רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,596 נושאים בפורום הזה
-
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היום בבוקר נסעתי (שמח?) והתגלה בפני מחזה מרהיב, F16 נוחת. בקיצור בחזרה עלו בי כמה שאלות שאני מקווה שאני אזכור את כולם עכשיו, אז ככה: 1. כשהרכב עומד, אני מכניס לראשון משחרר קלאץ ואז שהוא מגיב אז מרגישים דפיקה. ככל שאני פחות "זורק" את הקלאץ ככה הדפיקה פחות חזקה, במה מדובר? 2. עמדי בפקק (מחיריה עד גשר ראשון, ובנוסף היתה תאונה של משאית צבאית עם טנק) ואני נוסע בראשון, העברתי לשני ואז שוב הורדתי מהירות ל 18 קמ"ש ונשארתי בשני. כשנתתי גז אז האוטו התחיל לגמגם כמה פעמים ושהמהירות עלתה הוא נסע חלק. מה העניין של האוטו? 3. בדרך כלל כשאני מתחיל להאיץ (בנהיגה טיפה אגרסיבית) המחוג של המהירות כאילו משתהה ולא מבין שהתחלתי לסוע, ולכן הוא פתום קופץ ל 15 קמ"ש ומשם עובד …
הודעה אחרונה מאת פרטנר, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם , כמו שאתם יודעים מכוניות משומשות סובלות מבעיה רצינית של איבוד ערך ... הראלי שלי על פי יצחק לוי עולה 25,300 ... ( כולל מזגן , ח"ח , נעילה מרכזית ) . http://www.ynetcenter.co.il/Mh.asp?Z=C&TZ=MhValue&sCarMhCd=37_128_840_11559,&YcCarMhMnf=%F4%E9%E2%27%E5&sMhModelTxt=106&nCarMhModelYr=1995&shkl=y&twiceBack=y#DownPage מישהו היום הציע לי 30 עליה ... ואמרתי לא ... ואז : הבחור הציע 35 יחי הראלי והערך שלה . כמובן שלא מכרתי ... יש דברים שיותר חשובים מכסף .. ( לא הרבה אבל יש ) .
הודעה אחרונה מאת יוני, -
-
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שננו והפנימו..... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2407133,00.html רק האינטליגנציה תנצח !
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אתמול קיבלתי את העיתון מכוניות שצורף לגלובס, והיתה שם כתבה מטופ גיר על האסטון מרטין שאמורה לצאת ב 2005 ולהתחרות בפורשה. זה אוטו ממש חבל"ז, מצאתי את עצמי בוהה בתמונות, מזיל ריר... מתי, מתי הוא כבר יצא?
הודעה אחרונה מאת BMW_316, -
- 31 תגובות
- 5 אלף צפיות
נכון, אני צריך קורס, אבל עד שיצא לי. אני לא הולך לנסות את זה בכביש כי זה מסוכן מידי בלי שליטה מוחלטת. כרגע סתם לידע תאורטי. ליקראת פנייה חדה שמאלה, צריך לישפי הטיית ההגה לשמאל להטות אותו מעט ימינה כי שהמרכב יזרק שמאלה ואז לסובב את ההגה שמאלה? להערכתי, זה יאפשר כניסה מהירה יותר לסיבוב, פחות היתנגדות מרכב, במיוחד להנעה אחורית זה צריך להוריד חזק היגוי יתר. יש משהו בזה?
הודעה אחרונה מאת Romeo, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי לכולם, הציעו לי לקנות אלפא GTV שנת 1983, אחרי אוברול מנוע וגיר ובמצב חיצוני טוב (בפנים המצב סביר, אבל לא יזיק רענון). ידוע לי שהמדובר במקור באותה רצפה של ה-75, 90, אלפתה, ג'ולייטה וכו', אבל מה לגבי המנוע? (2000 סמ"ק - זה כל שידוע לי) והאם היא נחשבת אמינה יחסית? לדעתכם - 20K עד 25K לרכב שכזה זה סביר? כרגע אני נוסע על 156 2500 משופרת, אבל צריך עוד משהו בשביל הנשמה... אז, אם מישהוא יכול לעזור, תודה מראש. אה, כן - מתי המפגש הבא של מועדון האלפא, והיכן?
הודעה אחרונה מאת חיים_k, -
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מישהו יכול בבקשה לומר מה נפח המנוע של ה מאתיים וחמש ג'י.טי.איי? עד כמה שידוע לי זה 1.9, ונורא מעניין אותי אם יש גם 1.6 ג'י.טי.איי; פשוט בלוח פוקוס יש איזה שתי 205ים 1.6 ג'י.טי.איי למכירה. בכלל, יש שם מלא דברים מצחיקים כגון ב.מ.וו 325 M3, אוט' 2500 סמ"ק; ב.מ.וו 318 שנת 2000, 1900 סמ"ק צבע כחול, נראה כמו M3, ועוד שלל בדיחות! אהה.. שכחתי, סובארו DL 1987, מושקעת,משופרת והכי יפה בארץ!
