רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,596 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שמעו, אני לא יכחיש... בעולם זה של מכוניות דמויות ביצה הפיאסטה החדשה נראתה לי דיי יפה. מתוך השתי שניות שהיא הופיע בפרסומת..(למה צריכים לצלם יותר את הדוגמנית מאשר ת'אוטו?!.... טוב... לפחות הפעם לא היה מטוס דימיוני שמה...) בקיצור... אם למישהו יש תמונות שלה.. (בייחוד של פנים הרכב..) או פרטים כגון מנועים, או מבחן דרכים אם נערך לה... אני ישמח לדעת.. הייתי קופץ לסוכנות פורד... אבל אין אחת קרוב אליי.. ד"א... התחילו לשווק אותה כבר? (או שזה כמו הקוואליר..השנה מפרסמים אותה, שנה הבאה היא תגיע לאולם תצוגה.. בעצם שבכלל לא תגיע... עדיף לכולנו..) טוב, תודה לכול המגיבים!!
הודעה אחרונה מאת David, -
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
פולקסווגן עשו טעות שיווקית גדולה לאחרונה, או לפחות כך מספרים. אחת ממכוניותיה החדשות ביותר נקראת בשם שעשוי להיות... פוגע, אם להודות על האמת. עכשיו, בואו נראה... הוצגו שלוש מכוניות חדשות לגמרי של פולקסווגן שאני יכול לחשוב עליהן: הטוראן, הטוארג והפיית'ון. מי לדעתכם (ולמה, כמובן) היא המכונית עם השם הפוגע עד כדי כך שנציגי שיווק של פולקסווגן ביבשת גדולה ומסומנת היטב, ביקשו לשקול מחדש את הענקת השם למכונית? בין הפותרים יוגרל שם חדש - נחשו בהמוניכם... בטאמן (-; אני הייתי משועשע למדי כשגיליתי את זה, אני חייב להודות.
הודעה אחרונה מאת DanyG, -
-
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
נראיתה מתחת לביתי בראשל"צ ולאחר מכן ברחובות בשעת לילה מאוחרת : ב.מ.וו Z1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הייתי בשוק ! חישוקי 18' עצבניים , ירוקה , מבריקה , שמורה רצח - נראית פשוט דנדשה ( לא מביישת רודסטר עדכנית , ומדובר באוטו של יותר מעשר שנים עם דלתות שנפתחות חשמלית ויורדות מתחת לאוטו - ממש לא רואים אותן) . הבעלים הוא איזה גרוזיני שיש לו גם מרצדס S500 מהדגם הקודם . האוטו פשוט מהמם ביופיו . מישהו יודע נתונים עליו ?
הודעה אחרונה מאת David, -
גלגלים של ראלי 1 2
מאת taos- 17 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מישהו פה יכול להסביר לי למה הם בצורה הזאת? הם סגורים עם חריצים כאלה וסתם מעניין אותי למה הם כאלה ולמה בראלי אין גם גלגלים בצורה אחרת (מגנזיום) אם יש דיון בעניין תפנו אותי לשם
הודעה אחרונה מאת Asaf-k, -
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בדרך לעבודה ראיתי מחזה לא ייאמן-פועל מע"צ עובר בין השלטים עם סמרטוט ומנגב אותם ובאותו אזור פועלים מתקנים ומחליפים שלטים דהויים מישהו ראה את משיח על החמור בדרך, כי כנראה הוא הגיע.
