Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. הציטוט מתגובה לכתבה ב YNET ולא מהכתבה עצמה

2. סמיטריילרים ואוטובוסים הם אכן בעיה של כולנו, במיוחד בגלל שחלקם נוהגים כמו שאר הפרייבטים (נתיב שמאלי, אי שמירת מרחק, חוסר כבוד הדדי).

2. נראה כי רוב המגיבים לא ירדו לסוף דעתו של כותב התגובה לפחות כפי שאני הבנתי אותה

אני לא רואה כל צורך באופנוענים משתוללים בכדי שיווצרו מצבים מסוכנים שיגרמו לתאונות מסוכנות.

כל מה שצריך זה שאני אצא מתחנת דלק ביום גשום, ומיד אפנה שמאלה, בכביש עירוני.

ואז יגיח מישהו בווספה שיש לו זכות קדימה, כמובן, ינסה לעצור ויחליק. כן, הוא נורא התעצבן. ולא, הוא לא נהרג או נפצע. אז מה היה לנו?

1. אותי, שנוהג ת מ י ד לשמור מרחק ולתת זכות קדימה, מסיבה שאפרט מאוחר יותר

2. אותי, שבמקרה זה לא עשה זאת מחוסר כבוד או רשעות אלא חוסר נסיון (אז) ותנאי ראות מוגבלים, ואולי אף חוסר תשומת לב של רגע (ואולי לא)

3. קטנוען, שהניח כנראה שאני רואה אותו, אבל מה לעשות והוא לא מכונית וקשה לראות אותו במיוחד בגשם

4. קטנוען, שאם היה במכונית, היה פשוט עוצר, ואולי מחליק קצת, ואולי אפילו נכנס בי ושנינו היינו מחליפים פרטים

5. קטנוען, שאם היה מגיע שניה מוקדם יותר, היה נכנס בי. במקרה הטוב היינו מחליפים פרטים. על המקרה הרע אין צורך לפרט. אפילו, מודה, אני אשם, ולא רק חוקית.

רבותי, כאן מדברת הסטטיסטיקה.

תאונות קורות, אף אחד לא רוצה שזה יקרה, ולא חשוב מי אשם, כי בדרך כלל הוא לא אשם, אלא אחראי. בתאונה יש שני צדדים ושניהם אשמים במידה זו או אחרת. מי שיחליט לעצור ברמזור ירוק , שלא יתפלא אם יתנגשו בו מאחורה, כי לא שמרו מרחק. גם אם מבחינת החוק לא הוא האשם. ואם הוא יושב "על מנוע", מה אז?

אבל כאשר שני כלי רכב מתנגשים, ופה ושם הם מתנגשים, ואני אחד מהם, כדאי לי להיות בזה שאולי יוציא אותי מזה. בלי הטוטו היומיומי של בעלי אופנועים.

וכאשר 95% מהתנועה היא פרייבטים אבל אנשים עם אגרסיות שליליות כמו בעל הסמיטריילר משאירים תגובה אלימה ולא אחראית במקום פשוט להתאמץ לשמור על חיי הסובבים אותו, מה אומר ומה אדבר.

כן, אם 95% מהתנועה היתה סמיטריילרים לא הייתי נוסע בפרייבט, מאותה סיבה שאני לא אסע על פסי רכבת. זאת, פשוט, לא הממלכה שלי.

ולא, על תקנו מכוניות מלובינסקי. הוא, פשוט, רמאי.

לובינסקי מכר בחודשיים האחרונים פחות מ800 מכוניות

זה רבע ממה שהוא מכר בשנה שעברה

ואני שואל: רק עכשיו נפתחו לאנשים העיניים?

פורסם

חזרת וכתבת תגובה שרק מוכיחה כמה שאתה רפה שכל.

מעבר לנקודה הבסיסית שלי שאסור שיהיה לך רישיון נהיגה. מי שמעיז להאשים למרות חוסר ניסיון, חוסר תשומת לב ותנאי ראות לקויים את רוכב הקטנוע שהחליק (אם הוא לא נפצע/נהרג אז זה בסדר...נכון??? :x ) הוא בנאדם מסוכן :!:

לפי מה שהבנתי אני מסכם את השקפת עולמך (לאו דווקא בנושא נהיגה ותאונות):

כל מי שחלש, כלומר מהווה 5% כש-95% סביבו חזקים ממנו ויכולים להשמיד אותו בכל רגע נתון....מוטב יעשה אם פשוט יתאים את התנהגותו לסביבה או שפשוט יחדל או לא יופתע אם הוא יחדל מלהתקיים.