הודעה אחרונה מאת אוהד, -
-
Audi A3 חדשה!!!! 1 2 3
מאת OhadBH- 33 תגובות
- 5 אלף צפיות
מתיחת הפנים שהA3 עברה: האחורה: איך היא?? (התמונות נלקחו מhttp://www.auto.co.il/Content/Articles/ArticlesView.asp?ArticleId=336&SubjectId=147)
הודעה אחרונה מאת Yogev2.7T, -
- 13 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
Oh god... ראלי על 17"... זווית נטישה מושלמת בוקר טוב ושבוע שונה לכולנו
הודעה אחרונה מאת R.C, -
- 1 תגובות
- 785 צפיות
כתבה מתוך http://www.ynet.co.il http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2421115,00.html
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 1 תגובות
- 868 צפיות
גם המיסים וגם מחירי הדלק הגובהים!!! 200 אחוז (!!!!!!!!!) מיסים על רכב חדש ואנחנו שותקים. - חובה לעשות מחאה!! - בגלל זה, לדוג', אין בארץ מכוניות מיוחדות - וכולם (חוץ מבעלי הההון, כמובן) נאלצים להסתפק ברכבים כמו מזדה לאנטיכס. הצרפו למחאה!! כנסון לאתר http://WWW.CARS-MAS.UP.CO.IL והצטרפו למחאה... בין הרעיונות- לעשות סטיקרים, הפגנות והכי חשוב- לחשוב על רעיונות יצירתיים ומקוריים - כיצד למצוא פיתרון לבעיית המיסים ה"חונקת" בארצינו הקטנה והמושחתת..... המון המון הצלחה
הודעה אחרונה מאת בידר, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
עשיתי חיפוש אך הוא לא היה יעיל במיוחד (הרבה מאוד תוצאות לא ממוקדות). אז ככה: כרגע יש על האוטו דנלופ SP9000 195/55/ZR15 . לפחות שניים דורשים החלפה בזמן הקרוב ויכול להיות שגם כל הארבעה. מה בא בחשבון? נא להתייחס לצמיגים באותה הרמה (אולי גודייר EAGLE F1?) פשוט מנסים לדחוף לי כל הזמן זבל וזה משגע אותי תודה...
הודעה אחרונה מאת Boxer, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
1. הציטוט מתגובה לכתבה ב YNET ולא מהכתבה עצמה 2. סמיטריילרים ואוטובוסים הם אכן בעיה של כולנו, במיוחד בגלל שחלקם נוהגים כמו שאר הפרייבטים (נתיב שמאלי, אי שמירת מרחק, חוסר כבוד הדדי). 2. נראה כי רוב המגיבים לא ירדו לסוף דעתו של כותב התגובה לפחות כפי שאני הבנתי אותה אני לא רואה כל צורך באופנוענים משתוללים בכדי שיווצרו מצבים מסוכנים שיגרמו לתאונות מסוכנות. כל מה שצריך זה שאני אצא מתחנת דלק ביום גשום, ומיד אפנה שמאלה, בכביש עירוני. ואז יגיח מישהו בווספה שיש לו זכות קדימה, כמובן, ינסה לעצור ויחליק. כן, הוא נורא התעצבן. ולא, הוא לא נהרג או נפצע. אז מה היה לנו? 1. אותי, שנוהג ת מ י ד לשמור מרחק ולתת זכות קדימה, מסיבה שאפרט מאוחר יותר 2. אותי, שבמקרה זה לא עשה ז…
הודעה אחרונה מאת Yogev, -
-
בטח כולכם עברתם טסט ראשון , יש לכם ראש מוטורי. קחו לדוגמא את חבר שלי עשה 10 שיעורים ועבר טסט ראשון נדהמתי כשהוא הראה לי את הרישיון.
הודעה אחרונה מאת אליה, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
תודה
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני רוצה לדעת איך הוא עובד...
מחירון רכב
מאת liran- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי יש לי ניסאן טרנו בנזין SE מודל 96 אני רוצה למכור את הרכב אבל לא יכול למצוא מחירון לדגם הזה למישהו יש פיתרון?
