Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על ראלי ואלפא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון שאלא 2 מכוניות שונות בתכלית וזו שאלה די דפוקה לכן אני שואל אותה באופ-טופיק.

יש לי ויכוח עם בעל אלפא 146 TI מנוע 2000 כמובן.

הוא טוען שהאלפא שלו יותר דינמית ויותר עדיפה על הראלי....

ואני שואל את מועצת החכמים שלנו פה בפורום ...מה אתם חושבים

מי עדיפה על מי במה וכמה למה ואיך...

אגב מישהו יכול לנדב מפרט של אותה אלפא....

10X

:evil:

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם

ראה כותרת שוב :wink:

בכל מקרה, כמה פרטים על ה146: מנוע 2 ליטר שהראלי היתה מוכרת את נשמתה לשטן בשבילו. מניב 155 כ"ס ומאיץ את ה146 בקצת יותר מ-8 שניות למאה עד ל205 קמ"ש מרביים בקירוב.

ה146 כנראה פחות חדה ופחות מתקשרת, אבל עדיין מדובר במכונית עם יכולת מרשימה ומעל לכל מנוע פנטסטי.

עוד פרטים על ה146, תמצא כאן: בחר בMODELS

פורסם

בעיקר בגלל שאלו מכוניות מסגמנטים שונים. למשל בין ה-146 (או 145) ל-306S16 ניתן להשוות בהחלט, וזה נעשה גם בידי "אוטו" לפני הרבה שנים. אם נשליך את היכולות הדינמיות של ה-306 על ה-106, ניתן יהיה להגיד כי האלפא אמנם מחסלת את הראלי מבחינת מנוע (אם כי היא כבדה בהרבה, ולכן היתרון מצטמצם), אבל מבחינת התנהגות הראלי יכולה לתת פייט טוב ואף לקחת בחלק מהתחומים.

יש לציין שאני לא מדבר מניסיון אישי על אלפא, אלא מניסיון של אחרים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לנהג חובב ההגה מה יותר עדיף ראלי או אלפא....מהסוג המדובר...

אני מאמין שראלי שהולבש לה מנוע GTI לא רק שתיתן פייט אלא גם תחנוק את האלפא.....

אבל אני יותר מדבר על כבישים מפותלים...ישורות לא מעניינות אותי מכיון שהן לא מצביעות על טיבו של רכב...

כמו שמישהו פה אמר "מה החוכמה להיות מהיר עד הסיבוב הקרוב"?

אני אוהב רכבים קלים קטנים ומהירים לא מכוניות עם מנוע גדול ושילדה כבדה

הרי מה אוטו שווה אם הוא כבד? :wink:

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם

זה מה שעושה את ההשוואה לקשה.

שילדת ה146 טובה מאוד. אני לא יודע אם היא ברמת ה106 - אבל ההפרש באכות\יכולת המנועים עלול לקזז את ההפרש.

בקיצור נמרץ - סוגייה בעייתית שרק מבחן משווה רציני יכול לקבוע.

פורסם

שתי המכוניות הנ"ל אינן מקבילות לכן אי אפשר להשוות ביניהם.

לגבי הנאה מנהיגה באופן כללי אפשר לעשות מתבחן בין כל המכוניות הקיימות בכל טווח המחירים.

נראה לי ש911 יותר מהנה לנהיגה מאשר 106 ראלי.

I don't drive fast, I fly low

פורסם
שתי המכוניות הנ"ל אינן מקבילות לכן אי אפשר להשוות ביניהם.

לגבי הנאה מנהיגה באופן כללי אפשר לעשות מתבחן בין כל המכוניות הקיימות בכל טווח המחירים.

נראה לי ש911 יותר מהנה לנהיגה מאשר 106 ראלי.

מה?? איך אתה יכול להגיד כזה דבר!!! קח את דבריך בחזרה מיד!! 911 יותר מהנה מ-106 ראלי??? מה???? שום דבר לא מהנה יותר מ-106 ראלי!! זאת פסגת החלומות המוטוריים של כל חובב רכב באשר הוא על פני כדור הארץ!! תתבייש!!

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...