אז בוא אני אשאל אותך שאלה קטנה "ידידי" חסר התבונה....מה תגיד לילד שגדל בשכונת פשע ש-95% מהסובבים אותו סוחרים בנשק/סמים/רוסיות וכו'? תגיד לו.."הלו!! תסתכל סביבך, אתה במיעוט!! מהר תתאים את עצמך ותהפוך לעבריין!!!"

אני מאוד מקווה שהאנלוגיה הלא ממש דומה ב-100% עוזרת לך להבין מה אתה אומר בהודעות שלך.

אם האנלוגיה הזו לא עזרה לך, בוא ננסה שוב:

אתה אמרת שטות גמורה בכך שאם מסביבך היו 95% סמיטריילרים לא היית נשאר במכונית. האם היית עובר לסמיטריילר גם אם היתה בבעלותך מכונית חלומותיך שבשבילך כל נסיעה עליה היא אורגזמה מוטורית? אני לא בטוח!!

לסיום ברצוני לעשות לך ניתוח אופי לא מקצועי:

לדעתי אתה בנאדם מיסכן ועלוב, אתה מסוג האנשים שפוחדים להשמיע דעה מנוגדת כשאתה בתוך קבוצה לא מוכרת. קונפורמיות בדעותיך היא הקו המנחה של חייך. מעבר לכך אתה עוד מנסה להצדיק קונפורמיות זו בכל מיני ציטוטים פילוסופים (החזק שורד) שפשוט לא רלבנטים לחברה דמוקרטית, פלורליסטית מתוקנת. רציתי להאמין שדעות אלו כבר עברו מן העולם.

הבעיה היא שבמוקדם או במאוחר אתה עלול להשליך את השקפת עולמך הקלוקלת על תחומים אחרים בחייך.....

אוי אני כל כך מקווה שזה לא יהיה על הילדים שלך :idea:

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

ציטוט

"אני לא רואה כל צורך באופנוענים משתוללים בכדי שיווצרו מצבים מסוכנים שיגרמו לתאונות מסוכנות.

כל מה שצריך זה שאני אצא מתחנת דלק ביום גשום, ומיד אפנה שמאלה, בכביש עירוני.

ואז יגיח מישהו בווספה שיש לו זכות קדימה, כמובן, ינסה לעצור ויחליק. כן, הוא נורא התעצבן. ולא, הוא לא נהרג או נפצע. אז מה היה לנו? "

יגיח ?

זאת אומרת שלא ראית אותו בא!!!

אל תדאג ביז'ו.

יש לך ביטוח מקיף, מסובסד על ידי רוכבי המנועים, מקסימום תעשה עבודות שירות בפעם הראשונה.

אח"כ כבר תלמד לסובב את הראש בצומת. - כמו פורפרה הוא יסתובב.....כי מקבלים שלושה חודשי שלילה על תאונה עם הרוגים.

ציטוט

רבותי, כאן מדברת הסטטיסטיקה.

תאונות קורות, אף אחד לא רוצה שזה יקרה, ולא חשוב מי אשם, כי בדרך כלל הוא לא אשם, אלא אחראי. בתאונה יש שני צדדים ושניהם אשמים במידה זו או אחרת. מי שיחליט לעצור ברמזור ירוק , שלא יתפלא אם יתנגשו בו מאחורה, כי לא שמרו מרחק. גם אם מבחינת החוק לא הוא האשם. ואם הוא יושב "על מנוע", מה אז?

אבל כאשר שני כלי רכב מתנגשים, ופה ושם הם מתנגשים, ואני אחד מהם, כדאי לי להיות בזה שאולי יוציא אותי מזה. בלי הטוטו היומיומי של בעלי אופנועים.

וכאשר 95% מהתנועה היא פרייבטים אבל אנשים עם אגרסיות שליליות כמו בעל הסמיטריילר משאירים תגובה אלימה ולא אחראית במקום פשוט להתאמץ לשמור על חיי הסובבים אותו, מה אומר ומה אדבר.

כן, אם 95% מהתנועה היתה סמיטריילרים לא הייתי נוסע בפרייבט, מאותה סיבה שאני לא אסע על פסי רכבת. זאת, פשוט, לא הממלכה שלי.

הכביש במקום נורמאלי הוא דבר הרמוני, שבו כולם אדיבים ושומרים האחד על השני.

