רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,596 נושאים בפורום הזה
-
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש לי שאלה רצינית. נניח לאחריות היצרן/יבואן לגבי רכבים חדשים לצד, למס' שניות. אם אני רוצה לשים פילטר פתוח, אגזוז ולשדרג את מחשב הניהול, האם זה חוקי בכלל? ועזבו אנשים שיגידו סתם. שואל מבחינת החוק. מותר או אסור? אם יעצרו אותי לבדיקת פתע, יורידו אותי מהכביש? תודה.
הודעה אחרונה מאת בזיק172, -
- 2 תגובות
- 930 צפיות
http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=334736&path=22
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
פרטים מלאים כאן: http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=4484 כל מי שהזמין חולצה מתבקש לדאוג לתשלום באחד מהמפגשים הקרובים.
הודעה אחרונה מאת מנהל המערכת, -
-
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
Car opnion on cars: Daewoo matiz: a cheap bacsic one beats walking. Just Daewoo lanos : if this was the last car in the world � still no Daewoo leganza: taxi Daihatsu coure: if its this or walking then this Kia rio: actually , we�ll walk Proton satria (a colt by proton) : if your reading Car this isnt for you Suzuki ignis: slightly better than completely awful. But stil no Fiat Seicento : its moment has passed. Sadly, Seicento hans�t Bmw M5: how much do the pay for transplant kidneys?
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
7800 קילומטרים. זה מה שהחזיק הקלאצ' המזו** של VALEO. קלאצ' של 106 GTI, 200 מ"מ במקום ה180 המקורי. אני מחזיק יומן של מה שנעשה ברכב והקלאצ' הוחלף לפני 7800 קילומטרים. איזה קקה. אני חוזר הביתה אתמול לאורך כביש גני התערוכה,עושה שלום לערן ונימרוד ועולה לאיילון דרום. יורד בהלכה,שלישי,שני אגרסיבי ו... זהו. בכניסה לכיוון הבורסה לא היו הילוכים. חשבתי שזה הקלאצ',אז כיביתי מנוע, גלשתי עד לפוסטר של דודי בלסר ושם עצרתי. שמתי את האוטו בשלישי ונסעתי הביתה על סטרטרים. זה זין אטומי,כי רציתי להחזיק עליו לפחות עוד חודש, כדי להביא קראמי או AP RACING בשביל הפרוייקט שאני הולך לבצע. תיארתי לעצמי שאני אגמור את הקלאצ' די מהר, אבל 7800 ק"מ זה מוגזם…
הודעה אחרונה מאת Boxer, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ההורים שלי מספרים שכשהינו בטיול חודש באירופה כשהייתי בן 4 הייתי מזהה את המכוניות לפי הצלחות וממש ידעתי להגיד כל רכב איזה דגם איזה חברה וכאלה... בקיצור תמיד ענין אותי עניין המכוניות ואני רוצה איכשהו ללמוד על זה או לעשות עם זה משהו. אני מוציא רישיון עכשיו (דבר שאני חולם עליו כבר מאז שאני מכיר את עצמי) ויש לי משהו כמו 10 חודשים בין בית ספר לגיוס. חשבתי לצבור ידע במכונאות אבל יש לי קב"א 54 ואין סיכוי שהצבא ירצה אותי בתור מכונאי, גם אין לי קרובים ערביים שעובדים במוסך ככה שהאפשרויות די סגורות בפני, מבחינת מכונאות ונסיון. (יש חלום להיות אספן סיטרואנים אבל כמובן שהידע הטכני פה הוא חובה) בקיצור אני מת על צרפתיות והשאלה שלי היא אם אני נוסע לפאריז לתקופה הזאת מה אני יכול ללמוד ש…
הודעה אחרונה מאת ג'רמי, -
- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מהי המכונית שבתמונה?
הודעה אחרונה מאת volcane, -
- 0 תגובות
- 989 צפיות
בעלי 106 ראלי מכירים לבטח את ה- Rallye Register של מארק. בעלי ראלי דור 2 ששלחו פרטים האזרו בסבלנות. ה-Register הישראלי יושק בקרוב ובינתיים הושק Section חדש בפורום האתר, המוקדש לראלי הישראליות. תהנו כאן.
