Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמיד ענינו אותי מכוניות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההורים שלי מספרים שכשהינו בטיול חודש באירופה כשהייתי בן 4 הייתי מזהה את המכוניות לפי הצלחות וממש ידעתי להגיד כל רכב איזה דגם איזה חברה וכאלה...

בקיצור תמיד ענין אותי עניין המכוניות ואני רוצה איכשהו ללמוד על זה או לעשות עם זה משהו. אני מוציא רישיון עכשיו (דבר שאני חולם עליו כבר מאז שאני מכיר את עצמי) ויש לי משהו כמו 10 חודשים בין בית ספר לגיוס.

חשבתי לצבור ידע במכונאות אבל יש לי קב"א 54 ואין סיכוי שהצבא ירצה אותי בתור מכונאי, גם אין לי קרובים ערביים שעובדים במוסך ככה שהאפשרויות די סגורות בפני, מבחינת מכונאות ונסיון. (יש חלום להיות אספן סיטרואנים אבל כמובן שהידע הטכני פה הוא חובה) בקיצור אני מת על צרפתיות והשאלה שלי היא אם אני נוסע לפאריז לתקופה הזאת מה אני יכול ללמוד שם או לעשות שם שקשור לכל הענין הזה של מכוניות.

איי פאריז פאריז רק ללכת ברחובות ולעבור מ607 ל406 קופה לDS כל המכוניות שם כל כך כוסיות !!!!

בקיצור אם למישהו יש עזרה בשבילי, אני בגדול מחפש מה לעשות עם עצמי בתחומי ענין שלי

יש לי בעיה עם פינלנד שהם רק אומרים מה לא! הם הרי לא מייצרים בעצמם מכוניות, אז מה הקטע להגיד 12654848.jpg יש לכם אלטרנטיבה ?

פורסם

הייתי מציע לך לקנות מכונית ישנה (צרפתייה לצורך העניין) להשיג ספר היינס שלה ולהתחיל לפרק ולהרכיב מחדש, לראות מה מחובר למה, מה עושה מה ואיך באמת הדברים עובדים.

חוצמזה קב"א 54 לא מונע מאף אחד להיות מכונאי . . . .

אם אתה ממש רוצה זה מקצוע שהצבא דווקא די צריך, אז לא תהיה לך בעיה גדולה מדי להגיע אליו.

אל תשכח מאיפה באת ולאן אתה הולך

פורסם
ההורים שלי מספרים שכשהינו בטיול חודש באירופה כשהייתי בן 4 הייתי מזהה את המכוניות לפי הצלחות וממש ידעתי להגיד כל רכב איזה דגם איזה חברה וכאלה...

בקיצור תמיד ענין אותי עניין המכוניות ואני רוצה איכשהו ללמוד על זה או לעשות עם זה משהו. אני מוציא רישיון עכשיו (דבר שאני חולם עליו כבר מאז שאני מכיר את עצמי) ויש לי משהו כמו 10 חודשים בין בית ספר לגיוס.

חשבתי לצבור ידע במכונאות אבל יש לי קב"א 54 ואין סיכוי שהצבא ירצה אותי בתור מכונאי, גם אין לי קרובים ערביים שעובדים במוסך ככה שהאפשרויות די סגורות בפני, מבחינת מכונאות ונסיון. (יש חלום להיות אספן סיטרואנים אבל כמובן שהידע הטכני פה הוא חובה) בקיצור אני מת על צרפתיות והשאלה שלי היא אם אני נוסע לפאריז לתקופה הזאת מה אני יכול ללמוד שם או לעשות שם שקשור לכל הענין הזה של מכוניות.

איי פאריז פאריז רק ללכת ברחובות ולעבור מ607 ל406 קופה לDS כל המכוניות שם כל כך כוסיות !!!!

בקיצור אם למישהו יש עזרה בשבילי, אני בגדול מחפש מה לעשות עם עצמי בתחומי ענין שלי

קודם כל, כמו שדין אמר, אם אתה היית רוצה להיות מכונאי בצבא - לא הייתה לך בעייה.

אבל מכונאי בצבא, אולי זה מקצוע שנותן לחיים הפרטיים, אבל אולי מצד שני תהיה איזה מכונאי טנק? ולמעשה זה מקצוע די חרא בצבא, טוחנים המון חרא שם, בהחלט לא משהו ששווה להגיע אליו (גם אני שקלתי את זה)

בכל אופן, מכונאות רכב זה משהו שלומדים דרך הידיים, תקרא עכשיו אלף ספרים ולא תהיה חכם ומבין כמו זה שפירק את הגרוטאה שלו לחלקיו וחיבר מחדש, אפילו אם לא כל כך הלך לו. עיצה שלי, כמו שדין אמר, אתה יכול לקחת איזה צרפתייה ישנה , כמו שדין למשל עם הסיטרואן ויזה שלו, ולהתחיל לטפל בה, לפרק ולנקות בה חלקים וכולי.

בהצלחה בהוצאת הרישיון...

ובלמידה בתחום הזה...

Race Smart

פורסם

שתי שאלות

1. איך אני משיג חלקים לדברים האלה ? (אני יודע שהיבואן מחויב ל7 שנים לכל דגם והדגמים האלה ראו כבר את ה17)

2. איך אני יודע מה המחיר של ויזה, GSA או כל שטות אחרת מאותם זמנים ?

יש היינס לסיטרואן ? או פיג'ו? ..... רנו ?

יש לי בעיה עם פינלנד שהם רק אומרים מה לא! הם הרי לא מייצרים בעצמם מכוניות, אז מה הקטע להגיד 12654848.jpg יש לכם אלטרנטיבה ?

פורסם

גם אם ליבואן כבר אין חלקים (ויש סיכוי טוב שיש לו כי רכיבים רבים הם משותפים גם לדגמים חדשים יותר) יש הרבה חנויות חלקי חילוף שמוכרים חלקים מקוריים ו/או תחליפיים, וחלקם גם מייבאים חלקים כאלה.

בנוסף יש גם את כל הפירוקיות למיניהם.

היינס יש כנראה לכל רכב חוץ מסובארו ג'אסטי....

http://www.haynes.co.uk

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• תוכן חדש...