הודעה אחרונה מאת yaron_z, -
יום שני. חמש בערב. אני מתחפף מהעבודה כמו טיל וטס הביתה.כבר בכניסה הביתה אני משחרר עניבה וחולצה וטס למקלחת. מתקלח בקרים. מתגלח מהר. שם ג'ל בשיער. רץ לחדר. שם גופייה. תחתונים (בוקסר). מוציא מהארון את החליפה. יש לה ריח של ניקוי יבש. אין על ארמאני... נאבק בחפתים שמסרבים לצאת מהקופסה.עונב את העניבה,שם סיכה מוזהבת .בדיקה אחרונה במראה. החלקה אחרונה לשערות וקדימה לאוטו. סוגר את הז'אקט. טס כמו טיל לתל אביב. דייויד אינטרקונטיננטל. ועידת ישראל לעסקים. מוציא תג כניסה ועובר את הבדיקות הביטחוניות. נכנס ישר לאולם המרכזי. מדהים. בטלוויזיה לא הראו כמה זה מדהים. באר חופשי. אוכל חופשי.אני ישר מאתר לקוחות פוטנציאליים בקהל ,חלקם ותיקים וחלקם חדשים. את רוב הפרצופים אני מכיר ממדורי הכ…
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לכל חברי מועדון האלפה רומיאו הישראלי, כל הכבוד על ההשקעה. תמשיכו כך. ולכל מי שלא ראה עשו עליכם כתבה. ח"ח. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2311774,00.html
הודעה אחרונה מאת הפנצטה שתלשה כוכב, -
גררר!! OK, אז כרגע יש לי 2 רכבים ואני בסך הכל תלמיד, חטאתי?. יש לנו בבניין חניות מסודרות לכל הדיירים + חניה אחת ספ'ר(נוספת..), האלפא תפסה את מקומה שם. ואמא חונה בחניה שמיועדת לנו. (זאת שמגיעה עם הבית). עכשיו, מה עושים עם הקליאו? הרי נדיר למצוא בשעות הלילה המאוחרות חניה ברחוב. וידוע לי שהשכנים מהקומה הראשונה עזבו, לכן החנתי את הקליאו בחניה שלהם.. עכשיו לפני כשבוע השכן בבית ממול אמר לי:" תזיז את הקליאו מהחניה, הבן שלי עבר לגור אצלנו", אני בן אדם שנותן כבוד לאנשים, (וזה גם הסתדר לי כי האלפא היתה במוסך.) אז הוצאתי את הקליאו מהחניה, ולאחר יום חניתי כבר במקום האלפא. אתמול, התברר לי שהשכנים האלה, כרגע, חונים גם ב-3 חניות. ( יש לנו רב בבניין וכנראה אין לו מכונ…
רציתי לדעת במקרה של מכונית שיש לה מנוע 1800 ויש לה 2 סוגים אחד עם 90 כ"ס והשני עם 75כ"ס איך אני יכול לדעת באמת באזה מהם מדובר זה כתוב באיזה מקום ?
הודעה אחרונה מאת ron_mazda323-f, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 991 צפיות
כביש עטרן פגושות בירית הקפיץ שפיעת האופן התשובות ינתנו מחר לפנה"צ (יש לי כנס אז אי שם בהפסקה)
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
חלומות..... 1 2
מאת יאשה והפיצפוצים- 22 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
זאת החלום שלי לנהיגה נטו ! ( הרכב הנ"ל נמצא בפוקס..... ומה שמצחיק זה מה שרשמתי כשתומר שאל על שיפור מכונית.... ) רישמו את שלכם .
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מה קורה כשסקסו וי טי אס מתרסקת? היא נותנת חיים לראלי 1300! כולל העברה של כל החלק הקידמי כולל רדיאטור,צמות ואפילו... דשבורד!!!!! תראו: http://www.peugeot-gti.net/forums/showthread.php?s=&threadid=22859&perpage=20&pagenumber=1
הודעה אחרונה מאת תומR, -
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ביניהם: 205 GTI, T16, CHEETAH, קליאו וויליאמס, 405 MI16 והרבה דברים טובים...... הקישור: http://www.aussiefrogs.com/drop.html
הודעה אחרונה מאת Slonya, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
Ferrari 360 F1: 1.13 g. Ferrari 355 F1: 1.13 g. Chrysler Viper VT 1.11 g. ( what a surprise !! ) Lamborgini Diablo VT 1.09 g. Porsche 911 Carrera 1.06 g. Lotus Esprit V8 1.06 g. Ferrari 550 1.04 g. BMW "M Coupe" 1.03 g. Audi S4 Avant: 0.96 g. Volvo V70R AWD: 0.90 g. והאלפא שלי עם נתון מדהים של 1.4g!. הנתונים הם מ Quattroruote ובעיקר מהפורום שמועדון אלפא רומיאו http://www.gokart.co.il/forum/display_topic_threads.asp?ForumID=2&TopicID=44&PagePosition=1&ThreadPage=1 אני בהחלט לא האמנתי בהתחלה .
