רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,596 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
מדובר בכיסוי 4 עונתי תוצרת "fogel" שתמונה של אריזתו מצורפת. הכיסוי כולל מקום למראות , דלת עם רוכסן לנהג , קשירה ב-3 מקומות ופתחי אוורור. לאחר שהכיסוי עמד במבחן הגניבה וההחזרה, הגיע סוף סוף גשם רציני ונתן לי אפשרות לבחון אותו מבחינת דחיית מים. התוצאות : מ-א-כ-ז-ב-ו-ת למרות הבטחה מפורשת על האריזה ושל המוכר שהכיסוי דוחה מים במאת האחוזים כפי שניתן לראות : הכיסוי איכזב ובגדול , לאחר הסרתו הופתעתי לראות הצטברות של מים בתוך הכיסוי , ובכל חלקי הרכב, הכיסוי ממש נדבק לרכב. לאורך זמן זה עלול לגרום לחלודה... בקיצור , מי שמחפש הגנה נגד גשם , שיחפש אותה במקום אחר..... מי שמחפש הגנה נגד קרני השמש , מדובר בעסקה טובה. נ.ב. הכיסוי נקנה אצל הפרסי בר…
הודעה אחרונה מאת Ranster, -
-
- 15 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
קצת תמונות מהמפגש של היום, היה אחלה! שימו לב - 156GTA סטיישן....
הודעה אחרונה מאת yaron_z, -
- 31 תגובות
- 6 אלף צפיות
אז ככה.... בתקופה האחרונה אני נמצא בחיפושים נמרצים אחר שפור הולם לרכב שלי. החיפושים החלו בסדנת FINE TUNING שם המליצו לי בחום על השיפורים הבאים: 1) וסת דלק 2.5 BAR (שלאחר מכן הבנתי שזה למעשה גם הווסת המקורי בראלי) - 650 ש"ח 2) INDUCTION KIT של JR - ב 740 ש"ח 3) מערכת פליטה של OMP ללא סעפת שכוללת צינור אמצעי עם מחליף לממיר ודוד עם יציאה של 70 - 2600 ש"ח כל המחירים לא כוללים הרכבה ומע"מ. לאחר מכן דיברתי עם E&A (שדאגו להשמיץ את FINE TUNING ולהגיד לי כמה שהם לא מקצועיים) והצעתם הייתה: 1) דוד אחורי של סברינג ( שדרך אגב לא הצלחתי למצוא שום אתר שלהם ) - 1450 ש"ח 2) ביטול ממיר - 200 ש"ח ( לא יעשה בעיות בטסט??) 3) PIPERCROSS INDUCTION - ב …
הודעה אחרונה מאת David A, -
הזרקת מים... 1 2
מאת liran- 16 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
האם זה כדאי/ אפשרי איזה הוצאות כרוכות בזה? מה הסיכונים? האם ניתן לבצע בארץ? תנו כל מידע אפשרי...
הודעה אחרונה מאת Booly, -
BMW מתחדשת.
