רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,596 נושאים בפורום הזה
-
מאזדה לנטיס. 1 2 3
מאת יקיר-
- אחראי פורום
- 30 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
שמישהו יסביר לי את השנאה לאוטו הזה שאני רואה בפורום הזה! בכל שירשור שני אני רואה איזה הערה מתחכמת על הלנטיס וכמה שזה עלוב מה! מה! מה כל כך רע בה!? יקיר.
הודעה אחרונה מאת beresford, -
-
לפני כמה זמן מישהו פה אמר שמארגנים קבוצה לקנות בלינדר ואז תיהיה הנחה? ואמרו שזה יקח זמן ותיהיה הודעה בפורום. מאז לא ראיתי הודעה בקשר לזה, אז זה או שפיספסתי או שלא הייתה. מתי זה יוצא לפועל? או שכבר מאוחר?
הודעה אחרונה מאת santiago, -
1.אבא שלי מיעץ לי לא לסובב את ההגה כשה האוטו לא בנסיעה כי זה יכול לגרום לבעיות זה נכון? 2.ולא לילחוץ על הברקס לזמן ממושך כי הברקסים יכולים להיתחממם וגם לגרום לבעיות??? 3.מזה הילוך 3 2 1 בגיר אוטומת ומתי צריך או כדי להשתמש בהם? 4.כמו שאתם כבר יודעים יש לנו בורה וכאשר שאני מנשא לבלום את הרכב בירידה הרכב בקושי מגיב וצריך ללחוץ חזק על הברקס יש בעיות בברקס או שזה נורמלי? תודה ....
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
- 27 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
בינואר שנה שעברה, פתחתי במגעים עם חברת קייטרהאם האנגלית. חברת קייטרהאם היא החברה שקיבלה בשנת 1973 את הזכויות מחברת לוטוס לייצור הסופר-סבן(SUPER-SEVEN). למי שלא מכיר, אלו מכוניות קלות-משקל עם מנוע סביר(1.4,1.6,1. בעלות אחיזה של קארט-חוקיות לכביש. קייטרהאם שמחו לשמוע על העניין מישראל, ונחתם בינינו הסכם בלעדיות. השלב הבא הוא העברת תקינה במשרד-התחבורה. משרד-התחבורה הישראלי דורש שכל מכונית שתובא לארץ תעמוד ב52 התקנות האירופאיות. המשרד טוען שהוא מאמץ את התקנות האירופאיות. מאחר והקייטרהאם היא מכונית מאוד מינימליסטית, היא אינה מסוגלת למלא אחר כל 52 התקנות. בכל שוק הסחר המשותף ובעיקר באירופה ישנה תקינה מיוחדת למכוניות בייצור נמוך, כמו קייטרהאם. המדינו…
הודעה אחרונה מאת ronen, -
-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
כן כן, גם אליי פרצו אוף..... איכשהו פתחו את הדלתות (ראו תמונה), הפאנל נלקח, אבל ה-HU עצמו לא, בגלל שהיה קשה להוציא אותו
הודעה אחרונה מאת יובל, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
הגיע אלי מייל היום והנה המלל: "טוב חברים, מוצ"ש חטפתי צילום בכביש החוף (חבל לא הספקתי להתגלח לפני כן) יש "נבלות" חדשות בשוק !!! מצלמה המותקנת על עמוד תאורה בגדר ההפרדה בין הנתיבים , המצלמה ממוקמת בגובה רב כ-3 מטר מתחת לפנס , כך שממש קשה למצוא אותה בפרט כשנוסעים מהר. היא נראת בגודל של תאורת חירום הבולטת לנתיב השמאלי ביותר לכיוון נסיעה צפונה. החדשה הרעה הנוספת, שיש שניים כאלו (מה לעשות אני נוהג עכשיו עם מבט למעלה) להל"ן המיקומים : א. היציאה מרישפון ב. סוף נתיב ההאצה מהמנהרה הצפונית של שפיים." האם מישהו מכיר? יודע? פרטים...