הודעה אחרונה מאת liran, -
- 41 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
מרצדס מביאים את SL 55 AMG לביקור של שבועיים בארץ-שווה לרוץ ולראות ה- SL 55 AMG תוצג באולמות התצוגה של מרצדס: תל אביב � 2.2.2003-12.2.2003 חיפה � 13.2.2003-16.2.2003 שעות הפתיחה של האולמות התצוגה: א'-ה' 8:30-18:00 , יום ו' 8:30-13:00 ה � SL 55 AMG הדו מושבית הנה בעלת מנוע 5.5 ליטר ,8 צלינדרים המפתח 476 כוחות סוס במומנט של 700 ניוטון למטר. המכונית מאיצה מ - 0 ל - 100 ב - 4.7 שניות ל- SL החדשה גג נפתח קשיח וייחודי, העובר ממצב קופה למצב רודסר ב - 16 שניות בלבד. רק 1,415,000 שקלים. פרטים נוספים : http://www.mercedes-benz.co.il
הודעה אחרונה מאת Lorinser, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
כי ראיתי היום למכירה s16 (חמש דלתות) שנת 94 הבחור טוען שהיא יבוא אישי... אני לא מתמצא בעניין.. עם רשימת שיפורים דיי גדולה... אז היא s16 אמיתית או לא?? נ.ב=אם מישהו מעוניין בה ורוצה עוד פרטים וטלפון,שיפנה אליי בפרטי היא נראית מצויין,לפחות מבחוץ ומשיחה קצרה עם הבחור..
הודעה אחרונה מאת Booly, -
-
-
- אחראי פורום
- 34 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
אני חולם עלייה.... GTAm 3.5 ל' עם 300 סוסים, הנעה כפולה וחישוקיי "19... הלוואי עליי...
הודעה אחרונה מאת yaron_z, -
-
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/259786.html
הודעה אחרונה מאת 206 XS, -
- 3 תגובות
- 954 צפיות
שלום לכם, רציתי לברר איך אפשר לשדרג את המערכת האזעקה באוטו. לשים סירנה נוספת? יש אזעקות רגישות יותר? שמעתי שיש אזעקות מדברות... תעזרו לי ... אין כוח לפריצות האלה...
הודעה אחרונה מאת 206 XS, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אשמח אם מישהו יפרסם אותה פה או ישלח לי בה"פ , חשוב שזאת תהיה תמונה גדולה של המנוע ומסביב לו , תודה מראש .
הודעה אחרונה מאת Yogev, -
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
1. מהם ראשי התיבות CTI ? 2. על איזו חברה השתלטה BMW בשנים האחרונות? תודה מראש לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת Boxer, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 934 צפיות
שאלה שעולה בקשר למה שאמרת, לא יותר בריא לטורבו ק"מ עירוני? הגיוני יותר כי הטורבו עבד פחות כי ק"מ עירוני בוולבו לרוב לא נמצא בסל"ד גבוה כך שהטורבו פעיל פחות מנגיד בק"מ בינעירוני עם האצות ושיוט במהירות גבוהות מעירוניות.. אשמח לתשובה. ראלימן
הודעה אחרונה מאת חן, -
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אלה מכם שניסו להתקין או שהתקינו... אולי תסבירו לי איך זה עובד? כמה זה עולה? אם זה חוקי בכלל? ומה יכולים לעשות לי אם תופסים אותי עם האורות .... בכללי אני רוצה סדר גודל של מחירים לעסק... אז אם אתם יכולים לעזור... תודה...!
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם , היום שמעתי שביטוח חובה לקטנוע 150 עולה בסביבות ה - 3000 אלף שקל , האם זה נכון ? , האם זה הגיוני ? עבר לי די הרבה זמן מאז שעשיתי חובה לאופנוע אבל האם זה קפץ ב - 300% ... אני ידעתי על העליה במחירים אבל האם זה כזה קיצוני ? תודה.
הודעה אחרונה מאת ג'רמי, -
-
SURFERS CARS
מאת SubaMan- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
http://www.isracam.co.il/surfcar/surfcar.htm רכבי גולשי גלים פסיכודליים מומלץ לשטוף את העיין **מנהלים......מקום הודעה זו גם פה וגם ברכבי אספנות, לטיפולכם....
הודעה אחרונה מאת Adabbbbbb, -
למישהו אולי יש אתרים על פולקסווגון (שיפורים)?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 13 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מכונית החלומות שלך! יש רק אחת כזאת! צרף תמונה, נתונים טכנים והסבר למה! אני מתחיל: DODGE VIPER GTS-R CONCEPT מהיר ועצבני!!!
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן,
-
מי מחובר 58 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,528 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- itzik123
- llaavvii
- mikyl
- 3n
- mitsugli
- o.r
- sperial
- gamken
- wncrazy
- memilavi
- tan tan
- mcshmupi