מאת ELI172- 14 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
BMW עובדת בימים אלו על מספר דגמים חדשים בנישות שונות. סדרה 5 צפויה להגיע לכבישים בשנת הדגם 2004,כאשר קווי העיצוב יזכירו את סדרה 7. מערכת ה-I-DRIVE תגיע גם לסדרה 5 אך הפעם לפי BMW בתכנות משופר שיבטיח שימוש קל יותר.מנועי 4,3 ליטר יוחלפו במנועי 3.5,4.5 ליטר בהם נעשה כבר שימוש בסדרה 7 החדשה.גרסת M5 תופיע,כרגיל אחרי שנה ותנוע ע"י מנוע V10 בעל 500 כ"ס.הדגם החדש יהיה קל מהנוכחי עקב שימוש מרובה באלומיניום. ---------------------------------------------------------------------------------------------- עד בימים אלו,עובדת BMW על מחליפה לסדרה 8 (סדרה 6) שתופיע גם במהלך השנה הקרובה.השימוש החוזר בשם "סדרה 6" במקום "סדרה 8" נובע מחוסר הפופולריות היחסית שלה זכתה סדרה 8 הקודמ…
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מישהו מוכן להסביר לי מדוע ה- 106XSI יקרה משמעותית מהראלי ? להלן דוגמה ממחירון "לוי יצחק" : 106XSI שנת 97' 1600 = 48K 106 ראלי שנת 97' 1600 = 35K מה זה
הודעה אחרונה מאת יוני, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
נחתה : סיטרואן קסרה פיקאסו בנזין אוטומטית מחיר: 136,000 ש"ח
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ובכן זה התחיל ביום שישי בבוקר קמתי הפוך לגמרי אחרי לילה נטול שינה אני רואה את אבא שלי אחי ואחותי מגיעים הביתה עם חיוך מאוזן לאוזן, אני מנסה להבין על מה ולמה ואז אני יוצא החוצה מנסה לחפש בחניה משהו חריג, שונה ורואה אותה גולף וי 6 והמפתחות שלה אצלי בבית כמובן שהחיוך עלה ולא ירד עד יום ראשון בבוקר. אז ככה דבר ראשון האוטו הספציפי למי שראה ומי שלא לא נראה בדיוק רגיל יש לו כמה תוספות של ערסים כמו כנפיים חצאיות גריל (מאוד מכוער) ופנסים כהים, אבל למי אכפת, אותי מעניין מה שיש בתוך הקנקן ולא מחוצה לו, מבפנים זוהי גולף עם מושבים תומכים יותר מרגילה ידית הילוכים מעץ וכמה נגיעות בפלסטיק דמוי עץ פה ושם. ההרגשה ממש טובה מבפנים, בעצם כמו בכל גולף\בורה\פאסאט לא יודע למה אני אוהב את הא…
הודעה אחרונה מאת DanyG, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אבא בני והבת רוני יוצאים מחנות "קנה ובנה" ברעננה עם שולחן אובלי לגינה וששה כסאות כתר ומעמידים את הכל ליד האוטו ומגרדים בפדחת: איך כל זה ייכנס למזדה 121 של רוני ועוד יישאר מקום לנהגת ונוסע בדרך עד למושב טל שחר. פותחים את הבגאז', מקפלים את המושב האחורי. מכניסים את השולחן..מוציאים את השולחן...לא הולך. על יד חונה דוקאטו עם נהג מחייך...רוצים להתחלף? הוא שואל. רק עם הדוקאטו תצליחו (כלומר עם העכברון לבית מזדה לעולם לא תצליחו) ובאמת הערימה ליד המזדה גדולה כמעט כמו כל הבימבה... מנסים עם הכסאות..מכניסים..מוציאים..מכניסים חלק מהכסאות...מוציאים. פתאום יש השראה והעסק מתחיל לקבל צורה..שלושה כסאות בבגאז', שלושה במושב האחורי והשולחן איכשהו מעל הכל... לחץ פיזי מתון על מכסה הבגאז' וע…
הודעה אחרונה מאת SubaMan, -
-
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://halemo.com/satiroom/p206/index.html אין כמו הלמולמולמו
הודעה אחרונה מאת R.C, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כמה פרסומות שמצאתי באיזה אתר צרפתי. ד"א, הפרסומות בצרפתית אז אם מישהו יכול לתרגם...אני בכל אופן לו http://ben1999web.free.fr/zxweb/Presse/ZX_moustique.mpeg http://zxweb.free.fr/stockage/Publicites/ZX_reklama_91.avi http://ben1999web.free.fr/zxweb/Presse/ZXDiesel1994.mpeg
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
ריפודים בפוקוס
מאת Rשף- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
זה רק אצלי או שהריפודים בפורד פוקוס מתלכלכים בקלות ? עברו תחת ישבני הרבה רכבים ואף פעם לא נתקלתי בכאלה כתמים, כל שטות מותירה כתם לבן ( ) שלא יורד.
הודעה אחרונה מאת Saar, -
ולמה? האם תשפר אותו? ואם כן למה?
