Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרכב הבא שלי - זה לא ממש משנה , העיקר שיהיה הנעה אחורית , שהצבע שלו יהיה קרוב לצבע של היציאות שלי , ושהעלות הכוללת שלו לא תעלה על משכורת ממוצעת של פועל תאילנדי (מקווה שהתאילנדים לא ייפגעו...)... כמובן , תנתן עדיפות לרכב ששנת ייצורו לפני הולדת החכם מברוז'...

וברצינות ,

הרכב הבא שלי אי"ה יהיה אימפרזה GT , אני לא חושב שאשפר בו משהו נכון לעכשיו אבל אני מאמין שאחרי שנתרגל אחד לשני כל אחד ישפר משהו אצל השני....

:-)

פורסם
הרכב הבא שלי - זה לא ממש משנה , העיקר שיהיה הנעה אחורית , שהצבע שלו יהיה קרוב לצבע של היציאות שלי , ושהעלות הכוללת שלו לא תעלה על משכורת ממוצעת של פועל תאילנדי (מקווה שהתאילנדים לא ייפגעו...)... כמובן , תנתן עדיפות לרכב ששנת ייצורו לפני הולדת החכם מברוז'...

וברצינות ,

הרכב הבא שלי אי"ה יהיה אימפרזה GT , אני לא חושב שאשפר בו משהו נכון לעכשיו אבל אני מאמין שאחרי שנתרגל אחד לשני כל אחד ישפר משהו אצל השני....

המממממ. הרכב שעונה באופן מושלם להגדרותיך (ועוד עם אפשרות להנעה כפולה)- נ"נ צה"לי... :lol:

פורסם

אני מתנצל...אבל הרכב שעונה להגדרתי הוא לא הנ"נ הצה"לי...למרות אהבתי הרבה אליו

אני אישית חשבתי על גב' וולש...."ברנדה" וולש... :lol:

:-)

פורסם

עם שילדה יותר חזקה ויותר קלה ובולם אחורי של fox וקידמי שלrst....

אהההה רגע רציתם אוטו? האוטו הראשון שלי יהיה האופל קורסה האוטומטית המסריחה של סבא שלי שהוא יתן לי כשאני יקבל רישיון

אבל אני אחליף אותה מהר למשהו יותר טוב

אני שונא את הקיץ!

פורסם

המכונית הבאה שלי - מזדה מיאטה. בירוק מירוצים בריטי, בבקשה.

שיפורים? חס וחלילה. לא צריך כלום.

תוספות אפשריות? בהחלט - כסאות עור וגג בגוון קאמל, (שילוב נהדר עם הצבע החיצוני הירוק), אפשר גם טוני וגג קשיח לחורף בצבע תואם.

פורסם

אני, כצפוי, עתיד להתחדש רק במודל (ואולי מעט לגדול במיימדים הפיזיים, תלוי מה יהיה עד אז).

למה ? זה פשוט - אין מצב שבעתיד הקרוב אני נכנס להרפתקאה עם מכונית ספורטיבית (או אירופאיות, מה שתבחרו :mm_tongu:)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כנראה, אם ירצה הבנק...

לוטוס אירופה, משוחזרת ומשופרת, או מנוע אלפא V6 או מנוע טורי של בוואריה.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

האוטו שלי אוי אוי אוי חלום רטוב

TT קוואטרו בצבע אדום בהיר!

ג"נטים 19 אינטש , משופרת מהתחת ..

החלקת כול התחת , הורדת כול הסמלים ועיצוב גריל מיוחד...

:twisted:

פורסם
אני מתנצל...אבל הרכב שעונה להגדרתי הוא לא הנ"נ הצה"לי...למרות אהבתי הרבה אליו

אני אישית חשבתי על גב' וולש...."ברנדה" וולש... :lol:

אם לא שמת לב, כבר כמה חודשים שהאוטו שלי כמעט לבן.

האוטו הבא שלי? מממ.... זה לא הבא, זה יבוא ביחד עם הפורד.

אני מקווה להנעה קדמית משובחת סטייל וולקן או 306S16, ה106 מעולה אבל אנורקטית מדי ורגל ימין שלי נתקעת בדש-בורד, קליאו RSI גם מאוד חמודה ואפשרית, למרות שכמובן שעדיף פג'ו.

לצערי האוטו החדש הבא במשפחה שלי יהיה ככל הנראה עוד אימפרזה 1600, לפחות היא תהיה מהדגם האחרון שיצא...

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

קרוב לודאי שהרכב הבא שלי (או יותר נכון, הרכב הראשון שלי) יהיה חיפושית. זה תלוי... אני לא ממש מתלהב מהחיפושית, אבל אני חייב רכב רכב אספנות (ההורים לא מוכנים לממן את הביטוח לרכב רגיל...) ואם אני לא ימצא רכב אספנות זול שיש לו חלפים זמינים, אני כנראה ילך על חיפושית... (אני כרגע עומד על 4000. אבל התקציב עשוי להשתנות כי אני יכול לגשת לטסט רק בעוד שלושה חודשים)

שיפורים ? כנראה אחרי זה אני אולי יחסוך לשידרוג מנוע ל 1600, כי אני כמעט בטוח שחיפושית עם מנוע 1600 אני לא ישיג עם התקציב הזעום שלי...

פורסם

מבחינתי אני היד האחרונה על הראלי

כך שמדובר ברכב הנוסף, כרגע זאת גולף דור 4 1.6 שתוחלף בשאיפה ל-156

ובגלל שהחיים הם אוסף של פשרות כנראה זאת תהיה סופר מיני נוספת כמו יאריס,206.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

• תוכן חדש...