הודעה אחרונה מאת HeadSpiN, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הסיפור הבא הוא כזה: היום הלכתי עם חבר לטיול במסגר שבת"א. (להביא כמה חלקים לאלפא) כבר מ-רח' יצחק שדה, רכב לידי נהג קטנוע, בצורה "תמהונית". הייתי בטוח שהוא מסטול לגמרי. מצוד אחר חניה הוביל אותנו לאחת הסמטאות שבאזור הרחוב הגדול. וכמובן אחרינו, חברינו המסטול בקטנוע. (נקרא לו "דוד זלופה הרשע") אני מחפש חניה, ומנסה להבין למה הבן אדם נוסע בצורה שהוא נוסע בה, ולמה לעזאזל הוא עוקב אחרינו ?. אני "מתכונן" לפניה שמאלה, מדליק וינקר, מסתכל במראה, רואה את הקטנוע מאחורי ומתחיל לפנות בעדינות (רחוב ספור צר!). בעת הפניה (שנמשכה בדיוק מחצית השניה..) אני קולט את דוד זלופה נכנס בקליאו!!. אני בשוק. אני יוצא מהרכב. ושואל אותו. מה קורה אדוני?!! . (כן כן, קרא…
-
שאלה למע"צ
מאת ronen-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני לא יודע אם שמתם לב אך כאשר פונים שמאלה ברמזור ועוקבים לאחר סימון הנתיב שעל הכביש לא מגיעים לנתיב הנכון. למשל. אם פונים שמאלה מהנתיב השמאלי ואמורים להיכנס לנתיב השמאלי הרכב תמיד יסטה לנתיב הימני. מדדתי את רדיוס הסיבוב של הסימון וראיתי שהוא לא מתחבר לנתיבים כפי שצריך. כלומר, נהג שעוקב לאחר הקו המסומן בפניה, יגיע תמיד בזווית לנתיב השמאלי ולכן יגלוש לנתיב הימני. להזכירכם, סטיה מנתיב היא אחד הגורמים המרכזיים בתאונות דרכים ומע"צ פשוט יוצר מצבים של כמעט תאונה. נסו ואם גם אתם נתקלתם באותה בעיה אפשר לפנות בצורה יותר רשמית למע"צ או לעיתונות. רונן
הודעה אחרונה מאת DanyG, -
-
כמה שאלות בנוגע לסל"ד 1. מה בעצם אומר הקסימון האדום במד הסל"ד 2. כתוב נגיד בספר של האוטו 105כ"ס ב 5600 סל"ד, האם נגיד ב 6000 ההספק נמוך יותר? 3. נגיד ואני מתחרה, האם אני צריך לשמור על סל"ד גבוה ככל שאפשר כל הזמן או לא? 4. מה זה "מנתק ההצתה"? אם זה קשור בכלל לסל"ד, שמעתי את המושג כאן בפורום כמה פעמים ונראה לי שזה קשור ....