הודעה אחרונה מאת RedR, -
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן לכולם שמעתי כמה פעמים על החלפות הילוכים עם 2 לחיצות על הקלאץ' מה זה איך עושים את זה אני צריך הסבר... סליחה על הבורות
הודעה אחרונה מאת maxim, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני כ"כ מחכה לזה, לא יכול להרגע מהתרגשות, פעם שניה בראלי באליפות העולם, כן W-R-C, לא שום דבר אחר שדומה או שלא דומה לזה, לא ליגת ראליספרינט שמתחדשת כל כמה חודשים עד שבא איזה אחד שחושב שהוא יודע איך לארגן מירוצים ומפיל אותם כל פעם מחדש, לא 4 אימפרזות ו18 ג'יפים. W-R-C- 206ים, קסארות, פוקוסים, אימפרזות, אוקטביות, אקסטנים (אז מה אם זה נשמע כמו צי ליסינג). מי שלא היה בזה וראה אף פעם לא יבין ויוכל לקלוט. בזמן שמקרי עובר לידך עם שני גלגלים מרחפים מעל תהום אתה אולי מבין את זה, רק באותם רגעים שרק אחר כך אתה מבין שהיו לשיא! כן אני הולך בפעם השניה לצפות בראלי WRC! טורקיה 27/2-02/3 2003! הנה אני בא!
הודעה אחרונה מאת gavnuk, -
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
לכל המעוניין, כתבה נחמדה היום במוסף רכב במעריב. המחיר המשוער 300 אלף ש"ח, למי שיש ומעוניין...
הודעה אחרונה מאת yairk, -
מה לי ולאיביזה בכלל.. אבל יש לי שאלה, שאולי אנשים עם נסיון יוכלו לענות לי עליה.. אני הרבה פעמים שמעתי את "המושג" איביזה SXI.. הבנתי שהיא ה"ספורטיבית" יותר מבין האיביזות של הדור הקודם.. מישהו יכול לתת לי קצת פרטים עליה.. לא חייב מעמיק, אפילו סתם פרטים טכניים יבשים.. ראיתי פה שמישהו כתב שהיתה לו איביזה מטורפת - נראה לי שזה היה "פאשה" או "יאשה" ? (קרב' כפול).. האם זאת היתה ה-SXI? האם השלדה שלה שופרה מזאת של האיביזה הרגילה? לא שאני מתכוון לחזור על הטעות ולקנות איביזה (יש אלפא, מה צריך עוד? ) אבל סתם קצת מידע לא יזיק.. אז, תודה
הודעה אחרונה מאת נמרוד_פוקוס, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מיהו יודע כמה עולה אגרת רכב דיזל/ טסט לעומת אגרת רכב בנזין /דיזל?
הודעה אחרונה מאת beresford, -
-
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למי שמכיר בנו וסיימו את הגשר של צ'ק פוסט חיפה-קריות בכל אופן,הגשר נחמד אבל פשוט צימצמו את הכביש שהיה,ומה שבכל העניין מצחיק למרות שהוא עוקף את הרמזור והיו המון רכבים שנסעתי לפני כמה דקות ורק אני ועוד 2 רכבים עליו.. ,אז בישביל מה בנו אותו? ועדיין יש שם פקקים... ,בכל אופן הגשר לא רע ביכלל ודווקא כיף לנסוע בו ולהשקיף על כל הצומת מאוד נחמד והאיכות כביש טובה אבל למה לעזאזל צריך להרגיש את החיבורים שלו שכל 20 מטר יש חיבור מעצבן.. בסה"כ אחלה הבנתי שבונים עוד אחד לכיוון חוף ה"כאמל" וביכלל המנהרות המדוברת בהר הכרמל הולכים להיות גם דבר מרשים וגם כתבו על זה בידיעות.
