכל פעם שיתווסף משהו , זה יעדכן את הרשימה, או שמי שיש לו מה להוסיף , שישלח לך הודעה ואז כל שבוע +- תפרסם את הקובץ של הרשימה (אם הוא בנפרד מהתוכנה)

פורסם

משום מה, במקום לראות את התוכנה בעברית, אני רואה (ואני מצטט) "????????"

יש למישהו רעיונות מה לעשות ??

אצלי מותקן windows 2000 באנגלית, עם עברית, כאשר העברית הוא הdefault.

מה עושים ? :roll:

פורסם
אם תוכל לעשות מן פונקציה של עדכון

כמו באנטי וירוס (לא.. לא ברמה כזו.. משהו פשוט יותר) שכל פעם שיתווסף משהו , זה יעדכן את הרשימה, או שמי שיש לו מה להוסיף , שישלח לך הודעה ואז כל שבוע +- תפרסם את הקובץ של הרשימה (אם הוא בנפרד מהתוכנה)

opelGT זה רעיון מוצלח שכבר הועלה על ידי לפנצטה, ואנחנו מנסים ליישם אותו

זה לא פשוט כי צריך ידע בתכנות רשת ואינטרנט..

אבל סחתיין על החשיבה

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

שיט. בעיה רצינית.

אתה רואה סימני שאלה רק בתוכנה עצמה או גם בהתקנה?

פורסם
חבוב, התוכנה עולה - אבל משום מה היא נסגרת רק דרך ה-TaskManager.

חוצפה שאין כדוגמתה

:mm_tongu:

מה זה הTask Manager?

תבדוק אם אתה יכול לסגור אותה על כפתור האיקס או על כפתור ה"סגור"

אם ניסיתי לסגור אותו דרך ה-task manager, אתה יכול להיות בטוח שניסיתי ב-"איקס" ועל "סגור".

אבל לא משנה כבר, העפתי את ה"תוכנה" מהמחשב.

פורסם

שיט. בעיה רצינית.

אתה רואה סימני שאלה רק בתוכנה עצמה או גם בהתקנה?

כן, גם בהתקנה.

אבל בהתקנה עוד אפשר להסתדר, אבל בתוכנה עצמה זה מעצבן.

אז מה עושים ?

פורסם

אני חשבתי שאתה עושה מעין אתר בסוף, ולא תוכנה.

בכל אופן, אולי כדאי לעשות אתר שיהיה בדיוק כמו התוכנה, רק באינטרנט.

באינטרנט אני יכול לעשות שכל אחד יוכל להוסיף בתי עסק, או שרק אני ועוד כמה יוכלו אבל ככה זה יעודכן אצל כל החברים ולא בצורה ספיציפית.

Race Smart

• תוכן חדש...