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
מישהו יכול להגיד לי האם כדאי להוסיף לפיאט אונו מוט מייצב? האם זה יעזור במשהו? האוטו לא יתפרק? זה ישפר את האחיזה והיציבות?? אם כן אז מה המחירים ואיפה כדאי לקנות בתודה מראש אלעד
הודעה אחרונה מאת אוהד, -
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
טוב אז ככה שמעתי מי הרבה אנשים שהסעפת יניקה של ה106ראלי לא טובה מספיק בגלל שהיא מיפלסטיק השאלה היא האם כדאי להחליף את הסעפת ואם כן אז למה
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היום אחרי בערך 3 שעות שחרשתי על האוטו VAX פוליש ונקיון וכו.... חניתי בחניה ליד הבית החניה בגודל של מגרש כדורגל ועדיין איזה טמבל מפגר או כנראה מפגרת פגע בי!!! ומעך לי את הדלת בצורה כזאת כאילו טנק מעך לי אותה ואין פרטים ואין כלום מה אני יעשה עכשיו פחח ?? דלת חדשה?? למישהו יש הצעות מה לעשות
הודעה אחרונה מאת Daniel83, -
מישהו זוכר?
מאת אוהד- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מי ניצחה באחד העימותים הכי גדולים שהיו במאגזין אוטו, אלפא 75 מול ב.מ.וו 320 אין לי כח ללכת לחפש את החוברת היא קבורה אי שם פה בסביבה.
הודעה אחרונה מאת אוהד, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
נכון שאלא 2 מכוניות שונות בתכלית וזו שאלה די דפוקה לכן אני שואל אותה באופ-טופיק. יש לי ויכוח עם בעל אלפא 146 TI מנוע 2000 כמובן. הוא טוען שהאלפא שלו יותר דינמית ויותר עדיפה על הראלי.... ואני שואל את מועצת החכמים שלנו פה בפורום ...מה אתם חושבים מי עדיפה על מי במה וכמה למה ואיך... אגב מישהו יכול לנדב מפרט של אותה אלפא.... 10X
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אוקיי אז ככה כל החבר'ה שיש להם פ'גו 205 GTI אני צריך מן גיוס קטן מכמה חברה פה , אז אם יש לך פ'גו ואתה רוצה לשמוע לגבי עזרה צור קשר הודעה פרטית או איסיקיו:57089929
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
תמונות מתערוכת דטרויט עם כל המכוניות החדשות של השנה החדשה כנסו לכאן: http://www.ultimatecarpage.com/show.mv?num=577
הודעה אחרונה מאת Car Lover, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
..שירשור נפרד וזה בהמשך לשרשור בן שלושה עמודים, שם למטה. אז הרכב הראשון בו נהגתי, בשנת 1967 היה טנק סנטוריון, לא משופר (שוט קל) אלא המקורי, כפי שהגיע מאנגליה (נדמה לי שזה היה סנטוריון מרק 3). מנוע רולס רויס בנזין, 12 צילינדרים, חמישה הילוכים קדימה, שניים אחורה, גיר קלטש משנות השלושים, שני מוטות היגוי כמו בטרקטור קטרפילר ו..מטען עזר בצורת מנוע של מכונית מוריס 8 משנות הארבעים שהנענו אותו בחבל, כמו מכסחת דשא... עכשיו תארו לכם איך העלנו את הטנק הזה למוביל דיימונט T ממלחמת העולם השנייה, כשהזחלים של הסנטוריון בולטים בחלקם מהצדדים של העגלה.. הטנק שבו למדתי נהיגה, היה הטנק בו לחמתי בששת הימים. הוא נפגע ונשרף (אבל אני יצאתי בלי פגע) והיום עומד כאנדרטה בכניסה לביסל"ש בסי…
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
288GTO
מאת אה...ניסים!- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מישהו יודע מהי המקבילה (שבאמת משתווה אליה)של ה-288GTO בפירמות על אחרות באותה תקופה (1984)?
הודעה אחרונה מאת Meishar84, -
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
עוזר לפרדי לסדר. יש הרבה אנשים שבאו לקנות דברים מהחיסול ואני אנסה לשמור לכל אחד מה שהוא ביקש. בבקשה תכתבו לי כאן מה כ"א רוצה ע"מ שנשים בצד.