הודעה אחרונה מאת הפנצטה שתלשה כוכב, -
כתבה על 205GTI
מאת Dj_RoY-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מכיוון שהפורום הזה הפך בזמן האחרון לגירסה הווירטואלית של מגזין 'אוטו' אני מרשה לעצמי לבקש -מישהו אולי במקרה יכול לפרסם כתבה על 205 GTI ורצוי גם 1.9 או להגיד לי באיזה גליון זה פורסם? נ.ב - לי גם יש ארכיון לא קטן של אוטו ככה שמי שמעוניין בכתבה מסויימת יכול לפנות אליי. אני עכשיו קורא מבחן על ה 306 S16....
הודעה אחרונה מאת Casper, -
-
זהה את האוטו
מאת T16- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
איזה אוטו זה ?
הודעה אחרונה מאת T16, -
- 15 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מי אמר אלפא ולא קיבל בראש?
הודעה אחרונה מאת Romeo, -
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בוקר טוב לכולם ! רציתי לדעת מה קורה עם כרטיסי החבר ? השירשור ארוך מאוד וקשה לקבל התרשמות לגבי הסטטוס. עזרתכם בנושא.
הודעה אחרונה מאת בזיק172, -
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לאור חשש הולך וגובר שלי לחיי, חיי הקרובים אלי ושלמותו של רכושי, החלטתי לעשות את הצעד האמיץ והבלתי שיגרתי ולקנות לאוטו שלי מטף. ההחלטה לא היתה קלה, אבל אחרי מחשבה מרובה החלטתי לרכוש מטף במשקל קילוגרם יחיד. בעודי יושב לי בשולחני אשר קרוב לחלון, החלו להתעורר בי ספקות עזים. איפה אשימהו? ליד הרגליים? ליד הרגליים של הנוסע? מאחור? עמדתי ליד מכוניתי, מברגה בידי הרועדת, נשאתי כפי לשמיים ושאגתי למה!!!!! - אבל פרט לטיפטוף קל שהחל באופן פיתאומי לא הגיעו תשובות. מעודד משהו מהצלחת הניסוי המטאורולוגי החלטתי לשתף את הגולשים בהתחבטות הקיומית שלי ולשאול: איפה לשים את המטף?
הודעה אחרונה מאת dor-17(mk)2, -
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היום הייתי עד לפשע על הכביש, ממש ככה.. להלן המקרה (מצורף איור) השעה: בסביבות השעה 07:30 בבוקר יום ראשון 19/01/03 המקום: מטרים ספורים לפני הירידה למעלה אדומים על הגשר החדש לכיוון פסגת זאב (ירושלים- למי שאינו מכיר) מעורבים במקרה משאית (A) פורד טרנזיט (B) לאנטיס F (אני) - עד ראיה פרטי המקרה משאית (A) נוסעת לה במהירות של 70-80 קמ"ש על הנתיב הימני לכיוון פסגת זאב פורד טרנזיט (B) נוסעת לה באותה מהירות לכיוון פסגת זאב על הנתיב השמאלי אני (לאנטיס F) משייט במרחק של 15 מטר מהפורד טרנזיט. מטרים ספורים לפני הירידה מהגשר לכיוון מעלה אדומים , מחליט נהג הטרנזיט בצעד חסר תקדים לחתוך את המשאית ולפנות ימינה, נהג המשאית נבהל והגיב בבלימה די חזק…
הודעה אחרונה מאת a®iel, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
האם בכל המכוניות היחס בין סיבוב אחד של ההגה לבין זווית הגלגלים שווה?
הודעה אחרונה מאת ג'רמי, -
-
- 23 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
ושוב אנחנו כאן לתמונות של יום שישי. אז נתחיל...
הודעה אחרונה מאת ג'רמי, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני רוצה לספר לכם על הדבר המטורף ביותר שאני ראיתי על הכביש . אז ככה: עמדתי בצומת ורציתי לפנות שמאלה.לפני היו עוד 3 מכוניות.שמאלה זה ירידה לאיילון(ליד וולפסון).עומדים ברמזור בערך דקה ולהזכירכם יש ירוק לאלה מולנו. פתאום מגיעה מצד ימין גולף שחורה,חותכת את כולם,את כל המסלולים,עובר באדום את הרמזור שלנו,את הירוק של אלא מולו בערך על 100 קמ"ש וממשיך לדהור שמאלה לתוך איילון כאילו כלום לא קרה.. עד כמה מטורף אפשר להיות?!?! אם היה מגיע ממול רכב או אופנוע? חשבתי שאולי רודפים אחריו אבל לא. הוא פשוט מטורף. ר-ו-צ-ח !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני צריך להירגע...........
