Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
משום מה, במקום לראות את התוכנה בעברית, אני רואה (ואני מצטט) "????????"

יש למישהו רעיונות מה לעשות ??

אצלי מותקן windows 2000 באנגלית, עם עברית, כאשר העברית הוא הdefault.

מה עושים ? :roll:

קבל קישור : http://physics.technion.ac.il/~computer/pc_files/winxp.html

כנס ל"עברית בXP".

אגב, ההסרה של התוכנה בעייתית - אל תתקינו אותה בינתיים, כשמסירים אותה היא לא בדיוק מוסרת :!:

טל.

פורסם
אם ניסיתי לסגור אותו דרך ה-task manager, אתה יכול להיות בטוח שניסיתי ב-"איקס" ועל "סגור".

אבל לא משנה כבר, העפתי את ה"תוכנה" מהמחשב.

אגב, ההסרה של התוכנה בעייתית - אל תתקינו אותה בינתיים, כשמסירים אותה היא לא בדיוק מוסרת :!:

טל.

חברה באמת , אם כל הכבוד אתם מה זה מבאסים אותי עם התגובות שלכם. ישבתי על התוכנה הזאת שבוע וכתבתי אותה רק בשביל הפורום. :( אני אומר לכם שזה לא איזהשהוא וירוס. או תוכנה טובה ופשוטה. (בקיצור תתקינו... :wink: )

טל, מה בדיוק לא הוסר אצלך? אצלי הוסר הכל שבדקתי (תוכנת בXP עברית)

B.MF, יכול להיות שפתחת חלון לדוגמא את חלון "ההוספה" אז פשוט עברת לחלון אחר מחוץ לתוכנה. הייתה לי בעיה להחזיר את הפוקוס לחלון האחרון שנגעו בו אז אולי זה את הבעיה.

פורסם
אם ניסיתי לסגור אותו דרך ה-task manager, אתה יכול להיות בטוח שניסיתי ב-"איקס" ועל "סגור".

אבל לא משנה כבר, העפתי את ה"תוכנה" מהמחשב.

טל.

חברה באמת , אם כל הכבוד אתם מה זה מבאסים אותי עם התגובות שלכם. ישבתי על התוכנה הזאת שבוע וכתבתי אותה רק בשביל הפורום. :( אני אומר לכם שזה לא איזהשהוא וירוס. או תוכנה טובה ופשוטה. (בקיצור תתקינו... :wink: )

טל, מה בדיוק לא הוסר אצלך? אצלי הוסר הכל שבדקתי (תוכנת בXP עברית)

B.MF, יכול להיות שפתחת חלון לדוגמא את חלון "ההוספה" אז פשוט עברת לחלון אחר מחוץ לתוכנה. הייתה לי בעיה להחזיר את הפוקוס לחלון האחרון שנגעו בו אז אולי זה את הבעיה.

אל תתבעס... התוכנה בסדר...

אבל תן לה להתפתח קצת... תשפר אותה... תחליף לה את הפילטר... תוסיף טורבו... תקנה אינטרקולר... טוב ! אולי התבלבלתי קצת בנושא...

התוכנה דיי טובה אבל כמובן יש מקום לשיפורים...

אחד השיפורים שאתם צריכים להשקיע בו את מלא המרץ, הוא אפשרות לעדכון מהאינטרנט, כלומר אתם מדיי פעם תעדכנו את הרשימה בשרת שלכם (בעצם אני בטוח שמנהלי הפורום ינדבו את השרת של הפורום...) וכל משתמש שמחזיק בתוכנה יוכל לעדכן את הרשימה בלחיצת כפתור.

פורסם

לא בדיוק הבנתי מה המכנה המשותף של כל העסקים

האם הם נותנים הנחה לחברי הפורום ? אם לא אז אני יכול להוסיף כל מוסך או כל מקום שאני יודע עליו ? האם הם עומדים באיזשהו סטנדרט שהוחלט ? רק מקומות מומלצים ?

חבל שכל העסקים הם רק באזור המרכז.

בקיצור התוכנה בהחלט חמודה וח"ח על היוזמה, מצפה לגרסת JAVA ברשת, מתעדכנת אוטומטית

באיזה תוכנה תכנתתם אותה ?

יש לי בעיה עם פינלנד שהם רק אומרים מה לא! הם הרי לא מייצרים בעצמם מכוניות, אז מה הקטע להגיד 12654848.jpg יש לכם אלטרנטיבה ?

פורסם

האם הם נותנים הנחה לחברי הפורום ? אם לא אז אני יכול להוסיף כל מוסך או כל מקום שאני יודע עליו ? האם הם עומדים באיזשהו סטנדרט שהוחלט ? רק מקומות מומלצים ?

בקיצור התוכנה בהחלט חמודה וח"ח על היוזמה, מצפה לגרסת JAVA ברשת, מתעדכנת אוטומטית

מה שמשותף לעסקים הוא שהם עוסקים בתחום הרכב.

ניסינו ליצור כאן מעין ספר טלפון לעסקים שחברי הפורום מכירים/ממליצים עליהם.

לפנצטה ולסטריט רייסר (בוא'נה יש לך כינוי קשה):

אני למעשה כשחשבתי על הספר טלפונים חשבתי בקטע של דף אינטרנט,

או משהו בסגנון, ולא על תוכנה.

שלא תבינו לא נכון, התוכנה משובחת וכל הכבוד לכם על ההתנדבות וההשקעה,

אך, כשיש לנו תוכנה, יש קושי בעדכונים.

אני סומך עליכם שתעלו על משהו כבר.

תמשיכו כך, כל הכבוד :mm_yeah:

פורסם

הצעת ייעול לגירסא הבאה אם יורשה לי:

אפשר לעשות כפתור שהוא למעשה לינק לאתר הפורום וכך נוכל להרחיב את מס' הרשומים וחברי הפורום.

סחטיין לעומדים מאחורי הרעיון והיוצרים!

L'amour Toujours

פורסם

דווקא יש לינק, בצד שמאל למטה תלחץ על כתובת האתר וזה יקפיץ אותך לאתר הפורום אוטומטי

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אמרתי את זה כבר.

כשיש למישהו להוסיף איזה עסק שתיים לרשימה הוא יכול להוסיף לעצמו ואם הוא רוצה כמובן להדויע לכולם שיוסיפו.

אם מדובר שרשימה גדולה של עסקים חדשים/עדכונים שנאספו עם הזמן אפשר בהחלט להכין קובץ הפעלה קטנה שפועל כמו קובץ עדכון. מפעילים את הקובץ, הוא מעדכן את המאגר וארחי זה אפשר למחוק אותו.

פורסם

אמרתי את זה כבר.

כשיש למישהו להוסיף איזה עסק שתיים לרשימה הוא יכול להוסיף לעצמו ואם הוא רוצה כמובן להדויע לכולם שיוסיפו.

אם מדובר שרשימה גדולה של עסקים חדשים/עדכונים שנאספו עם הזמן אפשר בהחלט להכין קובץ הפעלה קטנה שפועל כמו קובץ עדכון. מפעילים את הקובץ, הוא מעדכן את המאגר וארחי זה אפשר למחוק אותו.

וואלה רעיון מצויין הקובץ עדכון.

אבל בשביל זה צריך שאנשים יעלו לכאן את הנתונים, כדי שתוכלו למשוך אותם, לא :?:

• תוכן חדש...