הודעה אחרונה מאת HeadSpiN, -
-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 12.5 אלף צפיות
זוהי הרולס-רוייס פאנטום החדשה. בטח ניחשתם בשנייה שראיתם. גיר כרום ענקי שבראשו גברת מוכרת. מרכב שמנמן וארוך וצביעה אכותית ועמוקה. יש לה קונסוליה שופעת שעונים... ועץ אתם יכולים להתרשם מהפרטים הקטנים ואכות ההרכבה המושב האחורי מזמין מוציאים את הכרכרה מאולפן הצילומים... הערכה שלכם: כמה הייתם משלמים עבור רולס-רוייס שמצויידת בפנסים אחוריים של דייהו לגנזה?! לגנזה, למי ששכח. הדמיון בחלק האחורי מדאיג לטעמי נחזור לתא הנוסעים. האם ברולס-רוייס מצאו יער שהעצים בו... "גדלים על העצים"? כמה עצים אפשר לשים בקונסוליה אחת? ועם כל הכבוד למסורת הבריטית - חלקו הקדמי של תא הנוסעים פשוט מכוער לדעתי. נראה גמלוני, מיושן וקיטשי (בניג…
הודעה אחרונה מאת ronen, -
-
מראה בלוחית
מאת taos- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שמתי לב שיש מכוניות עם מראה קטנה עגולה ליד הלוחית רישוי מישהו יודע למה זה? כי לי נראה שזה אולי נגד מצלמות פשוט בפלאש הכל יצא מחורבש בתמונה
הודעה אחרונה מאת oyway, -
גנבים ארורים !!!! 1 2
מאת David-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם !!! זה היה היום הכי מרגיז שיכול להיות !! אחרי שבוע של עבודה בוקר ערב ,בוקר ערב.... אני מותש פזית כמו $%^$ האלה הם התוצאות : היום שהיה אמור להתחיל בשעה 8:00 בבוקר ולהמשיך בשני פגישות אחת בשעה 12:30 ,והשניה ב13:30 התחיל בצורה פשוט נוראית ! אני מתעורר בבהלה ועונה לטלפון (שמתברר שצילצל כבר כמה שעות ברציפות...) ,אמא שלי מודיע לי שהיא מנסה להעיר אותי כבר כמה שעות ואני ישן כמו מת אני רץ לשעון ומגלה שהשעה 12:00!!! אני מגיע למסקנה שאני לא יוכל להגיע לאף אחת מהפגישות שנקבעו וישר מבצע תמרוני חירום ומבטל את הפגישות לכל מי שהיה את הסבלנות לקרוא עד םה אני מודה לכם ומצטער.... הייתי חייב לפרוק את זה. עצבני וכעוס אני מתארגן לי ויוצא לכוון…
הודעה אחרונה מאת David, -
-
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
לכל גולשי הפורום איזה מכונית לדעתכם היא המהנה ביותר לנהיגה אם אתם שואלים אותי את האמת אין לי מושג יש כל כך הרבה מכוניות אולי306 מקסי
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לפני כשנתיים יצא לאוויר העולם מגזין שענה לשם PERFORMANCE GTI. המטרה שעמדה לעיני אבות הרעיון היתה פשוטה: מגזין רכב לחובבי רכב.נטול פלצנות יתר מהסוג שנהוג בעיתונים הגדולים. מגזין לחובבי רכב צרפתי ספורטיבי באשר הוא, נטול בחורות,ענייני ומקצועי. עקב היותו מגזין רכב צרפתי הוא נסגר לפני שנה עקב בעיות אמינות... למעשה עקב פשיטת רגל של בית ההוצאה לאור,שהיה קטנטן ,התבסס על קהל מצומצם ולא עמד בביקוש. לפני חודש חבר בריטי שלח לי ידיעה שהעיתון קם לתחייה מחדש-תחת בית הוצאה גדול. אז עשיתי מנוי. אתמול זה הגיע אלי הביתה. פשוט תענוג. רנו 5 טורבו,306, סקסו,גורדיני,MATRA,ALPIN,205T16 ועוד הרבה. חובה לחובבי קומפקטיות חמות בכלל וצרפתיות בפרט. http://www.pe…
הודעה אחרונה מאת danidina, -
אפשר לומר מזל טוב ... 1 2
מאת ido-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
קניתי 106GTI .
