רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,596 נושאים בפורום הזה
-
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אוקיי, אז ככה חבר (להלן מכונית ג' בשרטוט) - נמצא בצומת T בו עליו לתת זכות קדימה לתנועה החוצה משמאל ומימין. מכיוון שמכוניות חונות (א' בשרטוט) מסתירות את שדה הראיה הימני שלו, הוא מתקדם בעדינות לבדוק את מצב התנועה החוצה מימין, אך לפני שמספיק לראות פוגעת בו מכונית ב' בצד הקדמי ימני של הרכב השאלה היא האם ניתן להאשים את הרכב המסתיר על כך שחנה בחצי אדום לבן חצי אפור בתאונה, ובכך לתבוע את הביטוח שלו? או שהביטוחים המעורבים הם של המכוניות ה"אקטיביות" בלבד? הדרך היחידה לדעתי למנוע את התאונה הנ"ל, היא לצאת מרכב ולהסתכל, אבל בינינו - מי עושה את זה. באותה הזדמנות חשבתי שצריך להתקין משהו שיאפשר להרחיב את שדה הראיה, לדוגמא מראות מעל הפנס או משהו.... זה די יכול לפתור בע…
הודעה אחרונה מאת יובל, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
5 כוכבים. ושים לב למשפט האחרון, בין אליז לבוקסטר הנה הכתבה: http://www.autoexpress.co.uk/?domain=evo&page=http://www.autoexpress.co.uk/driven/driven_story.php?id=32231
הודעה אחרונה מאת sronis, -
מצטער מראש על הבורות 1 2
מאת tzohi- 15 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
מישהו יכול להסביר לי בבקשה מזה מומנט של רכב? מה הוא קובע? מה זה אומר בכלל? תענו לי בבקשה ואני חדש פה
הודעה אחרונה מאת Yogev, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי כמה תהיות שמעניינות אותי והייתי רוצה ללבן, והרי הן: 1. האם הגולף GTI היא באמת הקטנה החמה הראשונה או שהיה כבר משהו לפניה? אני שואל כי בהרבה דברים בחיים זה שרשמית ראשון הוא לא הראשון בתכלס.. 2. האם היו גרסאות חמות ל-104 ולויזה? (כי לתאומה טלבוט סמבה הייתה..) וזהו....בינתיים...
הודעה אחרונה מאת tzahico, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
4 גלגלים, מנוע V10, בעל 500 סוסים ראו פירוט מסודר של היכולות: Body Style: Single-seat Viper-powered motorcycle concept vehicle DIMENSIONS: Overall Length: 102 inches Overall Width: 27.7 inches Overall Height: 36.9 inches Wheelbase: 76 inches Seat Height: 29 inches Curb Weight: 1,500 lbs. Track, Front: 8.75 inches Track, Rear: 10 inches Weight Dist., % F/R 49/51 Ground Clearance: 3 inches Fuel Tank Capacity: 3.25 gallons ENGINE: 8.3-LITER, OHV, 20-VALVE SMPI V-10 Type and Description: 10-cylinder 90-degree V-type, liquid-cooled Displacement: 505 cubic inches (8277 cc) Construction: 356-T6 aluminum alloy block with cast-…
הודעה אחרונה מאת santiago, -
-
- 32 תגובות
- 4 אלף צפיות
חשבתי על אפשרות להביא מאנגלייה סעפת של GMCMOTORSPORT. למי שמכיר את הסעפת, עד כמה זה מעשי להביא אותה במזודה בהנחה שבמזוודה צריך להשאר מקום לבגדים וכאלה. ואם אין מקום ומביאים את זה בקרטון, האם מכס על כאלה דברים זה סיפור יקר? (על פילטרים של ITG עושקים 50% אז כנראה גם על הסעפת) שאלה אחרונה: נדמה לי (יותר נכון נדמה לזאב) שלמישהו בפורום יש סעפת שהורכבה לבד ללא צורך בריתוכים. זה נכון?
הודעה אחרונה מאת David A, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
זוכרים שהבטיחו מיאטות ידניות כבר בנובמבר? כיוון שחשבתי בכיוון, דיברתי היום עם סוכן מכירות, וסופית היא תגיע רק ביוני 2004 (לטענתם זה תאריך ההגעה, ולא פתיחת ההזמנות). מעניין אם תהיה נפילה כמו פעם שעברה, והיא תמכר רק בכמויות קטנות - סה"כ במחיר כזה קשה לנצח את מה שהיא מציעה (חוויה, פוזה, מה לא - אה, ידיות אחיזה משוככות החזרה).
