Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פשוט טירוף!!

Adabbbbbb
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:roll:

הסיפור הבא הוא כזה:

היום הלכתי עם חבר לטיול במסגר שבת"א. (להביא כמה חלקים לאלפא)

כבר מ-רח' יצחק שדה, רכב לידי נהג קטנוע, בצורה "תמהונית".

הייתי בטוח שהוא מסטול לגמרי.

מצוד אחר חניה הוביל אותנו לאחת הסמטאות שבאזור הרחוב הגדול.

וכמובן אחרינו, חברינו המסטול בקטנוע. (נקרא לו "דוד זלופה הרשע")

אני מחפש חניה, ומנסה להבין למה הבן אדם נוסע בצורה שהוא נוסע בה, ולמה לעזאזל הוא עוקב אחרינו ?.

אני "מתכונן" לפניה שמאלה, מדליק וינקר, מסתכל במראה, רואה את הקטנוע מאחורי ומתחיל לפנות בעדינות (רחוב ספור צר!). בעת הפניה (שנמשכה בדיוק מחצית השניה..) אני קולט את דוד זלופה נכנס בקליאו!!.

אני בשוק.

אני יוצא מהרכב. ושואל אותו. מה קורה אדוני?!! :shock: . (כן כן, קראתי לו אדוני!, וגם פחדתי שהוא נפגע.)

והוא: "נכנסת בי, תראה מה עשית!".

ומנסה להתבייט עם האצבע שלו על הקטנוע. פתאום הוא מצביעה על הקידון ש"כביכול" התעקם לגמרי עקב המכה.

ואומר לי: "זה תיקון של 200 ש"ח בוא נסגור את זה ככה תן לי 150 ונסגור עניין."

, אני ב- :shock: . וצחוק בוקע מהקליאו.. החבר שלי ברקע..

אמרתי לו, לא. בוא קח את הפרטים של הביטוח, תן לי את שלך, וסע לשלום..

הוא התעקש על ה-150, התחיל להגיד לי שהוא בחיים לא יקבל את הכסף מהביטוח, הכל על המצפון שלי, בלה בלה.. אמרתי לו שאין לי מה לעשות, אתה רוצה תיקון, בוא כך את הפרטים של הביטוח. והוא המשיך, לנסות להוציא ממני מזומנים.

אז אמרתי לו את מילת המפתח: "דוד, גם אם הייתי רוצה להביא לך כסף, אין עלי שקל!".

הוא הבין את הרמז. התחיל לברבר קצת, אמר "זה על המצפון שלך אין לי קטנוע, אין לי עבודה.", אני הצעתי את אופציית הביטוח שוב, וחבר שלי צחק.

הוא הבין שלו יצא לו מזה שקל.

ופתאום, הדוד שיחק עם הקטנוע, הצליח ליישר את הקידון, הדליק את המנוע, ונסע מהסימטה.

למה טירוף?

דוד!?? למה נכנסת לסימטה הצדדית הזאת אם לא חיפשת שם משהו?

דוד למה לא החלפת איתי פרטים כמו שצריך? (רשמתי את מספר הקטנוע)

דוד למה לא רצית לתבוע את הביטוח?

דוד למה לעזאזל נכנסת בי?

דוד יקר, יש לי עכשיו סריטה על הקליאו.

דוד, אני שוקל לתבוע את הביטוח שלך, על תיקון של 150 ש"ח.

נוכל #@$%#%#$!.

פורסם

מדינה של חרות!!!וזה לא יעזור!!!

בשלוש השנים האחרונות שירתתי רב הזמן בקרייה.המקרה שלך לא חדש והאופנוענים למיניהם בעיר המטורפת הזו,יותר חרות וחוצפנים מהאויבים שלנו (לא,אני לא מגזים!).נכון שיש יוצאים מן הכלל (כמו בכל דבר) אבל במקרה הזה הם מהווים פחות מאחוז!

אני ראיתי על בסיס יומי קטנועים פוגעים בפגושים\מראות\כנפיים של רכבים בצמתים ולעיתים גורמים נזקים במאות ואף אלפים של שקלים תוך כדי בריחה,גם באדום עם צריך(אותה סיבה שבגללה גם ראיתי כמה מהם משתמשים בהולכי רגל בתור פינים של באולינג).גם ככה אתה מת מפחד לעמוד בצומת עם הרכב בת"א,כשרוכב אופנוע מנסה להשתחל בכח בין רכב אחד לרכב שלך והוא קרוב מילימטר לפגיעה במראה עם ה"ארגז משחקים" שלו ואתה נותן לו צפצוף קטנטן,רק כדי שישים לב,הוא מייד בולם בעצבים ומסתכל אחורה במבט:"מי זה האפס הזה שאומר לי איך לרכב" (העיקר שכל הקטנוע מלא שפשופים מפגיעות ברכבים).

אם יש מישהו שרוכב על קטנוע וקורא את זה אז:

תפסיקו להפוך את ת"א למושבת פרעושים ותתחילו לרכב לא כמו בג'ונגל!!!

מצטער אם הפחדתי בתגובה שלי ילדים קטנים או בעלי לב חלש.בקשר לקליאו אני מצטער בשבילך ואני מקווה שהמשטרה תגלה שלאותו "דוד" גם חסרים דברים כמו רישיון (מה שנראה לי הגיוני בגלל ההתנהגות הלחוצה שתיארת).

פורסם

חולארות

בושה , מה לא עושים שביל כסף :mad::mad:

זה כמו אלה שקופצים לכביש מהיר עם אופניים שבורות כדי לדמות תאונה ולהוציא כסף מזומן על המקום

:mad:

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

זה חדש לך??

אני לא יודע מי זה "דוד", הזה,אבל טוב שלא נפלת בקטע.

אני פעם נסעתי עם רכב חברה ואחרי 10 ד' התקשרו אלי למשרד להודיע שפגעתי ברוכב קטנוע...

הוא הגיע אלי למשרד-איזה ג'נקי כזה עלוב. הסברנו לו יפה שבחברה עם 300 עובדים,שילך לחפש מי נהג ומי ייתן 200 שקל בשביל המנה הבאה שלו. מוזר... תמיד ה"נזק" לקטנוע הוא בערך עלות של מנה...

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

רדפתי אחריו בכל אבן גבירול (כולל חצייה באור אדום שלו). בסוף הוא החליק באיזה צומת, ופשוט עמדתי וגיכחתי.

הןא כנראה כלכך פחד עד שברח אפילו באדום. שלא יפחידו אותנו, נגיעה קטנה, והוא במיון.

הלוואי והיה שאפשר לעשות MULTICAST ולהשתיל דיסקט חדש במוח של 99% מהישראלים.

פורסם

אם זה יקרה לי אני אחפש איזו שריטה טובה באוטו שלי (לא משנה שהיא לא מהקטנוע...) ואבקש ממנו לפצות אותי...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...