הודעה אחרונה מאת ronen, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
דיברתי עם Michel van der Heiden שם ארוך.. אבל בחור סבבה Founder & webmaster of http://www.peugeotperformance.net הוא ישמח להציג בגלריה שלו תמונות של פיג'ו ספורטיביות מהארץ כרגע יש תמונות של 600 מכוניות וסה"כ כ-4200 תמונות אפשר לשלוח עד 16 תמונות ונא לצרף גם specs של כל השינויים אם בוצעו כאלו המייל למשלוח הוא [email protected] אז קדימה חברה תביאו RESPECT
הודעה אחרונה מאת Ezer, -
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קודם כל, מה אתם אומרים על זה? http://www.wrc.com/en_GB/Gallery/Photo/2002/006/2003_RedPug1.htm וחוצמזה, פורד עוברים להשתמש בצמיגי מישלין במקום בפירלי.... מעניין מה הנהגים חושבים על המעבר מהפירלי גירלס לבובה של מישלן (משול לרוני של פילסברי)... לידיעה: http://www.wrc.com/en_GB/News/2002/014/2002_FordMichelin.htm שבוע טוב...
הודעה אחרונה מאת yaron_z, -
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
לצפייה בחלק הראשון של חידת האות U ובכללי המשחק בקישור הזה.
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
- 24 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
מבט קצר בראי הרטוב ואני מנסה להוריד את קרום השינה מהעיניים. בשעה שבה ציפורים עוד ישנות שנת ישרים והירח עוד במלוא המרץ, אני יוצא לעוד נסיעה באחד מהרכבים היותר ייחודיים בשטח הישראלי. ואני מתכוון לשטח מילולית. הג'פ"ס - ג'יפ סיור למאותגרים סלנג צבאי שבינינו, נמצא איתנו כבר שנים רבות מאוד. מדובר בנושא חיילים קטן שמיועד להוביל שלושה לוחמים כולל נהג בשטח הכי קשה בצורה הטובה והאמינה ביותר. סוס עבודה בקיצור. או שמא חמור? אני מוכרח להודות שאני לא מעורה במיוחד בפרטים רבים לגבי הג'פ"ס, מתי הגיע לישראל או אפילו איזה מנוע יושב בחרטומו המסוקס, אבל התרשמות קצרה ממנו אני יכול לתת בכל זאת. אז כמו שהתחלתי להגיד בפסקה השנייה, הג'פ"ס הוא חמור - אופס, כלומר סוס - ע…
- 1 תגובות
- 987 צפיות
הנה כמה סרטונים פשוט אדירים של המפלצת הקטנה הזאת בפעולה ! אני אהבתי במיוחד את הסרט על שצולם בראלי...פשוט גדול ! http://digilander.libero.it/jhonplayerspecial/peugeot/205/newfoto/205serie200.zip http://digilander.libero.it/jhonplayerspecial/peugeot/205/newfoto/205grb.zip http://digilander.libero.it/jhonplayerspecial/peugeot/205/newfoto/205pikes.zip http://digilander.libero.it/jhonplayerspecial/peugeot/205/newfoto/205ParisDakar.zip תהנו !! דוד
הודעה אחרונה מאת Gk_Ctrl, -
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אתגר האוניברסיטה הוא כזה - נקודת הפתיחה: בירידה מאיילון צפון לרוקח מגיעים לרמזור, ימינה לגני התערוכה - שמאלה לפלנטריום. אם לוקחים שמאלה ברמזור ומיד את הסיבוב ימינה, מגיעים לרמזור נוסף (ואחריו העליה לאוניברסיטת ת"א). המטרה: לצאת מרמזור רוקח ולעבור את רמזור העליה לאוניברסיטה בירוק. אני יודע שזה נשמע פשוט, אבל זה לא - צריך גם יציאה מהירה מהרמזור הראשון, וגם האצה רציפה לאורך כל הדרך (כולל הפניה ימינה) עד הרמזור השני. מכירים את זה? כל הסיפור לוקח בטח 20 שניות, לא יותר... אבל נחמד, למי שעובר בסביבה. דרך אגב, אם לעוד מישהו יש אתגר שכזה, משהו שאפשר לזהות לפי רמזורים ולא מצריך סטופר - אשמח לשמוע...