הודעה אחרונה מאת 106RallyeBoy, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, אבא שלי כרגע בחו"ל והתקשר אלי ואמר שהוא ראה מן שלט שלוחצים (כמו של אזעקה) וזה פשוט מתניע את הרכב... ראיתי את זה על רכב בפ"ת (פג'ו כחולה עם פסים לבנים "ראלי") השאלה אם זה יעבוד (אופל שנת 83.. קרבורטור (לא יודע אם זה קשור..)) , והאם התדרים מתאימים לארץ .. מישהו יודע? פה רוצים 3500 שקל... הוא מביא את זה ב 100 דולר ...
הודעה אחרונה מאת DMX, -
-
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת אייל, -
הגבלה של שוטר
מאת taos- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו יכול להסביר לי אם במידה ושוטר תפס אותי ללא רשיונות הוא רשאי להקציב לי זמן כדי להביא לו אותם לתחנה? השאלה נובעת מזה ששוטר תפס את אמא שלי והקציב לה 15 דקות לטוס בעיר ולהביא לו רשיונות לתחנה. השאלה היא אם אני אתנגד להקצבת זמן זעירה שכזאת במשפט יקבלו את הטיעון שהשוטר ניסה לגרום לי לנסוע כמו מטורף ולעבור על החוק כדי להספיק? ובנוסף (אמא שלי מפגרת) היא שכחה להביא את הרשיון האישי ובעצם הביאה רק רשיון רכב והוא שלח אותה שוב ל 15 דקות אבל הפעם הוא השאיר אצלו את הרשיונות רכב כהבטחה שהיא אכן תביא רשיון אישי. האם זה חוקי לעשות כזה דבר ולגרום לנהג לנהוג ללא רישיון רכב? בסוף האידיוט רשם דוח על דיבור בפלאפון בזמן נהיגה (500 שקל) וסתם עשה לה נסיעות דווקא
הודעה אחרונה מאת תומR, -
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
מה לא מוצאים ברשת שמשעמם? בקיצור הנה תמונה משעשעת, חלק קדמי של פרארי F50, אחורי של דיאבלו.
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
שאלה - פנסי ערפל 1 2 3
מאת Serpent-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 7.6 אלף צפיות
מתי, מבחינה חוקית, מותר לי להדליק פנסי ערפל קדמיים / אחוריים (מקוריים ומיועדים לרכב)? האם רק כאשר יש ערפל או גם במקרה כללי יותר של "ראות נמוכה"? האם אני אמור להפעיל שיקול דעת? Serpent
הודעה אחרונה מאת David A, -
-
אתמול בלילה החלטתי שאחרי שלושה שבועות שהמיני עומדת לה מכוסה ויתומה, הגיע הזמן להוציא אותה לראות עולם... אני מוריד את הכיסוי, מתניע - לא לפני בדיקה שגרתית של מפלס השמן והמים, נותן למנוע להתחמם והופה יוצא לדרך... אזה"ת הישן של ראשל"צ, עמוס בערסיידה כמו תמיד, אני שכבר כמעט ושכחתי איך זה לנהוג במלכה מבסוט ויושב חגור בבאקט עם חצי חיוך מפגר על הפנים. ראשון, קלאץ השני בדרך ו...MR BLUE מ-"החברה הטובים" עטור בפס זוהר ועליו רשום POLICE בצד מנפנף לי לעצור. אני פותח את החלון כשעדיין חיוך על פניי ולא בדיוק מבין מה הוא רוצה ממני - באמת שהפעם לא עשיתי כלום אחד השוטרים קצין בדרגתו שלא מבייש שום דוכן פלאפל טען שנסעתי מהר מידי והם חששו שמה אני מחבל שעומד לפוצץ את רכבי לתוך בי…
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
איך מתבצע הנוהל של הפעלת ביטוח מקיף? יכול להיות ששמתם לב בפורום טיפול ברכב שאמא שלי נכנסה במדרכה במהירות נקרע צמיג, הלך מסרק הגה ויכול להיות שעוד דברים. במקרה שאני רוצה שהתיקון יתבצע על חשבון הביטוח המקיף של הרכב איך עושים את זה? האם הביטוח חייב לתת לנו 2 צמיגים? של אותה חברה שמותקנים עכשיו ברכב? האם החלפים חייבים להיות מקוריים של WV? יש מכה בפח של האוטו בצד השני, אני יכול להגיד שזה היה באותו האירוע?