הודעה אחרונה מאת yaron_z, -
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
כנסו לתקיה זו: http://members.lycos.co.uk/alfaromeo147/Alfa
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם ידוע לך על שוני כלשהו בשילדה/מרכב/מכנית (מנוע, תושבות וכו..) בין הדגמים של ליאונה 85-85 לבין 87-93? לפי מה שאני יודע הם אותו דבר פרט למנורות איתות, טסות וגריל שונה.
הודעה אחרונה מאת Slonya, -
-
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם! עלתה במוחי שאלה... אם פילטר אוויר פתוח כל כך בריא למנוע וגם חוסך דלק אז למה לא שמים אותו בכל מכונית? למה הוא לא מגיע מקורי?
הודעה אחרונה מאת HeadSpiN, -
למבוגרים בלבד
מאת שלומי- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
4 מכוניות, 1721 כ"ס , 234.6 קג"מ, 7195 קילו , 318,190 יורו במבחן אחד שערך ג'ורג' כושר (אני משער) באתר נטקאר, תבלו. http://www.netcar.co.il//magazin/focus/m5etc.asp
הודעה אחרונה מאת David, -
badge loyalty 1 2 3
מאת David A-
- אחראי פורום
- 33 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
או נאמנות למותג למאותגרי האנגלית בארץ המושג מוכר פחות אולם בארצות הניכר יש למושג זה כובד משקל רציני בשיקול הרכישה של מכונית חדשה דוגמה למכונית שהצליחה להשריש בהצלחה את המושג "נאמנות למותג" היא GOLF למרות שבדורות האחרונים היא לא הטובה בקבוצתה השאלה שלי עד כמה אתם נאמנים למותג ? האם הרכב הבא שלכם יהיה מאותה תוצרת בידיעה שרכב מתחרה עפ"י מבחנים ורשמים אחרים יהיה טוב יותר או שמבחינתכם המושג "נאמנות למותג" לא קיים וכל רכישה נבדקת לגופה ונקייה מכל מניעים רגשיים או הזדהות והכרת תודה לייצרן של המכונית המוחלפת
הודעה אחרונה מאת falul, -
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מתוך מעריב היום, על משבשי לייזר. בשורה האחרונה כתוב :"עד כה נעצרו עשרות נהגים שהשתמשו במשבש". נראה לי מוזר שאף מקרה כזה לא הגיע לפורום עדיין, לא? http://images.maariv.co.il/cache/ART395498.html
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מזדה 6 "החדשה" מגיעה לישראל עם מנוע מוגדל בנפח של 2.3 וחבילת תוספות כמו גיר חדש טיפטרוניק מושבים עור וסאן רוף (זה לפחות מה שאני יודע) נראה לכם שזה יהיה יותר טוב מהגרסאות הראשונות שיצאו בגלל העובדה שיש גיר חדש? והמחיר שלה יהיה 161,000 עם סטיה קלה במחיר אבל זה יהיה משהו בתחום 160 אלף
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
זיז לפנס צפית ממשח צבע מהל (MAHAL) התשובות יתפרסמו מחר בשעה 10:00
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 19 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
הנה התמונות של מפגש הפורום השבועי.
הודעה אחרונה מאת David, -
- 0 תגובות
- 800 צפיות
מבקש עזרה בבחירת צמיגים לנ"ל מידות 185/55/15 מישלין, קונטינטל, קלבר ....? סדר גודל של מחיר ?
הודעה אחרונה מאת jaron, -
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הייתי רוצה לדעת מה הייתם עושים לאוטו כזה. פעם אחת שיפורים שלא פוגעים באחריות ואפשר לעבור איתם טסט. ופעם אחת מה הייתם עושים כשיידכם חופשייה בדבר. אם מישהו יכול להגיד גם מה אפשר לעשות ל JTS החדשה. (מדובר במנועיי 2 ל', ידני).
הודעה אחרונה מאת alfa_draco, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מישהו יודע מה קורה עם הלוגו והחולצות?