מי שנוהג וחושב שהוא חי לבד על הכביש טועה, ובסופו של דבר יהרוג את עצמו או אחרים.

עובדה - רוב התאונות עם רכב אחר שמעורבים בהם אופנועים - באשמת נהגי הפחית.

אבל את הפרמיה לרוכבים מחשבים כאילו האופנועים אשמים.

המחיר של הראש הקטן של המערכת בנושא הוא פקקים, זיהום אוויר ומחסור בחניה.

בשוויץ, שבה קר רוב השנה הרבה יותר מקובל להתנייד עם שני גלגלים, אפילו כשיורד גשם.

פרמיה ביטוח לווספה לדוגמא עולה כ200 פ"ש = 800 ש"ח בקרוב.

כאן זה עולה פי חמש!!!!!!!!!!!!

הקטנוע עצמו עולה מעט, אף פקיד נשוא פנים (בלי כיסוי) לא חושב שצריך לשלם מכס של 200%, ושהוא צריך באמצעות מס להנחות אותך איך לזוז.

על אופנוע עם מנוע עזר עד 50 סמ"ק אין חובה לרשיון נהיגה (בתנאי שההספק מוגבל).

רוכבים עליו מגיל 14, לאחר שגדלת לאורך מתאים ורגליך מגיעות לכביש.

גם זקנות נעות כך בעיר, עם החתול בסלסלה.

כאן סצנת הכביש נראית כמו מהסרט מקס הזועם, בגלל "נהגים" כמו זה שציטטת או שזה אתה זה שענה.......בכל אופן, תיזהר, יש רוכבים אלימים - או ששארי בשרם כאלה.:lol:

נ.ב את האיקיו שלך אתה מפגין בירידה על אדם מת.......

לחברה קוראים אם אני לא טועה יורשי דוד לובינסקי

אני מציע לך לערוך את ההודעה.

פורסם
לסיום ברצוני לעשות לך ניתוח אופי לא מקצועי:

לדעתי אתה בנאדם מיסכן ועלוב, אתה מסוג האנשים שפוחדים להשמיע דעה מנוגדת כשאתה בתוך קבוצה לא מוכרת. קונפורמיות בדעותיך היא הקו המנחה של חייך. מעבר לכך אתה עוד מנסה להצדיק קונפורמיות זו בכל מיני ציטוטים פילוסופים (החזק שורד) שפשוט לא רלבנטים לחברה דמוקרטית, פלורליסטית מתוקנת. רציתי להאמין שדעות אלו כבר עברו מן העולם.

הבעיה היא שבמוקדם או במאוחר אתה עלול להשליך את השקפת עולמך הקלוקלת על תחומים אחרים בחייך.....אוי אני כל כך מקווה שזה לא יהיה על הילדים שלך :idea:

אני רואה שחשיבה חברתית א' סידרה אותך טוב..

:wink:

פורסם

על הדעה שלך על תאונת האופנוע שהיתה היום. רוכב אופנוע פשוט עצר ברמזור אדום וחיכה ברמזור. רכב שהגיע מאחור לא הספיק לעצור (אולי כי הם לא שם לב?חסר ניסיון? מזכיר לך מישהו?) והררג אותו.

במקום שתציג את רוכב אופנוע זה כחסר אונים ששילם בחייו על טיפשותם של אחרים אתה מעוד מעז להכניס אותו לדעה הקדומה שלך ש"כל האופנוענים הם מתאבדים" ו"רוכבי המנועים".

אם אין לך לפחות את התבונה כדי לשנות את דעותיך, לפחות אל תרקוד על דם שעוד לא הספיק להתייבש!!!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני חושב שעצם השימוש בכלי רכב (וכל כלי רכב) מקבל את ההגדרה של התאבדות..

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
תאונות קורות, אף אחד לא רוצה שזה יקרה, ולא חשוב מי אשם

פה נעוץ עצם הטעות העיקרית שלך :mad:

תאונות אינן קורות :!:

תאונות נגרמות :!::!::!:

עקב נהגים שהינם חסרי כבוד, חסרי תשומת לב, חסרי נסיון וכו'...

מזכיר לך מישהו :?:

רד מהכביש מייד :!:

הנך מסוכן לנו ובמיוחד לעצמך.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

עמית

קומפי, אכן כך

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

פורסם

אהלן חבר'ה

זה אני, הבחור האלים עם הסמי טריילר.

תאונות קורות, ולא משנה מה תעשו.