הודעה אחרונה מאת Lior_Volcane, -
- 18 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
ליפניי כמה דקות חזרתי מתל אביב אחרי שהחלפתי את ה 156 שלי בחדשה!!!! ידנית!!!! אדומה!!!! מדהימה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הדבר הזה נוסע כמו.... כמו..... אין לי מילים, אני עדיין מלא היתרגשות. מנוע ה 2.0 ל' הזה גדוש במומנט שלא ניראה במנועים כאלה, מושך בכל הילוך, בכל סל"ד. המערכת מעולה! האוטו מדהים!!!! אין מה להשוות עם הדור הקודם.... הגימור מעולה, כך ניראה, למרות שלא ממש שמתי לב אליו, הייתי ועדיין אני בטרוף חושים מוחלט. בקרוב אתרף תמונות של כל האלפות שלי, ועוד חויות יותר מעמיקות עם ה JTS (!!!!) שלי. ותודה לתומר (106 ראלי) על הייחס והשירות המעולים. תודה גם לאודי על כל אלה. תמשיכו כך, חולה עלייכם שחבל על הזמן! אם כל סמל"ת היו כמוכם, אז אולי בטבלת המכירות זו לא…
הודעה אחרונה מאת R.C, -
- 4 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
סוף סוף ההגיון הגיע לבתי המשפט לתעבורה, ומשם חילחל למחוזי! http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles/2680112.jpg
הודעה אחרונה מאת ישי, -
ראיתי היום במכרז הישיר שמצורף לעיתון ידיעות אחרונות מכשיר שגורם שבעזרת כוח מגנטי עוזר למנוע לשרוף את הדלק יותר טוב, ובכך לחסוך דלק עד 27%. כתוב גם שגנרל מוטורס הוכיחו את יעילות הבעירה עם ה"חסכן". מישהו שמע על זה ? זה שווה משהו ?
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
- 16 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום חברה , שמקבלים שנתיים על תנאי , זה שנתיים מרגע ביצוע העבירה או מרגע המשפט ?
הודעה אחרונה מאת Tamir_VTR, -
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
9 דקות של סרט על כמה יפנים שמראים מה זו נהיגה... נ.ב הסרט די כבד (כ- 90 מגה !!), אך באיכות טובה. http://64.226.150.169/video/mowingthegrass.mpeg
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הכתבה פורסמה במקור בפורום YNET ובפורום תפוז ומובאת בעיקר כהשוואה לג'פ"ס, להנאתכם. _____________________________________________________ נסיעת מבחן ארוכת טווח: איי.אם.ג´נרל האמר (האמווי). *********************************************** "מה עשית בצבא?" שאלה רונית, אחראית כוח האדם של קמור. "המממ.." מלמלתי, "הייתי במערך הלוגיסטי של התותחנים, ואח"כ הוכשרתי לתפעול של רכב קרבי". "אז היית נהג?" פלטה רונית בחצי חיוך. "כן" השבתי במבט מושפל, "הייתי נהג האמר, אבל זה תפקיד טוב". Honestly, baby� כשאני מסתכל אחורה על השנים שלי בצבא, אני לא יכול להמנע מהתחושה של הגעגוע. לא, אני לא מתגעגע לטירונות, לא להכשרה על אחד מהכלים היקרים והעוצמתיים שיש לצה"ל על הקרקע,…
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ניהג (צירה תחת ה') גבתת סיכה קפיץ ברגי מנחת זעזועים (זה קל...) התשובות יתפרסמו ביום חמישי ב 10 בבוקר
-
מי מחובר 58 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,528 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- itzik123
- llaavvii
- mikyl
- 3n
- mitsugli
- o.r
- sperial
- gamken
- wncrazy
- memilavi
- tan tan
- mcshmupi