הודעה אחרונה מאת mat@n, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
או במילים אחרות - "אחד, אלפא דראקו, נהנה מאוד לקחת סאאב 93 לכביש מס' 6" (אם כי 100 זו הגזמה קלה...) ולהלן סיכום קצר של נסיעת התרשמות: עיצוב בחוץ, הסאאב מאוד נעימה לעין, סולידית, נראית טוב על הכביש ומשדרת את מה שהיא צריכה לשדר. בפנים לעומת זאת היא אפרורית וחסרת ברק. נוחות הסאאב מציעה את כל הכוונונים הנדרשים כדי להגיע לתנוחת ישיבה אופטימלית. היא גם מצליחה ליצור רמה גבוהה ביותר של נוחות נסיעה, בכל מהירות וכמעט בכל תנאי הדרך - להוציא קטע אחד אחרי הכפר הירוק בכיוון מורשה, שבו סדרת מהמורות הצליחה לגרום לסאאב לזעזועים מאוד לא נעימים, ומפתיעים בהחלט. ביצועים הדגם שבו נסעתי היה "וקטור", 2.0t בעל 175 כ"ס. על הנייר, הוא אמור להיו…
הודעה אחרונה מאת SubaMan, -
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
קראתי עכשיו כתבה על קשיחות השילדה. והכותב אומר דבר כזה" באלפא סוד הסדרתית שלי הוחלפה מערכת המתלים כולה,כולמר בולמי זעזועים והקפיצים וגם מכלול מסרק הגה הקצר,בנסיעת המבחן הראשונה שביצעתי לחר השדרוג ההתנהגות נעשתה איומה ממש. קיבלתי תת היגוי מפחיד ביותר בסיבובים וזגזוג נוראי בהאצה בקו ישר. ועוד הוא כותב קפיצים קשיחים במכונית סדרתית העבירה את כל העומסים לשלדה הגמישה אשר התעוותה בגלל העומסים. ועוד,מכוניות ספורט קטנות וזולות כמו הפז'ו GTI205 סיטרואן סקסו,גולף GTI דור ראשון ודומיהן היום קלות מאוד ולכן ההתנהגותן הייתה חדה ועצבנית ואפשר היה "לאבד" אותן בקלות. עכשיו לפי מה שאני מבין זה די מסוכן להקשיח בולמים וקפיצים ברכבים "רכים" אבל השאלה היא מה אתם חושבים ? שהא…
הודעה אחרונה מאת HeadSpiN, -
-
נהגתי כמה וכמה פעמים בקווליר שנת 2001 אוטומטי כמובן. בכמה הזדמנויות ניסיתי לתת קיקים אבל פשוט לא הצלחתי האוטו מעלה טורים אבל לא בצורה עצבנית ובטח שלא גורם לנהג להדבק למושב, בנוסף נסעתי מדרום לצופן למי שיודע בחיריה יש את הגשר שממשיך לכיוון בר אילן וגלילות ויש יציאה קטנה ימינה ומפוטלת לכיוון קרית אונו יהוד וכל האיזור. את הפיטול לקחתי על 80 בערך והאוטו פשוט זרק תחת, כמובן שתיקנתי עד כמה שאני יודע (לא עשיתי קורסים למיהנם) בקיצור רציתי לדעת מה העניין של האוטו הזה שממש לא נוח בכיסאות ושלא לדבר על סיבובים ומהירויות אגרסיביות.
הודעה אחרונה מאת Slonya, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ראיתי אחת אתמול בראשל"צ עקבתי אחריה קצת אגזוז רגיל עם רעש של חתול מילל, אחחחחחחחחח איזה רעש קצת הסברים על כוח וכו'....?
הודעה אחרונה מאת toyota_16v, -
כולם כבר מכירים את מכונית החלום שלכם.עכשיו הגיע הזמן לספר על מכונית הסיוט שלכם,אחת כזו שאם תקומו בבוקר ותראו אותה בחניה,תעדיפו לא לקום.שכל כך תגעיל אתכם שתהיו חייבים לבקר אצל הפסיכולוג אחרי כל נסיעה. תנו רכב אחד חדש ורכב אחד מכל הזמנים:
הודעה אחרונה מאת ishpuz,
-
מי מחובר 8 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 1,415 אורחים (הצג רשימה מלאה)