תשאלו את קולין מק-קראש, את מיכאל שומאכר, את איירטון סנה - תאונות תמיד קרו ויקרו.

אני עדיין לא מבין מה אתם רוצים מהבחור - הוא צודק. הרי אני, שרק אתמול מעכתי פיאט אונו מאחור ברמזור, עדיין חי, נושם ובועט, בעוד ההוא, באונו, קיבל "צוואר שוט", זזו לו חוליות, ועד עכשיו הוא לא הצליח לגרד את האף עם יד שמאל. איזה קטעים.

עכשיו, אם הבחור ההוא עם האונו לא היה נוהג באונו FIRE משנות ה- 80 אלא בסאאב חדישה עם מערכת הגנה מפני צוואר שוט, אז הוא היה בסדר גמור, היינו מחליפים פרטים, וזהו.

אז מה, אני אשם? הוא אשם!

אגב, עידו, באיזה אוטו אתה נוהג? בסאאב? ברנו לגונה? במרצדס חדישה? כי אם לא, אתה תהיה אשם...

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם
אהלן חבר'ה

זה אני, הבחור האלים עם הסמי טריילר.

תאונות קורות, ולא משנה מה תעשו.

תשאלו את קולין מק-קראש, את מיכאל שומאכר, את איירטון סנה - תאונות תמיד קרו ויקרו.

אני עדיין לא מבין מה אתם רוצים מהבחור - הוא צודק. הרי אני, שרק אתמול מעכתי פיאט אונו מאחור ברמזור, עדיין חי, נושם ובועט, בעוד ההוא, באונו, קיבל "צוואר שוט", זזו לו חוליות, ועד עכשיו הוא לא הצליח לגרד את האף עם יד שמאל. איזה קטעים.

עכשיו, אם הבחור ההוא עם האונו לא היה נוהג באונו FIRE משנות ה- 80 אלא בסאאב חדישה עם מערכת הגנה מפני צוואר שוט, אז הוא היה בסדר גמור, היינו מחליפים פרטים, וזהו.

אז מה, אני אשם? הוא אשם!

אגב, עידו, באיזה אוטו אתה נוהג? בסאאב? ברנו לגונה? במרצדס חדישה? כי אם לא, אתה תהיה אשם...

BOXER הדגיש נקודה חשובה, הנקודה הכלכלית. רוב כלי הרכב הדו-גלגליים בארץ הם קטנועים ולא אופנועי סופרספורט אימתניים או חרגולי שטח. קטנוע משמש לרוב ככלי רכב בסיסי לאנשים שאין להם כסף לרכוש ולתחזק רכב. ישנם אנשים רבים שאם היו יכולים לא היו "יושבים על מנוע" אלא רוכשים מכונית קטנה ובטוחה.

פורסם

עמית

חזק וברוך :mm_yeah:

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

א. לא אמרתי שאין מקום לאופנועים כי 95% זה פרייבטים. להיפך - חופש הוא חשוב.

ב. כן אמרתי שאופנוענים צריכים להיות על הכביש באחריותם, כמו כל אחד שמחפש הנאות. שלא ימצאו את הכיף שלהם על חשבוני ובטח שלא על מצפוני. לעומת פרייבט ובמיוחד חדש, שמסוגל לספק הגנה סבירה על נוסעיו, אופנוע מכל דגם שהוא לא מתיימר לספק הגנה. בטח לא פסיבית. גוף האדם מסוגל להרבה דברים, ועדיין קצת קשה לו הקטע של להתקע באספלט או מתכת במהירות שלושים קמש (לא צריך יותר מזה).

ג. על הנאות צריך לשלם. מציאת חניה קלה זה כיף. דילוג על פקק זה כיף. אז מה קרה - תשלמו! הרבה הרבה ביטוח. כמו אבא שלי. כמוני על טרקטורון. אני מסכן את חיי - זו זכותי המלאה, אבל אני צריך לשלם. ואם החלטתי לעשות זאת בין אנשים אחרים - למה זאת הבעיה שלהם? כשעושים בנג'י משלמים הרבה וחותמים על כך שהכל באחריותי המלאה. מה אשם בעל עסק הבנג'י שפתאום בא לי לקפוץ מגובה מאה מטר כשאני קשור לחוט? הוא מצידו ידאג כמה שהוא יכול שלא יהיו פשלות. אבל אם כן, אתה תיפול מגובה מאה מטר. לא הוא.

