Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

היום שמעתי שביטוח חובה לקטנוע 150 עולה בסביבות ה - 3000 אלף שקל ,

האם זה נכון ? , האם זה הגיוני ?

עבר לי די הרבה זמן מאז שעשיתי חובה לאופנוע אבל האם זה קפץ ב - 300% ...

אני ידעתי על העליה במחירים אבל האם זה כזה קיצוני ?

תודה.

פורסם

תעריפי ביטוח לדו"ג נכון לחודש פברואר:

*המחיר בסוגריים זה לכל נהג

עד 50 סמ"ק- 1733 ש"ח (2080 ש"ח)

51 עד 250 סמ"ק- 3284 ש"ח (3939 ש"ח)

מעל 251 סמ"ק- 3665 ש"ח (4397 ש"ח)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

טסטים:

50 סמ"ק- 34 ש"ח

51-150 סמ"ק- 126 ש"ח

151 סמק ומעלה- 247 ש"ח

אני אישית ירדתי מרכב ספורטיבי לקטנוע 180 ועשיתי חישוב רציני של העלויות. לפי החישוב הפשוט שלי יצא שככל שאתה עושה יותר ק"מ בחודש כך הקטנוע יהפוך לכדאי יותר.

בוא נגיד שאם אתה מכסה עד 600 ק"מ בחודש אז קטנוע מעל 50 לא יהיה זול יותר משמעותית. אני עושה 1500 ק"מ בחודש ואני חוסך המון כסף בעיקר על דלק, טיפולים/תיקונים. המחיר של האגרה השנתית מתקזז עם מחיר הביטוח המטורף.

ועוד לא התחלנו לדבר על פקקים, חניה וגשם.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אכן ג'ילרה ראנר 180VXR

Gilera_Runner_125_VX_4T-180_VXR_4T1.JPG

פורסם

ההפרש במחירי הביטוח בין קטנוע 250 לאופנוע מעל 250 ממש מעודד לדעתי רכישת אופנוע "אמיתי" במקום קטנוע.

אופנועי דו"ש עם צילינדר אחד לא יקרים בהרבה לאחזקה מקטנועי 250, ונותנים לדעתי הרבה יותר מבחינת הנאה בכביש ויכולת שטח.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• תוכן חדש...