הודעה אחרונה מאת Guy, -
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לפיגו' יש 4 שנות אחריות לרכבים חדשים. השאלה שלי: רכב שנת 2001, שנמכר ליד שניה כעת (לפני תום ה 4 שנים...). האם הקונה מאבד את האחריות?
הודעה אחרונה מאת taos, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היום בדרכי הביתה ראיתי ברמזור מולי את הסובארו אימפרזה בעלת הצורה החדשה (פנסים קדימה+אחורה וקצת שינוי של הצורה החיצונית). זו לא הייתה WRX או STI אלא דגם רגיל (1.6 או 2.0). האם התחילו לשווק כבר את האימפרזה בצורתה החדשה בארצינו? האם זה רק דגם יחיד שהגיע ארצה לתקינה כלשהי? (לאימפרזה היה לוחית צהובה, מס' ישראלי).
הודעה אחרונה מאת David, -
-
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כ"ס, ביצועים. ידוע לי על מנוע 1300 כפול קרבורטורים כפולים (אההה נחמד) ואני גם יודע שכמעט ולא נשארו כאלו על הכביש עם שלדה שלמה
הודעה אחרונה מאת esa, -
מישהו מכיר את ה- 206 אסקפייד??
מאת Guest Anonymous-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
זה צריך לצאת ? או שזה רכב קונספט בלבד?? רכב מדהים!! http://emotion206.free.fr/206escapade.htm
הודעה אחרונה מאת מרינה, -
-
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לי ולעוד רבים אחרים אין ממיר קטליטי ברכב מה אתם עושים/אומרים על מנת שלא יכשילו אתכם על הממיר.... מחר יש לי טסט...נו מה...
הודעה אחרונה מאת אייל, -
תצפית מעניינת :-) 1 2
מאת איציק נ.-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
איך יוצאים מכאן עכשיו (צולם היום בצהריים). איציק
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.teamprestige.com/Video/vipercrash.mpeg
הודעה אחרונה מאת Daniel83, -
- 0 תגובות
- 718 צפיות
מתחיל בשעה 10:00 ביבנה קבוצות ג'יפים ומכוניות ראלי כולם מוזמנים להגיע יהיה משהו טוב אני יגיע באיחור(הרגע חזרתי מפאב וכולי סחוט אז לל"ט לכם)
הודעה אחרונה מאת toyota_16v, -
שלום לכולם!!!!! היום חבר שלי שאל אותי עם אני מכיר סובארו אימפרזה שלוקחת כמה מכוניות פורשה והשם שלה שני ספרות אמרתי לו שאני מכיר דגם sti והלכתי לחפש ובחיפושים לא מצאתי את הדגם שהוא רצה הוא אמר לי שלא הדגם הזה וסגר יותר מאוחר הוא חזר אלי עם תשובה b1 משהו מכיר דגם כזה של סובארו אימפרזה טורבו או משהו באיזור של זה?????????? למה בחיים לא נתקלתי בדגם זה או בשם זה אני מכיר b4 אבל זה לא אימפרזה למי שיודע ויש פרטים שיענה תודה עמית
הודעה אחרונה מאת falul, -
סוף סוף - קניתי אוטו !!! 1 2 3
מאת DanyG-
- אחראי פורום
- 34 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
חלק מחברי הפורום יודעים מה חיפשתי בתקופה האחרונה, אז הם בטח ידעו לזהות. אבל בשבלי האחרים אומר שיש לה : מנוע 1700 סמ"ק בנזין 4 ציל' בטור הרזקה קשר משפחתי קרוב לאיטליה 3 דלתות שנת 1996 צמיגים ברוחב 195 עם ג'אנטים 15" צבע לבן מעניין אם מישהו יכול לזהות מה זה ... הנה עוד כמה פרטים : למנוע יש - 83 כ"ס ההזרקה היא חד-נקודתית לרכב יש כביכול 10 הילוכים משקל - 1600 ק"ג נו ??? מישהו מזהה ??? טוב נו, הנה הפרטים המסגירים : יש לה הנעה 4X4 היא גבוהה יותר מרכב פרטי עושה 0 ל- 100 בכ- 20 שניות סוגרת כ- 140 (ביום טוב) הקשר המשפחתי לאיטליה הוא לפיאט (עוד לא החלטתי אם זה טוב או רע) המחירון שלה הוא 16,500 ש"ח …
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מה אומרים לשוטר שיש לך באוטו אגזוז לחץ רועש פילטר פתוח וכסאות ספורט ואין עליך את האישורים לכך? ולא עברת עבירה כלשהי?! מה הקנס על דבר כזה? והאם ליהיות עם אישורים\קבלות עוזרים? (מאיפה משיגים את האישורים לכך). ומה לעזאזל אפשר להגיד לשוטר לאחר שעברת עבירה וממש לא בא לך לקבל קנס או נקודות? אודה לכם אם תרבו בסיפורים שקרו לכם והצלחתם או לא לצאת מיזה.....