ד. כל האמור מעלה זו כמובן דעתי ולא עובדה מוגמרת, ובטח שזאת לא קריאה לנהגים לנהוג בחוסר זהירות ולהתנהג בגסות לאופנוענים.

ה. תאונות נגרמות כשמישהו נמצא במקום ובמצב לא צפויים לשאר הסביבה. בקיצור בחוסר שליטה במצב. לכם הרוכבים על שניים זה קורה משום מה קצת יותר... אם המגיבים ינהגו כמוני - דיינו. שמונה שנים מאז שהאופנוען האחרון החליק בגללי, שבע שנים מהתאונה האחרונה בה הייתי אשם, שש מזאת שלא (ושתיהן נסגרו אצל הפחח), שעתיים מינימום ביום על ההגה (ובטח לא מאלה שמאיטים את התנועה) וחמש דקות מהצפצוף האחרון שחטפתי. גם אני כמו כל היהודים עסוק במספרים.

ה. מה הקטע של אלימות מילולית חברים? הדעות שלי שונות (אגב, לא בטוח בכלל) ומסתבר שזה קשור באופן הדוק לאייקיו שלי. קודם תבינו מה אני רוצה, אולי תילמדו משהו, אולי תלמדו אותי משהו.

ו. אם בעל הסמיטריילר כביכול עבר את גיל 15 אני חותך לעצמי. עכשיו. לא נורא אחי, זה אינטרנט, גם לך מותר להתפרק (ולפרק?).

ונסיים בבדיחה

פולניה באה לרופא רוסי ומתלוננת: "דוקטור, יש לי כאבים בכל מיני מקומות. מה אני עושה?" הרופא: "לא ללכת למקומות האלה".

לובינסקי מכר בחודשיים האחרונים פחות מ800 מכוניות

זה רבע ממה שהוא מכר בשנה שעברה

ואני שואל: רק עכשיו נפתחו לאנשים העיניים?

פורסם

תחתוך.....תחתוך לעצמך, ככה לפחות לא יהיו עוד מבני מינך :snipersm:

פורסם

[

חברים חדשות בשבילכם!!!!!!!!!!!!

אני גם נוהג ב4 גלגלים וגם ב-2 ,בארץ רוב התאונות נגרמות כתוצאה מ:

1.זכות קדימה!!!!!!!!!!

2.שמירת מרחק בלימה מתאים!!!!!.

3.בטחון עצמי מופרז.

4 אגו.

וזה נכון לגבי שני הצדדים.

על גופי צלקות רבות משתי תאונות קשות שעשיתי-לא באשמתי בכלל (נכנסו בי מהצד בצומת באור ירוק,והשני הוא שעשו עלי פרסה),מי שכתב שטויות על רוכבי קטנוע אתה טועה ובגדול-כלי הרכב שעשיתי איתם תאונות הם SUZUKI R750 ו-SUZUKI GSX600F והיום אני נוהג על קטנוע בעיר משיקולי הילוכים וחניות בלבד(אגב כלי לא זול בכלל גם במחירון וגם בביטוח) וזה לא תירוץ לנסוע ב-4 גלגלים בעיר..

אמנם עברתי תאוריה לפני שנים רבות אבל זכור לי דבר אחד במיוחד,התמרור המשולש הפוך הוא לא המלצה אלא ציווי(הוראה):

תן זכות קדימה!!!!!!!!!

ועוד דבר הוא שמרחק בלימה מתאים הוא לא פונקציה של מזג אויר ואי אפשר להאשים את הכביש הרטוב או את החול על הכביש,מרחק בלימה מתאים אומר לבלום בבטחה בלי לשרוט\לפגוע\להרוג אף אחד, ואם צריך להמתין שנייה שאיזה קטנוע ב5 שקל יעבור לפני המרצדס מייבך שלך אז מה? מוריד מכבודך? לכבוד אין שום מקום על הכביש!!!

שלא תבינו לא נכון אני בעד מהירות,מירוצי וכו... אבל לא על חשבון אנשים אחרים.

אני ממליץ בחום למי שמדבר שטויות על אופנועים וקטנועים קודם כל לנסוע יום שלם ברחבי גוש דן על 2 גלגלים ואז לדבר, מבטיח שצורת הנהיגה שלכם תשתנה מקצה לקצה.

10 שנים על 2 גלגלים.

9 שנים על 4 גלגלים.

לגוף אין חלקי חילוף!!!!!

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

• תוכן חדש...