הודעה אחרונה מאת ערןVTR, -
-
- 16 תגובות
- 3 אלף צפיות
הנה כמה תמונות של האוטו שלי , תנו כמה מילים מה אתם חושבים עליה..
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
קבל: נ.ב קטן- שימו לב למשפט האחרון.
הודעה אחרונה מאת Meishar84, -
דיפרנציאל RS
מאת Romeo- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כידוע המהנדסים של פורד שיחקו אותה עם דיפרנציאל שלא מאפשר לגלגלים הקידמיים להחליק, בכך, היא מהירה ביותר בכביש טכני ומפוטל. מישהו יכול להסביר את פעולת הדיפרנציאל הזו ומה מיוחד בו? ,Grazie Di Romeo
הודעה אחרונה מאת אוהד, -
- 22 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
מבחן סרוק מאוטו לבקשת הקהל ומגיליון משנת 93, פרסומת ZX, התמונה היא של וולקן אדומה (הסריקה שחור - לבן) ולא רואים את הפסים האדומים...
הודעה אחרונה מאת Q, -
שלום לכולם, אינני יודע אם העניין עלה אי פעם,ואינני יודע אם תופתעו שדווקא אני בעל מספר הודעות מועט מציע את הרעיון אבל... מה בדבר מפגש של חברי הפורום? הדבר נעשה בפורומים אחרים שאינם עוסקים בתחומי תחביב על אחת כמה וכמה שאכן ראוי שיהיה מפגש. נכון שיש את המפגשים של סופ"ש וההסתיגות שלי מהם : המשטרה,הילדים וחוסר הסדר. הייתי שמח לשמוע דעות על מפגש של הפורום שלנו בלבד
הודעה אחרונה מאת טל172, -
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
עשרה ימים לפני תחילת העונה, למי יש הימורים בקשר לאליפות (נהג)? אני חושב שהשנה זה בלתי וודאי לחלוטין... סולברג בסובארו, מקריי בסיטרואן, גרונהולם ופאניצי בפג'ו, הצעירים המבטיחים של פורד עם המכונית שכנראה תהיה הטובה ביותר השנה (אני מעריך אלופת היצרנים... אבל אל תתפסו אותי במילה, גם פג'ו אקסטרה חזקים)- מארטין ודובאל.... לכו תדעו... *מומלץ להפוך הנושא לסקר* http://rally.racing-live.com/en/
הודעה אחרונה מאת בטאמן 16V, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שנתייםראשונות נהג חדש אח"כ איך זה עובד עדגיל 24 נהג צעיר אוו 5 שנים וותק רישיון מה נכון אוו שהשניים לא נכונים ובפרום כל כמה זמן משתנה הוותק בהתחלה חדש בפרום וכן השאלה היא אם לפי שאלות אוו לפי ותק הזמן שאתה רשום כמו פזם
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
להלן תצלום ריגול של מכונית כלשהי נחשו... האתר שפרסם את התמונות, הכריז שזו מכונית X והיא מזכירה מאוד את אחותה Y שהושקה כבר... (רמז עבה) הרמז, שיגלה את הכל בעצם: כל באי הפורום שונאים את המכונית בטרם היא ראתה אור.
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
באיזה חברת דלק הכי טוב לתדלק אני מתכוון באיכות הדלק ומי מחזיק הכי הרבה זמן אני מתדלק בפז מה אתם אומרים
הודעה אחרונה מאת kompy,
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,504 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- ירחמיאל
- AUDIO KING
- swiv
- amit_a
- DENON
- amosbmw
- garicho
- itamar_by
- פיטר גריפין
- Froyne
- yahaga
- hwgeek