הודעה אחרונה מאת R.C, -
-
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
http://www.ebaumsworld.com/rollover.html ] סרט 6 מ"ב
הודעה אחרונה מאת MR2Spyder, -
-
- אחראי פורום
- 40 תגובות
- 7.2 אלף צפיות
דייייייייי.... אתם לא נורמאליים - להפסיק להגיב בשרשור הזה - אין גביה, זאת סתם הייתה הודעה ברגע של רוח שטות - אם עוד בן-אדם אחד יביע את דעתו על חוקיות הגביה או על השפעתה על הפורום.... לאור הפופולאריות ההולכת וגוברת של מערכת שליחת ההודעות הפרטיות (להלן ה"פ), הוחלט ע"י מנהלי הפורום להחל בגביית תשלום סימלי עבור שליחת כל הודעה, תשלום שישמש ע"מ לכסות הוצאות שונות שכרוכות בהפעלת פורום שכזה. החיוב עומד כרגע על 20 אג' להודעה, ללא מע"מ. החיוב יחושב רטרואקטיבית מיום פתיחת הפורום (26 ביוני, 2002) - וחשבונות ישלחו למשתמשים. ע"מ לאפשר לנו גביה מסודרת של החוב, בימים הקרובים תעלה מערכת "מעקב משתמש" לאתר אשר דרכה תוכלו להזין את הכתובת שאליה תרצו שהחשבונות …
הודעה אחרונה מאת Guy, -
-
עוד שאלה טכנית
מאת mat@n- 2 תגובות
- 823 צפיות
מישהו יכול להסביר לי מה פשר עניין ה inset and offset ? מה המשעמעות של זה? http://www.fernblatt.com/longhurst/tyre_bible.html#construction
הודעה אחרונה מאת mat@n, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני תלמיד י"ב באריאל ובבית-ספר שלנו יש איזה תוכנית למניעת תאונות. בהתחלה היתה לנו הרצאה ממפקד הכיבוי אש של אריאל על תאונות וראינו 2 סרטים על תאונות. אמרו לנו שיהיה לנו 2 שיעורים ע"י מישהו לא מבית-ספר על תיאוריה של נהיגה מתקדמת, החלקות וכו' .... אחרי 2 השיעורים האלו יקחו אותנו למגרש החלקה ונתאמן על החלקות עם מדריכים. אנחנו מגיעים למקום על אוטובוס שבית הספר מארגן לנו ומתאמנים על החלקות ומצבי חירום על מכוניות לא שלנו! העלות המפתיעה - 100 ש"ח, את השאר ממן הבית-ספר או העיריה, לא יודע. שיעור ראשון שיהיה לנו יהיה ב 12.1.03 ושם נקבל עוד פרטים. אני אעדכן בהמשך.
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
שאלה!
מאת Shmulik_Miata-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
עמדתי היום ברמזור אחרי משאית הובלה (אתה יודעים כאלה שיש להם מעין מעלית מאחורה להרמת רהיטים וכו') וחשבתי לעצמי, מה יקרה אם לאותה מעלית יהיה כשל טכני ואז היא תיפול על מכסה המנוע שלי.. יכולים להאשים אותי במקרה של אי שמירת מרחק? חברת הביטוח מכסה את זה נכון ?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,504 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- ירחמיאל
- AUDIO KING
- swiv
- amit_a
- DENON
- amosbmw
- garicho
- itamar_by
- פיטר גריפין
- Froyne
- yahaga
- hwgeek