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
-
- אחראי פורום
- 30 תגובות
- 4 אלף צפיות
תומר אני המ-ו-מ-ה ככה נחשפת!,ככה נתת פרטים יסלבריטאי שכמותך . כתבה ענקית ופירוט עשיר ויופי של הסברים ותמונות. חומר טוב!,שיחקת אותה . וכן למרות שאני הקורא היחיד פה שקורא את רכב אני במיוחד עוקב אחריי הכתבות שלך,המשך כך איש!.
הודעה אחרונה מאת quantum, -
-
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בתערוכה זו, הנערכת בצפון ארה"ב, דטרויט, אאודי מציגה רכב קונספט חדש (5 לינואר 2003). השם הוא Pikes Peak Audi Pikes Peak על שמו של הר, מעל קולוראדו, השייך לרכס הרי הרוקי, שנערך עליו מירוץ ראלי מדי יוני בשנה, הכולל 160 רכבים. אורכו של המסלול ארך קצת פחות מ-21 קילומטרים. אאודי זכתה שלוש פעמים במקום הראשון במירוץ, פעם ב-1985 ע"י אישה, שנה לאחר מכן ע"י בובי אנסר (Unser), וב-1987 ע"י הקוואטרו S1 האגדתית של אאודי. הרכב ממשיך את מרכב ה"קרוס אובר" הכולל 4+2 מושבים, שאותו התחילה בתור חלוצה - VW עם המגלאן, רק שעכשיו אאודי, חטיבת היוקרה של הקונצרן, "מלבישה" אותו בחליפה יוקרתית יותר. נקצר במילים, ונעבור לנתונים (מהתפל לעיקר): המנוע במקור הושתל בגרסת הספורט-סא…
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
: אהלן חברה מה קורה... אחרי חיפושים אינסופיים עד ייאוש קניתי סוף סוף את ה 205 GTI המיוחלת... צבע אפור אכזרי.. הגה ספורט..קיט הנמכה... מצב מעולה.. יש מה לסדר אבל היא שווה את זה וכבר בדרך מכפר סבא לפה (קרית שמונה) הספקתי להתאהב... אין מאושר ממני בעולם.. אז שיהיה לכולם יום טוב
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
איפה מייצרים סאאב?
מאת Guest Go!- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בגרמניה לא? או בשבדיה? ממש לא זוכר.. ראיתי את ה9-3 ספורט סדאן בתל אביב איזה אוטו סוף הדרך נידלקתי עליו.. לפי דעתי עדיף על מרצדס וב.מ.וו הכל רק פוזות
הודעה אחרונה מאת alfa_draco, -
-
- אחראי פורום
- 45 תגובות
- 11.1 אלף צפיות
יש לי 106 ראלי 98 ורציתי לדעת בשביל הספורט איזה ראלי יותר טובה דור ראשון או שני חוץ מהמנוע האם יש הבדלים משמעותיים בשילדה או בכל דבר אחר אשמח לקבל תשובות
הודעה אחרונה מאת Boxer, -
-
- 10 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אפריל 1983 - החל התכנון של הדלתא S4 שתשתתף ב- GROUP B תחת השם LANCIA MARTINI. הS4 תוכננה במקור על פי קוויה של הדלתא 5 דל'. התוצאה איך נגיד? רחוקה מאותה דלתא. התוצאה הסופית היוותה את הדלתא בעלת 3 הדל', הנעה כפולה, קלה מאד ובעלת מנוע מרכזי. בפני ה-S4 עמד רק מכשול אחד בדרך לגרופ B, והוא החוקים הפשוטים ( והמאד מקלים) שדרשו הומוליגציה או בעברית פשוטה הכשרה ( מלשון כשר) - או בקיצור בניית 200 יחידות שיהיו תקינות לעלייה לכביש. ייצורן של גרסאות הכביש החל מסתיו 1985. גירסאת התחרות הוצגה בדצמבר 1984 במסיבת עיתונאים. הן היו בעלות 2 מושבים קצת כבדות יותר וקצת הרבה חלשות יותר אפ על פי שהן לא היו חלשות כלל וכלל, מצוידות בטורבו של KKK ובסופר צ'ארג'ר של Abarth Volumex הן…
הודעה אחרונה מאת נמרוד_פוקוס,
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,504 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- ירחמיאל
- AUDIO KING
- swiv
- amit_a
- DENON
- amosbmw
- garicho
- itamar_by
- פיטר גריפין
- Froyne
- yahaga
- hwgeek